Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

gunaydin
oyle mi diyosun ay kararsiz kaldim simdi
Ben çocukken sidika dizisi vardi,ablam müdavimi idi adeta,ben de cok severdim :) ara ara hala aklima gelir izlerim,yuotube'de gezerken rastladım yine:) siz de bilir misiniz?
bilmez miyiz bayilirdim sidika ya seker kiz candy ve heidi yi annem bile hic kacirmazdi sabah erkenden kalkar izlerdik

iyiyim canım. sağol. valla bugün burda şehidimiz var sağlık görevlisi olarak gidicez büyük ihtimal yüreğim daralıyor. sabah işe gelirken ayaklarım geri geri gitti.
işle ilgili değilde amirle ilgili canım. hayatı zorlaştırmaya çalışıyor. yoksa her işin zor ve güzel yanları var.

Bugun günümüzde,aksamimizda aydinlik değil..

Sabahin erken saatlerinde posta kutumuzdan aldigim gazetedeki manşet haberinden öğrendim olanlari,bogazima birseyler düyümlendi görür görmez,tüm gün yutkundum ama geçmedi bir türlü..
Onca yüreklere acilar düşmüş,bir hic uğruna ölen sehitlerimiz varken benim bogazima takilan sey önemlimiydi sanki...! Keske milletçe bogazimiza takilan seylerden,profil resmi karatmaktan,töröre lanet okumaktan,aciyi paylaşmak yerine siyasete baglayip birbirimizi yemekten,en basta kendimizi birakip onu,bunu suçlamaktan cok daha fazla seyler yapabilseydik..!

Biz nasil bu hale geldik anlamiyorum,içtiğimiz suya, yediğimiz ekmeğe birseymi karistirdilarda unuttuk insan olduğumuzu..
Ortada evlerine acilar düşmüş,yüregi yangin yerine dönmüş ana,baba,es,kardeşlerden yetim ve öksüz kalmis masum yavrulardan dahami önemliydi benliğimiz,tarafimiz,fikirlerimiz...

Dilerim yüreklere ateşler düşürenlerden,sebep veya vesile olanlardan,ihmali olup da konumunun,makaminin hakkini veremeyen yediden yetmişe kadar sebep olan herkesden bu acilarin hesabini misli ile sorsun mevlam..

Son düzenleme:
ay Allahim dun 16 bugun 13 sehit yeter artik dursun bu olaylar Allahim kac yavru daha babasiz kalacak yuregim kaldirmiyor artik kendi bebegimin derdini unuttum yetim kalan yavrularin derdinin yaninda ne ki Allah korusun devletimizi ordumuzu Allah sabir versin hepimize

kizimin tahlil sonuclari yine kotu cikti vucudu kullandigi antibiyotige bagisiklik kazanmis fayda etmiyo korumuyo yarin tekrar hastane yollari gorundu bize bakalim doktoru ne diyecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…