Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

sağol canım benim

Hayirli gunler... Biraz duygusal biraz donuk gibiyim...

Adi lazim degil birini gordum sanki... Nolduda geldi ecaba..? Kendisiyle muhatap olmasamda merak ettim napmis neetmis?

bende senin gibiyim bugun...halbuki sabah güzel kalkmıştım...havada güzel herşey yolunda ama ben niye böyleyim...

ay pazardan hamsi aldırdım hamsili pilav yapayım diye ama ne çok üşeniyorum şimdi uğraşmaya yaww...

dün akşam eşim puding istedi, bende hazır olandan pişiriyorum, bir yandanda mutfağa yanıma gelip gidiyo.
önce karıştırdığım tahta kaşığa karıştı onun soğan kokusu pudinge geçer dedi, bişey olmaz yaaa dedim, çünkü temiz kaşık.
sonrada üzerini fıstıkla süsleyim dedim süslerken gördü onun tuzu pudingin tadını kaçırır dedi, onu yıkayıp dökseydin üstüne dedi, zaten az bişey vardı, ay gelde deli olma
bukadar takılma herşeye dedim.
kızmakta haklıyım değilmi

canım ben senin yerinde olsam öğretmen süperde olsa kızımı o sınıftan alırım yinede.
hem kendim için, hemde kızımın psikolojisi için.

hoşgeldin...

amin inş.

kuzum kıyamam, rabbim şifalar versin inş.
hadi gözünaydın canım: )
oooo nooo olmuştum bende şüpheyi duyunca: )

ve aleyküm selam...
hoşgeldin: )

geçmiş olsun canım, inş mühim bişey değildir.

Derin inş hersey yoluna girer.ama sana nacizane tavsiyem var.aynı sınıfta küslük olmaz.cok sorun yasar kızın ve bu durum bütün sınıfı ve öğretmenini de rahatsz eder.etkinlikler oyunlar gruplar olacak sürekli.yeri geliyo ben sınıfı iki gruba ayrp oyun oynatıyorum.yeri geliyo biseyler okuyup ögrencilere yeteneklerine göre rol veriyorum.yani o kızla her zaman iletisim icinde olmasi gerekiyo bunu engellemen cok zor.hani 2 secenegin var.ya annesiyle yine muhatap olmadan kızınn arkadaslığna engel olmayacaksn.ya da kıznn sınıfını degistireceksin.öğretmn de cok önemli sadece eğitim degil kızınn karakterini etkiliyo öğretmen.hem ayni sinifta kalıp hic konusma demek cocuga biraz nefret duygusu asilanmis gibi oluyo.sonucta o cocuklar kendi aralarnda sorun yasamamislar anneler sorun yasamis.büyüklerin hatasını cocuklarn cekmesi gerekmez.iyi bi ögretmenden mahrum kalmak ya da ayni sinifta olup kus durmak(ki bu bütün sınıfı etkileyecek ve gruplasmaya yol açacak)bi arkadasm da ayni sorunu yasadi.evdeki sorunlari hep ögretmn arkadasa yansttlar.en son ögretmn kendi sorununuzu evinizde cözün çözemiyorsanz da biriniz cocugumu sinifmdan alın.yok kimin gidecegine karar veremiyorsanz da adelet istiyorsanz her ikiniz de cocugu benden alıp baska siniflara verin dedi.ve bunlar amca cocuklariydi.kadnlar didismeyi birakti çünkü cok ilgili bi ögretmni birakmayi göze alamadlar.cocuklar hala da ayni sınıftalar.

Allah kabul etsin canım
Yok yok ben
Hoşbuldum canım Hakkınızı helal edin düşüncesizlik ettim
Kilo durumuna gelince Sürüden ayrılanı kurt kapar misali

Daykooooooo hosgeldinn... seni gormek ne guzel :) ben "ogretmenimcanimbenim" dim bi zamanlar burda.. hatirladin mi??
Canım hoşbuldum hatırlamazmıyım hiç sende hoşgeldin hemde iki kişi gelmişsin hayırlı olsun nasılsın?
Hoşgeldiniz
Merhabalar olsun tüm topik ahalisine..:)
Hoşbuldum canım
Hayirli gunler... Biraz duygusal biraz donuk gibiyim...

Adi lazim degil birini gordum sanki... Nolduda geldi ecaba..? Kendisiyle muhatap olmasamda merak ettim napmis neetmis?
Üzerime aldım ismi lazım değili oyyyy özledim sizi
Ne yaptığımı hiç sorma sana 1 senelik malzeme çıkar vallahi
Hoşbuldum canım aynı bizim evdeki muhabbetler

ondan bitanede bende varr...ona bu konurmu şu şüöyle olurmu o nasıl karıştırıyon vs vs sanki 40 yıllık ev hanımı....

Selamünaleyküm bacılar...

Ve aleyküm selam..daykocann nerelerdesin yahu..nasılsın...

ondan bitanede bende varr...ona bu konurmu şu şüöyle olurmu o nasıl karıştırıyon vs vs sanki 40 yıllık ev hanımı....

Ve aleyküm selam..daykocann nerelerdesin yahu..nasılsın...
Iyiyim Canımm sen nasılsın Anladığım bebek bekliyorsun sende hayırlı olsun
KııZZz kaç kişi oldu hamişler sayamadım arada bende mi kaynasam bi bebişle acep

Iyiyim Canımm sen nasılsın Anladığım bebek bekliyorsun sende hayırlı olsun
KııZZz kaç kişi oldu hamişler sayamadım arada bende mi kaynasam bi bebişle acep

evet canım bonusu kıskandımda dermişim...iyiyim ne olsun şişiyorum işte...aktif olan kızlardan 4 kişi var bebiş bekleyen bide eskilerden aynur var...başkada yok galiba....zaten topiğin adını değişcez...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…