Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Sen de tembelsen hayriyecim yani dafinin bir de senin tembellikle alakan olamaz

Meyracım taze kavrulmuş Çekirdek satan bir kuruyemişçiden eşin alsın da ye Çekirdek canım

ablam inan canım çekmedi gerçekten için rahat olsun, çekse çekti derim zaten: )
siz rahat olun, rahat konuşun hep: )
söz çekecek olursa aldırırım, bizim burada da ezell var: )

Canm hosgeldin.öncelikle geçmis olsun.bir seye başlamak demek yarısını yapmak demektir.karar vermissen ins basarırsn.benim de troit problemim var.ins.en kısa zamanda bebisin olur.

Canm hosgeldin.öncelikle geçmis olsun.bir seye başlamak demek yarısını yapmak demektir.karar vermissen ins basarırsn.benim de troit problemim var.ins.en kısa zamanda önce sonra bebisin olur.

Tesekkurler canm elin için de gecmis olsun
bengisu022 eee canım şimdi kaç oldun: )
ben inş doğumdan sonra 31 olacam: ) eşşek kadar olmuşum: )
Canm 29 oldum:)ama ben kendimi 25 falan hissediyorum.insan hissettigi yaştadır....

Ya kusurums bakmayn ayni msjlar bi kacdefa gelmis.tel donmusu o yüzden.

Bu arada hanımlar istediğiniz kadar yiyeceklerden bahsedin.kendi adıma söyleyeyim benim canm hiç çekmiyor.sonucta diyet topiği burası...samimiyim.hatta bazen çarşıda gezerken gördüklerim beni tiksindiriyor.önceden pasta sitelerinden tarif falan bakardm şimdi görmeye tahammülüm yok .

bengisu022 eee canım şimdi kaç oldun: )
ben inş doğumdan sonra 31 olacam: ) eşşek kadar olmuşum: )

deli ya ne güldüm he...

Tamam meyracım
Yine de dikkat etmeye çalışıyorum ben ama arada kaçıyor işte :)))

ablacım takma hiç kafana bengisuya katılıyorum ayrıca bişeyi çok canımız çekerse şimdi herşey elimizin altında bi şekilde alır hevesimizi gideririz ama içinde bulunduğumuz durumdan zaten en çok sevdiğimiz şeyleri bilem yiyemiyoruz hatta tiksiniyoruz diyebilirim hiç üzülme yani rahat rahat konuşabilirsin(iz)....

Insallah hosbuldumm çok yororgunum sizden destek almaya geldimmm

Hatay canim boy 167 cm yaş 26 çok şükür aş eş tamam birde bebemm olsun insallah

Hoşgeldin allah hayırlısını nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…