- 10 Şubat 2015
- 3.884
- 26.864
- 508
Ben buralardayım Zeynepcim
Derleme toplama işlerine devam ediyorum epey kolayladım yatak odam bitti sayılır sadece cam perde kaldı onları da kornişi değişecek o zaman yapacağım
Mutfakta sıra
Bugünkü yediklerimi yazmaya çalışayım
Kahvaltım hafta sonu kahvaltısıydı yine beyaz ekmek yedim malesef
Arada kavun daha sonra kahve
Akşam bir tabak yoğurtlu makarna salata
Belki biraz çekirdek de çitleyebilirim şimdiden itiraf edeyim
Bol su ve yeşilçayımı da içtim
Vay kasimpati hosgeldin gözüm :)
Afiyet olsun guzel seyler yemissin. Nassin eysin ins ne diyniyek bu aksam :)
Saglam bir sese ihtiyaci var bunyemin
hosbulduk ciğerim:)
iyiyim beya,yidim yidim aksam yemeğinde sis bir göbek ile oturuyorum,oyyy ne olcek benim bu halim..:)
Ben ormantik takiliyorum bu aksam,yuotube'den kazim koyuncu iste gidiyorum deyii:)
Cocuklarin memnuniyetsiz oldugu bir devirde baris cantasini yanina alip yatiyosa anneye babaya tebrikler biseyleri dogru yapiyolar demektir bu bence.
slm kızlar umarım güzel bir haftasonu akşamı yaşıyorsunuzdur.
kim demiş burası diyet sayfası. bilimsel kültürel aile içi ev ekonomisi maşallah
ay eskiden 1sn bulsam gelirdim. şimdilerde 1sn bulamıyorum galiba özlüyorum. böyle damdan düşer gibi gelincede yabancı hissediyorum kendimi.
kizlar aranizda mutfak robotu kullanan varmi hani su herseyi yapan cinsten varsa markasini ve memnun olup olmadiginizi yazabilirmisiniz
Vay kasimpati hosgeldin gözüm :)
Afiyet olsun guzel seyler yemissin. Nassin eysin ins ne diyniyek bu aksam :)
Saglam bir sese ihtiyaci var bunyemin
Hem cool hem romantik hem asiri duygulu benimkide amy lee my immortal deyii :) hastayimdir kendusune ses dedinmi en saglamlarindan.
Ahada benimkide desin bari :)Vaaayyy romantik hatun senii:)
ben passenger'i cok seviyorum yaa,sesi inanilmaz rahatlatıyor beni. an itibari ile de bizim ki passenger let her go deyii:)
Bonusu gördünmü yav?Kasımpatı,
Kazım koyuncu fotosu görmek bile ağlamama neden oluyor ..Acaip hüzünleniyorum...
bir ara onun hayatı film yapılacaktı ne oldu acep...
Kasımpatı,
Kazım koyuncu fotosu görmek bile ağlamama neden oluyor ..Acaip hüzünleniyorum...
bir ara onun hayatı film yapılacaktı ne oldu acep...
Bonus severmisin bilmem ben bayılıyorum bu ingilize hem bizden dombili :))
Ne sesi var ama bende severim cok karizmatik bir ses biraz sert gelir kulagima ama zaten sirri orda. Bi yerde okuduydum sadece kilolari cinsel hayatini etkilerse zayiflarmis bunun disinda asla rahatsiz degilmis.
Hayırlı geceler
Film izledik çekirdekleri yedim bir de gazoz içtim
Ben hiç müzik dinlemem ancak Yanımda biri açacak da ben de öyle dinleyeceğim
Afiyet olsun ben marketten aldım Tadım o da taze ve güzeldi :)Asucum ben de çiğdem yedim. :)) tuğbadan hem de..
Hayırlı geceler
Film izledik çekirdekleri yedim bir de gazoz içtim
Ben hiç müzik dinlemem ancak Yanımda biri açacak da ben de öyle dinleyeceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?