Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Benim de rahmetli babam cok istemişti umre ve hacca gitmeyi ama tek maas ile 4 çocuk büyütüp,okutup,is sahibi yapip,evlendirmekten firsat bulamadi hic...Hac ve umreyi her hatirladigimda babacigimi hatirlar,suçluluk hissederim hep...
Hiç öyle Düşünme canım gerçekten nasip işi Mekanı cennet olsun Baba'nın ne güzel evlat yetiştirmiş

Benim de rahmetli babam cok istemişti umre ve hacca gitmeyi ama tek maas ile 4 çocuk büyütüp,okutup,is sahibi yapip,evlendirmekten firsat bulamadi hic...Hac ve umreyi her hatirladigimda babacigimi hatirlar,suçluluk hissederim hep...

allah gani gani rahmet eylesin babacığına inş canım.
sen suçluluk hissetme ama..

Yena abinin durumu gercekten cok etkileyici.. Rabbim hac sevabini vermistir insallah. Allah rahmetiyle muamele eylesin.
Kasimpati babacigina da rahmet diliyorum.
Hac yapamadiysa da hayirli evlat birakanin amel defteri kapanmazmis.. insallah evlatlarinin salih amelleri onun defterine yazilir...

Pist pist seni haylaz kedi
Neyse az feaatlık iyidir. Diyete ek spor ve fesatlık yapıyorum :)

Aminn,inşallah elif'cim.cok sagolasin.

Meyracım Sağol canım benim eksiğim. Tartıyı görünce heyecan yaptım

Kasımpatı ellerine sağlık canım listeler çok güzel hele -6 süper

Asucum bu hafta iş arkadaşlarımla yaptım çok azim ettim. Bide şu bayramlık mevzusu var. 48 beden olmam gerek.

Sadece şu yazdıklarınızı görmek için bile azim geliyor insana teşekkür ederim hepinize

Ben de müsait değilsin diye şaapmadım..tel de var bişey de anlamadım..gülünce yanağımdan mı kapanıyor bilmiyom ki...Telefon bile beni uyarıyor zayıfla diye. :))
:) :))
Canm hamilelik de etkiliyordur duygularını.ben de bazen icimden bir sürü seye kızıyorum.kendi kendime kavga ediyorum.hele koca kisisiyle zaten ediyorum.aslında kavga degil de ufak tartışmalar iste.gecen kafaya koydum adamla tartışacam.bana dedi ki senin hormonlar değişmiş.sen ne desen de tartışmayacam dedi.ben biseye kızıyorum onu niye buraya indirdin diye söyleniyorm.o dönüp seni seviyorum diyo.baska biseye kızıyrm o yine de seni seviyorum diyo.gece boyu her kızgınlığma aynı cevabı verdi.yine de sinir oldum.git işine ya dedim.bi ağız tadıyla tartışamadm sen fabrika ayarlarna dön dedim.

Ah yenacm Rabbim gani gani rahmet eylesin.tam da yazacaklarmı kadmpatı yazmış.inş o sevabını almıştr.
Ameller niyetlere göreymiş,kisiye de sadece niyet ettiği kar kalacakmis..
dilerim abiciginin güzel niyetine göre tipki hac görevini yapmis gibi muamele eylesin mevlam..

bugünki hamilelikle alakalı bişey değil canım.
ama hamilelik duyguların bünyenin dengesini bozuyo: ) senin bu yaşadıklarını bende yaşamıştım ilk aylarda, şuan da da var ama epey azaldı elhamdülillah.
çalınıyordum en ufak şeyde: D

ben daha önceki biriken geçmişi okuyamamışken şimdi gene birikmiş atladığıgım şeyler varsa kusuruma bakmayın...

Zeynepcim ellerinize sağlık afiyetle yiyin kışlıklarınızı

sağolun kızlarr az şiştim biraz daha şişeyim diye bol hazırlık yapıyorum....

elifcim kaç haftalıktın sen daha küçüktü sanki karnının çıkmaması çok normal...

bendede dışardan farkedilmiyo anlayan yürüyüşümden anlıyo çok ağrım olduğu için zorumdan nasıl yüyüryosam artık...

Liste icin cok sagolun.dereceye girenleri de tebrik ediyorum.ama kasmpatıcm seni kırmak istemem ama velbn bu ay 1.7 kilo verdim.ilk hafta 1.1 vermistim ama yanlislikla 0.9 yazmıstn söylemek istemedim.sonraki hafta 0.4 sonra 0.2 ...toplamda 1.7.ama problem degil.emek veiyorsun ve cok ugrasiyorsun.hakkını helal et.ha bi de ben sonradan listeye geldim ya başlangıç kilom yoktu ondan biraz da karıştı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…