Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Aaa Allah gonlunden geceni nasip etsin. Sanırım istemiyosun?

Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah

okullar bayramdan sonra başlamıyormu?

canım hakkınızda hayırlısı ne ise o olsun inş.
sonucu bizede yaz..

ne işle meşgulsün?

miden için geçmiş olsun ablacım.

bende 2gündür yürümüyom abla, kafama takılıyo yürümem lazım diye.
15dk ama olsun hiç yoktan iyi yinede: )
maşallah canım maşallah 15 dk bile kar senin için
maşallah canım. çalış çalış ama dikkatli ol canım benim zorlama kendini...
Yst test falan yazmissin gebemisin yoksa
geçen salı olması gerekiyordu ama olmadı. dün kandan baktırdım şükür yok. rabbim hayırlısını versin tabii ona söyleyeceğim yok ama ben yeni ameliyatlıyım metehan daha çok küçük ve özel sıkıntıları var yavrumun. yeterli annelik yapamayacağımı düşünüyorum.

Selamünaleyküm bacılar
Nasılsınız hepiciğiniz iyisinizdir inşallah
Beni sorarsanız yoğun bi dönem geçirdim Kısmetse buralardayım artık
Öpüyorum herkesi
Bu arada yeni anne adaylarımız varmış Hayırlısı olsun kızlar çok sevindim

Aleyküm selam....bugün doktora gittik.sürekli adet sancısı gibi sancm oluyo.doktor bunu duyunca bizi korkutma.bu gebelerde duymak istemediğimiz bi durum dedi.biraz tedirgin oldum.acaba ben soğuk falan mı aldm ince mi giyiniyorum.daha dikkat edecem inş.ultrosana göre herşey yolunda dedi.haftaya ikili test için çağrdı.bi de kan ilacı verdi.
Hmmmm bi de gecen ay doktorda tartıldğmda. 91.4 tm.bugun 88.6 falan çıktm.ben bu kadar zayfladm ya.gerçi doktordaki evdeki farklı gösteriyo.

Hoşgeldin dayko.tesekkurler.diyet grubunu gebe grubuna çevirdik:)

Hoşbuldum canım ne de güzel olmuş çocuk berekettir umuttur mutlu oldum bi çok Yeğenim daha olcak Rabbim hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin Âmin....
Amin canım.Rabbim isteyen herkese nasip etsin.2 yıl bekledim çok sükür Allah nasip etti.gerçekten tarif edilemez bir duygu.Bugün ilk defa hareket ettiğini gördüm.mucize gerçekten.parmak kadar bisey ama Rabbim onun rızkını ihtiyacı olan herseyi gönderiyo.üstelik ben hiçbisey yapmyrm.o kendi kendine büyüyo...kalbi atıyo...hareket ediyo....bizi yaratan Rabbime binlerce hamd olsun.öğrendigim zaman şükür namazı kıldm ve hemen o gün hatme başladm( zaten niyetimde ramazandan sonra yeni bi hatime başlamak vardı)ama gebelik beklemiyordm gercekten.bu hatim bebisimin hatmi oldu.ins doguma kadar 2 hatim yapacam.3.yu de baskalarina dağıtarak yapmayı düşünüyorum.

Hayırlı akşamlar
Bugün kızlarla çarşıdaydık giderken yürüdük sonra gezdik tabii akşama kadar yeterli spor olmuştur herhalde yemeği de dışarda yedik onu da abartmadım şükür 1.5 lahmacunla ayran yedim
Şimdi de en fazla meyve yerim inşallah
Tabii çaysız kahvesiz olmaz :)
Bu arada bir Dayko gördüm sanki hoşgeldin Dayko bizi çok merakta bıraktın nasılsın kilo durumun nedir:)

Ben de cuma gunu gidecegim doktora. 14. haftada belki cinsiyeti goruruz demisti bakalim gosterecek mi bizim sıpa :)
Hic önemli degil gerci, saglikli olsun da :)
Bugun esim zilhicce orucuna basladi, diyoki ramazanda iftarda hep bi bebek icin dua ediyoduk arefe gunu duamiz kabul oldu şimdi neye dua edicez :) ben de,simdi de saglikli olsun, Allah olmayanlara da versin diye dua edicez dedim...

ıyı akşamlar nasılsınız arkadaslar...ben ugruyamıyorum zor gunler geçirdiğim için moralimde bopzuk diyetde yapamıyorum zaten ama listedende çıkmak istemiyorum ...bu hafta bildirim yapamadım zaten aynıydım +2 kilo fazlayım stresten dolayı gecen cuma kızımın sınıfı belli oldu hem sevindim hem üzüldüm ...sevindim çok iyi bir öğretmene düştü kızım kura ile çekiiyor çünki çok şanslı oldugumu zu söyluyorlar..üzüntümde gecen seneden kavgalı oldugumuz bir arkadas ile aynı sınıfa düstük ben kesinlikle aynı sınıfta istemiyordum hatta müdür ile konusmustum okul kapanmadan ama gelgelelim öğretmenin süper oldugunu söyledikjleri için degiştiremiyorum...kızımı tembihliyorum ama cocuktur durmaz dinlemez cok asırı yaramaz bir kız çocugu kızım onunla fazla oynama iliyorsun neler yasadık gecen sene diyorum....çünki kızım olayın etkisinden hala kurtulamadı ben çok üzülüyorum..içlerinden bir tanesi kankisiydi çünki görüşmediğimiz için çok üzülüyor...neyse moralim bozuk olunca bildirimide unuttum....hala tedirginim neler yasıycaz diye resmi durucam çnki kesinlikle affetmem...

yenacım işte böyle şekerim facedeki mutluluk resimlerine fazla inanma biraz nüspet için fazla paylasıyorum ..gerçi paylaştıgım yazılardanda yuregımın yangınlığını anlıyorsundur ama....çocuklarda bu sıra geç uyuyor 12yı biri buluyor nisayı bugun uyutmadım öğlen kalktı çünki o yüzden 9 30da uyudu kaldı bende rahatca yazıyorum o yuzden..

Merhaba 80li kilolardayken başlamıştım diyete sonra hamile kaldım ve peşpeşe iki çocuğum oldu çok şükür biri 2,5 diğeri 1yaşında iki kızım var ve artık (bu hafta aldığım iki kg ile birlikte)94 kg 25 yaşında bir genç ama tombik anne olarak aranıza geri dönmem gerektiğini düşündüm. Umarım bu grup da istikrarlı ve destekçidir umarım önce sağlığımıza sonra istediğimiz görüntüye bu kez nihayettt kavuşuruz.

Yaş 25
Kg 94
Boy:1.69
İZMİR
selamlar herkese tekrar...

Bonus tebessüm ile okudum yazini,ortaokulda cok sevdiğim bir hocamdan duymuştum ilk bu yâri arapca,yari türkce güzel sözü o'da sürekli "tekrar etmek iyidir,yüz seksen kere de olsa" der basimizin etini yerdi tabiri caiz ise:)

Hakkinda hayirlisi olsun yst38.ogluna acil sifalar diliyorum.

Dayko hosgeldin,merak etmiştik seni.herseyin yolunda olmasina sevindim,habersiz kaybolup bizi meraklandirma birdaha:)

Gecmis olsun bengisu,önemli bir durum olmaz,gecici bir süreçtir inşallah.

Derin'cim zor bir süreçten geçiyorsun gerçekten,Allah yardimcin olsun..
bu zor günlerin mukafatida olucaktir elbet..okul konusunda tedirgin olmakta hâklisin ama negatif düşünme lütfen,senin tedirginliğin kizina da yansır ise okulda ve arkadaşlık ilişkilerinde rahat olmayabilir..çocuklar ebeveynlerinden cok etkileniyorlar..Dilerim hersey arzu ettiğin gibi şekillenir.

Aramiza hosgeldiniz,azminiz daimi olsun.

Teşekkürler inşallah bakalım. Sürekli misafir var ve her gün pilavlı börekli menüler yapmak zorunda kalıyorum. Ama benim asıl sorunum tatlı bağımlılığı. Spordan da uzaklaşmıştım şimdi başladıö bugün ama ne kadar sürer bilmem umarım uzatırım çünkü hemen cevap veriyor vücudum . Şu bağımlılıklarımı kırmak için özel bir yöntemi olan varsa lütfwn paylaşsın.

Bu arada günlük menü paylaşımı yapılıyor mu ya da neler paylaşılıyor topikte?

Günaydınlar herkeslere mutlu sabahlar olsun. Rabbim sıkıntıda olanlara çare olsun. Gönülden dileklerinize cevap versinnn. Dün akşam şeytanın bacağını kıraraktan 6000 adım atmış bulunmaktayım.Ona mı bağlı yoksa tartıdaki minik hareketemi bilmiyorum.İnanılmaz enerjiliyim. bu sabah bi güvenli bi enerjili uyandım. Rabbim Hepimize hep böyle sabahlar nasip etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…