Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

İyi geceler güzel bayanlar.ben geldiiimm.naslsnz bakalm??cok sükür düğün olaynı atlattk.annemler de hemen döndü.haftasonu cok kötü grip oldum.meyve ve nanelimonla atlattm şimdi iyiyim.
Geçmiş olsun canım neyseki atlatmışsın yeni evlilere de mutluluklar dilerim

selamlaar :) zeynebin bebişinin cinsiyetide belli olmuş hayırlı olsun :) tüm bebikler doğumdan sonra anneleriyle sağlıcakla evlerine dönsünler

bengisu geçmiş olsun canım :) tekrardan yeni evli çifte mutluluklar dilerim

meyroş kabağın sahibi hikayesi güzelmiş insan bu dünyada Adaleti görmek istiyor ne diyelim :)

adaş naptın kızlarla dolanmışsın biraz yormuşlar seni bugünde mutfak perdeleri asılmış iyi hadi :) bende kısmen camları sildim ama mutfak ve yatak odası perdeleri makinada eşime astırmam lazım ama bakalım:) benim asmaya hiç halim yok balkon ve çocukların odasının camı kaldı vaktim olursa silecem ama zaten dış çephe yapılıyor

yeliz kızın genç kız olmuş benimkide bu yaz yeni oldu anlıyorum seni yaşı kaçtı senin kızının ?

Iyi aksamlar arkadaşlar

Ben bugun de temizlikle ugrastim biraz,her ne kadar arefe günü temizlikle ugrasmak istemesem de tam olarak bitiremedim yârin da yapmam gerekenler var.Ütülenecek camasirlar durdugu yerde kirlenmeden ütüleyeyim:) başlamadan önce size bakayim dedim..:)
Henüz mutfak hazirliklari konusunu hic düşünmemeye calisiyorum,anlatip da dertlenmeyeyim en iyisi:)

meyra dervisin hikayesi cok guzeldi

yolcu sende benim gibi 3 ledin desene Allahim saglikli sihhatli kucagina almayi. nasip etsin

frida kizim.haziranda 11 ini doldurdu

Asuman ablacim zakkumu ben de dinledim ,cok güzeldi beyendim:)
Ben biraz doğaya,güneşe,günesin yaydigi altin isiklara,rüzgara meftunum:) sonbahar ve kis mevsimlerimde burda nadir gördüğümüzden güneşi cikinca hemen disari veya balkona atiyorum kendimi,cocuklar gibi seviyorum,mutlu ediyor beni..sonra sayisiz resim,video çekip duruyorum:)

Bengisu geçmiş olsun.düyününüz hayirli olsun,ciftlere mutluluklar diliyorum.

Yolcu gözün aydin,tebrik ediyorum seni..kizin evinize huzur ve bereket getirsin inşallah.

Yeliz maşallah sana senin öyle buyuk kizin varmiydi:)

Meyra'cim dervişin hikayesi güzeldi,tesekkürler paylasim için.

herkes yoğun ve temizlik yapıyor heralde,hepinize kolaylıklar diliyorum.

aminn Allah razı olsun....

meyra dervisin hikayesi cok guzeldi

yolcu sende benim gibi 3 ledin desene Allahim saglikli sihhatli kucagina almayi. nasip etsin

frida kizim.haziranda 11 ini doldurdu

amin canım Allah razı olsun....

aminn canım Allah razı olsun...

Adaş benimde 2 güneşliğim kaldı yıkanacak yarında günlük evi süpürür silerim yağmur yağıyor şu an yazık camlara bari 24 saat temizlik yüzü görselerdii :)sanada kolay gelsin ayy sarmamı iyi göze almışsın tabi bayramda evde olsa iyi olur ..

Kasımpatıcım sanada kolay gelsin bende dün akşam ütü yaptım ama bugünki çamaşırdan yine ütü çıktı sen bütün çektiğin ďoğal manzaraları burda bizimle paylaşabilirsin ben zevkle bakıyoruum :)

Kizlar ne kadar cok konusmussunuz yaa...iyi dilrkleriniz icin hepinize tesekkur ederim.

Yolcu hayirli evlat olur ins.cinsiyetini öğrenmissin.3 kız buyuten cennetliktir derler.bi konuda cok hadis de var ama hatirlamiyorumbi de su anda tam kac baftalik bebisin..bu arada elif icin de erkek geciyor aklimdam.kendim icin hic tahminde bulunamiyorum.basta kizim olur diyodum ama sonradan erkekmis gibi geliyo bana.hayirli evlat olsun da esim icin de benim icin de onemli degil .sadece merak..

Bu arada yolcu kizlarn tguzel isim. bulmuslar(tavsancik:))benim bi velim vardi adi ördek.cok sasirmistm ya.hatta bi kac defa tekrarlattm.o da hocam ördek ördek hani suda yüzrn hayvan var ya dedi.kadn ismini değistirmeyi düşünüyormus zaten.

Yena cocuguna gecmis olsun.astmi mi var.

Kasmpati balkon manzaran cok güzel.

Kasımpatı zakkumu beğenmene sevindim
Adaş ilk kez göze aldım desem yalan sayılmaz biraz kızlara da güveniyorum inşallah becerirler
Eskiden kayınvalidem verirdi birkaç bayramdır o vermiyor ben de istemiyorum zaten geçen bayram annem vermişti bu bayram da kendim sarayım dedim :)

benim kizlar merakli biraz bu konulatsa yufkayi bolerim peyniri falan hazir ederim veririm onlerine sararlar boregi gecenlerdede. annemde.sarma.sarmistik beraber versem onu bile tek baslarina yaparlarda ben useniyorum biraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…