Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Kasimpati sunu bi diynesene kimdir nedir biliyonmu annamadim ben hic sarki zaten 1:10 da basliyo ilginc...
Ama yumusak bir ses guzel geldi sarki ve soyleme sekli.

Asuman abla ve yolcu temizliklerinizde kolaylıklar diliyorum,güle güle kirletin evlerinizi.
bizim evde temizlik istiyorum diye bagiriyor ama ben duymamazliktan gelmeye devam ediyorum şimdilik.:)

yok kız ben çok bişe yapamıyom öyle tın tın normalde bi saatlik işi bi günde yapıyom...benim evde aynen bağırıyoda işte ben dolap çekmece düzenliyom bide evi süpürüyom başka bişey yapmıyom..halim olsa iş çoktaa...yapıcak adam yok..

yolcu sen yine hamilesin diye bir saatlik isi bir günde yapıyorsun da ya bana ne oluyor ben de bir saatlik isi bir günde hatta birkaç günde yapıyorum bu ara..:)bu arada güle güle kullan yeni dolaplarini..

Sıdıkayı bende çok severdim: )
Günlük yazmasına bayılırdım...
Annesini de severdim.

hosgeldin meyra..
sidikanin annesine ben de bayiliyorum..:)

feysbuk'ta egosu yüksek bir zat-i muhterem kendini cok sisman/obez hissediyor diye yazmis,altinada 38 bedenlik fit vücudunun resmini koymus...

Ne tuhaf,garip insanlar var yahu..bu tarzlari hiçbir zaman anlamadım,anlayamayacagim...
Anlayamazsin bende anlayamadim. Face ile ilgili daha neleri anlamiyorum zaten...sonra adim geri kafaliya cikicak.

Elifi tekrar emzirdigime gore artik uyuyabilirim.

Ben burda evimde yatagimda rahatca muzik dinleyip oyle gunun yorgunlugunu stresini falan atmaya calisirken bi taraftanda bu halim batiyo bana. Ic sesim diyoki evlere yine atesler dustu yurekler yandi sen farkindamisin? Farkindaysan bu neyin rahatligi?

Hayirli geceler herkese....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…