Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Çok Güzelde Meyracım Stresli iş yaaa eve gidince pil bitmiş oluyor bu arada burçlarla hiç ilgilenmedim ama 22 aralık salı günü saat 8 de doğmuşum :) yıl 1988

evet stressli ve beyin yoran bir iş katılıyorum.
22aralık ise oğlak burcusun: )
akıllı bıdıktır oğlaklar: )
memnun oldum, hataylıymışsın, benimde annem hataylı yarı hemşeri sayılırız: )

Sende hoşgeldin. Diyet yapıyomusun. Ben bitürlü başlayamıyorum başlasamda devam ettiremiyorum. Benim motivasyona ihtiyacım var galiba

hoşgeldin aramıza..
diyet nedir: )
diyet: diyete başlayıp devam etmek sonra bir yerde tökezleyip dağılmak dağıldıktan sonra tekrar ayağa kalkıp diyete tekrar yine yeni yeniden hiç birşey olmamış gibi devam etmektir, diyet demek bu demektir: )
burada kimse dört dörtlük gitmiyor.

evet stressli ve beyin yoran bir iş katılıyorum.
22aralık ise oğlak burcusun: )
akıllı bıdıktır oğlaklar: )
memnun oldum, hataylıymışsın, benimde annem hataylı yarı hemşeri sayılırız: )

Yarı değil tam hemşeri olalım şekerim merak ettim şimdi burcumun diğer özelliklerini gidip bakıyorum :) çok teşekkür ederim Söylemesi ayıp okul derecelerim var :) burcumun özelliğini taşıyormuşum :) senin burcun ne bu arada yakınmıyız birbirimize meyracım

evet ya bunun yarısımı olur bende ilahi hemşeriyiz işte: )))
ben koç: ) yarı yarıya yakınız burç olarak: )

Hayırlı akşamlar
Bugün yürüyüş yapmadım dinledim :) yarın kızlarla çarşı işimiz var giderken yürürüz
Beslenmem de fena değildi şimdi çay içeceğiz yanında bişey yemezsem günümü başarılı sayabilirim

İyi yapmışsın meyracım yürüyüşün faydasına gerçekten inanıyorum ben
Aslında bugün de yürürdüm de dizimi zorlamaktan korkuyorum farketmeden
Yarın yürürüm artık

tabi ablacım dizini zorlama.
bak bende 15dk yürüyom mesela: )
bazende 20dk.
eğer nette okuduğum bilgi doğru ise haftanın 7günü 15dk yürüyüş bile çok faydalıymış, hiç yoktan iyidir, bende kendimce dedimki haftanın 7günü olmasada en az 5günü 15dk yapayım bu da hiç yoktan iyidir dedim, ne kadar doğru dedim onuda bilmiyom: )
spor evet bencede faydalı ablacım, özellikle dışarıda yapılan yürüyüş çok faydalı.

herkezlere günaydınnnn bugün orucum ben :) zilhicce ayında sevapmış sevdiğim bir abladan duydum. İş arkadaşımla birlikte orucuz kızlarrrr sizler güzelce yürüyorsunuz.Benide bir gaza getirinde bende yürüyeyim lütfennn . Hepinize kocaman aferinlerrr yürüyüş 15 dakikada olsa güzel meyracım bi bakmışsın bi kaç gün sonra 1 saat olmuş önemli olan başlamak. Ah bide ben başlasammmm

Tunaydin pek ugrayasim yok ama diyette aklimdan cikmiyo elimden geldigince birakmiyorum. Haftasonu yurudum biraz biseyler baktim magazalarda herseyin buyugune bakmak zoruma gidiyo.
O yuzden birakamiyorum.
En azindan yurumeye calisim hava soguyana ve okul acilana kadar. Iki bebek arabasiyla ugrasmam mumkun degil.

Cayima yeniden seker atmaya baslamistm bugun yine biraktim kendimi tekrar ediyorum.

Ne demisti bir hocam ettkraru ahsen velev kanü 180 :))) tekrar guzeldir 180 kere olsada

Meyra beni sormussun :) buralardayimda yerimde saydigim icin bazen girip bakmak istemiyorum sonra sizi merak ediyorum.

inş başlarsın canım sende.

Allah kabul etsin çok sevap Zilhicce orucu ben de istiyordum ama nasip olmadı
Oruç bitince azar azar sen de başlarsın yürüyüşlere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…