Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

ahh ahhhh canım memleketim kötü rüyadan uyanı verir inşallahhh mecburi kalanlara benim gibi allah yardım etsinn inşallah kimse yerinden yurdundan olmaz çok zor allah kolaylık versinnn

aammman ne sevindimm ben bura geldim gelelii karpuz cekirdeği çintiyom kız özlemizişimm yawww batı bana göre deil yaw baklavalar kebaplar lahmacunlar gelsin kilolarr ahh nursena ahh pis boğaz nursena ne olcek benim halım dost var düşman var(asu gibim ) beni kıskanan geçeydim onu iyiydi bayrama kadar iyiydi

Hayırlı akşamlar
Bugün de yürüyüşümü yaptım ama evde de azcık iş güç yapınca yoruldum
Hafta sonu kaçamaklı gidiyor bari yürüyüşü ihmal etmeyim dedim
amman sporunuda yaparmışşş yerim seniiin havacınııı

yeni gelen arkadaşlarım hoş geldinizzzz inşallahhh hedefinize ve bebişinize ulaşırsınız bizim topik maşşallahhh hem zayıflayıp hemde gebe kalmak isteyenlere derman oluyooo Allah isteyen herkeze versin inşallah
birde doğum günüsü vardııı ALLAH UZUN ÖMÜR VERSİN ARKADAŞIMMM

Insallahhhh dillerinize saglikkkk

Estagfirullah bengisu,nicin kirilayim rahat ol lütfen:)
bazen gözden kacirdiklarim olabilir ,lütfen hatirlatin böyle durumlarda..Ben genelde herkesin listeye giriş kilosunu baz aldigim için,senin de giriş kilondan hesaplamisim o yüzden eksik yazmisim,kusura bakmayasin..

Bu arada doğum günün kutlu olsun,yeni yasin evladini saglikla kucagina almana,hasretinin bitmesine vesile olsun inşallah..

Aramiza hosgeldiniz,niyet etmek basarmanin yarisi imiş,siz de yariyi tamamlamissiniz..
lütfen kilonuzu dert etmeyin kendinize,ben verilecek olan kilodan ziyade kişinin kararli olup,istikrari saglamasinin daha önemli olduğunu düşünüyorum..Dilerim arzuladiginiz hedefe ulaşır ve sağlıcakla evladınıza kavuşursunuz.azminiz daimi olsun.

Mrb arkadaşlar yeni üye oldum ve tam 92 kiloyum zayıflamayı çok istiyorum ve hepinizin desteğini bekliyorum. Lütfen bana yardımcı olun

Sizde aramiza hosgeldiniz,azminiz daimi olsun..

Yardim ve destek konusunda doğru yerdesiniz,ben de yeni sayilirim topikte sizin kadar yeni olmasam da..topikde ki tüm arkadaşlar güzel yürekli ve gönüllüler,sadece kilo verme sürecinin zorluklari değil,hayati ve tüm zorluklarinida paylaşıp,destek oluyorlar..

Hasili:doğru yerdesiniz..:)

Yeni gelen arkadaşlar: topikte her hafta cuma günleri tartilip kilomuzu ve bir hafta boyunca yaptigimiz sporu bildiriyoruz,sonrasinda listeler seklinde haftanin spor ve kilo veren ilk 3'lüsü seçiliyor.

Sayet isterseniz siz de katılabilirsiniz..

Sen de bugün kaçamaklar yapmışsın yanlış anlamadıysam

Yena'cim pastalar cok güzeller,özellikle de cikolatali olani..ne cok severim çikolatali ve muzlu pastayi..olaydi da yiyeydim simdi..

Asuman ablacim çekirdekler afiyet olsun,yag ve kilo olmasin zayiflamana vesile olsun inşallah..:) ay ne dedim ben kendimde inanmadım sanki..

oy bugun kızlar çok çoştular kafam kazan gibi az önce odalarına yatın diye gönderdim bi baktım yatakta zıplama sesleri gittim yanlarına durum düşündüğümden daha vahim bütün oyuncaklar saçılmış çekmeden bişeyler alalım demişler yeni yerleştirdiğim bütün çekmeceler dandini bi sinirle bir sürü bağırdım tehdit savurup yatırdım geldim..şimdi gıkları bile çıkmıyo ama daha uyumadılarda benimde canım sıkkın oturuyom...bende gidip yatsammı bilemedim...

Tesekkürler canm.güneydogunun mutfağını cok seveceksin.ah kışın bi pazarlara git mis gibi yeşillikler ve hepsi doğal.yeşil soğan,dere otu,tere,roka,maydonoz....o kebaplarla çok güzel gider.mmmmmm....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…