Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Hayırlı haftalar
Temizlik yapanlara kolay gelsin benim fazla işim yok gibi olanı da bugün yapmaya niyetim yok gece üşümüşüm her yanım ağrıyor ama yine de belki bir camın perdesini yıkarım :)) napcam belli değil yani
Hele bir kahvaltı yapalım nasipte ne varsa onu yaparız
Bonus Nasıl döktün yağı merak ettim gerçekten en kötüsü olmasını istemediğimiz şeyi kendimiz yapmamız :))

Kapagi goremedim acaba dolabin icinemi dustu diye bakarken yagi dolabin icine koydum ve o an kapagi gordum hizlica tekrar uzanirken oyle kolayca sise yere dustuki ugrassam yapamam doluydu yan yatmis vaziyette azucuk sizdirdi

Tünaydinnnnn olsun,aydınlık haftalariniz olsun inşallah..

Evin heryeri dandiniymiş,mutfak halısı yıkanmak için banyoda beni bekliyormuş,camlar sil beni diye feryat figan ediyormuş,perdelerin hali içler acisiymış heyhattt kimin umrunda :) ben tüm evi saran domestos kokusundan kaçip balkonda güzel havanın tadını çıkariyor,çiceklerimi seviyor,onlarla konuşuyorum...:)

Hayat herseye ragmen güzel,acisi ve tatlısı ile..
Şükür edebilmek bile ayrı bir şükrü gerektiriyor iken sahip olduklarımız ve olamadıklarımız için ne kadar şükretsek az...sonsuz şükür,bin şükür...

inş bayram sonrası oldukça daha rahat olucan kuzum.

beni nasıl anladınız peki bonus hanım?
delinin teki dermişsin: )

geçmiş olsun ablacım.

Eki Görüntüle 1637450

An itibari ile balkonumdan bir kare..:)

vayyy maşaallah: )
şahane...

temizlik yapanlara bendende kolaylıklar...
bende yaparım bugün hergünki ama öyle büyük boylu değil tabiki.
kimileri özellikle pazartesi temizlik yapmaya bayılır, ben pazartesi temizlik yapmayı sevmeyenlerdenim: )
pazartesi şöyle dingin geçicek mümkün mertebe benim için..
hamilelikten sonra çekilmez biri oldum çıktım ben yaa, bi doğuraydım hayırlısı ile inş: (
yani eşim yada çevremden yana değil asla kendim öyleyim, bir huyum varki kimseyi kolay kolay üzmem ben, öyle bir yapım var, yani kimseye değil sıkıntım kendimle.
sinirli, huysuz, yer yer neşesiz, aşırı alıngan, aşırı duygusal, aşırı kırgın, panikli...
vuuu ben hiç böyle olmamıştım, neyseki geçici, yinede sabrını veriyor rabbim, biliyorum hamilelikten sonra geçicekler ama işte...
paylaşmak istedim sadece ve sadece: )
aklıma bir parça geldi, bu haller ilk başladığında da kalıma gelmişti bu parça: ))))
az sonra: )

Çekilmez bir adam oldum yine
Uykusuz aksi nalet
Bi bakıyorsun ki ana avrat söver gibi
Azgın bir hayvan döver gibi bugün çalışıyorum
Sonra bir de bakıyorsun ki
Ağzımda sönük bir sigara gibi tembel bir türkü
Sabahtan akşama kadar sırt üstü yatıyorum ertesi gün
Evet evet ve beni çileden çıkarıyor
Büsbütün
Kendime karşı duyduğum nefret ve de merhamet
Çekilmez bir adam oldum yine çekilmez
Uykusuz aksi nalet
Yine her seferki gibi haksızım
Sebep yok
Biliyorum
Olması da imkansız

Bu yaptığım iş ayıp rezalet
Fakat elimde değil gülüm
Elimde değil sevgilim
Seni kıskanıyorum
Beni affet
Beni affet sevgilim
Beni affet..

bu sözlerde bana şuan uyan kısmı sadece ilk başlar tabiki: ))))

Meyra butun aksi ve cekilmez durumlarini anlayabiliyorum...sen guzel taraflarini dusun ins kizin dogdumu tadindan yenmez olucak butun aksiliklere degicek...

Beni nasil anladin demissin anladigimda yazarim ins henuz anlama asamasindayim

Asuman abladanda ses cikmadi hah tamda oyleyim yada degilim dimedi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…