benim ayağımda büyük kızmınkide öyle olucak mağlesef çok zorGünlerdir kafamda dönüyordu şarkı sonunda açtım dinledim sizle de paylaşayım dedim nadir anlardan biri ne de olsa :))
Bizim ayaklar da 40 numara hatta küçüğümün daha da büyük
Bende pek bir severim Zakkumu,benim kız öğrenciler hep benzettiler Gökhani,ergenler hepten seviyorlar şekerim ,aahhh yeni nesil aaahhhÂmin Allah uzun hayırlı ömür versin
Eşin benziyor gerçekten Aynurcum
Benim küçük kız zakkum delisi şarkıları güzel ama gerçekten
Ankara kökenli grup hatta şimdi bir üyesini görmüşler Tunalı da benim kızlar beraber konserine felan da gittik yalnız gönderirmiyim :)) ama gerçekten keyifliydi itiraf edeyimBende pek bir severim Zakkumu,benim kız öğrenciler hep benzettiler Gökhani,ergenler hepten seviyorlar şekerim ,aahhh yeni nesil aaahhh
Adaş ömür hanımı okudum
Etkileyici gerçekten
Belli bişey yok meyracım sağolasın güz bunalımı gibi bişey herhaldeHayırdır ablacım birşeyemi canın sıkkın?
Belli bişey yok meyracım sağolasın güz bunalımı gibi bişey herhalde
Adaş fasulyeyi Nasıl yaptın soğanlı yapsan da yumurta yine kırılır isteğe göre değil mi yani ben oyumu hem soğanlı hem yumurtalıdan yana kullanıyorum :)
Hayriyecim az kaldı Bayram'ı da atlatalım düzene girecek hayat inşallah biz de rahatlarız birazSelamun aleykum guzeller
Maşallah ne güzel muhabbetler etmissin ben hep kaciriyorum ama azkaldi inşallah bayram sonrası rahayliycam herkez iyidir umarım bende her zamanki gibi telaş
Fridacim güle güle kullanin ayaklarınızı pantolonunu inşallah oda bir an önce bollasir canim
Yenam seni görmekte ne guzel
Bonus romantik kadın optum seni
Asu sen niye dertlemdin kuzum bende bi melan koli kim ne dese aliniyorum yogunluktan zahir
Hamisler siz nasıl oldunuz rabbim kolaylık versin sıcakta daha bi zor hamilelik
Bem diyet hiç iyi gitmiyor bu arada bayram sonu tekrar sikacam artık hiç kendime özel bisey yapamiyorum kalıyor bazen unutuyorum koştuktan
Bu arada eve çekirge girmiş allah akşam olunca ciyak ciyak nasıl bağırıyor buraya nasıl alisicam hiç bilmiyorum
Uff ne çok konuştum
Belli bişey yok meyracım sağolasın güz bunalımı gibi bişey herhalde
Adaş fasulyeyi Nasıl yaptın soğanlı yapsan da yumurta yine kırılır isteğe göre değil mi yani ben oyumu hem soğanlı hem yumurtalıdan yana kullanıyorum :)
İnşallah canım bayram sonu sımsıkı sarilalim artik
Afiyet olsun canım ben kışlık eve taşınmak üzereyken buradaki bakicimiz işten ayrildi alesef kişi burda geciricez okula arabayla 10 dk canım bem götürüp getrecem inşallah evet bayram sonu toparlayalim inşallahsoğanlı yaptım canım güzel oldu fasülyesi lezzetliymiş demek ki şansıma yoksa eşim yumurtalı yapmadım diye söylenip dururdu beğendi neysee ...
fesfutçu bir aile olarak uzun bir aradan sonra sebze yemeği yemiş olduk yanınada mercimek çorbası yapmıştım...
Hayriye evet bayram sonrası bir çeki düzen verelim kendimize sende yoğunmuşsun bir kışlık eve taşındın sonra tekrar çiflik evine döndün herhâlde dimi yanlış anlamadım. bişey sorcam senin iki ev arasında ne kadar mesafe var çocuklar nasıl okula gidecek merak ettim ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?