Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Selam kızlar.ben de msj mda kimseyi kirmak istemem.ama yasananlar beni derinden etkiliyor.ayrica dun nette gordum cizrede 10 yaşndaki ölmüs kizi gömemiyorlar.anne derin dondurucuda bekletiyormus kizini.korkunç bir acı.....ama bu acıyı yasayanlar var.yani bu anne baba kardesler bu acıyı ömür boyu unutabecekler mi?bir daha eski hayatlarna dönebilecekler mi?bu acıya sebep olanlarn hesabi yanlarina kalmayacaktr.bu dünyada belki olmaz ama öteki tarafta bir karncanin hesabini soran Yaradan o yüce divanda hesabını soracaktr.iyi ki hesap var.

Aleyküm selam meyracm.bebisin cinsiyetini öğrenmedin mi?ben bile bazen hevesleniyorum haftaya kontrolde öğrenebilir miyim diye

amin inş canım.

seni çok iyi anlıyorum canım...
kişinin ahirette hesap süresi öylesine uzunmuş ki...
keyfi kopardığımız bir yağrağın dahi hesabını vericez...

selam kızlar turşuydu salçaydı derken dünde kahvaltılık sosumu hazırladım. bugünde menemenlik ve yemeklik domates hazırlamayı düşünüyorum. ayy gözümde büyüyor resmen. pazartesinden bu yana 2.6 gilo gitti. belimde 3 cm popomda 1 cm incelme var

sizde diyet nasıl gidiyor...
Ellerine sağlık afiyetle yiyin inşallah
Diyet ben de pek gitmiyor 2 haftadır yerimde sayıyorum

Çok sevindim meyracım Allah sağlıkla kavuştursun
gözün aydın canım benim içime doğmuştu zaten allah hayırla kucağına aldırsın inş

amin, ecmain inş. çok sağolun: )

ne güzel maşaallah...

Ellerine sağlık afiyetle yiyin inşallah
Diyet ben de pek gitmiyor 2 haftadır yerimde sayıyorum

sabit kalmakta iyi yine ablacım.

Selamun aleykum
Nasılsınız hacıların ben bira sikkinim bulaşık yıkarken bardak kırıldı oda elime girdi dikiş attılar şimdi tüm işlerim kaldı elini suya sokamiyorum hayırlısı kısmet diyorum esimdecsakarligin adı kismetmi oldu diyor :))
kızlar dün bebeğin cinsiyeti belli oldu: )
kızmış.
kız erkek farketmezdi zaten, inş hayırlısı ile hayırlı sağlıklı olsunda.
bengisu022
meyracim çok sevindim bizim burda allah sevdigine ilk çocuğunu kız verir derler maşallah sağlıkla al eline inşallah canim

selamun aleyküm güzeller
şimdi eve geldim. dişime implant yapıldı uyuşukluğu geçiyor ağrım başladı. buz uyguluyorum.
sonra görüşürüz inşallah.
yarın giremezsem kilom aynı

çok geçmiş olsun canım

Amin, sağolasın.
Çok geçmiş olsun canım yaa, bileğine falan gelmemiş çok şükür.
Geçende söylemedim benimde elime büyük bıçak 2cm kadar girdi, nasıl canım yanmıştı, parçalanmış Hindistan cevizini kabuğundan ayırıyordum.

Aaa ögrendin demek.hadi ins sağlıkla kucağına alırsn.

Ecmain inş, sağolasın.

Ve aleykümselam...
Geçmiş olsun ablacım, hayırlısı ile tez şifa versin inş rabbim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…