- 10 Şubat 2015
- 3.884
- 26.864
- 508
Tam da Söylemek istediklerim bunlardı canım Allah razı olsun
Hiç öyle Düşünme canım gerçekten nasip işi Mekanı cennet olsun Baba'nın ne güzel evlat yetiştirmişBenim de rahmetli babam cok istemişti umre ve hacca gitmeyi ama tek maas ile 4 çocuk büyütüp,okutup,is sahibi yapip,evlendirmekten firsat bulamadi hic...Hac ve umreyi her hatirladigimda babacigimi hatirlar,suçluluk hissederim hep...
Benim de rahmetli babam cok istemişti umre ve hacca gitmeyi ama tek maas ile 4 çocuk büyütüp,okutup,is sahibi yapip,evlendirmekten firsat bulamadi hic...Hac ve umreyi her hatirladigimda babacigimi hatirlar,suçluluk hissederim hep...
Hiç öyle Düşünme canım gerçekten nasip işi Mekanı cennet olsun Baba'nın ne güzel evlat yetiştirmiş
allah gani gani rahmet eylesin babacığına inş canım.
sen suçluluk hissetme ama..
Pist pist seni haylaz kediDaficim geçmiş olsun zorlanmamışsın ,acı eşiğiyle alakalı demek...
Benim tanıdığım hatun kısmısı öyle bi anlatmıştı ki çok fena anlatmıştı :)
Hayriyeciğim sen naaptın kendine, yarmışsın parmağını çok geçmiş olsun..
Kadın kısmısı hep aynıyız canımızın derdini bi yana bırakaıp işler nasıl ilerleyecek onu düşünüyoruz..benim aklıma eldiven takabilirsin fikri geldi. :) Ama sen uyma bana. :)
zeynepçim ve diğer kışlık hazırlayanlar ağız tadıyla sağlıkla tüketin ..elif bende sendenim bir poşet barbunyam var sadece buzlukta ..
Domates yapsaydım çok iyi olurdu...
Frida bildirim yapmamış..dürteyim onu...
Kasımpatıcım ekim ayın da listeye teşrif edelim ne dersin..? ben 120 ye doğru gidiyorum..gerçek şaka değil..
Meyracım emeğine sağlık...
Yeliz nasıl bıdığın, hastaneye gidecektiniz,ne oldu.?
Hatice tebrikler iyi kilo vermişsinya da kedi ciğer mundar olayına girip iyi su kaybetmişsin diyeyim..
Bonus naaptın çayır çimen hayalin devammı. :)
Nursena tava çok güzel ne pişirilebilir düşünüyorum..Pizza olabilirmi. :) ?
Yena abinin durumu gercekten cok etkileyici.. Rabbim hac sevabini vermistir insallah. Allah rahmetiyle muamele eylesin.
Kasimpati babacigina da rahmet diliyorum.
Hac yapamadiysa da hayirli evlat birakanin amel defteri kapanmazmis.. insallah evlatlarinin salih amelleri onun defterine yazilir...
:) :))Ben de müsait değilsin diye şaapmadım..tel de var bişey de anlamadım..gülünce yanağımdan mı kapanıyor bilmiyom ki...Telefon bile beni uyarıyor zayıfla diye. :))
Canm hamilelik de etkiliyordur duygularını.ben de bazen icimden bir sürü seye kızıyorum.kendi kendime kavga ediyorum.hele koca kisisiyle zaten ediyorum.aslında kavga degil de ufak tartışmalar iste.gecen kafaya koydum adamla tartışacam.bana dedi ki senin hormonlar değişmiş.sen ne desen de tartışmayacam dedi.ben biseye kızıyorum onu niye buraya indirdin diye söyleniyorm.o dönüp seni seviyorum diyo.baska biseye kızıyrm o yine de seni seviyorum diyo.gece boyu her kızgınlığma aynı cevabı verdi.yine de sinir oldum.git işine ya dedim.bi ağız tadıyla tartışamadm sen fabrika ayarlarna dön dedim.eşim bugün dışarı çıktı, bende yalnızım az o gelene kadar: )
dışarı çıkmasıyla alakalı bişey değil, kiminle nereye gittiğini biliyorum, ama biraz canımı sıktı, bazen bu kadar nasıl canımı sıkabiliyor anlamıyorum 3-4dk içinde hemde, onunda elinde değil biliyorum, sonuç ben gerildim o farkında bile değil, tartışmada değil.
neyse oluyor geçiyor...
neyse pek bir bilmece gibi konuştum: ) bonus gibim konuştum birazda: )
Ah yenacm Rabbim gani gani rahmet eylesin.tam da yazacaklarmı kadmpatı yazmış.inş o sevabını almıştr.elifçim henüz erken karnının belirginleşmesi ..Kayınvalden biraz daha sabretsin göbeğini görmek için.. :)
Rahmetli abim hac için başvurmuştu iki yıl önce, çokta hevesliydi..vefat ettikten sonra kabul edildiği haberi geldi.Ne üzülmüştük, nasip işte..
Ameller niyetlere göreymiş,kisiye de sadece niyet ettiği kar kalacakmis..
dilerim abiciginin güzel niyetine göre tipki hac görevini yapmis gibi muamele eylesin mevlam..
:) :))
Canm hamilelik de etkiliyordur duygularını.ben de bazen icimden bir sürü seye kızıyorum.kendi kendime kavga ediyorum.hele koca kisisiyle zaten ediyorum.aslında kavga degil de ufak tartışmalar iste.gecen kafaya koydum adamla tartışacam.bana dedi ki senin hormonlar değişmiş.sen ne desen de tartışmayacam dedi.ben biseye kızıyorum onu niye buraya indirdin diye söyleniyorm.o dönüp seni seviyorum diyo.baska biseye kızıyrm o yine de seni seviyorum diyo.gece boyu her kızgınlığma aynı cevabı verdi.yine de sinir oldum.git işine ya dedim.bi ağız tadıyla tartışamadm sen fabrika ayarlarna dön dedim.
Ah yenacm Rabbim gani gani rahmet eylesin.tam da yazacaklarmı kadmpatı yazmış.inş o sevabını almıştr.
Iyi geceler hepinize... Aklima gelmisken bi yasin okuyum dedim okudum burdaki butun arkadaslariminda ölmüslerine gitsin dedim allah kabul etsin..
teşekkürler kızlar.
allah içine ferahlık versin inş canım.
bugün bende çok yorgun hissediyorum kendimi, dün bahçede baya oturduk komşularla, hava çok sıcaktı, sıcak beni baya sarsmış farketmemişim hiç, çok sıcakta oturmicam ama bi daha, aslında yandım ama açık hava diye oturmuştum böyle olacağını bilemedim.
yiyecek içecek kesin götürürsünüz nursena ile sen: )))
afiyetle yiyin yaptıklarınızı inş.
Zeynepcim ellerinize sağlık afiyetle yiyin kışlıklarınızı
selamun aleyküm güzeller
meyracım kıscen olacakmış çok sevindim. hayırlı evlat olur inşallah
zeynepcim güle güle yiyin kışlıklarınızı
kızlar çok teşekkür ederimatlattık çok şükür. korktuğum gibi değilmiş hiç zorlanmadım ağrımda olmadı pek. sadece iki ağrı kesici aldım. bugün hiç ağrı kesici almadım ağrımda yok çok şükür. herşeyde yiyebiliyorum. tek sorun ağzımdaki ipler. dikişler alınıncaya kadar bunada katlanmam gerekiyor.
Meyra'cim liste için teşekkürler,ellerine saglik..sporcu arkadaslari ve ilk 3'e girip fit olma yolunda ilerleyen hatunlari kutlarim..:)
Yolcu saglikli,güzel günlerde tüketin kisliklarinizi..anneciğin ile ellerinize saglik.
Dafi ablacim impilant'in rahat geçmesine sevindim,dikislerde zamanla alinir inşallah.
Daficim geçmiş olsun zorlanmamışsın ,acı eşiğiyle alakalı demek...
Benim tanıdığım hatun kısmısı öyle bi anlatmıştı ki çok fena anlatmıştı :)
Hayriyeciğim sen naaptın kendine, yarmışsın parmağını çok geçmiş olsun..
Kadın kısmısı hep aynıyız canımızın derdini bi yana bırakaıp işler nasıl ilerleyecek onu düşünüyoruz..benim aklıma eldiven takabilirsin fikri geldi. :) Ama sen uyma bana. :)
zeynepçim ve diğer kışlık hazırlayanlar ağız tadıyla sağlıkla tüketin ..elif bende sendenim bir poşet barbunyam var sadece buzlukta ..
Domates yapsaydım çok iyi olurdu...
Frida bildirim yapmamış..dürteyim onu...
Kasımpatıcım ekim ayın da listeye teşrif edelim ne dersin..? ben 120 ye doğru gidiyorum..gerçek şaka değil..
Meyracım emeğine sağlık...
Yeliz nasıl bıdığın, hastaneye gidecektiniz,ne oldu.?
Hatice tebrikler iyi kilo vermişsinya da kedi ciğer mundar olayına girip iyi su kaybetmişsin diyeyim..
Bonus naaptın çayır çimen hayalin devammı. :)
Nursena tava çok güzel ne pişirilebilir düşünüyorum..Pizza olabilirmi. :) ?
Ne guzel kilolar verilmis masallah sizee :)
Ben de ilk uc ayi 1.5 kiloyla kapattim sukur.. asil kilolar bundan sonra gelir herhalde :)
Meyraa bisey sorcam karnın cikmaya basladi mi?
Kaynanam her aradi mi soruyo esime karni buyudu mu diye. Daha erken diyorum buyumesi icin. Bebek kucuk kaliyodur diyomus.. ayy cildiracagim
Normal degil mi kizlar karnimin cikmamasi
Allah kabul etsin inş...Iyi geceler hepinize... Aklima gelmisken bi yasin okuyum dedim okudum burdaki butun arkadaslariminda ölmüslerine gitsin dedim allah kabul etsin..
Allah kabul etsin canm.aaa bu arada bugün benim doğum günüm...Iyi geceler hepinize... Aklima gelmisken bi yasin okuyum dedim okudum burdaki butun arkadaslariminda ölmüslerine gitsin dedim allah kabul etsin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?