İyi günler kızlar.kusura bakmayn bildirim yapamadm.düngeceden beri cok kötüyüm.bas dönmesi ve bulantı.bugün okula zar zor gittim.
Kilo90.3
Spor.150dk
Hayatın ani değişikliği çok sarstı beni. Oğlum ilkkez aile dışında biyerde. Bide dediğin gibi hormonal durumlarda var. Koruyucu iğne vurdurdum 3 aylıktan o artırdı galiba. Birazda bunaldım. Hastane ve iş arasında mekik dokumaktan. Hiç tatil gibi olmadıcanım ya geçmiş olsun, biran önce hayırlısı ile geçsin inş bu halin.
ara ara herkeste psikolojik debelenme oluyor, insanız.
aynen bende senin gibiyim hamile kaldım kalalı, ama bende çok şükür argo varda küfür yok: )
küfüre aşırı derece karşı olduğum için etmiyorum..
sendemi acaba hamile falan olmayasın dicen ama? yok dedin geçen?
yada hormonlarında bir değişme falanmı var? olur ya bi nedenden değişmiştir..
çünkü benim hormonlarım hamilelikle değiştikten sonra böyle senin gibi oldum, daha önce hiç olmamıştım böyle.
hamileyken olmuşmuydun böyle?
ıhlamur bana bu konuda baya fayda ediyor, arzu edersen içebilirsin, melisada eminim iyi gelirdi ama ben hamilelikten içemiyorum, melisa çayınıda denemek istersen deneyebilirsin.
ıhlamurda da günde 2fincanı geçmiyorum şuan.
geçmiş olsun canımİyi günler kızlar.kusura bakmayn bildirim yapamadm.düngeceden beri cok kötüyüm.bas dönmesi ve bulantı.bugün okula zar zor gittim.
Kilo90.3
Spor.150dk
Allah şifa versin canım.Selamün aleyküm...
sağolun kızlar ama bende aldım soğuktan nasibimi dikkatte ediyorum oysa bugün yatıyorum hep ev darma duman yapsan olmuyo yapmasan olmuyo...allahtan yemeğim var ama akşamki bılaşıklarım bile duruyo az iyi hissedersem kalkıp makineye atıcam bakalım...kızıda babası getircek okuldan...
çok sağol canımSadece birkaç sayfa okuyabildiğim geçmiş ile aklimda kalmis olanlar..
Hasta olan tüm arkadaslarima Allah sifa versin.
dafi abla'cim yakinin hasta sanirim arkadaslarin mesajlarindan anladigim kadari ile,gecmis olsun acil sifalar diliyorum.
Frida'cim kizina da acil sifalar diliyorum.
Evde heryer dandini,valizler öylece duruyor..biraz etrafi toparlayayim,biazdan gelirim liste için..
Hayatın ani değişikliği çok sarstı beni. Oğlum ilkkez aile dışında biyerde. Bide dediğin gibi hormonal durumlarda var. Koruyucu iğne vurdurdum 3 aylıktan o artırdı galiba. Birazda bunaldım. Hastane ve iş arasında mekik dokumaktan. Hiç tatil gibi olmadı
ne kadar daha batmanda kalmak zorundasınız inşallah sorunsuz şark hizmetinizi yapıp dönersiniz! dün teyzem cudii dağına gitmiş asker oğlunu görmeye kusura bakma ama benim erlere daha bir içim acıyor neticede bu işi meslek olarak değil zorunlu olarak yapıyorlar face de bir resimler paylaşmışlar çok duygulandım oğluna ve arkadaşlarına teyzem kocaman bir sofra kurmuş resimlerde taze incirlerle domatesler biberler çok dikkatimi çekti o kadar güzel bir sofrayı ancak teyzem hazırlayabilirdi benim kuzeniminde 85 günü kaldı hayırlısıyla sağ sağlim evine döner inşallah tabiii bütün asker kuzularda evlerine analarına kavuşsun inş.İKİolayda çok üzücü ALLAH rahmet eylesin
askerlerimiz ahh ahh çok şeyler var içimde yazacağım ama susuyorum Allaha havale ediyorum yarına burakır yanına burakmaz inşallah
Hayırlı cumalar
Adaşım kızına geçmiş olsun koçun sayesinde sen protein yapmışsın dün bende Koç neyim olmayınca olmadı işte neyse birazdan tartışayım bakalım ne diyecek tartı sen artılarından kurtulmuşsundur inşallah
Nursena Allah yardımcınız olsun sizin ve tüm asker polislerimizin
selamun aleyküm güzeller
kilo : 96.3
spor : yok
kızına çok geçmiş olsun canım. bu yaşta diz problemi yaşamasın. inşallah iyi olur.
sağol canım. havalar soğuyunca daha az giderim herhalde. şu çatıda bitseydi iyi olacaktı. ustalardan ses seda yok. gidip evi toparlamam lazım. dolabı boşaltıp buraya getireyim artık. köydeki makinam bozuldu çamaşırları toplayıp buraya getireyim. biraz işlerim var. hafta sonu gidip gelirim herhalde. benimde köyde kırılmış cevizlerim var. onları getireyim. bir ağaçta silkelenecek ceviz var oda silkelense iyi olacak. etek dallarını çocuklar toplamışlar tepe dallar kalmış.
geçmiş olsun nursena Allah bir daha göstermesin.
selamlar kızlar bayram dönüşü iş koşturmacaları nasılsınız. ben yorgunum ruhsal. ota çöpe ağlar oldum. sebebide yok. biri geri git dese ağlıyorum. herşeye alınıyorum. saçma sapan biri oldum çıktım. kendimle baş edemiyorum. azcık bana dokunan bişi olsa herkesi düşman görüyorum. argo ve küfürlü konuşmaya başladım eşim çok kızıyor buna ama elimde değil ağzımdan kaçıyor. ferahlıyorum öyle söyleyince.
Selamün aleyküm...
sağolun kızlar ama bende aldım soğuktan nasibimi dikkatte ediyorum oysa bugün yatıyorum hep ev darma duman yapsan olmuyo yapmasan olmuyo...allahtan yemeğim var ama akşamki bılaşıklarım bile duruyo az iyi hissedersem kalkıp makineye atıcam bakalım...kızıda babası getircek okuldan...
Sadece birkaç sayfa okuyabildiğim geçmiş ile aklimda kalmis olanlar..
Hasta olan tüm arkadaslarima Allah sifa versin.
dafi abla'cim yakinin hasta sanirim arkadaslarin mesajlarindan anladigim kadari ile,gecmis olsun acil sifalar diliyorum.
Frida'cim kizina da acil sifalar diliyorum.
Evde heryer dandini,valizler öylece duruyor..biraz etrafi toparlayayim,biazdan gelirim liste için..
İyi günler kızlar.kusura bakmayn bildirim yapamadm.düngeceden beri cok kötüyüm.bas dönmesi ve bulantı.bugün okula zar zor gittim.
Kilo90.3
Spor.150dk
Geçmiş olsun ikinize de güzel hamilelerSelamün aleyküm...
ha ha haa ay çok güldüm küfür etmek gerçekten insanı rahatlatır :)))
ama yinede çok sakıncalı ! olur olmadık yerde ağızdan kaçabiliyor bir tür alışkanlık gibi oluyor o yüzden normal zamandada küfür etmemeye çalışıyorum ben zaten şahsa değilde olaya , duruma küfrederim ben ortaya yanii :)
evet belki yaptırdığın o hormon iğnesi dengeni bozdu yada iş durumları canını sıktı geçer inşallah
geçmiş olsun canım zor tüm aile hasta oldunuz dimi biri gelsede size baksa akrabalar filaan ?
hoş geldin kasımpatı kolay gelsin :)bende kayda değer bişey yok hatta hatrı sayılır bir artım var bu yüzden tabloyu yapamasan da olur ben darılmam :)
acil sifa dileklerin için ise teşekkürler canım sağol :)
Geçmiş olsun ikinize de güzel hamileler
Zeynep'in işi biraz daha zor tabii çocuklardan ötürü
Allah güç kuvvet sağlık versin ikinize ve tüm hastalara
Sagol meyra.simdi daha iyiyim şükür.sanrm ben de üşüttüm.çünkü o bulantinn hamilelikle alakali oldugunu düşünmüyorum.liste icin de canm ben gec oldugunu biliyordum zaten.bi dahaki haftaya artk.çok geçmiş olsun canım, dinlen bol bol.
kilo ve spor bildirimleri cuma öğlen13e kadar olunca bende vakit bulunca ve netin durumuna görede yapıyorum listeyi, yapmıştım listeyi senden önce, sende listede ol isterdim ama: ( neyse bu hafta böyle olsun artık, şuan elimden gelen bişeyde yok mesajı düzeltmek gibi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?