sen dayaklıkmısın banamı öyle geliyor?Selamün aleykümm...
yorgun bedevi zeynep geldi gene...sabah geç kalktık keyifli bir pazar kahvaltısının ardından temizliğe giriştik dip köşe sildik süpürdük..gardolabıma giriştim sildim düzenledim elden çıkacakları ayırdım bi bazam kaldı ama onada benim halim kalmadı..bir sürü çamaşır yıkadım ütülerim yığıldı yarında ütü yapıcam artık....bir arada hem kendi bazama hemde kızlarınkine girişmeliyim....cam çerçevenin yüzüne bile bakmıyom zati...kızımda okula başlıyo yarın sabah erkenciyiz yani...
Aaa Allah gonlunden geceni nasip etsin. Sanırım istemiyosun?günaydın kızlar nasılsınız?
bol bol hamurişli bir hafta sonundan sonra cuma günkü kilodayım halen. bu haftada 5-5 diyeti yapcam umarım bu haftada güzel sonuç alırım.
bide kızlar sanırım bizim aileye yeni bi üye geliyor. test verdim henüz sonuç çıkmadı
korkuyorum
Kolay gelsin elifcimGünaydın... bugun ben de mutfagimi temizleyecegim inşallah. Mutfak dolaplari buzdolabı ve hiiicc sevmedigim ocak ve firin temizliği(
Hakkınızda hayırlısı olsun inşallahgünaydın kızlar nasılsınız?
bol bol hamurişli bir hafta sonundan sonra cuma günkü kilodayım halen. bu haftada 5-5 diyeti yapcam umarım bu haftada güzel sonuç alırım.
bide kızlar sanırım bizim aileye yeni bi üye geliyor. test verdim henüz sonuç çıkmadı
korkuyorum
Tost içşn pişman olma afiyet olsun ben de tost yedim az önce kendine az Yağlı ya da yağsız mümkünse tam buğday ya da çavdar ekmeğiyle tost yapıp yiyebilirsin kahvaltıda sadece meyve suyuna dikkat et oldukça şekerli oluyorlar genelde ama kahvaltında sorun yok yani afiyet olsunherkeslere kocaman günaydınlarrrrr. biz güne çok erken başlıyoruzz. Saat 6 da uyanıyorum.Eşim Nöbetten gelmişti. oysaki bugün diyete başlıyordum. tost yapmış eşim ben duşumu aldım çıktımmm mis kokannn tostlarrr1 tanenin çeyreğini bırakarak tost yedimmm ve bir kutu 330 ml meyve suyunu götürdümmmm. kocamm diyetime destek olacağına bir çocukmuşum gibi besliyor beniii bu hali çok güzel ama İşe giderken servisteki pişmalığım düşman başınaaaa bu arada tüm arkadaşların misafirperverliklerine teşekkürü bir borç bilirim. henüz yeni olduğumdan yazılarını cevaplayamadığım arkadaşlardan af dileyerekk yediğim tostun pişmanlğıyla satırlarıma son veriyorummm. Sizi seviyorum...
Selamün aleykümm...
yorgun bedevi zeynep geldi gene...sabah geç kalktık keyifli bir pazar kahvaltısının ardından temizliğe giriştik dip köşe sildik süpürdük..gardolabıma giriştim sildim düzenledim elden çıkacakları ayırdım bi bazam kaldı ama onada benim halim kalmadı..bir sürü çamaşır yıkadım ütülerim yığıldı yarında ütü yapıcam artık....bir arada hem kendi bazama hemde kızlarınkine girişmeliyim....cam çerçevenin yüzüne bile bakmıyom zati...kızımda okula başlıyo yarın sabah erkenciyiz yani...
günaydın kızlar nasılsınız?
korkuyorum
herkeslere kocaman günaydınlarrrrr. biz güne çok erken başlıyoruzz. Saat 6 da uyanıyorum.Eşim Nöbetten gelmişti. oysaki bugün diyete başlıyordum. tost yapmış eşim ben duşumu aldım çıktımmm mis kokannn tostlarrr1 tanenin çeyreğini bırakarak tost yedimmm ve bir kutu 330 ml meyve suyunu götürdümmmm. kocamm diyetime destek olacağına bir çocukmuşum gibi besliyor beniii bu hali çok güzel ama İşe giderken servisteki pişmalığım düşman başınaaaa bu arada tüm arkadaşların misafirperverliklerine teşekkürü bir borç bilirim. henüz yeni olduğumdan yazılarını cevaplayamadığım arkadaşlardan af dileyerekk yediğim tostun pişmanlğıyla satırlarıma son veriyorummm. Sizi seviyorum...
Hayırlı mutlu haftalar dilerim
Ben bugün hem geç başladım güne
Hafta sonu artılar ve mide ağrısı bıraktı bende bu hafta işi sıkı tutmalıyım
Dün yürümem demiştim ama yürüdüm yine :)
Günaydın... bugun ben de mutfagimi temizleyecegim inşallah. Mutfak dolaplari buzdolabı ve hiiicc sevmedigim ocak ve firin temizliği(
Tost içşn pişman olma afiyet olsun ben de tost yedim az önce kendine az Yağlı ya da yağsız mümkünse tam buğday ya da çavdar ekmeğiyle tost yapıp yiyebilirsin kahvaltıda sadece meyve suyuna dikkat et oldukça şekerli oluyorlar genelde ama kahvaltında sorun yok yani afiyet olsun
Hayırlı mutlu haftalar dilerim
Ben bugün hem geç başladım güne
Hafta sonu artılar ve mide ağrısı bıraktı bende bu hafta işi sıkı tutmalıyım
Dün yürümem demiştim ama yürüdüm yine :)
finans uzmanıyım meyracımm
sen dayaklıkmısın banamı öyle geliyor?
selamün aleyküm...
okullar bayramdan sonra başlamıyormu?
canım hakkınızda hayırlısı ne ise o olsun inş.
sonucu bizede yaz..
ne işle meşgulsün?
miden için geçmiş olsun ablacım.
Selamün aleykümm...
sıkıntım çeneme vuruyo ama genel olarak dayanıklıyımdır acı eşiği yüksek derler ya öyle işte...ama bugun planladığım hiç bişeyi yapamıcam galiba pert vaziyetteyim bi yemek yapsam kafi...bide mecbur yanımda iş görecek kimse yok herşey bana bakıyo biriktikçe daha zor olur diye eşimin evde olduğu zamanlara denk getirip yapıyorum işte bişeyler....indir kaldıra yardım ediyo sağolsun....
Ve aleyküm selam...
birinci ve ikici sınıflara başladı bugun canım diğerleri bayramdan sonra....
ne güzel: )
para ile rakamlar ile oynamayı çok severim: )
parayı sevmek değil ama bu, paranın esiri olmayı hiçbir zaman istemedim.
meslek testi yapıldığında da hep muhasebe çıkardı bana: )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?