Zeynep valla butun mesajlari begendim :)
Kafama beton dokulmus gibiydi gozlerimde agriyo gozlugumu takamiyorum cekiyo elif bi yarim saat uzandim kalktim duygu hanim aksam uzeri uyudugu ve 1 saat agladigi icin uyanikti
elifte uyandi mama yedirdim bi taraftanda siyirdim kiziyorum bu saatte ne isiniz var acaba diye duyguda bende yiyimmi elifin mamasindan deyince vicdani duygularim depresti azda ona yapim didim yaptim elif vir tekmeyle yere doktu hepsini anammm bonusa inmeler geliyodu az daha
Yav ne guzel uyurdu vaktinde duzen bozuldu gitti uyuyacagi saatte bebegini kovasini almis oyun oynuyo bende cok kizdim sabrim kalmadi artik al sana kucuk yastik dedim git bebegini salla uyut. Uyudu biraz once yataktan inmis yerde uyumus catlak.
Obur catlakta kucagimda sacimi cekiyo
Gercekten cok zor ne cis bitiyo ne su.oyy kıyamammm..Allah kolaylık versinn..annelik çok zor zanaat velhasıl ama mükafatıda çok büyük işte eğer Rabbimin istediği gibi yetiştirebilirsek....
Gercekten cok zor ne cis bitiyo ne su.
Mukafat kismini hic dusunmuyorum nedense pek bisey verebilcegimi sanmiyorum cocuklara ins verebilirim ilerde. Bugun annem ugradi bana granit tencere almis hediye kendine almis memnun kalmis banada almis borcumun ustune eklettim diyo. Niye zahmet ettin acelesimi vardi dedim yarin sende kizlarinin mutfagina girince tenceresini eskimis gorursen o zaman bak bakim almak istiyomusun icin rahat ediyomu dedi.
Oyle bi laf ettiki ben sustum tabi...
Bir de kalk bi namazini kil mubarek gunleri bombos geciriyosun dedi.
Oyuncu anneyi takipteyim zaten :)) ama favorim face de annekaz :))hepinize iyi geceler Allah rahatlık versin :)
bonus maşallah kuzucuğa çok tatlı sende iyi bir annesin bunu unutma :) tencerenide güle güle kullan :) bonus ne diyecem face de bir yazar var belki biliyorsundur <oyuncu anne > diye onu takibe alırmısın ? zannedersem bloğu da var ben yalnızca faceden takip edebiliyorum bayılıyorum o kadına bir bak bakalım belki seninde hoşuna gider ...
hatta diğer bebek bekleyen hamişlerimizde baksın belki çoğu bildiğimiz şeyler ama bağzen unutabiliyoruz birde kadın çok yaratıcı şahsen ben o kadar yaratıcı değilim çocuk yetiştirmede güzel fikirler veriyor
http://oyuncuanne.kadinlarkulubu.com.tr/
kasimpaticim ellerine saglik canim kilo veren arkadaslarimi tebrik ediyorumHAFTANIN 1.si.......................................- 1 kg ..............................................MAVİPATİKLER
HAFTANIN 2.si .......................................- 0.9 kg .................................................. ELFS88
HAFTANIN 3.sü ........................................... - 0.5 kg ............................................... NHTYLZ
cok gecmis olsun yena Allah sifasini tez zamanda verir insallahHerkese merhaba
Ben yoğunum evet. Bu arada kızımın dersanesiyle uğrastık hep..Çocuk oyuncağı gibi açıp kapanıyor dersaneler..
Bunun yanı sıra mevsim geçişinden dolayı son bir kaç gündür oğlumun nefes sıkıntısı başladı akşamları nükseden..
Randevu aldım bu akşam doktoruna götürdüm çiğneme hapına başlattı yine akşamları birertane. bir hafta 6 saatte bir de ventolin koklatıcaz hırıltısı geçsin rahatlasın diye...
Allah nerede varsa hayırlı şifalar versin bize de versin ama çok yıpratıyor beni bu durum..Oğlumun böyle derin derin nefes alışını gördükçe kanım çekiliyor,kalbim ağzıma geliyor, göğsüme öküz oturuyor nasıl anlatsam başka bilemedim.
---
Dayko hoşgelmişsin. ne iyi ettin yeniden gelmekle..Kızın nasıl, okul durumu nasıl.? Evi naaptınız.?
sağol asucum...İnşallah rahat geçiririz düşündükçe fena oluyorum inan...
Doktor gittikçe rahatlayacak dedi bilemiyorum...İlkbahara kadar o hapı çiğneyecek her akşam..İki ay da bir kontrol...atak durumuna göre hapı değiştirebilirmiş yahut ek ilaç ilave edecekmiş..
Dersane yasak yine..Eğitim merkezi adı altın da faaliyet gösteren kurumlar var...bir nevi etüt..
Dün ön kayıt yaptık.. Bayramdan sonra netleştireceğiz..
Fiyatı 7000 lira
valla okullarin acilmasini bende dortgozle bekliyorum yalan yokadaş güle güle pekte kirlenmesin evin ooohhh mis ev aslında evleri takasa vardım ama mümkün değil dimiii :)))
akşamları bende meyva yemeden duramıyoruum ...
ayak ağrısını ise hiç sorma bağzen bacaklarım bir kitleniyor ısrarla dr. gitmiyorum1,2 gün sürüp geçiyor poofff
pekte aranızda kalmadı işte :) benimde ağrıyor ara ara kötü oluyor aslında tibet bacaklarımı bayağı güçlendirdi ama geçtiğimiz son bir ayda 2 ,3 defaa kilit oldum resmen o zamanlarda da eşim tuturuyor platin yüzünden aldıralım şunu diyee bende korkumdan dr.gitmiyorum gitsem zayıfla ve spor yap diycek biliyorum çok yaşadım belki platini alalım geçer diycekte amelyat filan gözüm kesmiyor....
barış için üzüldüm yaa okular açılınca dikkatli olmak lazım ama nasıl. sınıfın tozu birde çocuklar koşturup terliyorlar dr. verdiği ilaçlar inş. fayda ederde başka ilaçlara gerek kalmaz ...
berfinin etüt merkezide hayırlı olsun okular açılsada bir iki hafta geçse bir düzen kursak artık ...
ay canim daha ne istiyosun benimki bigun evi supurmesem laf eder heryer kil olmus diye bende sevmiyorum tamam ama supursemde heryer yine de kil 4 kiziz evde napalimBugün esim eve geldiğin de mutfagi toplanmis görünce hayirdir temizlik mi var yine dedi,ben de yine mi derken faketmedin mi cok kirlenmiş dedim..
senin acindan kir farkediliyor olabilir ama benim acima göre gayet temiz,üstelik mutfak kirlenmekten değil de sürekli silinmekten eskiyecek bu gidişle dedi..:)
Ay geldiğinden bu yana tripliyim,az ve öz konuşuyorum:) ic sesim silme sikayet edene kadar kirlensin diyor,dinlesem mi acaba...
bonusum sen iyi ve cok duyarli bi annesin eminim cocuklarin senden cok sey ogreniceklerdir bu arada fistik cok tatli masallah benimki gorse ayyyyy yapar hemenGercekten cok zor ne cis bitiyo ne su.
Mukafat kismini hic dusunmuyorum nedense pek bisey verebilcegimi sanmiyorum cocuklara ins verebilirim ilerde. Bugun annem ugradi bana granit tencere almis hediye kendine almis memnun kalmis banada almis borcumun ustune eklettim diyo. Niye zahmet ettin acelesimi vardi dedim yarin sende kizlarinin mutfagina girince tenceresini eskimis gorursen o zaman bak bakim almak istiyomusun icin rahat ediyomu dedi.
Oyle bi laf ettiki ben sustum tabi...
Bir de kalk bi namazini kil mubarek gunleri bombos geciriyosun dedi.
bende bi isinlanayim bakayimhepinize iyi geceler Allah rahatlık versin :)
bonus maşallah kuzucuğa çok tatlı sende iyi bir annesin bunu unutma :) tencerenide güle güle kullan :) bonus ne diyecem face de bir yazar var belki biliyorsundur <oyuncu anne > diye onu takibe alırmısın ? zannedersem bloğu da var ben yalnızca faceden takip edebiliyorum bayılıyorum o kadına bir bak bakalım belki seninde hoşuna gider ...
hatta diğer bebek bekleyen hamişlerimizde baksın belki çoğu bildiğimiz şeyler ama bağzen unutabiliyoruz birde kadın çok yaratıcı şahsen ben o kadar yaratıcı değilim çocuk yetiştirmede güzel fikirler veriyor
http://oyuncuanne.kadinlarkulubu.com.tr/
afyet olsunGunaydinnn bana mihlama yaptiran kuvvet su an uyuyo sanirsam :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?