saol cnm eskisi gibi sıkmıyorum ama kosusturmam cok korkum kosusturma bitince almak 30 dk yuruyus ekliycem inş o donem 80 olayıö 75 olcak hedefimAzmin elinden bisey kurtulmaz. :)) Cok iyi gidiyorsun canm.ama ne de olsa veriyorum deyip rahatlığa kapılma.bence yeni bi hedef koy kendine.ben de martta 98le baslamstm.simdi 90ınm.kısmet olursa bu martta dogum olursa belki yine 98 olurum :))
Saol canım sizin varlıgınız liste giremesemde hep aklımda sizi seviyorummerhaba hayriyee :) soba yakmak zor olsada, sobanın sıcağınıda özlüyoruz oda ayrı bir keyif bence tadını çıkart kışın üzerinde daima sıcak çayın olur oohh miss ben sobayı severim :)
evet zayıflama işimiz zor zaman alıcak arada sıkılacaz ama imkansız değil :)
bu akşam benim aklıma gelmişti aslında evde kavunda vardı acaba akşama peynirle kavun mu yesem diye düşündüm ama sonra vazgeçtim peyniri bende çok seviyoruum hele peynir çay olmadan yaptığım kahvaltıyı anlamam o derece :)
bengisucum o ne kadar güzel bir liste :) aaay ben o listeyi yapsam kilo veririm kii :)) ikindi ara öğününe kuru kayısı veya kuru erik ekle yada kuru üzümde güzel olur. zorlanmadan yapıyorsan güzel liste tebrikleer :)
evet merak ettik seni sende Allaha emanet ol iyi tatiler canım :)
tebrikler güzel haberler :)
saol cnm eskisi gibi sıkmıyorum ama kosusturmam cok korkum kosusturma bitince almak 30 dk yuruyus ekliycem inş o donem 80 olayıö 75 olcak hedefim
inşallah dogumdan sonra bı anda gider kilolar bı cogu oyle oluyo bızede nasıp olsun 40 da 10 kılo vermek :)ayda 2 kilo vermeye razıyım artık eskıden hep bı ayda 10 kılo verme vs arastırırdım sabır onemliymişş
selamun aleyküm güzeller
nasılsınız hepiniz iyisinizdir inşallah.geçmiş bayramınız mübarek olsun.
ben uzun bir ardan sonra buradayım.
çatı için ustalar gelince köye gittim. tabiki başladılar bugün yarın derken çatıyı kapatmadan gittiler. panel gelmedi deyip avutuyorlar . bekleyip duruyoruz. bende nasıl olsa köydeyim deyip bayram temizliğimi yaptım. yazlık olarak kullandığım yere badana yaptım. koştur koştur bayram geldi. bayram sonrası bahçe duvarı için ustalar gelicekti yağmurdan dolayı gelmedi.
köydeyken telefon geldi en küçük kaynım kalp krizi geçirmiş. alal acele bursaya döndük. evi bile toparlayamadan çıktım geldim. birkaç parça et çıkartmıştım dolaptan mutfağın ortasında bırakıp gelmişim. neyseki şimdi durumu iyi. Allah beterinden saklasın. belki bugün taburcu olur.
diyet konusu yine en sona kaldı. zaten anlatacak birşey yok. bu sabah çıktım tartıya 96. 3 geldi. inşallah bundan sonra kendime çeki düzen vermeye başlarım
ay yine destan yazmışım
Meyracım kepek ekmeği ye hiç birseycik olmuyo ben yiyorum istediüim kadar kepek ekmeğisabır işi bir yerde canım kilo ile mücadele, gerçi mücadelenin olduğu her yerde sabır lazım.
sabır ve sebat..
çok sevindim senin adına: )
bende 1haftadır feci yiyorum yaa, aman dedim ipleri elime alayım yoksa önünü alamam diye korktum.
kv acılı sos göndermiş, bende çok severim, çokta acı yapmış, acıda çok iştah açar ya, mideme dokunmasına rağmen ekmekle çok fena acılı yedim kaç günlerce mesela, öyle böyle ekmek değil, tek seferde tek ekmek gibi: )
ama yemiyorum şükür 2gündür bile bile bıraktım, midemde mahvoldu zaten.
1-2kilo falan artıda olabilirim bu hafta.
Evet aslnda kuru üzüm de yemem gerekir.ama henüz almadm.hatta bazen okulda kuru yemis yiueyim diyorum eve gelince de meyve.aksam yenilen meyve kilo vermeye engel oldugunu düşünüyorum.merhaba hayriyee :) soba yakmak zor olsada, sobanın sıcağınıda özlüyoruz oda ayrı bir keyif bence tadını çıkart kışın üzerinde daima sıcak çayın olur oohh miss ben sobayı severim :)
evet zayıflama işimiz zor zaman alıcak arada sıkılacaz ama imkansız değil :)
bu akşam benim aklıma gelmişti aslında evde kavunda vardı acaba akşama peynirle kavun mu yesem diye düşündüm ama sonra vazgeçtim peyniri bende çok seviyoruum hele peynir çay olmadan yaptığım kahvaltıyı anlamam o derece :)
bengisucum o ne kadar güzel bir liste :) aaay ben o listeyi yapsam kilo veririm kii :)) ikindi ara öğününe kuru kayısı veya kuru erik ekle yada kuru üzümde güzel olur. zorlanmadan yapıyorsan güzel liste tebrikleer :)
evet merak ettik seni sende Allaha emanet ol iyi tatiler canım :)
tebrikler güzel haberler :)
Meyracım kepek ekmeği ye hiç birseycik olmuyo ben yiyorum istediüim kadar kepek ekmeğiAcılı sosa bayılırım ben acı cok yerim metabolizmayı hızlandırıyor
Selamün aleyküm....
dafi ablacım hoşgeldin hastanızada Rabbim şifa versin inş..
iki gündür kızlarım hasta farkettiğim anda ilaca başladım ama bugun daha halsizler ilgi istiyolar haklı olarak...havalar bir anda soğudu resmen kalın swetlere geçiş yaptık kısakollu tşörtlerden bir anda...eşimde akşamdan beri boğazları ağrıyo grip hali ondada mevcut şimdilik bende bişey yok inş olmazda ilaçta alamam...akşamda misafirim vardı baya yoruldum....belim bacaklarım fena idare etmeye çalışıyorum işte...bende hiç iyi haber yok...burda boşuna kalabalık yapıyo gibi hissediyorum bir yandanda kopmak istemiyorum..zaten diyet falan yalan oldu 100 kiloya merdiven dayadım daha şimdiden...
Sıcak tut kendini geçer inşallah meyracımBende de yarım saattir hapşırık tıksırık, neyse yarına geçer inş.
aleyküm selam ablacım hoşgeldin: )
özledik seni...
bu ustalar yokmuuu: )yakala yakalayabilirsen...
kaynın nasıl şimdi abalcım? çok geçmiş olsun, rabbim acil şifalar verisn inş.
dündü galiba tvde bursanın bazı köylerinde sel olmuş diye izledim, hemen sen gelmiştin aklıma ama şükür bir sıkıntı yokmuş sizde.
Dafi çok geçmiş olsun kaynına rabbim şifa versin canım. Bi duzene gir veririz yine kıloları ...
Hayırlı günler
Daficim hoşgeldin kaynana şifa dilerim
Yine yoğun günler geçirmişsin düzene girince verirsin kiloları eminim
Selamün aleyküm....
dafi ablacım hoşgeldin hastanızada Rabbim şifa versin inş..
iki gündür kızlarım hasta farkettiğim anda ilaca başladım ama bugun daha halsizler ilgi istiyolar haklı olarak...havalar bir anda soğudu resmen kalın swetlere geçiş yaptık kısakollu tşörtlerden bir anda...eşimde akşamdan beri boğazları ağrıyo grip hali ondada mevcut şimdilik bende bişey yok inş olmazda ilaçta alamam...akşamda misafirim vardı baya yoruldum....belim bacaklarım fena idare etmeye çalışıyorum işte...bende hiç iyi haber yok...burda boşuna kalabalık yapıyo gibi hissediyorum bir yandanda kopmak istemiyorum..zaten diyet falan yalan oldu 100 kiloya merdiven dayadım daha şimdiden...
kızlar çok teşekkür ederim Allah razı olsun.Hayirli geceler...zeynep gecmis olsun dikkat edin aman sen hassassin simdi. Az gelsin misafirlerde ya gebe kadina yuk olur.
Biz yeteri kadar kiloyu dert ediyoruz bari sen etme hamile halinle.
Dafi ablacim allah kolaylik versin gecmis olsun...
Nursena son durumunuz ne kesin tasincakmisiniz?
Yena ugramamis gorusme noldu acaba?
Yeliz yok kizi dr a goturmus olabilir.
Frida kursta...
Kasimpati atta...
Örtmende ugramamis...
Bonus...neyin tribinde kimbilir sersem...
Bunca cesit insani burda bulusturan allahim bizi zayiflatir ins.
Evet aslnda kuru üzüm de yemem gerekir.ama henüz almadm.hatta bazen okulda kuru yemis yiueyim diyorum eve gelince de meyve.aksam yenilen meyve kilo vermeye engel oldugunu düşünüyorum.
İyi akşamlar
Zeynepcim geçmiş olsun kızlara hava tam üşütme havası gün içinde ışıda çok oynama oluyor
Benim protein işi gümleditek suçlu benim tabii evde olduğum halde tutamadım boğazımı
Benim kilo her gün yarım kilodan fazla artıyor ertesi gün geri gidiyor felan dengesizim yani
Hayirli geceler...zeynep gecmis olsun dikkat edin aman sen hassassin simdi. Az gelsin misafirlerde ya gebe kadina yuk olur.
Biz yeteri kadar kiloyu dert ediyoruz bari sen etme hamile halinle.
Dafi ablacim allah kolaylik versin gecmis olsun...
Nursena son durumunuz ne kesin tasincakmisiniz?
Yena ugramamis gorusme noldu acaba?
Yeliz yok kizi dr a goturmus olabilir.
Frida kursta...
Kasimpati atta...
Örtmende ugramamis...
Bonus...neyin tribinde kimbilir sersem...
Bunca cesit insani burda bulusturan allahim bizi zayiflatir ins.
kızlar çok teşekkür ederim Allah razı olsun.
anjio yapıldı. stent takıldı şimdi iyi çok şükür bugün taburcu oldu.
Zeynepcim geçmiş olsun kızlara havalar değişiyor dikkat etmek lazım.
meyracım sende dikkat et kendine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?