Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Medeniyet işte ne imrenilesi ..anadolu da öyleymiş zamanın da, Mardin de ,antakya da hem ezan sesi hem çan sesi duyabiliyorsun...
Hristiyan ve müslüman köyleri yan yana imiş ..

--

Kendimden örnek vereyim liseden beri görüştüğüm gayri müslim bir arkadaşım var..evlendik kızlarımız yaşıt halen görüşürüz dertleşiriz dünya iyisi biri tek farkımız inançlarımız TC vatandaşı inancı farklı..
Birbirimizi çok sevdiğimiz için şöyle bir anlaşma yaptık asla dini tartışmaya girmeyeceğiz yargılamayacağız...
anlaşmaya ikimiz de uyuyoruz no problem herşey. :)

Manisa'ya geldiğin de buluşalımmı senninle.?
Manisa kebap yeriz. :) Yahut kemeraltın da dibek kahve içeriz.

Bulusalim tabii,ne cok ister,mutlu olurum..
Biz genelde manisa ve İzmir'de oluyoruz zaten..önce boyoz'lu kahvaltı eder sonra dibek kahvesi içeriz alaman cuklatasiyla..
manisa kebabida yeriz ama sen zahmet edip izmirden gelme ben gelirken sana getiririm kebap..

Anlaştık...

Asuman ablacim nasilsin? beyenilenirden farkettim burda olduğunu..:) domates konservelerini bitirdin mi?

Bu arada dafi ablacim ne güzel gönüllüsün sen öyle,mesajlarindan güzel enerjin nasilda hissediliyor..
Arada bakıp çıkıyorum canım :)) beğenmeden edemedim
Domateslerle uğraşmaya devam bugün de menemen yaptım biraz acılı biraz acısız

Kasimpati kimsenin senden incindigini sanmiyorum guzel kibar arkadasim bazen konu acida olsa tatli tatli laf atiyoruz sanirim birbirimize atanda lafin hedefide kendini biliyodur mutlaka okuyorum goruyorum.

Ölüm cok aci en yakinlarimdan anneanne ve dayim disinda yasamadim banannem oldugunde cocuktum oyle etkilenmisimki aglarken halamin kizina sen niye aglamiyosun demisim.

Vatansever olmak zorundayiz. Bunu baska yolu yok tek ayakta duran musluman ulkeyiz ve dusmanimiz cok... Olabilcekleri dusunemiyorum bile. Bu aksam tv de izledim gordum Macaristan da multecilerin halini. Icim acidi ya ne yollar yuruyolarmis kucaklarinda cocukla benimkilerle bi markete gitsem su su diyolar susmuyolar o cocuklara anne babalari ne veriyo nasil dayaniyolar cocuklara ne diyolar olanlari neyle teselli ediyolar... Kim ister evinden kacip km lerce uzakta bir ulkeye girmeye calisirken polislerin onu yakalamasini kameramanin celme takmasini...

Nasil nefret ediyolarsa o insanlardan cocuklar bile nefreti dindirmiyo. Ben bu durumda kalmaktan yasatmasin.
Ben cocuklarimla ortada kalmaktan yada bir bombadan bir kursundan sebeble onlari kaybetmekten yada onlarin beni kaybetmesinden korkuyorum korkmaya devam edecegim... Allah korktuklarimizi yasatmasin...amin

Hic bir insani dislamadim kucuk gormedim kendimce ayrim yapmadim. Bana dusmanlik yapan disinda...

Bu mesaji 15 dk once yazdim sarjim bitti taktim makineyi topladim simdi actim :)

Özel ve güzel insanlar bende hepinizi cok seviyorum.

Öyle kardeşçe yasayacagimiz günler yakindir inşallah..
Benim de burda var gayri müslim bir arkadasim,biz de inaclarimiz konusunda konuşup tartismaya girmiyoruz..öyle cok iyi,vefali bir insan ki birçok konuda örneğin doğum günümü,ramazanimi,ramazan bayramimi,kurban bayramimi kesinlikle unutmaz muhakkak cicek ve hediye alir..
geçtiğimiz yillarda 2 gün hastanede yatmistim hergün sabah aksam çorba yapip geldi..cok seviyorum kendisini her zaman gönülden dua ediyorum onun için Allah iman nasip etsin diye..

Asuman ablacim bende bugun ablamin eltimin yardimiyla domateslerle ugrastim allah gule gule agiz tadiyla yemek nasip etsin hepimize.
Âmin canım hepimiz güzel günlerde afiyetle yeriz inşallah
Ben azar azar yaptığım için Günlerce Sürüyor aslında çalışkan ve becerikli hatunlar bir günde yapıyorlar benim yaptığımı :)

Bonus'cum hassas annem,sizlerin alindigini hissettiğimden veya sizler öyle bir imada bulunduğunuzdan değil tamamen kendi hassasiyetimden dolayi yazma ihtiyaci hissettim..
Macaristan haberini ben de az önce izledim,öyle cok üzüldüm ki Allah kimseyi o duruma düşürmesin..dualarina gönülden amin diyorum..

Ben de hepinizi tanımasam da seviyorum gerçekten,ilk defa bir site de yazıyorum bu kadar uzun süredir..:)bunda sevginizin ve samimiyetinizin payi büyük..

Sağol canım
Biberleri az yağda kavurup üzerine domates ekleyip kaynatıyorum canım kıvam alınca Sıcakken kavanoza dolduruyorum aynen domateste olduğu gibi

hmm,peki domatesleri doğruyor musun,yoksa robottan mi geçiriyorsun?

bonus'cum sen de güzel günlerde huzurla ye domateslerini ailen ile..

Geçen sene doğramıştım ama bu sene robottan çektim daha kolay oldu :) tercihe bağlı yani canım

Sagolasin asuman ablacim,ben de ilk defa bu yil denedim ve küçük kavonozlardan 15 tane yaptım domates,cok sükür bozulmadilar..
birazda esim cok sevdiği için menemen yapmak istiyorum aslinda,o yüzden sordum yani..:)

Sagolasin asuman ablacim,ben de ilk defa bu yil denedim ve küçük kavonozlardan 15 tane yaptım domates,cok sükür bozulmadilar..
birazda esim cok sevdiği için menemen yapmak istiyorum aslinda,o yüzden sordum yani..:)
Ellerine sağlık canım aynı mantıkla menemenlerini de yap hem kolaylık oluyor kışın :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…