Bilmezmiyiz hiç :))Ben çocukken sidika dizisi vardi,ablam müdavimi idi adeta,ben de cok severdim :) ara ara hala aklima gelir izlerim,yuotube'de gezerken rastladım yine:) siz de bilir misiniz?
Bilmezmiyiz hiç :))
Intihar ettigini duyarsa baban seni öldürür sıdıka :)))Ne güzel bir dizi ve karekter di sidika:) simdilerde bu tarz dizi ve karekterlerden eser yok tvler de..
Asuman abla ve yolcu temizliklerinizde kolaylıklar diliyorum,güle güle kirletin evlerinizi.
bizim evde temizlik istiyorum diye bagiriyor ama ben duymamazliktan gelmeye devam ediyorum şimdilik.:)
Intihar ettigini duyarsa baban seni öldürür sıdıka :)))
yok kız ben çok bişe yapamıyom öyle tın tın normalde bi saatlik işi bi günde yapıyom...benim evde aynen bağırıyoda işte ben dolap çekmece düzenliyom bide evi süpürüyom başka bişey yapmıyom..halim olsa iş çoktaa...yapıcak adam yok..
Sıdıkayı bende çok severdim: )
Günlük yazmasına bayılırdım...
Annesini de severdim.
Ya kasimpati sahneye bakim.derken ne kadar ac oldugumu hissettim offf ya mutlumusun simdi he :))
Anlayamazsin bende anlayamadim. Face ile ilgili daha neleri anlamiyorum zaten...sonra adim geri kafaliya cikicak.feysbuk'ta egosu yüksek bir zat-i muhterem kendini cok sisman/obez hissediyor diye yazmis,altinada 38 bedenlik fit vücudunun resmini koymus...
Ne tuhaf,garip insanlar var yahu..bu tarzlari hiçbir zaman anlamadım,anlayamayacagim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?