Hayırlı mutlu haftalar dilerim
Ben bugün hem geç başladım güne
Hafta sonu artılar ve mide ağrısı bıraktı bende bu hafta işi sıkı tutmalıyım
Dün yürümem demiştim ama yürüdüm yine :)
Günaydın... bugun ben de mutfagimi temizleyecegim inşallah. Mutfak dolaplari buzdolabı ve hiiicc sevmedigim ocak ve firin temizliği(
Çok Güzelde Meyracım Stresli iş yaaa eve gidince pil bitmiş oluyorbu arada burçlarla hiç ilgilenmedim ama 22 aralık salı günü saat 8 de doğmuşum :) yıl 1988
Sende hoşgeldin. Diyet yapıyomusun. Ben bitürlü başlayamıyorum başlasamda devam ettiremiyorum. Benim motivasyona ihtiyacım var galiba
evet stressli ve beyin yoran bir iş katılıyorum.
22aralık ise oğlak burcusun: )
akıllı bıdıktır oğlaklar: )
memnun oldum, hataylıymışsın, benimde annem hataylı yarı hemşeri sayılırız: )
Yarı değil tam hemşeri olalım şekerim merak ettim şimdi burcumun diğer özelliklerini gidip bakıyorum :) çok teşekkür ederim Söylemesi ayıp okul derecelerim var :) burcumun özelliğini taşıyormuşum :) senin burcun ne bu arada yakınmıyız birbirimize meyracım
evet ya bunun yarısımı olur bende ilahi hemşeriyiz işte: )))
ben koç: ) yarı yarıya yakınız burç olarak: )
Hayırlı akşamlar
Bugün yürüyüş yapmadım dinledim :) yarın kızlarla çarşı işimiz var giderken yürürüz
Beslenmem de fena değildi şimdi çay içeceğiz yanında bişey yemezsem günümü başarılı sayabilirim
İyi yapmışsın meyracım yürüyüşün faydasına gerçekten inanıyorum benBende bugün yürüdüm şükür.
İyi yapmışsın meyracım yürüyüşün faydasına gerçekten inanıyorum ben
Aslında bugün de yürürdüm de dizimi zorlamaktan korkuyorum farketmeden
Yarın yürürüm artık
herkezlere günaydınnnn bugün orucum ben :) zilhicce ayında sevapmış sevdiğim bir abladan duydum. İş arkadaşımla birlikte orucuz kızlarrrr sizler güzelce yürüyorsunuz.Benide bir gaza getirinde bende yürüyeyim lütfennn . Hepinize kocaman aferinlerrr yürüyüş 15 dakikada olsa güzel meyracım bi bakmışsın bi kaç gün sonra 1 saat olmuş önemli olan başlamak. Ah bide ben başlasammmm
Allah kabul etsin çok sevap Zilhicce orucu ben de istiyordum ama nasip olmadıherkezlere günaydınnnn bugün orucum ben :) zilhicce ayında sevapmış sevdiğim bir abladan duydum. İş arkadaşımla birlikte orucuz kızlarrrr sizler güzelce yürüyorsunuz.Benide bir gaza getirinde bende yürüyeyim lütfennn . Hepinize kocaman aferinlerrr yürüyüş 15 dakikada olsa güzel meyracım bi bakmışsın bi kaç gün sonra 1 saat olmuş önemli olan başlamak. Ah bide ben başlasammmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?