Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

hoşgeldiniz :)

Saol canım sizin varlıgınız liste giremesemde hep aklımda sizi seviyorum
Sabahda 84 dum hala ınanamıyorum :)

inan inan sabrıda öğrenmişsin bu demektirki verdiğin kilolarıda koruyacaksın ne güzel :)
tabloda sen yokmuydun ? eee yarın giir o zaman

ailene geçmiş olsun zeynepçim seninde günün yorucuymuş ayrıca burda boşuna kalabalık filan yapmıyorsun doğumdan sonra burda inceleceksin yine...
önemli olan senin ve bebeğin sağlığı :)

şimdi çay içebiliyorsun dimii bence haftada birde kahveni iç kendini ödülendir :)
üşütme başlangıcı var sanki kış çaylarınada başlıyalım meyra yazın sıcaktan içemiyorduk şöyle ıhlamurlu , elmalı , limonlu güzel olur ben severim :)

bugün aksarayda karşıdan karşıya geçiyoruz tramvay geliyor ben kızımla durdum yanımızdaki amca bir atıldı tramvayın önüne hem makinisti korkutu , hem kendi korktu , Allahtan makinist iyi fren yaptı yoksa çarpardı amaca kendide üzüldü ben nasıl böyle bişey yaptım dedii bir anlık dalgınlık işte ...

ankaradaki kaza çok üzücü bir anlık hata ne canlara maloldu ölenlere Allah rahmet eylesin ailelerine sabırlar versin büyük şehirlerde hele hele istanbulda hiç can güzenliğimiz yok sanki bir kalabalık bir karmaşa duraklarda beklerken bile dikkatli olmak lazım nasıl olcak onuda bilmiyorumdaa...

günayydınnnn kızlar hayırlı cumalarrr bu hafta okula alışma evresii küçüğü götür büyüğü getir allahtan çocuklar bizim gibi deillerr çocuk olmak güzel yaa kin yok nefret yok nası güzel oynuyo çocuklar doğuda yaşanan bütün olaylara rağmen hayat devam ediyo Bonus ev arayısındayızzz kızlarda uyum sağlamaya başladı nası yapsak bilemedim hakkımızda hayırlısı olsun ne diyim yaşadığımız güne dua ediyoruz akşam aile bir araya toplandımı şükür ediyorum okadar diyim

Günaydın kilo bildirimi 84
spor yok
bende eşi onunde sehıt olan askerlere cok uzuldum 3 aylık bebeği varmış daha. İnş ahirette beraber olurlar
İKİolayda çok üzücü ALLAH rahmet eylesin
askerlerimiz ahh ahh çok şeyler var içimde yazacağım ama susuyorum Allaha havale ediyorum yarına burakır yanına burakmaz inşallah

Hayırlı cumalar
Adaşım kızına geçmiş olsun koçun sayesinde sen protein yapmışsın dün bende Koç neyim olmayınca olmadı işte neyse birazdan tartışayım bakalım ne diyecek tartı sen artılarından kurtulmuşsundur inşallah
Nursena Allah yardımcınız olsun sizin ve tüm asker polislerimizin

selamun aleyküm güzeller

kilo : 96.3
spor : yok

kızına çok geçmiş olsun canım. bu yaşta diz problemi yaşamasın. inşallah iyi olur.

sağol canım. havalar soğuyunca daha az giderim herhalde. şu çatıda bitseydi iyi olacaktı. ustalardan ses seda yok. gidip evi toparlamam lazım. dolabı boşaltıp buraya getireyim artık. köydeki makinam bozuldu çamaşırları toplayıp buraya getireyim. biraz işlerim var. hafta sonu gidip gelirim herhalde. benimde köyde kırılmış cevizlerim var. onları getireyim. bir ağaçta silkelenecek ceviz var oda silkelense iyi olacak. etek dallarını çocuklar toplamışlar tepe dallar kalmış.

geçmiş olsun nursena Allah bir daha göstermesin.

selamlar kızlar bayram dönüşü iş koşturmacaları nasılsınız. ben yorgunum ruhsal. ota çöpe ağlar oldum. sebebide yok. biri geri git dese ağlıyorum. herşeye alınıyorum. saçma sapan biri oldum çıktım. kendimle baş edemiyorum. azcık bana dokunan bişi olsa herkesi düşman görüyorum. argo ve küfürlü konuşmaya başladım eşim çok kızıyor buna ama elimde değil ağzımdan kaçıyor. ferahlıyorum öyle söyleyince.

canım ya geçmiş olsun, biran önce hayırlısı ile geçsin inş bu halin.
ara ara herkeste psikolojik debelenme oluyor, insanız.
aynen bende senin gibiyim hamile kaldım kalalı, ama bende çok şükür argo varda küfür yok: )
küfüre aşırı derece karşı olduğum için etmiyorum..
sendemi acaba hamile falan olmayasın dicen ama? yok dedin geçen?
yada hormonlarında bir değişme falanmı var? olur ya bi nedenden değişmiştir..
çünkü benim hormonlarım hamilelikle değiştikten sonra böyle senin gibi oldum, daha önce hiç olmamıştım böyle.
hamileyken olmuşmuydun böyle?
ıhlamur bana bu konuda baya fayda ediyor, arzu edersen içebilirsin, melisada eminim iyi gelirdi ama ben hamilelikten içemiyorum, melisa çayınıda denemek istersen deneyebilirsin.
ıhlamurda da günde 2fincanı geçmiyorum şuan.

ben zaten hamile kaldım kalalı ıhlamur içiyorum hergün 1yada 2fincan: )))
tabi sende iç iyi olur soğuk zamanlarda: )
saraçoğlundann duydum ıhlamuru yaz günüde içebilirsiniz yazın o sıcaklarında serinletme özelliği vardır dedi: )

allah yar ve yardımcınız olsun inş canım.

[TABLE="class: grid, width: 860"]
[TR]
[TD]NO[/TD]
[TD]KULLANICI[/TD]
[TD]SPOR DAKİKASI[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1[/TD]
[TD] M meyra__ [/TD]
[TD]60 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2[/TD]
[TD] asumanzeynep [/TD]
[TD]60 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]3[/TD]
[TD] Mthn83 [/TD]
[TD]180 dk[/TD]
[/TR]

[TR]

[/TR]

[/TABLE]

HAFTANIN SPOR 1.si ________ yst38

HAFTANIN SPOR 2.si ________ meyra__ & asumanzeynep

Selamün aleyküm...

sağolun kızlar ama bende aldım soğuktan nasibimi dikkatte ediyorum oysa bugün yatıyorum hep ev darma duman yapsan olmuyo yapmasan olmuyo...allahtan yemeğim var ama akşamki bılaşıklarım bile duruyo az iyi hissedersem kalkıp makineye atıcam bakalım...kızıda babası getircek okuldan...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…