Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

kizimin tahlil sonuclari yine kotu cikti vucudu kullandigi antibiyotige bagisiklik kazanmis fayda etmiyo korumuyo yarin tekrar hastane yollari gorundu bize bakalim doktoru ne diyecek
Uzuldum ya allahim yardimcin olsun yeliz ne olursa olsun cocuk hastaligi zor.
mutlaka bir yolu bulunur biri olmaz digeri olurda iyi olur kuzumuz.

kizimin tahlil sonuclari yine kotu cikti vucudu kullandigi antibiyotige bagisiklik kazanmis fayda etmiyo korumuyo yarin tekrar hastane yollari gorundu bize bakalim doktoru ne diyecek
canım cok geçmiş olsun rabbim şifa versin inş....

Yeliz'cim çok üzüldüm, geçmiş olsun tekrar....
Allah hayırlı şifalar versin...
Bizi bilgilendirmeyi unutma canım..

Özellikle iki gündür yoğun ve karmakarışık duygular içerisindeyim..Ve çok umutsuzum ayrıca çok korkuyorum..

Herşey vatan için demeyin ne olur...bir anne olarak vatan sağolsun demeyeceğim,demem.. istediğiniz kadar kınayabilirsiniz.. ben aldığı her nefeste Allahıma şükrederken,gözünün içine bakarken bir hiç uğruna şehitler ölmez demem...hangi vatan.. kendi toprağımız da savaşmak mı.? bizim bu ülke, hepimizin. hepimize yeter..Zamanın da türk, kürt, laz, çerkez demeden savaşıp almışız zaten..Şİmdi kendi içimiz de savaşıp buyrun sizin olsun mu diyeceğiz kan emicilere,emperyalizme..

Nasıl bir kapana sıkıştırıldık böyle her yönden darbe alıyoruz..klavye kahramanlığı yaparak profil karartarak tahrik edip sokağada döktük gençleri tam oldu...
Doğuda pkk ve pkk adı altın da saldırıya uğrayan gencecik askerlerimize batı da esmer olduğu için kürt diye fişlenip linç edilen hareket başladı...
Ben bu yaşıma kadar böyle nefret ve umutsuzluk görmedim insanların gözün de, kemdim de dahil...
O yüzden tekrar ediyorum çok korkuyorum...

Sosyal medyada dönen bir video var...Hıçkırarark ağladım izlerken..Şehit haberini vermeye gidiyorlar gariban bir eve..
anneye haberi verdiklerin de anne bağırarak yüzünü tırnaklarıyla yolmaya başlıyor bu keskin acının tarifi varmıdır..
O anne nasıl diyebilir siz tepe de koltuk kavgası yapın benim oğlum gitmiş olsun ne önemi var ki vatan sağolsun..Oldu..

Son düzenleme:

Cok geçmiş olsun yeliz'cim,Mevlam sifa-i acili ihsan eylesin kizina.
Yarina güzel haberler alirsiniz inşallah..

Yena'cim yazilarina gönülden katiliyorum.

Ülkem adina iki gündür cok endişeliyim, ben de cok korkuyorum..yasim itibari ile 80 li yillari yasamadim ama cok dinledim o yillarin aci ve hüzün dolu anilarini..
Ilk defa böyle kin,nefret,tahammülsüzlük görüyorum insanlarda..sosyal medayayi,tv'yi actigimda yüreğim yaniyor kardeşin kardeşe hic acimadan dini,dili,irki,partisi,cemaati vs vs den dolayi nefretini,yazik...

Nasil bu kadar kin ve nefret ile dolduk,tahammülsüz olduk,bölüsemedigimiz ne anlayamıyorum..
Küçük bir mikrop nasil zamanla tüm vücuda sirayet ederse,sanirim bu nefret ve kin en tepeden en asagiya kadar sirayet ediyor,cünkü izlediğim ve gördüğüm kadari ile sözüm ona tüm siyasiyeler sözleri,tavirlari,halleri ile sanki kin ve nefret olusmasina ortam hazirliyorlar..!

Oysa ki konumu ve durumu ile örnek teşkil edip,ön planda olan kisiler bu aci günlerde bizleri,halki sağduyuya,birlige,beraberlide teşvik etmeliler..

Gönülden dua ediyorum ki dilerim bu aci günler güzel günlere gebe olsun ve tekrar diliyorum ki bu zor günler birlik ve beraberliğin baslangici olsun..

Mevlam ülkemizi tüm kaos ortamindan korusun..

iyi akşamlar kızlar can sıkıntısından yazmak istemiyorumm acıdan başka paylaşcak bişeyim yok bu aralar her gün ya sıra bizdeyse korkusu yiyip bitiriyo beni zor çok zor anlatamam dua etmekten başka sığınacak dalımız yok ALLAH tüm askerimizi polisimizi korusun

Son düzenleme:
Burada hic bisey yazmasak en iyisi galiba sosyal medyadan bir fark yok gibi. Yada en iyisi yazmak icindekileri....Sogudum herseyden.

Bu ulke ilk kez bolunmek istenmiyo sonda olmayacak ama bolunemeyecek ins. Topraklarinda nice mubarekler nice sehitler varken onlarin hurmetine bolunemeyecek ins.

Her taraftan bir saldiri altinda turkiye...napalim evlatlarimizi alip kacalimmi nereye gidelim...vatan sagolsun demek yurek isidir...zamaninda bize saldirdiklarinda o yurekli insanlar olmasaydi biz simdi burda olmazdik...

Vatan ugruna ölmek bos yere ölmek olsaydi alemlerin rabbi o ölüme sehit sifatini vermez cennetin en ust makamlarina sorgusuz sualsiz koymazdi...ekmek alma bahanesiyle cocuk bahanesiyle saga sola sapanla molotofla saldiranlar dusmanlik yapanlar öldügünde bos yere ölmus olmaz kahraman olurda; vatan korurken sehit olan nasil bos yere ölmüs olur? Sehitler kadar dokundu bana bu vatan sagolmasin laflari ve bos yere denmesi...

Hangi millet olursa olsun dusmaniyla savasir vatanina sahip cikar...ve bu bosuna degildir. Turkiye tarihinde binlerce sehit verildi kimse devleti suclamadi neden? O zaman koltuklar bosmuydu kimse yokmuydu oturan? Devlet suclanmadi devlet zar zor imkanlarla carpisti korudu geri aldi topragini gebertti dusmanini bir kisim toprak ve hak vermek sartiylada olsa!

Konusmasi kolay bonus ates dustugu yeri yakiyo diyebilirsiniz bu kadar ileri gitmede diyebilirsiniz hic sorun degil...yazmasida hic kolay degil.

Evladim var yoklugunu dusunmek bile parcaliyo icimi... Ayni sekilde ulkemin bolundugunu ve bir gun multeci oldugumu dusubmekte parcaliyo icimi...
Allahim bu kadar kadar evladin sabinin masumun yuzu suyu hurmetine en kisa zamanda kahretsin perisan etsin.. Evlat acisi yasatanlarin yuzu gulmesin onlarinda evine ates dussun... Bölmeye calisan yardim eden kim varsa tam orta yerinden kendileri bolunup kendi pisliklerinde bogulsunlar ins...

Herseye ragmen vatan sagolsun sagolsunki evladim yasayabilsin. Bu pislik elbet temizlenecek yerin dibine girecek ins. Ama yapilanlari sebep olanlari kimin sevinip kimin uzuldugunu kimin yardim ettigini kimin umrunda olmadigini ben unutmiycam ve omrum oldukca cocuklarima anlaticam.

Cok uzun oldu cok doluyum burasi yeri degildi helal edin hakkinizi hepinizi seviyorum Allah icin

Son düzenleme:
Gunaydin mutlu huzurlu gunler hepinize âsuu 8 leri goremedim ama sabah 90 ciktimmm kizz geliom gumbur gumbur:)))))
Kizi okula nakile gittim 65 mevcut siniflar o nasi bi sayi yav bir ogretmen 65 kisiye nasi ders anlatir acep sastim valla Allah kolylik versin öğretmenlerimize

selamun aleyküm güzel ülkemin güzel insanları
acı hepimizin acısı ve aslında hepimiz aynı dertle dertleniyoruz. hepimiz memleketin dirliği, birliği, bütünlüğü olsun, evlatlarımız sağ salim vatani görevini yapıp dönsün, askerimiz, polisimiz akşam olduğunda sağsalim evine yuvasına dönsün istiyoruz. hepimizin arzusu aynı sadece farklı şekilde dile getiriyoruz.
Rabbim ülkemize uzanan kirli elleri kırsın. bizi bize kırdırmaya çalışanların oyunlarını başlarına çevirsin. tüm islam corafyasında oynanan oyun bizede oynanıyor. sıra bizde ve biz bu oyunu bozarız inşallah. sağduyulu davranıp siyonizmin oyununu başlarına çeviririz. asırlarca birlikte kardeşce geçinip birbirimize kız alıp kız verirken nesillerimiz karışmışken ne olduda bu vatan bize dar gelmeye başladı? neyi bölüşememeye başladık? üzerimizde oynanan oyunlar var. Allah oyun kuranların oyunlarını başlarına çevirsin inşallah. şu anda sukunetimizi korumamız gerekiyor. taşkınlık yapıp , ırkından dolayı günahsız insanları hırpalamak sadece kaos getirir.

Ayy az kalmış. Bende özledim 80 leri

Benim 48 beden bir takımım var. Üstüme oluyorda otursam patlar. Bayramda giymek istiyorum ama çok umudum yok öneriniz varmı yaa. Bu bayram benim için çok farklı olsun istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…