oyle mi diyosun ay kararsiz kaldim simdiaa bu benimkinden
ayy parçaları çok
tek tek temizlemek istiyor. yanlış oturtursan makinayı zorluyor.
emniyet kilitleri eskiden çok güzeldi şimdi andik. benim ilk kullandığımda gitti. şimdi bişey çekeceğim zaman başında bekliyorum bazende kürdan sıkıştırıyorum.
meyve sıkma işi yaptığında hertarafı batırıyor. salata yapınca sebzeler nasıl oluyorsa resmen odun gibi çıkıyor içinden
ben açıkta bıraktığım için hemen yağ ve toz tutuyor sinir oluyorum
bilmez miyiz bayilirdim sidika ya seker kiz candy ve heidi yi annem bile hic kacirmazdi sabah erkenden kalkar izlerdikBen çocukken sidika dizisi vardi,ablam müdavimi idi adeta,ben de cok severdim :) ara ara hala aklima gelir izlerim,yuotube'de gezerken rastladım yine:) siz de bilir misiniz?
aynı benAsuman abla ve yolcu temizliklerinizde kolaylıklar diliyorum,güle güle kirletin evlerinizi.
bizim evde temizlik istiyorum diye bagiriyor ama ben duymamazliktan gelmeye devam ediyorum şimdilik.:)
iyiyim canım. sağol. valla bugün burda şehidimiz var sağlık görevlisi olarak gidicez büyük ihtimal yüreğim daralıyor. sabah işe gelirken ayaklarım geri geri gitti.Bonusçum nasılsın.?
Keşke öyle olsa. maalesef doyumsuzluk barış bey de epey fazla ..fakat bu çantayı yaklaşık 2 senedir istediği için pek kıymetl, bugün de fırsat bulduğu her an oynadı çantayla şu durum da amacı dışın da kullanılıyor :)) umarım bozulmaz okullar açılıncaya kadar. :)
Haticecim iş durumun nasıl oldu şikayetçiydin sen.?
Ayrıca artık içli dışlı olduk niye damdan düşer gibi olasın ki..
Ben karşıyım robota :))
Şaka bir yana çok parçalı olanlara üşeniyorum rondom blendir ve mikser ayrı ayrı çok işime geliyor...mikseri pek kullanmıyorum artık desem yeridir..Keki el çırpıcıyla hallediyorum...
bir de katı meyce sıkacağım var onu da arada havuç sebze pancar neyin sıkıp içiriyorum kışın çocuklara. :)
Mesela brokoli sevmiyorlar havuç ve elmayla birlikte brokoli sıkıyorum anlamıyorlar bile hihihi.
bir de kahve öğütücüm var minik bişey onunla pudra şekeri çörek otu keten tohumu öğütüyorum. :)
Ne dinletelim ablama :)))
ayy demi bide georgia vardı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?