Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Aslında kahvaltıda yiyebiliriz makul miktarda :)
Ben de çayın yanına bisküvi fındık yiyorum az önce üzüm yedim çoktu hem de
Daha frenliyorum kendimi o kadar açık iştahım var ki

gecelerde uzadı akşamları çayın yanına atıştıracak bişeyler arıyoruz benim bu son 10 güngür iştahım bir değişik artı normalde zaten iştahlıyımda şu geceleri yine frenlemem lazım ...
yarın yeşil çayda içelim havaların serinlemesiyle içtiğim suda azaldı zaten

Evet akşamları sıkıntı gerçekten
Ben genelde kahvaltıdan sonra içiyorum Yeşilçay ama suyu ben de azalttım haklısın
Anlaştık o zaman canım irademiz bol olsun
Bana müsade artık yatayım hayırlı geceler canım

Allah rahatlık versin bende yatıyorum yarın görüşürüz :)

Hayırlı sabahlar
Bugün buada hava çok kapalı kış geldi sanırım buralara soba kurmam gerekiyor sanırım hiç anlamıyorum ben amam Yıkılmadım ayaktayim
canım ya çok geçmiş olsun zor tekrar toplan tekrar yerleş rabbim yardimciniz olsun kızın ne güzel demiş bu dünyanın ötesinde var

Bonus kişisi bu nasıl mesaj sen beni hiç gormuyormusun bir senede verdiğim 30 kiloyu buradan ayrıldım 3 ayda aldım sakin çıkmak falan yok listeden bunaldin biliyorum ama sen yaparsın çok zor durumumuz ama zor bizim işimiz imkânsız biraz vakit alir

Kızlar 2gündür net bağlantım sorunlu, teldende her zaman pc gibi rahat yazamıyom, neyse düzelir bakalım, arada böyle arıza çıkarıyor bağlantım.
Haber edeyim dedim: )
Bonus sonbahar sendromuna mı girdin bacım: )
Hepimizde oluyor bu her insanın birşeye karşı aynen böyle olduğu gibi, bizim bu hesap tavşan dağa küsmüş dağın haberi olmamış hesabı bence, ama insanız hatalıyız işte, neyse kendini hemen topla bakıyım: ***

Selam ben geldim.nursena sana kolaylık diliyorum.ins bu süreci en az yorgunlukla atlatrsn.bonuusss.aaaa neyin var?pes etmek yok.bak biz hamile halimizle listeye giriyoruz.yoksa ben de ne de olsa hamileyim deyip her önüme geleni yerim valla.hem de hic affetmem..
Simdi ben 4 yıldr öğlenciydim.ama bu yıl 8.30 ve 2.arasi okuldaym.bi de ögle yemegi molasi var 1 saat.okul uzak arada eve gelemiyrm.mecburen dışarda yiyorz ve hep kalorili seyler.okul etrafnda da hep döner dürüm köfte tarzı seyler var ve genelde ekmek miktarı fazla oluyor.her zaman böyle beslenemem.bakalm bi çözüm bulurum.ama iyi tarafı her gun 7 gibi kah.yapacam.bi de duraga kadar 15 dk falan yürüyorum.yürüyüs yapabilecem en azndan günluk 30 dk.
simdilik hedeflerm
Sabah 7 kah.(yumurta zeytin peynir dom.sal.)
Saat 10 da 1 meyve(genelde elma)
Saat 12. yemek
Saat 3 de. ara öğün ceviz badem
Saat 7 gibi aksam yemegi

Her gun en az2.5 l su
30 dk yürüyüş.

Merhabalar

Hepiniz iyisinizdir umarım...
Spontan gelişen bir kararla bayram tatilini değerlendirme karari aldık eşimle,şehir dişindayiz.
Ücretsiz net bulunca size haber vereyim dedim,merak etmiş olabileceğinizi düşünerek.:)
Cuma'ya döneceğiz kısmetse,görüşmek dilegi ile..Hepiniz Allah'a emanet olun..

Çok iyi yapmışsınız canım iyi tatiller görüşürüz sen de Allah a emanet ol

Kızlar 84 u gordum tartıdaa paylasmak istedim:) dogruysa 14.880 gr verdim inşş
Azmin elinden bisey kurtulmaz. :)) Cok iyi gidiyorsun canm.ama ne de olsa veriyorum deyip rahatlığa kapılma.bence yeni bi hedef koy kendine.ben de martta 98le baslamstm.simdi 90ınm.kısmet olursa bu martta dogum olursa belki yine 98 olurum :))

Hem kolay hem güzel bence de canım süt yoğurt ayran da kurtarıcı
Ama ben bugün protein günü yaptım sayılmaz ama akşam yemeği işi bitti akşam yine hedef her zamanki gibi atıştırma yapmamak:)
iyi geceler adaş benimde günüm tam proteğin günü gibi geçmedi ama düne göre daha az yedim yarın daha dikkatli olucam :)

merhaba hayriyee :) soba yakmak zor olsada, sobanın sıcağınıda özlüyoruz oda ayrı bir keyif bence tadını çıkart kışın üzerinde daima sıcak çayın olur oohh miss ben sobayı severim :)

evet zayıflama işimiz zor zaman alıcak arada sıkılacaz ama imkansız değil :)

Benim için en kolay protein peynir abla: )

bu akşam benim aklıma gelmişti aslında evde kavunda vardı acaba akşama peynirle kavun mu yesem diye düşündüm ama sonra vazgeçtim peyniri bende çok seviyoruum hele peynir çay olmadan yaptığım kahvaltıyı anlamam o derece :)

bengisucum o ne kadar güzel bir liste :) aaay ben o listeyi yapsam kilo veririm kii :)) ikindi ara öğününe kuru kayısı veya kuru erik ekle yada kuru üzümde güzel olur. zorlanmadan yapıyorsan güzel liste tebrikleer :)

evet merak ettik seni sende Allaha emanet ol iyi tatiler canım :)

Kızlar 84 u gordum tartıdaa paylasmak istedim:) dogruysa 14.880 gr verdim inşş
tebrikler güzel haberler :)

Bende de kahvaltı sonrası çay muhakkak olacak.
Çay kahve hayatımın önemli bir parçası benim için: )
Hamileliğin ilk 2ayında çayı öyle zor içmiştimki kahvede zaten yasak olunca oturup ağlamıştım çayı içemediğim için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…