Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Cok karışık anlatmışm.şöyle başlangç kilom 91.5 simdiki 89.8. .

Allah kabul etsin canm.aaa bu arada bugün benim doğum günüm...iyi ki doğmuşum ya

iyiki doğdun canım: )
doğum günün kutlu olsun...
allahım tüm sevdiklerinle birlikte hayırlı uzun seneler göstersin sana inş...
bugün derken 12eylülmü doğum günün: )

iyi geceleer umarım hepiniz iyisinizdir bildiğiniz mağlum sebeplerden ruhen kötü olduğum için gelemedim bu sabahta tartılmak aklıma gelmedi ayrıyeten misafirim vardı biraz önce yolcu ettim fakat hala istanbuldalar misafirlerimle yine bir araya geliriz kesin...

memleketteki kuzenlerim istanbulda bilmiyorum belki bileniniz vardı güneydoğuda artık bir yaşam alanı kalmadı nerdeyse dayım çocuklarını torunlarını alıp ankarada 1 ay kaldı ama işleri memlekette geri dönmek zorunda kaldı tabii bizimde aklımız yüreğimiz orda kaldı şimdi kuzenlerimle imarlı arsa bakıyoruz ev yapılcak. süt kardeşimi aradım çocukları al gel dedim zaten 1 aydır evinden uzak tı eşi orda diye gelmek istemiyor okular açılacak ama çocuklar nasıl okula gidecek bilmiyorum eee tabi memlekette işlerde durdu yeniden gelip istabulda iş kursalar bilee herhalde bayağı bir gerilerler filaaan .....

YENA nın bugün cuma olduğunu hatırlatmasıyla gelip bir selam vereyim dedim zaten tartılsamda kesin artılardayımdır önümüzdeki hafta toparlarım inş.

Allah kabul etsin canm.aaa bu arada bugün benim doğum günüm...iyi ki doğmuşum ya

doğum günün kutlu olsun canım hayırlı bir ömür yaşa inş....

Bonus Allah kabul etsin..

Yolcu 12. haftayi dolduruyorum iste.

daha çok erken karnının çıkması için hiç bunu kafana takma kuruntu yapma...bu süreçte tepende konuşucak çok kişi olcak duymazlıktan gel hehe de geç her denileni kafaya takma sakın yıpratma kendini...

hiç güleceğim yoktuu sağol bayıldım bu pastayaa :)))

dur çayı ısıtıyımda biraz kremalı burçak biküvitim vardı onu yiyim

Ahahaha bu durum da hangimiz temiz kalpliyiz bilemiyorum...
bengisu çabuk gel senin için üşenmeden yaptığım pasta elden gidiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…