- 5 Mart 2015
- 7.196
- 30.506
- 598
- 38
Alışr canm.benim bugün 3.sinif öğrencim ağladı durdu.teneffüslerde onunla ilgilendim.cikarken bahcede arkamdan kostu geldi öptü beni.yarında gelecem diyo:)Selamun aleykum kızlar
Geçmiş bayramımız mübarek olsun bu bayram bi çırpıda geldi geçti bugün küçük kuzum da kreşe başladı çok ağladı kiyamamdim hiç acaba gondermesemmi diye çok kararsız kaldım o ağladı benim dışarda içim eridi
Canım kim sıktı senin canını maalesef böyle bizi çileden çıkaranlar hep en yakinimizdakiler boşver taa kağanı bi lahavle çek at arkayaSelamün aleyküm..
bugun canım sıkkın birilerini fena haşlayasım var..yoruldum artık hep anlayışlı olmaktan ya bide hep kendileri haklı gibi bi surat tavır falan şeytan diyo bakma yüzlerine bir daha ama hep bir aradayız nasıl uzak durayımki...off offf...
Kuzum hamilelikte sinirlerin gerilmiştir belki boş vermeye çalış o kadar com imtehan vesilesi insanlar varki hayatımızda arkaya atmaya çalışsağol canım bende idare ediyorum işte depresyonun eşiğindeyim galiba kendimi salmamaya çalışıyorum ama güçlü olmaktanda yoruldum...3.zormu bilmiyorum benim hamileliklerim hep zordu bunda tek ekstra kokulardan feci etkileniyorum...böyle işte....
anladım canım inş herşey gönlünüzce olur...
ben geldimm sabah beri otur kalk şeklinde temizlik yapıyorum...birazdan kızı almaya gitmeliyim ama feci yağmur yağıyor nasıl çıkıcam bilmiyorum belki babası getirir diye umud ediyorum...çok acıktım yemeğimde yok..akşam yemeğe anneme geçicez diye yapmadım bişey..ayak üstü atıştırıcaz artık kızlarla beraber...
sende çok dert etme bikaç güne dahada alışır rahatlarsın ozaman....
alıştı gibi bugün çok mutlu ayrıldı okuldan inşallah böyle gider ne güzel bazı öğretmenler hiç umursamiyor ağlayan öğrenciyi senin gibi ilgili öğretmenlere ihtiyacımız var eltimin oğlu bir sene ağladı öğretmen hala ağlayan bi çocuk var o hiç susumuyor diyo halbuki çocukla biraz ilgilenme cocuk susacakAlışr canm.benim bugün 3.sinif öğrencim ağladı durdu.teneffüslerde onunla ilgilendim.cikarken bahcede arkamdan kostu geldi öptü beni.yarında gelecem diyo:)
Bonus noldu hayırdır
Şaşırttın beni bir durum mu var
Öyle düşünme bizim buradaki şiarımız veremesek de vazgeçmeyip burda olmak değil miYok abla ya genel bi sıkıntı. Bıktım yani baska aciklamasi yok. Hic vermeden kendimi ugrasmis saymakta cok sıkıyo canımı. Elif 9 ayina girdi 104 ten 100 e dusemedim bile.
Istemiyorum icimden demekki...
zeynepçim bayağı canını sıkmışlar senin bence seni bu kadar sinirlendiren kişiyi umursama canım gerçekten sen ne kadar sinirlenip , üzülürsen karşındaki kişi yaptığı sinir bozucu hareketlere devam edicek gibiii birde bu yollu dene bakalım işe yarıycak mıı :)Selamün aleyküm..
bugun canım sıkkın birilerini fena haşlayasım var..yoruldum artık hep anlayışlı olmaktan ya bide hep kendileri haklı gibi bi surat tavır falan şeytan diyo bakma yüzlerine bir daha ama hep bir aradayız nasıl uzak durayımki...off offf...
Iyi geceler nursena allah yardim etsin canim benim ugrastirici seyler hele tasinma
Kasimpati ugramamis kac gundur. Ugrayinca okuyunca beni listeden cikar olurmu. Cikarmiyorum deme ihtimaline karsilik bari izinli yaz yok yaz ne yazarsan yaz arkadasim.
Kilo veremiyorum vermekte istemiyorm artik...
Öyle düşünme bizim buradaki şiarımız veremesek de vazgeçmeyip burda olmak değil mi
Öyle olmasa bir çoğumuz burda olmazdık
İşimiz zor biliyorum ve seni anlıyorum 41 yaşımı doldurmak üzereyim ve 20 senedir kiloluyum hala doksanlardan kurtulamadım ben de mi gideyim aynı mantıkla düşünürsek
evet canım inşallah bende yürüyüşe başlamayı düşünüyorum baharın gitiğim spor salonuna arkadaşım kayıt olmuş gel dedi bende yürüyüşe başlıycam düşüncesiyle istemedim bakalım sabah egzersizlerim desen hala devam ediyor gerçi bu sabah yapamadım ayağı kırık arkadaşımın çocuğunu dr. götürdüm erkenden sonra döndüm kahvaltılarını filan yaptırdım ikindi vakti eve geldim evdekilerin yemek işini haletikten sonrada kursa gittim benimde günüm böyle geçtiAdaş yaparız bişeyler inşallah
Bence de yürüyüş yapalım ben yarın yürüyeceğim inşallah
Destek önemli gerçekten psikolojik durum çok etkili bizde çünkü genelimiz sıkıntı ve gerginlik durumunda daha çok yiyoruz maalesef
slm arkadaşalrr iyi akşamlarr bende enerji sıfır tatil dönüşü şükür evime döndümde hırsız talan etmiş evi ulan mutfak dolaplarından ne istedin acep allah belanı versin ne diyim camdan çıkarmış koca plazmayı yeni aldığım pikeye sarmış manyakk yatağın üzerinde seriliydi ditmiş her bi yanı ne diyimm ağladım kızım diyoki anne bu dünyanın öbür dünyası da var ağlama
temizik çamaşır hala uğraşıyorum kızlarda okula başladıı şükür inşallah sorunsuz biter çok zor adapte olmaları napalım alışcaklar mecbur
ev arayışındayız bakalım kısmet burada okula yakın başka mahalleye taşınsam nakil di okul deişikliğiydi ikametti doğalgazdı düşündükce daral geliyooo
bu kadar derdin arasında zayıflasamya oda yokkk tartılmadımda artılardayımdır kesin koca dana miğdemde oturuyo sankiii cuma bakcaz artılara
herkez iyidir umarımmm bende iç açıcı heber yok kızlarrr işte böle
İki gün protein mi yapsak napsak ben de artıdayım da:)
Aslında kahvaltıda yiyebiliriz makul miktarda :)kahvaltıyı yapalım sonrasında ekmek yemiyelim olmaz mıı ben 2 gündür akşamları ekmek peynir ve çukulata yiyorum onu alışkanlık etmeden durdurayım
yada sen ilaa kahvaltıda da yemiyelim diyorsan ben varım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?