Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Kabağında Bir Sahibi Var.
Vaktiyle bir derviş, bundan sonra her türlü süsten, gösterişten arınmak için
Saç, sakal, bıyık, kaş, ne varsa kestirmek ister.gider bir berbere
- Vur usturayı berber efendi, der.
Berber dervişin saçlarını kazımaya baslar. Başının sağ kısmı tamamen kazınmıştır. Berber tam diğer tarafa usturayı vuracakken,
bıçkın bir kabadayı girer içeri. Doğruca dervişin yanına gider, başının kazınmış kısmına okkalı bir tokat atarak:
- Kalk bakalım kabak, kalk da tıraşımızı olalım, diye kükrer.
Dervişlik bu... Sövene dilsiz, vurana elsiz gerek. Kaideyi bozmaz , Ses çıkarmaz, usulca kalkar yerinden.
Berber mahcup, fakat korkmuştur. Ses çıkaramaz.
Kabadayı koltuğa oturur,. Fakat küstah kabadayı tıraş esnasında da sürekli aşağılar dervişi, alay eder: ,
Kabak aşağı, kabak yukarı.' Nihayet tıraş biter, kabadayı dükkândan çıkar. Henüz birkaç metre gitmiştir ki, gemden boşanmış bir at arabası yokuştan aşağı hızla üzerine gelir ve iki atın ortasına denge için yerleştirilmiş uzun sivri demir karnını dalıverir. Kabadayı oracığa yığılır, kalır. Ölmüştür. Görenler çığlığı basar. Berber ise şaşkın, bir manzaraya, dervişe bakar, gayri ihtiyarî sorar:
- Biraz ağır olmadı mı derviş efendi?
Derviş mahzun, düşünceli cevap verir:
- Vallahi gücenmedim ona. Hakkımı da helal etmiştim. Gel gör ki, kabağın bir sahibi var.
O gücenmiş olmalı!

Selamün aleykümm...

doktordan geldim şimdi edepli bir kızım daha olucak nasipse..bir türlü açmadı bacaklarını doktor bugun beni bukadar zorlayan tek bebek dedi..ağrılarım için ilaç yazdı..plasenta çok aşağıdaymış o baskı yapıyodur dedi...bebeğin gelişimi gayet iyi ve sağlıklı...kızlarda benimleydi çok heyecanlandılar sevindiler büyük kız kardeşimin başını gördüm diye çok mutlu..önceki gittiğim doktor izindeymiş başkasına gittim ama bunu daha çok sevdim güzel ilgilendi uzun uzun konuştuk falan....böyle işte...

selamün aleyküm...

Ve aleyküm selam....

kizlar degisik duygular icindeyim buyuk kizim ilk reglini oldu ay inanmiyorum ya

genç kızlığa ilk adım hadi hayırlısı...

hayırlı olsun canım: )
ahaha hislerim beni yanılttı bu sefer, hem sende hem bende: )
benim cinsiyette belli oldu, sen kaçırdın galiba?

Allah hayırlı evlat eylesin Zeynepcim
Tam cennetlik olacaksın maşallah

hayırlı olsun canım: )
ahaha hislerim beni yanılttı bu sefer, hem sende hem bende: )
benim cinsiyette belli oldu, sen kaçırdın galiba?

sağol canım...yoo ben sana yorum yapmıştım öğrendiğimde...ama şimdi bi yandanda tereddüt ettim yazmayı düşündünde yazmadımmı acabaa....

neyse ikimizede hayırlı olsun ozaman..ama senin için daha çok sevindim ilk çocuğun kız olması rahmettir berekettir demiş efendimiz...

işlerinde kolay gelsin sana..ben öğleye kadar yattım sayılır sonrada bikaç saati hastanede geçirdim ortalık toplamaktan başka bi iş yapmadım yemeğimde yok yapasımda yok belki dışardan söyleriz...

Allah hayırlı evlat eylesin Zeynepcim
Tam cennetlik olacaksın maşallah

ayy inş alah razı olsun ablacım...eşime üzüldünmü dedim delimisin dedi cenneti garantilicez işte dedi gülüştük...erkek ya erkek ister bu seferde diye düşünüyodum...daha önce konuşmuştuk gerçi ama ne bilim içine atıyodur söylemiyodur diyodum ama tepkisi yüzünün gülüşü...mutlu olmasına sevindim....

benim eşimde hep erkek ister gibi duruyordu, işte bende içime erkek doğuyor diye hep biz erkek bekledik, kontrolde kız denilince eşim daha sevindi, bende senin hesap şaşırdım kıza daha çok sevindi: )
bu erkekleri anlamak zor iş: D

amin sağol.
öylemi demiş peygamberimiz ay bilmiyordum bunu, bu açıdan baya mutlu oldum şimdi sağol söylediğin için: )
belkide sen yazdın ben görmedim sorun değil canım: )
isim düşünüyorum ama içime sinen olmadı, eşimde bende çok seçiyoz, onun beğendiğini ben beğenmedim benim beğendiğimide o şuana kadar, hayırlı isimleri neyse onu bulsunlar inş.

kizlar degisik duygular icindeyim buyuk kizim ilk reglini oldu ay inanmiyorum ya
Genc kiz olmus hayirlisi...
Aaa senin de mi kiz.. bu sene herkes kiz doguruyo galiba :) benim daha belli degil ama erkek gibi geliyo bana.. Allah hayirlisini nasip etsin :)

Selamun aleykum
canım hayırlı olsun insan çok farklı hisseder eminim

zeynepcimmm hayırlı olsun rabbim seni ne kadar çok seviyormuş 3tane kız maşallah rabbim hayırla sağlıkla eline versin canım

Genc kiz olmus hayirlisi...

Aaa senin de mi kiz.. bu sene herkes kiz doguruyo galiba :) benim daha belli degil ama erkek gibi geliyo bana.. Allah hayirlisini nasip etsin :)

sanada rabbim hayırlı olanı nasip eder inş..

Selamun aleykum
canım hayırlı olsun insan çok farklı hisseder eminim

zeynepcimmm hayırlı olsun rabbim seni ne kadar çok seviyormuş 3tane kız maşallah rabbim hayırla sağlıkla eline versin canım

Ve aleyküm selam...sağol canım Allah razı olsun....Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…