Sen de tembelsen hayriyecim yani dafinin bir de senin tembellikle alakan olamazSelamun aleykum
Bugün gine koşuşturma dışarda işçiler var yemek yapıyorum elim offf ki of umarım herkes iyidir yenacim eldiven gidiyorum tatlım bende duramiyorum :)) ama sargı bezi nemleniyo terden bu seferde hayırlısı artık
Liste yapan bacilarimin ellerine sağlık kilo veren spor yapan hatunlarida kutlarim benim gibi temellerinde alllah ıslah etsin
Bengisu iyki doğdun canım nice güzel seneler gör inşallah
canım hoş geldin ne güzel hastalıklar geride kalmış şimdi sıra hastalıkların asil kaynaklarında kilolarda bende 152 kiloyum kendini yalnız hissetme inşallah sağlıkla vericez bu kilolarına
Meyracım taze kavrulmuş Çekirdek satan bir kuruyemişçiden eşin alsın da ye Çekirdek canım
Tamam meyracımablam inan canım çekmedi gerçekten için rahat olsun, çekse çekti derim zaten: )
siz rahat olun, rahat konuşun hep: )
söz çekecek olursa aldırırım, bizim burada da ezell var: )
Canm hosgeldin.öncelikle geçmis olsun.bir seye başlamak demek yarısını yapmak demektir.karar vermissen ins basarırsn.benim de troit problemim var.ins.en kısa zamanda bebisin olur.hepinize merhabalar hikayemde yolumda çok uzun ama mutlu yuvama bir bebek istiyorum. Sıkıntılı hastalıklı dönemlerimde tek destekçim eşimdi. şimdi de sağlıklı sayılmam ama o kabus tiroid dönemlerim geçti çok şükür. ancak 153 kilo oldummhepinizden destek bekliyorum. önce sağlığım sonrada minnak bir bebişim olsun inşallahhh. uzatmayayım. hikayede sıkıntıda uzun yoksa
Canm hosgeldin.öncelikle geçmis olsun.bir seye başlamak demek yarısını yapmak demektir.karar vermissen ins basarırsn.benim de troit problemim var.ins.en kısa zamanda önce sonra bebisin olur.hepinize merhabalar hikayemde yolumda çok uzun ama mutlu yuvama bir bebek istiyorum. Sıkıntılı hastalıklı dönemlerimde tek destekçim eşimdi. şimdi de sağlıklı sayılmam ama o kabus tiroid dönemlerim geçti çok şükür. ancak 153 kilo oldummhepinizden destek bekliyorum. önce sağlığım sonrada minnak bir bebişim olsun inşallahhh. uzatmayayım. hikayede sıkıntıda uzun yoksa
Tesekkurler canm elin için de gecmis olsunSelamun aleykum
Bugün gine koşuşturma dışarda işçiler var yemek yapıyorum elim offf ki of umarım herkes iyidir yenacim eldiven gidiyorum tatlım bende duramiyorum :)) ama sargı bezi nemleniyo terden bu seferde hayırlısı artık
Liste yapan bacilarimin ellerine sağlık kilo veren spor yapan hatunlarida kutlarim benim gibi temellerinde alllah ıslah etsin
canım hoş geldin ne güzel hastalıklar geride kalmış şimdi sıra hastalıkların asil kaynaklarında kilolarda bende 152 kiloyum kendini yalnız hissetme inşallah sağlıkla vericez bu kilolarına
Canm 29 oldum:)ama ben kendimi 25 falan hissediyorum.insan hissettigi yaştadır....
Tamam meyracım
Yine de dikkat etmeye çalışıyorum ben ama arada kaçıyor işte :)))
Insallah hosbuldumm çok yororgunum sizden destek almaya geldimmmSelamun aleykum
Hatay canim boy 167 cm yaş 26 çok şükür aş eş tamam birde bebemm olsun insallahallah yüreğine ferahlık versin inş.
sabah gördüğüm bu pasta kahvaltımın çikolatalı ekmek olmasına sebep oldi: )))))
nasıl etkilediyse artık beni..
şüphe mi alenen: )
şu tuğba bizim burda da varmı acaba, varsa bende alayım bari eksik kalmayım: )
can çekmesi değil için rahat olsun ablacım, çok sık tuğba denince tadını merak ettim: )
bizim burada da bir doğanyatağanlıı un mamülleri vardır pastaları herşeyi süper olur: )
şimdi netten baktımda burda yok galiba tuğba, olsa zaten görürdük gerçi.
hoşgeldin aramıza..
çok geçmiş olsun, rabbim hayırlısı ile tez şifa versin, hayırlısı ile gönlündekini tez nasip etsin inş.
tamam bence bazı sıkıntıların olmuş ve halende bir kısmı var ama şükredeceğin çok şeyinde var maşaallah...
bu mesajını tekrar okursan daha iyi anlarsın dediklerimi: ) ben okurken bunuda farkettim...
insanın hayatının dönüm noktası olan 3şey var... aş eş iş....
aslında çoğu zaman galiba hayat yarım bardak su gibi, bardağın dolu kısmına yada boş kısmına odaklanmaya çalışmak bize kalmış...
yaş kaç? boy kaç? özel olmazsa nerden?: )
Çok tatli sözler bunlarrr inşallah basaracagim inaniyorummmCanım inşallah zayıflarsın insallah bebişinde olur azmet kilonu cok gorme basarabilirsinnnn
spor +saglıklı beslenme+bol su + duzenli uyku+azim +inanç =mutlu senn bu benim mutluluk formulumm
Ah bu hastaliklar rabbim sana da şifalar versinn cabucak gitsin kilolarrrCanm hosgeldin.öncelikle geçmis olsun.bir seye başlamak demek yarısını yapmak demektir.karar vermissen ins basarırsn.benim de troit problemim var.ins.en kısa zamanda bebisin olur.
Hosbuldummmm aminn dillerine saglikSelamun aleykum guzel topigin guzel insanlari...
Herkes iyidir insallah..
Elfs88 arkadasim hosgeldin aramiza.. Rabbim en kisa zamanda bi bebek nasip etsin sana da insallah..
Hoşgeldin allah hayırlısını nasip etsinhepinize merhabalar hikayemde yolumda çok uzun ama mutlu yuvama bir bebek istiyorum. Sıkıntılı hastalıklı dönemlerimde tek destekçim eşimdi. şimdi de sağlıklı sayılmam ama o kabus tiroid dönemlerim geçti çok şükür. ancak 153 kilo oldummhepinizden destek bekliyorum. önce sağlığım sonrada minnak bir bebişim olsun inşallahhh. uzatmayayım. hikayede sıkıntıda uzun yoksa
Aminnnn hepimiz içinHoşgeldin allah hayırlısını nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?