kizlar degisik duygular icindeyim buyuk kizim ilk reglini oldu ay inanmiyorum ya
Anlıyorum seni karışık farklı duygularkizlar degisik duygular icindeyim buyuk kizim ilk reglini oldu ay inanmiyorum ya
selamün aleyküm...
kizlar degisik duygular icindeyim buyuk kizim ilk reglini oldu ay inanmiyorum ya
Selamün aleykümm...
doktordan geldim şimdi edepli bir kızım daha olucak nasipse..bir türlü açmadı bacaklarını doktor bugun beni bukadar zorlayan tek bebek dedi..ağrılarım için ilaç yazdı..plasenta çok aşağıdaymış o baskı yapıyodur dedi...bebeğin gelişimi gayet iyi ve sağlıklı...kızlarda benimleydi çok heyecanlandılar sevindiler büyük kız kardeşimin başını gördüm diye çok mutlu..önceki gittiğim doktor izindeymiş başkasına gittim ama bunu daha çok sevdim güzel ilgilendi uzun uzun konuştuk falan....böyle işte...
Ve aleyküm selam....
genç kızlığa ilk adım hadi hayırlısı...
Allah hayırlı evlat eylesin ZeynepcimSelamün aleykümm...
doktordan geldim şimdi edepli bir kızım daha olucak nasipse..bir türlü açmadı bacaklarını doktor bugun beni bukadar zorlayan tek bebek dedi..ağrılarım için ilaç yazdı..plasenta çok aşağıdaymış o baskı yapıyodur dedi...bebeğin gelişimi gayet iyi ve sağlıklı...kızlarda benimleydi çok heyecanlandılar sevindiler büyük kız kardeşimin başını gördüm diye çok mutlu..önceki gittiğim doktor izindeymiş başkasına gittim ama bunu daha çok sevdim güzel ilgilendi uzun uzun konuştuk falan....böyle işte...
Ve aleyküm selam....
Aynen :)))bi yandan iş yapıyom bi yandan da arada kkya laf yetiştiriyom: )))))
hayırlı olsun canım: )
ahaha hislerim beni yanılttı bu sefer, hem sende hem bende: )
benim cinsiyette belli oldu, sen kaçırdın galiba?
Allah hayırlı evlat eylesin Zeynepcim
Tam cennetlik olacaksın maşallah
Aynen :)))
Şimdi mutfağın tülünü astım iki lokma bişey atıştırdım oturdum ben de
Aynen :)))
Şimdi mutfağın tülünü astım iki lokma bişey atıştırdım oturdum ben de
ayy inş alah razı olsun ablacım...eşime üzüldünmü dedim delimisin dedi cenneti garantilicez işte dedi gülüştük...erkek ya erkek ister bu seferde diye düşünüyodum...daha önce konuşmuştuk gerçi ama ne bilim içine atıyodur söylemiyodur diyodum ama tepkisi yüzünün gülüşü...mutlu olmasına sevindim....
sağol canım...yoo ben sana yorum yapmıştım öğrendiğimde...ama şimdi bi yandanda tereddüt ettim yazmayı düşündünde yazmadımmı acabaa....
neyse ikimizede hayırlı olsun ozaman..ama senin için daha çok sevindim ilk çocuğun kız olması rahmettir berekettir demiş efendimiz...
işlerinde kolay gelsin sana..ben öğleye kadar yattım sayılır sonrada bikaç saati hastanede geçirdim ortalık toplamaktan başka bi iş yapmadım yemeğimde yok yapasımda yok belki dışardan söyleriz...
Genc kiz olmus hayirlisi...kizlar degisik duygular icindeyim buyuk kizim ilk reglini oldu ay inanmiyorum ya
Aaa senin de mi kiz.. bu sene herkes kiz doguruyo galiba :) benim daha belli degil ama erkek gibi geliyo bana.. Allah hayirlisini nasip etsin :)Selamün aleykümm...
Ve aleyküm selam....
canım hayırlı olsun insan çok farklı hisseder eminimkizlar degisik duygular icindeyim buyuk kizim ilk reglini oldu ay inanmiyorum ya
zeynepcimmm hayırlı olsun rabbim seni ne kadar çok seviyormuş 3tane kız maşallah rabbim hayırla sağlıkla eline versin canımSelamün aleykümm...
Ve aleyküm selam....
Genc kiz olmus hayirlisi...
Aaa senin de mi kiz.. bu sene herkes kiz doguruyo galiba :) benim daha belli degil ama erkek gibi geliyo bana.. Allah hayirlisini nasip etsin :)
Selamun aleykum
canım hayırlı olsun insan çok farklı hisseder eminim
zeynepcimmm hayırlı olsun rabbim seni ne kadar çok seviyormuş 3tane kız maşallah rabbim hayırla sağlıkla eline versin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?