Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Kolay gelsin ablacım.

Vay kasimpati hosgeldin gözüm :)
Afiyet olsun guzel seyler yemissin. Nassin eysin ins ne diyniyek bu aksam :)

Saglam bir sese ihtiyaci var bunyemin

hosbulduk ciğerim:)
iyiyim beya,yidim yidim aksam yemeğinde sis bir göbek ile oturuyorum,oyyy ne olcek benim bu halim..:)
Ben ormantik takiliyorum bu aksam,yuotube'den kazim koyuncu iste gidiyorum deyii:)

hosbulduk ciğerim:)
iyiyim beya,yidim yidim aksam yemeğinde sis bir göbek ile oturuyorum,oyyy ne olcek benim bu halim..:)
Ben ormantik takiliyorum bu aksam,yuotube'den kazim koyuncu iste gidiyorum deyii:)

Hem cool hem romantik hem asiri duygulu benimkide amy lee my immortal deyii :) hastayimdir kendusune ses dedinmi en saglamlarindan.

Cocuklarin memnuniyetsiz oldugu bir devirde baris cantasini yanina alip yatiyosa anneye babaya tebrikler biseyleri dogru yapiyolar demektir bu bence.

Bonusçum nasılsın.?

Keşke öyle olsa. maalesef doyumsuzluk barış bey de epey fazla ..fakat bu çantayı yaklaşık 2 senedir istediği için pek kıymetl, bugün de fırsat bulduğu her an oynadı çantayla şu durum da amacı dışın da kullanılıyor :)) umarım bozulmaz okullar açılıncaya kadar. :)

Haticecim iş durumun nasıl oldu şikayetçiydin sen.?
Ayrıca artık içli dışlı olduk niye damdan düşer gibi olasın ki..

kizlar aranizda mutfak robotu kullanan varmi hani su herseyi yapan cinsten varsa markasini ve memnun olup olmadiginizi yazabilirmisiniz

Ben karşıyım robota :))
Şaka bir yana çok parçalı olanlara üşeniyorum rondom blendir ve mikser ayrı ayrı çok işime geliyor...mikseri pek kullanmıyorum artık desem yeridir..Keki el çırpıcıyla hallediyorum...
bir de katı meyce sıkacağım var onu da arada havuç sebze pancar neyin sıkıp içiriyorum kışın çocuklara. :)
Mesela brokoli sevmiyorlar havuç ve elmayla birlikte brokoli sıkıyorum anlamıyorlar bile hihihi.
bir de kahve öğütücüm var minik bişey onunla pudra şekeri çörek otu keten tohumu öğütüyorum. :)

Vay kasimpati hosgeldin gözüm :)
Afiyet olsun guzel seyler yemissin. Nassin eysin ins ne diyniyek bu aksam :)

Saglam bir sese ihtiyaci var bunyemin

Ne dinletelim ablama :)))

Hem cool hem romantik hem asiri duygulu benimkide amy lee my immortal deyii :) hastayimdir kendusune ses dedinmi en saglamlarindan.

Vaaayyy romantik hatun senii:)
ben passenger'i cok seviyorum yaa,sesi inanilmaz rahatlatıyor beni. an itibari ile de bizim ki passenger let her go deyii:)

Kasımpatı,
Kazım koyuncu fotosu görmek bile ağlamama neden oluyor ..Acaip hüzünleniyorum...
bir ara onun hayatı film yapılacaktı ne oldu acep...

duygusal hatun seni:)
saka bir tarafa beni de hüzünlendiriyor,niyeyse dinliyorum bu aksam hiçte hüzünlenesim yoktu oysa:)
ben de duymuştum hayatinin film yapilacagini ama ses seda yok sanki..

Ne sesi var ama bende severim cok karizmatik bir ses biraz sert gelir kulagima ama zaten sirri orda. Bi yerde okuduydum sadece kilolari cinsel hayatini etkilerse zayiflarmis bunun disinda asla rahatsiz degilmis.

beni hiç bir şekil de etkilemiyor hayatımdan pek memnunum..

Hayırlı geceler
Film izledik çekirdekleri yedim bir de gazoz içtim
Ben hiç müzik dinlemem ancak Yanımda biri açacak da ben de öyle dinleyeceğim

ay sen yazinca hatirladim asuman abla misafirlikte ben de cigdem yemiştim yazmayi unuttum:) ama tuzsuz ve kavrulmamisti neyse ki:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…