Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydın kızlar nasılsınız?
bol bol hamurişli bir hafta sonundan sonra cuma günkü kilodayım halen. bu haftada 5-5 diyeti yapcam umarım bu haftada güzel sonuç alırım.
bide kızlar sanırım bizim aileye yeni bi üye geliyor. test verdim henüz sonuç çıkmadı
korkuyorum

sen dayaklıkmısın banamı öyle geliyor?

Aaa Allah gonlunden geceni nasip etsin. Sanırım istemiyosun?

herkeslere kocaman günaydınlarrrrr. biz güne çok erken başlıyoruzz. Saat 6 da uyanıyorum.Eşim Nöbetten gelmişti. oysaki bugün diyete başlıyordum. tost yapmış eşim ben duşumu aldım çıktımmm mis kokannn tostlarrr 1 tanenin çeyreğini bırakarak tost yedimmm ve bir kutu 330 ml meyve suyunu götürdümmmm. kocamm diyetime destek olacağına bir çocukmuşum gibi besliyor beniii bu hali çok güzel ama İşe giderken servisteki pişmalığım düşman başınaaaa bu arada tüm arkadaşların misafirperverliklerine teşekkürü bir borç bilirim. henüz yeni olduğumdan yazılarını cevaplayamadığım arkadaşlardan af dileyerekk yediğim tostun pişmanlğıyla satırlarıma son veriyorummm. Sizi seviyorum...

Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah

Tost içşn pişman olma afiyet olsun ben de tost yedim az önce kendine az Yağlı ya da yağsız mümkünse tam buğday ya da çavdar ekmeğiyle tost yapıp yiyebilirsin kahvaltıda sadece meyve suyuna dikkat et oldukça şekerli oluyorlar genelde ama kahvaltında sorun yok yani afiyet olsun

okullar bayramdan sonra başlamıyormu?

canım hakkınızda hayırlısı ne ise o olsun inş.
sonucu bizede yaz..

ne işle meşgulsün?

miden için geçmiş olsun ablacım.

Günaydın... bugun ben de mutfagimi temizleyecegim inşallah. Mutfak dolaplari buzdolabı ve hiiicc sevmedigim ocak ve firin temizliği (

kolay gelsin canım.. kendini fazla yormamaya çalış.
benim hamile kaldım kalalı pek bir temizlik yaptığım yok: (
napayım tadım halim yok hiç...
sağolsun o aşırı titiz eşimde anlayışlı davranıyor... bir uçtan bende başlamalıyım ama artık: (((
iyice birikmemeli artık...

Kesinlikle haklısın irademe sahip olup o meyve sularından içmemeliyim ama oyle moral verdin ki bana çok teşekkür ederimmmm güzel çünkü tostu çok severim tambugday ekmeğiylede çok güzel olur

bende 2gündür yürümüyom abla, kafama takılıyo yürümem lazım diye.
15dk ama olsun hiç yoktan iyi yinede: )

Selamün aleykümm...

sen dayaklıkmısın banamı öyle geliyor?

sıkıntım çeneme vuruyo ama genel olarak dayanıklıyımdır acı eşiği yüksek derler ya öyle işte...ama bugun planladığım hiç bişeyi yapamıcam galiba pert vaziyetteyim bi yemek yapsam kafi...bide mecbur yanımda iş görecek kimse yok herşey bana bakıyo biriktikçe daha zor olur diye eşimin evde olduğu zamanlara denk getirip yapıyorum işte bişeyler....indir kaldıra yardım ediyo sağolsun....

selamün aleyküm...

Ve aleyküm selam...

okullar bayramdan sonra başlamıyormu?

canım hakkınızda hayırlısı ne ise o olsun inş.
sonucu bizede yaz..

ne işle meşgulsün?

miden için geçmiş olsun ablacım.

birinci ve ikici sınıflara başladı bugun canım diğerleri bayramdan sonra....

ve aleyküm selam canım: )
hımm tamam canım, o zaman allah sene boyunca zihin açıklığı versin inş kızçene.

ne güzel: )
para ile rakamlar ile oynamayı çok severim: )
parayı sevmek değil ama bu, paranın esiri olmayı hiçbir zaman istemedim.
meslek testi yapıldığında da hep muhasebe çıkardı bana: )

Çok Güzelde Meyracım Stresli iş yaaa eve gidince pil bitmiş oluyor bu arada burçlarla hiç ilgilenmedim ama 22 aralık salı günü saat 8 de doğmuşum :) yıl 1988

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…