- 21 Mayıs 2010
- 17.971
- 41.061
- 798
Hosgeldin bende yeniyim ve tam 153 kiloyummm baslayalim azimleeeeeMrb arkadaşlar yeni üye oldum ve tam 92 kiloyum zayıflamayı çok istiyorum ve hepinizin desteğini bekliyorum. Lütfen bana yardımcı olun
Bende senin gibiyim insallah birbirimize destek oluruz canimSende hoşgeldin. Diyet yapıyomusun. Ben bitürlü başlayamıyorum başlasamda devam ettiremiyorum. Benim motivasyona ihtiyacım var galiba
ahh ahhhh canım memleketim kötü rüyadan uyanı verir inşallahhh mecburi kalanlara benim gibi allah yardım etsinn inşallah kimse yerinden yurdundan olmaz çok zor allah kolaylık versinnniyi geceleer umarım hepiniz iyisinizdir bildiğiniz mağlum sebeplerden ruhen kötü olduğum için gelemedim bu sabahta tartılmak aklıma gelmedi ayrıyeten misafirim vardı biraz önce yolcu ettim fakat hala istanbuldalar misafirlerimle yine bir araya geliriz kesin...
memleketteki kuzenlerim istanbulda bilmiyorum belki bileniniz vardı güneydoğuda artık bir yaşam alanı kalmadı nerdeysedayım çocuklarını torunlarını alıp ankarada 1 ay kaldı ama işleri memlekette geri dönmek zorunda kaldı tabii bizimde aklımız yüreğimiz orda kaldı şimdi kuzenlerimle imarlı arsa bakıyoruz ev yapılcak. süt kardeşimi aradım çocukları al gel dedim zaten 1 aydır evinden uzak tı eşi orda diye gelmek istemiyor okular açılacak ama çocuklar nasıl okula gidecek bilmiyorum eee tabi memlekette işlerde durdu yeniden gelip istabulda iş kursalar bilee herhalde bayağı bir gerilerler filaaan .....
YENA nın bugün cuma olduğunu hatırlatmasıyla gelip bir selam vereyim dedim zaten tartılsamda kesin artılardayımdır önümüzdeki hafta toparlarım inş.
aammman ne sevindimm ben bura geldim gelelii karpuz cekirdeği çintiyom kız özlemizişimm yawww batı bana göre deil yaw baklavalar kebaplar lahmacunlar gelsin kilolarr ahh nursena ahh pis boğaz nursena ne olcek benim halım dost var düşman var(asu gibim ) beni kıskanan geçeydim onu iyiydi bayrama kadar iyiydiHerkese hayırlı geceler
Adaş sana Bisküvi uyarısı yaptım ama ben de Çekirdek çitledim hem de çooookTuğba'dan almıştık allahım bu kadar mı güzel olur yaaa
Of günü batırdım yİne nursena sevinsin artık
Allah rahatlık versin
amman sporunuda yaparmışşş yerim seniiin havacınıııHayırlı akşamlar
Bugün de yürüyüşümü yaptım ama evde de azcık iş güç yapınca yoruldum
Hafta sonu kaçamaklı gidiyor bari yürüyüşü ihmal etmeyim dedim
Insallahhhh dillerinize saglikkkkyeni gelen arkadaşlarım hoş geldinizzzz inşallahhh hedefinize ve bebişinize ulaşırsınız bizim topik maşşallahhh hem zayıflayıp hemde gebe kalmak isteyenlere derman oluyooo Allah isteyen herkeze versin inşallah
birde doğum günüsü vardııı ALLAH UZUN ÖMÜR VERSİN ARKADAŞIMMM
Insallah hepimiz çok mutlu sağlıklı ve zatif olalimMerhabalar,mutlu haftasonlari olsun hepinize..
Liste icin cok sagolun.dereceye girenleri de tebrik ediyorum.ama kasmpatıcm seni kırmak istemem ama velbn bu ay 1.7 kilo verdim.ilk hafta 1.1 vermistim ama yanlislikla 0.9 yazmıstn söylemek istemedim.sonraki hafta 0.4 sonra 0.2 ...toplamda 1.7.ama problem degil.emek veiyorsun ve cok ugrasiyorsun.hakkını helal et.ha bi de ben sonradan listeye geldim ya başlangıç kilom yoktu ondan biraz da karıştı.
hepinize merhabalar hikayemde yolumda çok uzun ama mutlu yuvama bir bebek istiyorum. Sıkıntılı hastalıklı dönemlerimde tek destekçim eşimdi. şimdi de sağlıklı sayılmam ama o kabus tiroid dönemlerim geçti çok şükür. ancak 153 kilo oldummhepinizden destek bekliyorum. önce sağlığım sonrada minnak bir bebişim olsun inşallahhh. uzatmayayım. hikayede sıkıntıda uzun yoksa
Mrb arkadaşlar yeni üye oldum ve tam 92 kiloyum zayıflamayı çok istiyorum ve hepinizin desteğini bekliyorum. Lütfen bana yardımcı olun
Sen de bugün kaçamaklar yapmışsın yanlış anlamadıysamahh ahhhh canım memleketim kötü rüyadan uyanı verir inşallahhh mecburi kalanlara benim gibi allah yardım etsinn inşallah kimse yerinden yurdundan olmaz çok zor allah kolaylık versinnn
aammman ne sevindimm ben bura geldim gelelii karpuz cekirdeği çintiyom kız özlemizişimm yawww batı bana göre deil yaw baklavalar kebaplar lahmacunlar gelsin kilolarr ahh nursena ahh pis boğaz nursena ne olcek benim halım dost var düşman var(asu gibim ) beni kıskanan geçeydim onu iyiydi bayrama kadar iyiydi
amman sporunuda yaparmışşş yerim seniiin havacınııı
Mrb arkadaşlar yeni üye oldum ve tam 92 kiloyum zayıflamayı çok istiyorum ve hepinizin desteğini bekliyorum. Lütfen bana yardımcı olun
Hosgeldin bende yeniyim ve tam 153 kiloyummm baslayalim azimleeeee
Tesekkürler canm.güneydogunun mutfağını cok seveceksin.ah kışın bi pazarlara git mis gibi yeşillikler ve hepsi doğal.yeşil soğan,dere otu,tere,roka,maydonoz....o kebaplarla çok güzel gider.mmmmmm....yeni gelen arkadaşlarım hoş geldinizzzz inşallahhh hedefinize ve bebişinize ulaşırsınız bizim topik maşşallahhh hem zayıflayıp hemde gebe kalmak isteyenlere derman oluyooo Allah isteyen herkeze versin inşallah
birde doğum günüsü vardııı ALLAH UZUN ÖMÜR VERSİN ARKADAŞIMMM
Hoşgeldin canm.ins basarırsn.Arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim. Hayatımda yeni bir sayfa açtım. Umarım ben ve benim gibi arkadaşlarım istediğimiz kiloya ineriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?