- 5 Mart 2015
- 7.196
- 30.506
- 598
- 38
Bengisu dogum gunun kutlu olsun :) hediyeni erken aldin sen :)
Dogum günüm 11 eylül..babam hep der sen bize cok kısmetli geldin diye.doğduğum yıl babam belediyeye ise girmisti.mevsimlik isciydi ama öyle böyle hepimizi okuttu.ve simdi şükür emekli maasi var onla geciniyo..iyiki doğdun canım: )
doğum günün kutlu olsun...
allahım tüm sevdiklerinle birlikte hayırlı uzun seneler göstersin sana inş...
bugün derken 12eylülmü doğum günün: )
Hepinize cooook tesekkur ederim.doğum günün kutlu olsun canım hayırlı bir ömür yaşa inş....
Aaa bu iyiydi..özel günlerde diyeti bozmak lazm.
bengisuuuu :))
Biz bugun seminer bitti diye arkadaslarla kahve icmeye gittik.biri dogumgunum oldugunu biliyordu.pasta gelince çok şaşrdm.bi de diger arkadasm da gecen haftaymis ikimizin ismini yazmislardi.valla iyi oldu..iyiki doğmuşsun o zaman ne güzel aaayyy canım çukulatalı yaşpasta istedii...olsaydı yerdim
Amaan uyu gitsin.ev isinin sonu gelmiyor zaten.Allah rahatlık versin bende bir paket kremalı büsküvi yedim çay içiyorum en iyisi balkon :) bulaşıklar yarına kaldı sanki
Yettiim gayri.fridaya sen git uyu keyfine bak dedim.pasta bana kaldı...Ahahaha bu durum da hangimiz temiz kalpliyiz bilemiyorum...
bengisu çabuk gel senin için üşenmeden yaptığım pasta elden gidiyor
Iyi geceler hepinize... Aklima gelmisken bi yasin okuyum dedim okudum burdaki butun arkadaslariminda ölmüslerine gitsin dedim allah kabul etsin..
Bonuscum Allah kabul etsinAllah kabul etsin canm.aaa bu arada bugün benim doğum günüm...iyi ki doğmuşum ya
Iyıyım bonusum sen nasılsın?Mavis nassin bacim o kadar kilo verip 1 kilo aldi diye dert eden kadi bu topic seni boyle hatirlayacak :)
Hoşgeldin sağlık sorunlarını atlatmışsın bundan sonra da sağlıkla kilonu verip bebeğini kucağına alırsın inşallahhepinize merhabalar hikayemde yolumda çok uzun ama mutlu yuvama bir bebek istiyorum. Sıkıntılı hastalıklı dönemlerimde tek destekçim eşimdi. şimdi de sağlıklı sayılmam ama o kabus tiroid dönemlerim geçti çok şükür. ancak 153 kilo oldummhepinizden destek bekliyorum. önce sağlığım sonrada minnak bir bebişim olsun inşallahhh. uzatmayayım. hikayede sıkıntıda uzun yoksa
çok teşekkür ederim... İnşallah İnşallahhhHoşgeldin sağlık sorunlarını atlatmışsın bundan sonra da sağlıkla kilonu verip bebeğini kucağına alırsın inşallah
canım hoş geldin ne güzel hastalıklar geride kalmış şimdi sıra hastalıkların asil kaynaklarında kilolarda bende 152 kiloyum kendini yalnız hissetme inşallah sağlıkla vericez bu kilolarınahepinize merhabalar hikayemde yolumda çok uzun ama mutlu yuvama bir bebek istiyorum. Sıkıntılı hastalıklı dönemlerimde tek destekçim eşimdi. şimdi de sağlıklı sayılmam ama o kabus tiroid dönemlerim geçti çok şükür. ancak 153 kilo oldummhepinizden destek bekliyorum. önce sağlığım sonrada minnak bir bebişim olsun inşallahhh. uzatmayayım. hikayede sıkıntıda uzun yoksa
Selamun aleykum
Bugün gine koşuşturma dışarda işçiler var yemek yapıyorum elim offf ki of umarım herkes iyidir yenacim eldiven gidiyorum tatlım bende duramiyorum :)) ama sargı bezi nemleniyo terden bu seferde hayırlısı artık
Liste yapan bacilarimin ellerine sağlık kilo veren spor yapan hatunlarida kutlarim benim gibi temellerinde alllah ıslah etsin
Bengisu iyki doğdun canım nice güzel seneler gör inşallah
canım hoş geldin ne güzel hastalıklar geride kalmış şimdi sıra hastalıkların asil kaynaklarında kilolarda bende 152 kiloyum kendini yalnız hissetme inşallah sağlıkla vericez bu kilolarına
Canm hosgeldin.öncelikle geçmis olsun.bir seye başlamak demek yarısını yapmak demektir.karar vermissen ins basarırsn.benim de troit problemim var.ins.en kısa zamanda bebisin olur.hepinize merhabalar hikayemde yolumda çok uzun ama mutlu yuvama bir bebek istiyorum. Sıkıntılı hastalıklı dönemlerimde tek destekçim eşimdi. şimdi de sağlıklı sayılmam ama o kabus tiroid dönemlerim geçti çok şükür. ancak 153 kilo oldummhepinizden destek bekliyorum. önce sağlığım sonrada minnak bir bebişim olsun inşallahhh. uzatmayayım. hikayede sıkıntıda uzun yoksa
İşte bütün mesele bu
Canm hosgeldin.öncelikle geçmis olsun.bir seye başlamak demek yarısını yapmak demektir.karar vermissen ins basarırsn.benim de troit problemim var.ins.en kısa zamanda bebisin olur.hepinize merhabalar hikayemde yolumda çok uzun ama mutlu yuvama bir bebek istiyorum. Sıkıntılı hastalıklı dönemlerimde tek destekçim eşimdi. şimdi de sağlıklı sayılmam ama o kabus tiroid dönemlerim geçti çok şükür. ancak 153 kilo oldummhepinizden destek bekliyorum. önce sağlığım sonrada minnak bir bebişim olsun inşallahhh. uzatmayayım. hikayede sıkıntıda uzun yoksa
Canım inşallah zayıflarsın insallah bebişinde olur azmet kilonu cok gorme basarabilirsinnnnhepinize merhabalar hikayemde yolumda çok uzun ama mutlu yuvama bir bebek istiyorum. Sıkıntılı hastalıklı dönemlerimde tek destekçim eşimdi. şimdi de sağlıklı sayılmam ama o kabus tiroid dönemlerim geçti çok şükür. ancak 153 kilo oldummhepinizden destek bekliyorum. önce sağlığım sonrada minnak bir bebişim olsun inşallahhh. uzatmayayım. hikayede sıkıntıda uzun yoksa
iyi geceleer umarım hepiniz iyisinizdir bildiğiniz mağlum sebeplerden ruhen kötü olduğum için gelemedim bu sabahta tartılmak aklıma gelmedi ayrıyeten misafirim vardı biraz önce yolcu ettim fakat hala istanbuldalar misafirlerimle yine bir araya geliriz kesin...
memleketteki kuzenlerim istanbulda bilmiyorum belki bileniniz vardı güneydoğuda artık bir yaşam alanı kalmadı nerdeysedayım çocuklarını torunlarını alıp ankarada 1 ay kaldı ama işleri memlekette geri dönmek zorunda kaldı tabii bizimde aklımız yüreğimiz orda kaldı şimdi kuzenlerimle imarlı arsa bakıyoruz ev yapılcak. süt kardeşimi aradım çocukları al gel dedim zaten 1 aydır evinden uzak tı eşi orda diye gelmek istemiyor okular açılacak ama çocuklar nasıl okula gidecek bilmiyorum eee tabi memlekette işlerde durdu yeniden gelip istabulda iş kursalar bilee herhalde bayağı bir gerilerler filaaan .....
YENA nın bugün cuma olduğunu hatırlatmasıyla gelip bir selam vereyim dedim zaten tartılsamda kesin artılardayımdır önümüzdeki hafta toparlarım inş.
bengisuuuu :))
Adaş naptın bir paketin hepsini yemeyeydin iyiydi
Bir de şu balkon işleri Şüphe uyandırdı
Herkese hayırlı geceler
Adaş sana Bisküvi uyarısı yaptım ama ben de Çekirdek çitledim hem de çooookTuğba'dan almıştık allahım bu kadar mı güzel olur yaaa
Of günü batırdım yİne nursena sevinsin artık
Allah rahatlık versin
hepinize merhabalar hikayemde yolumda çok uzun ama mutlu yuvama bir bebek istiyorum. Sıkıntılı hastalıklı dönemlerimde tek destekçim eşimdi. şimdi de sağlıklı sayılmam ama o kabus tiroid dönemlerim geçti çok şükür. ancak 153 kilo oldummhepinizden destek bekliyorum. önce sağlığım sonrada minnak bir bebişim olsun inşallahhh. uzatmayayım. hikayede sıkıntıda uzun yoksa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?