hoşgeldiniz :)Günaydın arkadaşlar sizi uzun zamandır takip ediyorum. Benide araniza alırsanız çok sevinirim. Kilom86.5 boy171 107 ile basladim birsene öncesi. Biara80 düştüm ama yine almaya başladım dikkat etmeyince. Daha fazla almaktan korkuyorum.
Saol canım sizin varlıgınız liste giremesemde hep aklımda sizi seviyorum
Sabahda 84 dum hala ınanamıyorum :)
Selamün aleyküm....
dafi ablacım hoşgeldin hastanızada Rabbim şifa versin inş..
iki gündür kızlarım hasta farkettiğim anda ilaca başladım ama bugun daha halsizler ilgi istiyolar haklı olarak...havalar bir anda soğudu resmen kalın swetlere geçiş yaptık kısakollu tşörtlerden bir anda...eşimde akşamdan beri boğazları ağrıyo grip hali ondada mevcut şimdilik bende bişey yok inş olmazda ilaçta alamam...akşamda misafirim vardı baya yoruldum....belim bacaklarım fena idare etmeye çalışıyorum işte...bende hiç iyi haber yok...burda boşuna kalabalık yapıyo gibi hissediyorum bir yandanda kopmak istemiyorum..zaten diyet falan yalan oldu 100 kiloya merdiven dayadım daha şimdiden...
şimdi çay içebiliyorsun dimii bence haftada birde kahveni iç kendini ödülendir :)Bende de kahvaltı sonrası çay muhakkak olacak.
Çay kahve hayatımın önemli bir parçası benim için: )
Hamileliğin ilk 2ayında çayı öyle zor içmiştimki kahvede zaten yasak olunca oturup ağlamıştım çayı içemediğim için.
bugün aksarayda karşıdan karşıya geçiyoruz tramvay geliyor ben kızımla durdum yanımızdaki amca bir atıldı tramvayın önüne hem makinisti korkutu , hem kendi korktu , Allahtan makinist iyi fren yaptı yoksa çarpardı amaca kendide üzüldü ben nasıl böyle bişey yaptım dedii bir anlık dalgınlık işte ...
ankaradaki kaza çok üzücü bir anlık hata ne canlara malolduölenlere Allah rahmet eylesin ailelerine sabırlar versin büyük şehirlerde hele hele istanbulda hiç can güzenliğimiz yok sanki bir kalabalık bir karmaşa duraklarda beklerken bile dikkatli olmak lazım nasıl olcak onuda bilmiyorumdaa...
İKİolayda çok üzücü ALLAH rahmet eylesinGünaydın kilo bildirimi 84
spor yok
bende eşi onunde sehıt olan askerlere cok uzuldum 3 aylık bebeği varmış daha. İnş ahirette beraber olurlar
kızına çok geçmiş olsun canım. bu yaşta diz problemi yaşamasın. inşallah iyi olur.iyi geceler uyuyan güzeler ben geldiim :) bu sabah evden kızımla bir çıktık akşama dönebildik ancak dizi ağrıdığı için hastaneye götürdüm filimdi sonuçdu derken akşam oldu dr. tedavi , dizlik filan veridi ve tabiki 15 gün sonra konturole geldiğinde bu kilondan aşağı olucaksın dedii kilosunu bilmiyorum dr.u ile arasında :) dizliğide aldıktan sonra kulübe uğradık koçu da tüm takıma idmandan sonra sizi pilavcıda görmiycem kola içmekte yasak dedi :)) ancak bir kase çorbayla tavuk göğsü yiyebilirsiniz dedii burayada öyle bir koç lazım herhalde :)) kulüpden çıkınca kızımla aksaraydaki meşhur bir tavuk çevirmeci var oraya gittik ayran ve tavuk yiyip eve geldik gelir gelmez yatım biraz önce kalktım yorucu bir gündüü...
sağol canım. havalar soğuyunca daha az giderim herhalde. şu çatıda bitseydi iyi olacaktı. ustalardan ses seda yok. gidip evi toparlamam lazım. dolabı boşaltıp buraya getireyim artık. köydeki makinam bozuldu çamaşırları toplayıp buraya getireyim. biraz işlerim var. hafta sonu gidip gelirim herhalde. benimde köyde kırılmış cevizlerim var. onları getireyim. bir ağaçta silkelenecek ceviz var oda silkelense iyi olacak. etek dallarını çocuklar toplamışlar tepe dallar kalmış.bende aburcubur yememek için geceleri meyva yiyorum bu gece bir şeftalii 2 saat sonrada 2 dilim kavun yedim ağır oldu gerçii küçük eltim fındık göndermiş onları gidip almam lazım ama ne zaman kuruyemiş bizdede kalmadı iyi oluyor çayın yanında benimde almam lazım kabuklu ceviz , kuru üzüm , hurma .....vs iyi oluyor
adaş ben iki gündür iyi toparladım ama şişkinlik var yarın artı çıkıcam gibiii kızıma dr. zayıfla diyince sonra kulüptede koç pilav yediğinizi görmiycem , kola içtiğinizi görmiycem diyince korkudan soluğu tavukçuda aldık :)
yokcanım kursum pazartesi , salı akşamları ama ders çalışmam lazım 6 tane yazılı olucakmışız çok tırsıyom :))
trip mi ne tiribi kedir o kedi :)
hoş geldin dafii kaynına geçmiş olsun kış geldi artık köye daha mı az gidersin sanki buralara daha sık uğra olur mu :)
geçmiş olsun nursena Allah bir daha göstermesin.günayydınnnn kızlar hayırlı cumalarrr bu hafta okula alışma evresii küçüğü götür büyüğü getir allahtan çocuklar bizim gibi deillerr çocuk olmak güzel yaa kin yok nefret yok nası güzel oynuyo çocuklar doğuda yaşanan bütün olaylara rağmen hayat devam ediyoBonus ev arayısındayızzz kızlarda uyum sağlamaya başladı nası yapsak bilemedim hakkımızda hayırlısı olsun ne diyim yaşadığımız güne dua ediyoruz akşam aile bir araya toplandımı şükür ediyorum okadar diyim
selamlar kızlar bayram dönüşü iş koşturmacaları nasılsınız. ben yorgunum ruhsal. ota çöpe ağlar oldum. sebebide yok. biri geri git dese ağlıyorum. herşeye alınıyorum. saçma sapan biri oldum çıktım. kendimle baş edemiyorum. azcık bana dokunan bişi olsa herkesi düşman görüyorum. argo ve küfürlü konuşmaya başladım eşim çok kızıyor buna ama elimde değil ağzımdan kaçıyor. ferahlıyorum öyle söyleyince.
şimdi çay içebiliyorsun dimii bence haftada birde kahveni iç kendini ödülendir :)
üşütme başlangıcı var sanki kış çaylarınada başlıyalım meyra yazın sıcaktan içemiyorduk şöyle ıhlamurlu , elmalı , limonlu güzel olur ben severim :)
günayydınnnn kızlar hayırlı cumalarrr bu hafta okula alışma evresii küçüğü götür büyüğü getir allahtan çocuklar bizim gibi deillerr çocuk olmak güzel yaa kin yok nefret yok nası güzel oynuyo çocuklar doğuda yaşanan bütün olaylara rağmen hayat devam ediyoBonus ev arayısındayızzz kızlarda uyum sağlamaya başladı nası yapsak bilemedim hakkımızda hayırlısı olsun ne diyim yaşadığımız güne dua ediyoruz akşam aile bir araya toplandımı şükür ediyorum okadar diyim
İyi akşamlar
Zeynepcim geçmiş olsun kızlara hava tam üşütme havası gün içinde ışıda çok oynama oluyor
Benim protein işi gümleditek suçlu benim tabii evde olduğum halde tutamadım boğazımı
Benim kilo her gün yarım kilodan fazla artıyor ertesi gün geri gidiyor felan dengesizim yani
Acı doğru metabolizmayı hızlandırıyordu değilmi: )
Neyse yediklerimi belki acı yakmıştır, baya baya acı çünkü, unutmazsam yarın tartılıcam, bugün tartılmayı unuttum bile, hamilelikle iyice unutkanlığım arttı yahu.
Hepinize geçmiş olsun canım.
Hayirli geceler...zeynep gecmis olsun dikkat edin aman sen hassassin simdi. Az gelsin misafirlerde ya gebe kadina yuk olur.
Biz yeteri kadar kiloyu dert ediyoruz bari sen etme hamile halinle.
Dafi ablacim allah kolaylik versin gecmis olsun...
Nursena son durumunuz ne kesin tasincakmisiniz?
Yena ugramamis gorusme noldu acaba?
Yeliz yok kizi dr a goturmus olabilir.
Frida kursta...
Kasimpati atta...
Örtmende ugramamis...
Bonus...neyin tribinde kimbilir sersem...
Bunca cesit insani burda bulusturan allahim bizi zayiflatir ins.
kızlar çok teşekkür ederim Allah razı olsun.
anjio yapıldı. stent takıldı şimdi iyi çok şükür bugün taburcu oldu.
Zeynepcim geçmiş olsun kızlara havalar değişiyor dikkat etmek lazım.
meyracım sende dikkat et kendine
hoşgeldiniz :)
inan inan sabrıda öğrenmişsin bu demektirki verdiğin kilolarıda koruyacaksın ne güzel :)
tabloda sen yokmuydun ? eee yarın giir o zaman
ailene geçmiş olsun zeynepçim seninde günün yorucuymuş ayrıca burda boşuna kalabalık filan yapmıyorsun doğumdan sonra burda inceleceksin yine...
önemli olan senin ve bebeğin sağlığı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?