- 21 Mayıs 2010
- 17.971
- 41.061
- 798
Selamün aleylüm...
Bugün hiç yazamadım çok yoğundum.
Aleykümselam meyracımBen cikiyorum arkadaşlar,Hepinize iyi geceler diliyorum ,Allah rahatlık versin..
Aleykümselam meyracım
Allah rahatlık versin kasımpatıcım
iyi akşamlar kızlar can sıkıntısından yazmak istemiyorumm acıdan başka paylaşcak bişeyim yok bu aralar her gün ya sıra bizdeyse korkusu yiyip bitiriyo beni zor çok zor anlatamam dua etmekten başka sığınacak dalımız yok ALLAH tüm askerimizi polisimizi korusun
Selam kızlar.ben de msj mda kimseyi kirmak istemem.ama yasananlar beni derinden etkiliyor.ayrica dun nette gordum cizrede 10 yaşndaki ölmüs kizi gömemiyorlar.anne derin dondurucuda bekletiyormus kizini.korkunç bir acı.....ama bu acıyı yasayanlar var.yani bu anne baba kardesler bu acıyı ömür boyu unutabecekler mi?bir daha eski hayatlarna dönebilecekler mi?bu acıya sebep olanlarn hesabi yanlarina kalmayacaktr.bu dünyada belki olmaz ama öteki tarafta bir karncanin hesabini soran Yaradan o yüce divanda hesabını soracaktr.iyi ki hesap var.
Çok sevindim meyracım Allah sağlıkla kavuştursunkızlar dün bebeğin cinsiyeti belli oldu: )
kızmış.
kız erkek farketmezdi zaten, inş hayırlısı ile hayırlı sağlıklı olsunda.
bengisu022
selam kızlar turşuydu salçaydı derken dünde kahvaltılık sosumu hazırladım. bugünde menemenlik ve yemeklik domates hazırlamayı düşünüyorum. ayy gözümde büyüyor resmen. pazartesinden bu yana 2.6 gilo gitti. belimde 3 cm popomda 1 cm incelme var
Ellerine sağlık afiyetle yiyin inşallahsizde diyet nasıl gidiyor...
gözün aydın canım benim içime doğmuştu zaten allah hayırla kucağına aldırsın inşkızlar dün bebeğin cinsiyeti belli oldu: )
kızmış.
bengisu022
Çok sevindim meyracım Allah sağlıkla kavuştursun
gözün aydın canım benim içime doğmuştu zaten allah hayırla kucağına aldırsın inş
selam kızlar turşuydu salçaydı derken dünde kahvaltılık sosumu hazırladım. bugünde menemenlik ve yemeklik domates hazırlamayı düşünüyorum. ayy gözümde büyüyor resmen. pazartesinden bu yana 2.6 gilo gitti. belimde 3 cm popomda 1 cm incelme var
Ellerine sağlık afiyetle yiyin inşallah
Diyet ben de pek gitmiyor 2 haftadır yerimde sayıyorum
meyracim çok sevindim bizim burda allah sevdigine ilk çocuğunu kız verir derler maşallah sağlıkla al eline inşallah canimkızlar dün bebeğin cinsiyeti belli oldu: )
kızmış.
bengisu022
ayy koca yaz geçti yaa önümüzdeki yazı heyecanla bekliycem inşallahEllerine sağlık afiyetle yiyin inşallah
Diyet ben de pek gitmiyor 2 haftadır yerimde sayıyorum
Aaa ögrendin demek.hadi ins sağlıkla kucağına alırsn.kızlar dün bebeğin cinsiyeti belli oldu: )
kızmış.
bengisu022
çok geçmiş olsun canımSelamun aleykum
Nasılsınız hacıların ben bira sikkinim bulaşık yıkarken bardak kırıldı oda elime girdi dikiş attılar şimdi tüm işlerim kaldı elini suya sokamiyorum hayırlısı kısmet diyorum esimdecsakarligin adı kismetmi oldu diyor :))
meyracim çok sevindim bizim burda allah sevdigine ilk çocuğunu kız verir derler maşallah sağlıkla al eline inşallah canim
Selamun aleykum
Nasılsınız hacıların ben bira sikkinim bulaşık yıkarken bardak kırıldı oda elime girdi dikiş attılar şimdi tüm işlerim kaldı elini suya sokamiyorum hayırlısı kısmet diyorum esimdecsakarligin adı kismetmi oldu diyor :))
meyracim çok sevindim bizim burda allah sevdigine ilk çocuğunu kız verir derler maşallah sağlıkla al eline inşallah canim
Aaa ögrendin demek.hadi ins sağlıkla kucağına alırsn.
selamun aleyküm güzeller
şimdi eve geldim. dişime implant yapıldı uyuşukluğu geçiyor ağrım başladı. buz uyguluyorum.
sonra görüşürüz inşallah.
yarın giremezsem kilom aynı
çok geçmiş olsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?