- 5 Mart 2015
- 7.196
- 30.506
- 598
- 38
Ah cocuklar iste.yazık ya kızma.onlarn doğasi oyun.keyfin neden yok?tabi özel değilse.neyse de takma kafaya bebisini düsün.oy bugun kızlar çok çoştular kafam kazan gibi az önce odalarına yatın diye gönderdim bi baktım yatakta zıplama sesleri gittim yanlarına durum düşündüğümden daha vahim bütün oyuncaklar saçılmış çekmeden bişeyler alalım demişler yeni yerleştirdiğim bütün çekmeceler dandini bi sinirle bir sürü bağırdım tehdit savurup yatırdım geldim..şimdi gıkları bile çıkmıyo ama daha uyumadılarda benimde canım sıkkın oturuyom...bende gidip yatsammı bilemedim...
Ben inanmak istiyorum ama :))Yena'cim pastalar cok güzeller,özellikle de cikolatali olani..ne cok severim çikolatali ve muzlu pastayi..olaydi da yiyeydim simdi..
Asuman ablacim çekirdekler afiyet olsun,yag ve kilo olmasin zayiflamana vesile olsun inşallah..:) ay ne dedim ben kendimde inanmadım sanki..
16 kilo aldim ben sanirim tabiki kontrolu kacirmayin ama birazda rahat olun ya onu demek istiyorum.Çok sagol bonus.ya iştahımz açılacak mı???aboo doğuma kaç kiloyla gidecem cok merak ediyorum.
Ah cocuklar iste.yazık ya kızma.onlarn doğasi oyun.keyfin neden yok?tabi özel değilse.neyse de takma kafaya bebisini düsün.
Iyi geceler
Yeni arkadaslarimiz hosgelmisler topigin dinazoru olarak selamliyayim sizi selammm
Gebeler helede yemeklerden tiksinen gebeler 4-5 aydan sonra gorim sizi ve istahinizi benkilolara hic takilmayin hamileliginizin tadini cikarin...kilolu hamileligin en iyi kismi karnini icine cekmeden herkesin yaninda oturmak bence...
Bengisu hepi de bort dey tu yu
Zeynep :)) bende bebiki uyutmustum gece uykusuna gectiydi artik emmek icin uyandi emerken ablasinin sesinden uyandi tepinmeye basladi getirdim odaya cocuklarin yanina hic uykudan kalkmamis sanki bir enerjik görcen. Gunduz fazla uyudularmi boyle gece yarisi bekliyorum uykusu gelsin diye..
Çok sagol bonus.ya iştahımz açılacak mı???aboo doğuma kaç kiloyla gidecem cok merak ediyorum.
16 kilo aldim ben sanirim tabiki kontrolu kacirmayin ama birazda rahat olun ya onu demek istiyorum.
Mesela ben sogandan oyle bir tiksindimki o kokuyu ilk eltimin evinde aldigim icin eltimin oglunu dogumdan bir sure sonra yanima yanastirdim cocuk kokuyodu :)) gece cami aciyodum sogan kokuyo diye baskasinin evinde biraz iyi bizim eve gelince dogru ögürmeye gidiyodum iyykkk :)) yaptigim yemegi yiyemiyodum. Istahsizlik geciyoda cok tiksinilen sey gecmiyo sanirim.
Ilk zamanlar bende senin gibi tatlilardan huylanmistim eksi yiyodum limon bile yedim :)
Ben de duydum canım ama denemedim sen yaparsan benim de yapmam lazım :)))İyi geceler kizlarr fikrim geldi:) yaw ben bi sitede okudum yapsakmiki toz tarcin toz zencefil toz zerdeçal 20 ser gr karistirip kavonoza koyuyo her aksam yatmadan yogurda karistirip 1 tatli kasiğina bir bardak yogurt acayop gobek basen yag yakiyomus yorumlari alayim
İyi geceler ,
Yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz,sefalar getirdiniz..
Bugün öylesine yoruldum ki yorgunluktan ağlayacaktım bir ara...
Hoş bir gençlik filmi izledik kızımla..oğlan da yeni uyudu size bakıp uyuycam ben de....
Güzel bir pazar geçirmemiz dileğiyle kendinize iyi davranın...
Selam kızlar.ben de turşu ve limon yiyorum.limonu fazla tuketmiyorum ama turşu baya yiyorum.sağolsun görümcen çok lezzetli turşu yapar.hatta heryıl annemlere de götürürüm.hatta 2 hafta önce yaptığnı aç yemeye başladk bile.Kızlar bende bol bol turşu olsada yesem...
: )))
Ama turşuyu fazla kaçırmamak lazım, hamileyken odem olmaması için vede tansiyonun çıkmaması için, çünkü fazla tuzdan uzak durmalıyız hamileler olarak.
Bende ilk aylarda ne şişlik olmuştu öyle, çok korkup çok üzülmüştüm ben şimdiden böyle şişersem sonum ne olacak diye, ama hamd olsun rabbime uzun soluklu bir durum değilmiş. Zaten çok hassas bünyeliyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?