Meyra butun aksi ve cekilmez durumlarini anlayabiliyorum...sen guzel taraflarini dusun ins kizin dogdumu tadindan yenmez olucak butun aksiliklere degicek...
Beni nasil anladin demissin anladigimda yazarim ins henuz anlama asamasindayim
Asuman abladanda ses cikmadi hah tamda oyleyim yada degilim dimedi..
Meyra butun aksi ve cekilmez durumlarini anlayabiliyorum...sen guzel taraflarini dusun ins kizin dogdumu tadindan yenmez olucak butun aksiliklere degicek...
Beni nasil anladin demissin anladigimda yazarim ins henuz anlama asamasindayim
Asuman abladanda ses cikmadi hah tamda oyleyim yada degilim dimedi..
Selamün aleyküm....
bu nası mesaj kız hiç bişi anlamadım yazdıklarından....
naptın halının hayatını kurtardınmı...
aman ya temizlik iş güç hiç bitmiyokii...bende bugun gene bir sürü şey yaptım bi camlara perdelere bulaşmıyom hiç onun harici heryer dip köşe giriyom hep bugun süt kardeşim dediki abla senin işin niye hiç bitmiyo biliyonmu hiç boşvermiyon herşey herzaman temiz düzenli olsun istiyon çok mükemmelliyetçisin...durdum bi düşündüm hakkaten öyleyim ama bana sorarsan çok normal sanki bu durum...sürekli yapmassam hep birikir hiç altından kalkamam gibi geliyo...kendiyle çelişen zeynep...
ay bu arada çok acıktımm gidip bişeyler yiyeyim...
İyiyiz Meyracim çok şükür,heyecanla bekliyoruzHoşgeldiniz cücüşler: )
Nasılsın? İyisin inş.
: ***
Anla kizim ben simdi nasil anlatim 2 saat onceki mesaji.
Gorumcem oyledir hersey yerli yerinde olucak sende mumya gibi oturcan falan... Sonuc ney temiz duzenli bi ev ama surekli bi yeri toplama dusuncesiyle huzursuzluk... Ben cekinirim gitmeye mesela zaten cok sik annesinde gorusuyoruz gerek kalmiyo ama oyle... Tembel degilim sayilmam ama titizde degilim nefret ederim surekli esyaya hizmet etmekten....
bende de t tesi bütün alie bende oluyorlar frida bizim bura bahceli olunca burda hallediyor millet işini sonra kalan bana kalıyor maalesef aslında bem kalabalık seviyorum bayram sabahları ama herkez gidip ben kalınca akşam çıldıracak gibi ölüyorummerhabalaaar ben geldiim :) umarım herkezler iyidirkahvemi içerken biraz bakındım size kasımpatının olumlu mesajı inanılmaz enerji verdii hele hele balkon resmi beni benden aldı sağol kasımpatıcım
manzara harika gerçekten :)
bonus karikatürize gönderilerin çok keyifliydi :) ayrıyeten dökülen yağ için geçmiş olsun bende eşya için yaşıyan insanlardan değilim eşya beni yaşatıcak evim çok kirli hala biryerlerden başlıyamadım herhalde camları silip evi süpürüp silecem o kadar dip köşe temizlik bu saatten sonra imkansız görünüyor değil mii ? adaşı doğru analiz etmişmisin bende merak ettim. pekiiiii beni biraz analiz edebildin miii ?
hee birde geçen gün annenin aldığı tencereyi güle güle kullan içinde pişirdiğin yemeklerin seninde marifetinle birleşince inanılmaz lezzetli olur eminim :) falezin birçok tenceresi karacadan daha kalitelidir! ayrıyeten falezle, karacayı aynı fabrika üretiyor karacanın üretim fabrikası yok birçok ürününde fason çalışıyor ...
bayram öncesi herkezde bir telaş bir meşguliyet hepinize kolay gelsin mağlesef bende pek bayram öncesi hazırlığı veya heyecanı filan pek olmuyor bayram sabahı belki eşimin yiğenleri kahvaltıya gelebilir arifeden sorarım ona göre hazırlık yaparım kardeşimle eşi bugün bendeydii bayram sabahı evde olursanız gelin kahvaltı yapalım dedim onlarda arifeden gabzeye geçicekler herhalde siz bilirsiniz nasıl istiyorsanız yapın dedim
ay zeynep kendim yazdı sandım aslında bende eşyaya kolelik yapmak taraftari değilim ama evde 3 erkek ve hepsi birbirinden pasaklianlamadım işte napim....
yok bende öyle titiz değilim normalim aslında üstelik malum evde iki çocuk var öyle toplu oturmak mümkün değil..ama dip köşem herdaim temiz olsun isterim...bazen hergün bazen gün aşırı süpürge açarım her hafta bir kerede mutkala dip köşe girerim..işlerimin bitmeme sebebi genel olarak ev halkı..şimdi düzeltiğim çekmece arkamdan birinin ordan bişey almasıyla tepetaklak olur dolayısıyla mecbur nerdeyse hergün çekmece dolap düzeltirim falan....kimse kullandığını aldığı yere koymaz kocam dahil ortada bırakır e herkesin arkasına dolaş falan..bunlar muhtemelen hepimizin evinde olan şeyler ama batıyo bana işte huysuzum sanırsam ne bilem...böyle işte bonuscum....
Şükür iyiyiz nurcum sen nasılsınİyi aksamlar herkese ins, iyisinizdir :)
İyiyiz Meyracim çok şükür,heyecanla bekliyoruz
Siz nasılsınız bakalım ? Cinsiyet belli oldu mu ? :)
İyi akşamlar
Kızlarla çarşıdaydık yine yordular beni cadılar giderken de yürüdük
Bonus yazdıkların çok hoş ne diyim bilemedim biraz da çekindim öyleyim ya da değilim demeye :) siz Nasıl görüyorsanız öyledir :))
Adaş ben de tembelim valla ev işini çok sevmem açıkcası ama yapmazsan da olmuyor kimi Zaman boşluyorum bazen de mecbur yapıyorum :)
Şükür iyiyiz nurcum sen nasılsın
ay keskr olsada versem nerdeeeeeeeGunaydin yorgun bir sabah. Yeliz bende alim ondan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?