Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

oyy kıyamammm..Allah kolaylık versinn..annelik çok zor zanaat velhasıl ama mükafatıda çok büyük işte eğer Rabbimin istediği gibi yetiştirebilirsek....

benimde kızlar geç uyudu kocamda çok yorgundu filim izlicem dedi çekyatta uyuyakaldı şuan hem uykum var hem acıktım ama yerimden kalkmaya fena halde üşeniyorum...Allahım ne tembelim yaa...

Yav ne guzel uyurdu vaktinde duzen bozuldu gitti uyuyacagi saatte bebegini kovasini almis oyun oynuyo bende cok kizdim sabrim kalmadi artik al sana kucuk yastik dedim git bebegini salla uyut. Uyudu biraz once yataktan inmis yerde uyumus catlak.

Obur catlakta kucagimda sacimi cekiyo

hepsi bi dönem işte bu geçicek başka bişey gelicek telaşemiz hiç bitmicek velhasıl...eminim çok tatlıdır şimdi yamyam en sevilecek zamanları artık...

oyy kıyamammm..Allah kolaylık versinn..annelik çok zor zanaat velhasıl ama mükafatıda çok büyük işte eğer Rabbimin istediği gibi yetiştirebilirsek....
Gercekten cok zor ne cis bitiyo ne su.

Mukafat kismini hic dusunmuyorum nedense pek bisey verebilcegimi sanmiyorum cocuklara ins verebilirim ilerde. Bugun annem ugradi bana granit tencere almis hediye kendine almis memnun kalmis banada almis borcumun ustune eklettim diyo. Niye zahmet ettin acelesimi vardi dedim yarin sende kizlarinin mutfagina girince tenceresini eskimis gorursen o zaman bak bakim almak istiyomusun icin rahat ediyomu dedi.
Oyle bi laf ettiki ben sustum tabi...

Bir de kalk bi namazini kil mubarek gunleri bombos geciriyosun dedi.

Allah razı olsun annenden...böyleler işte benimkide öyle gelirken sorar bişey lazımmı diye yok derim o genede bir sürü şey alır getirir...bakar bi eksiğim var alır süpriz yapar...

mükafat kısmını dediğin gibi pek bişey yapamadığım için bende düşünmüyorum aslında ama hani çocuklarımız bizim cennetimiz veya cehennemimiz olurmuş ya ona göre iyi yetiştirmek lazım ya çabalıyoruz işte....

bende kaçayım artık midem feci kazındı gidip iki lokma atam ağzıma öyle yatyım gözlerimde kapanıyo artık...

bonuscum Allaha emanet ol canım hayırlı geceler....

hepinize iyi geceler Allah rahatlık versin :)

bonus maşallah kuzucuğa çok tatlı sende iyi bir annesin bunu unutma :) tencerenide güle güle kullan :) bonus ne diyecem face de bir yazar var belki biliyorsundur <oyuncu anne > diye onu takibe alırmısın ? zannedersem bloğu da var ben yalnızca faceden takip edebiliyorum bayılıyorum o kadına bir bak bakalım belki seninde hoşuna gider ...

hatta diğer bebek bekleyen hamişlerimizde baksın belki çoğu bildiğimiz şeyler ama bağzen unutabiliyoruz birde kadın çok yaratıcı şahsen ben o kadar yaratıcı değilim çocuk yetiştirmede güzel fikirler veriyor

http://oyuncuanne.blogspot.com.tr/

Oyuncu anneyi takipteyim zaten :)) ama favorim face de annekaz :))

kasimpaticim ellerine saglik canim kilo veren arkadaslarimi tebrik ediyorum

cok gecmis olsun yena Allah sifasini tez zamanda verir insallah

7000 mi yah Allahim iyi bi egitim almak istemekte bu kadar parayami bakiyo ya cocuklarimizin sonu hayrolsun insallah

valla okullarin acilmasini bende dortgozle bekliyorum yalan yok
ay canim daha ne istiyosun benimki bigun evi supurmesem laf eder heryer kil olmus diye bende sevmiyorum tamam ama supursemde heryer yine de kil 4 kiziz evde napalim

bonusum sen iyi ve cok duyarli bi annesin eminim cocuklarin senden cok sey ogreniceklerdir bu arada fistik cok tatli masallah benimki gorse ayyyyy yapar hemen
tencerenide gule gule kullan benim annemde oyledir bi eksigim oldugunu biliyosa alir duramaz Allah basimizdan eksik.etmesin

bende bi isinlanayim bakayim
Gunaydinnn bana mihlama yaptiran kuvvet su an uyuyo sanirsam :)))
afyet olsun

Hayırlı hafta sonları
Zeynep araya mıhlama katmasaydın iyiydi
Bonus afiyet olsun Elif'i Allah nazarlardan korusun
Tencereni iyi günlerde kullan ne marka merak ettim ben de istiyorum granit ama hangisi iyi biliyorum
İlk granit ürünümü geçin hafta aldım tost makinesi olarak bakalım Nasıl çıkacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…