şu mıhlamaya 50 tane beğen tuşu olsaydı basardım heee o fena şeydir öylee yaaa ama en son ne zaman yedim hatırlamıyorum zaten güzelde yapamam ...bende aynen çok seviyorum sizleri...iyiki varsınız...
hayuırlı geceler ablacım..şimdi anlaştık pazar geliyonuz demii...bak muhlama falanda yaparım kahvaltıya sen gelersenn...
belki güzel yapana denk gelmemişsindir....bende herkesin yaptığını yada hazı çemeni sevmem ya kendim yapıcam yada anama yaptırıcam başkasınınkini yiyemiyorum...baharatlarını falan kendi zevkime göre ayarladığım için...öyle işte..ben biraz daha yemek konuşursam topikten kovulcam zaten he..
şu mıhlamaya 50 tane beğen tuşu olsaydı basardım heee o fena şeydir öylee yaaa ama en son ne zaman yedim hatırlamıyorum zaten güzelde yapamam ...
Ben de cikayim yavaştan,bizim ki film izleyelim diyor..gerçi ben kendisine kizgindim belli etmesem de ama neyse,film hatrina affedeyim bari..
Yolcu biz de seni seviyoruz tecrübeli hamiş..:) pazar kahvaltısına ben de geliyorum ama muhlamayi pek severim,süpürgemi simdiden hazirladim..
Meyra'cim hosgeldin..
herkese huzurlu geceler diliyorum,allah rahatlık versin..
çok basit aslında tadımlık kendin yapıp deneyebilirsin bi kere..beğenirsen gene yaparsın beğenmessen tanımıyom seni dersin çemene olur biter...salçayı bende severim evde hiç bişey olmasın ekmeğe salça sürer yerim kızlarımda bana çekmiş...ilk yediğim hazir çemendi yolcu,belki ondan sevmemiş olabilirim..ev yapimi yemedim hic..oysa salcali ekmeği cok severim,hic birseye degismem o derece tutkunumdur yani:) biryer de salca gibi ya çemende ondan dedim:)
sen gel ben yaparım sana güzelde yaparım yani bilgin olsun...
tabiki gelicen tüm topik davetli zaten..kız havaalanıda dibimde he rahat gelirsin yani...
hayde Allah rahatlık versin...
ben az daha takılıcam bu arada bonus hiç gelmedimi bugun benmi denk gelmedim...
çok basit aslında tadımlık kendin yapıp deneyebilirsin bi kere..beğenirsen gene yaparsın beğenmessen tanımıyom seni dersin çemene olur biter...salçayı bende severim evde hiç bişey olmasın ekmeğe salça sürer yerim kızlarımda bana çekmiş...
Aaa havaalani yakinsa tamam bu is,beni de yaz listeye..yanliz muhlamaya yakin tarafa oturayim ben,cok uzaktan geliyorum ne de olsa dimi azcik torpil olsun yazik bana...
bonus hatun sabah gelmiş,yazmis ama aksam ugramamis galiba..bebislerde uğraşıyordur belki..
Ahan da bonus kişisi geldi,beyenilerinden anladim..:) sesini duydu herhal yolcu:)
Hmm,ustasından bir tarif aliriz artik dimi,mümkünmüdür acaba:) salca ah salcaaa uzun zamandir yemedim ben de,nasil da canim cekti:) sabah ilk is kahvaltıya salca koymak:)
dimii en uzaktan sen gelicen atatürkten bincen sabihada incen....oyüzden bi tabak sana özel muhlama olucakk...
daha beni beğenmemiş galiba ben görmedimm..:))
ayyy 1 tabak özel muhlama veren candir,canimdir:)
Ama yok vicdan yapar yiyemem ben simdi onu,en iyisi sen ortaya koy ekmek banip barnaklarimizla yiyelim tüm topikcek:)
est canım ustalıktan değilde yemeği sevince mecbur yapmayıda biliyon herşeyi o bakımdan yaniii...tarifi burdan vermiyeyim istersen linç etmesinler benii...
sarımsak sevilmezmi hiç çok ayıııpppp...canım sende fridaya eşlik et uçakla gelin işte bende muhlamayı tavayla değil tencereyle yaparım artık napam....Yeterinnnnn leeyyynnn! Sarimsaktan iyykkkk hic hoslanmadigim icin cemen sevmemde daha fazla mihlamayi telaffuz etmeyin
ben de cok seviyorum yemek yemeği halimden belli olduğu üzre ama hamaratlık,marifet yanımdan bile geçmemiş o derece yani:) neyse öğreneceğim,zamanla hamarat bir ev hanimi olacagim inşallah,ümitvarim..
Topik zaten hamarat hatunlar ile de dolu olduğundan mütevellit hepicigi biliyorudur cemen yapmasini bence..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?