Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

İyi günler kızlar.kusura bakmayn bildirim yapamadm.düngeceden beri cok kötüyüm.bas dönmesi ve bulantı.bugün okula zar zor gittim.

Kilo90.3
Spor.150dk

çok geçmiş olsun canım, dinlen bol bol.
kilo ve spor bildirimleri cuma öğlen13e kadar olunca bende vakit bulunca ve netin durumuna görede yapıyorum listeyi, yapmıştım listeyi senden önce, sende listede ol isterdim ama: ( neyse bu hafta böyle olsun artık, şuan elimden gelen bişeyde yok mesajı düzeltmek gibi.

Sadece birkaç sayfa okuyabildiğim geçmiş ile aklimda kalmis olanlar..

Hasta olan tüm arkadaslarima Allah sifa versin.

dafi abla'cim yakinin hasta sanirim arkadaslarin mesajlarindan anladigim kadari ile,gecmis olsun acil sifalar diliyorum.

Frida'cim kizina da acil sifalar diliyorum.

Evde heryer dandini,valizler öylece duruyor..biraz etrafi toparlayayim,biazdan gelirim liste için..

Hayatın ani değişikliği çok sarstı beni. Oğlum ilkkez aile dışında biyerde. Bide dediğin gibi hormonal durumlarda var. Koruyucu iğne vurdurdum 3 aylıktan o artırdı galiba. Birazda bunaldım. Hastane ve iş arasında mekik dokumaktan. Hiç tatil gibi olmadı

İyi günler kızlar.kusura bakmayn bildirim yapamadm.düngeceden beri cok kötüyüm.bas dönmesi ve bulantı.bugün okula zar zor gittim.

Kilo90.3
Spor.150dk
geçmiş olsun canım

Allah şifa versin canım.

çok sağol canım

Yarısı hormonlardan gibi geldi bana canım.

İKİolayda çok üzücü ALLAH rahmet eylesin
askerlerimiz ahh ahh çok şeyler var içimde yazacağım ama susuyorum Allaha havale ediyorum yarına burakır yanına burakmaz inşallah
ne kadar daha batmanda kalmak zorundasınız inşallah sorunsuz şark hizmetinizi yapıp dönersiniz! dün teyzem cudii dağına gitmiş asker oğlunu görmeye kusura bakma ama benim erlere daha bir içim acıyor neticede bu işi meslek olarak değil zorunlu olarak yapıyorlar face de bir resimler paylaşmışlar çok duygulandım oğluna ve arkadaşlarına teyzem kocaman bir sofra kurmuş resimlerde taze incirlerle domatesler biberler çok dikkatimi çekti o kadar güzel bir sofrayı ancak teyzem hazırlayabilirdi benim kuzeniminde 85 günü kaldı hayırlısıyla sağ sağlim evine döner inşallah tabiii bütün asker kuzularda evlerine analarına kavuşsun inş.

diğer yandan benimde söyleyecek çok şeyim var ama kendimi tutuyorum ...

kuzenimle konuştum ölüm sesizliği var diyor çok üzgünler bence günlük yaşamda kapısının önünden tank geçmeyen kimse konuşmasın yada doğuda yaşamayıpta uzaktan konuşanlar biii susun ... sadece baş ağrısı ...
haklısın bende Allaha havale ediyorum ama bu dünyadada ADALET i görmek istiyorum ..kim bu sıkıntıları yaşatıyorsa yanına kalmasın!

sağol adaş dizinin tedavisini yapacaz artık iyi olur inşallah
yok adaş artılardan kurtulamadım o koç bizimle ilgilense var ya dal gibi olurduk :)))

sağol dafi teyzesi benim kızın zaten yaşına bağlı bir ağrı boyu hızlı uzadığı için oluyor 12. 14 yaşları arası boy atan çocuklarda oluyor mağlesef ...
sanada kolay gelsin ustalarla uğraşmak zor cevizleri kuşlarda kopartıyor değil mi :)

ha ha haa ay çok güldüm küfür etmek gerçekten insanı rahatlatır :)))
ama yinede çok sakıncalı ! olur olmadık yerde ağızdan kaçabiliyor bir tür alışkanlık gibi oluyor o yüzden normal zamandada küfür etmemeye çalışıyorum ben zaten şahsa değilde olaya , duruma küfrederim ben ortaya yanii :)

evet belki yaptırdığın o hormon iğnesi dengeni bozdu yada iş durumları canını sıktı geçer inşallah

geçmiş olsun canım zor tüm aile hasta oldunuz dimi biri gelsede size baksa akrabalar filaan ?

hoş geldin kasımpatı kolay gelsin :)bende kayda değer bişey yok hatta hatrı sayılır bir artım var bu yüzden tabloyu yapamasan da olur ben darılmam :)
acil sifa dileklerin için ise teşekkürler canım sağol :)

Kilo90.3
Spor.150dk

Geçmiş olsun ikinize de güzel hamileler
Zeynep'in işi biraz daha zor tabii çocuklardan ötürü
Allah güç kuvvet sağlık versin ikinize ve tüm hastalara

Basta dereceye girenler olmak üzre kilo verme noktasinda gayret eden tüm herkesi kutluyorum arkadaşlar..

Ayrica tok karna listeyi yaptigim için kendimi efesle kiniyorum..
Görüldügü üzre listenin durumu maalesef ki iyi değil arkadaşlar,en basta kendim olmak üzere haydi kendimize çeki düzen verelim..yazi ve bayrami atlattik,gelecek yaza tekrar utanarak tsörtlerimizi çekiştirmeyip bol kiyafetlerde salinalim..ne dersiniz?
Ben yârin için kendime detoks yiyecekleri hazirliyorum,tatil de inanilmaz sistim.. haydi kendimize bir iyilik yapip hafifleyelim olur mu?
tatilde inanilmaz hos bir diyetisyen ile tanistim,cok güzel bilgiler edindim kendisinden,firsat bulunca yazacagim inşallah..
inanilmaz yorgunum,gözlerim kapaniyor resmen..listenin kusuru af ola..

not:izin talep eden arkadaşlar oldu ise kusura bakmayin geçmişi detayli okuyamadigim için yazinizi görmemiş olabilirim..

sağol canım yok yaa istemiyorum kimseyi...annemi arasam hemen gelir ama k.validenin çenesine vuruyo ozamanda kimseyi çekmek istemiyorum anamada sıkıntı veriyolar çünkü...eşimle beraber idare ediyoruz işte...sağolsun kendiside naneli olmakla beraber çok destek oluyor bana...

Geçmiş olsun ikinize de güzel hamileler
Zeynep'in işi biraz daha zor tabii çocuklardan ötürü
Allah güç kuvvet sağlık versin ikinize ve tüm hastalara

sağol ablacım dua edin...zor gerçekten ama bunlarda geçicek inş...

bengisucum sanada çok geçmiş olsun....

Sagol meyra.simdi daha iyiyim şükür.sanrm ben de üşüttüm.çünkü o bulantinn hamilelikle alakali oldugunu düşünmüyorum.liste icin de canm ben gec oldugunu biliyordum zaten.bi dahaki haftaya artk.

Sagolun kızlar simdi daha iyiyim.ama en büyük nimet sağlık.kıymetini bilin.meyra sen de dikkat et hi salgn var.yolcu denin icin de daha zor oluyordur cocuklarla.dinlenmeye bak ütü falan yapma bak.ben yemek bile yapamyrm.ev berbat durumda adamakıllı bi temizlik sart.neyse esimle biraz da olsa toplarz artk.

aaaa ben 2.olmuşum.sanrm okul koşuşturmacası. Liste icin cok sagolun.kasmpati yol yorgunluguyla yapmasaydn keske. sanırım bundan sonra kilo alrm.ya bi de gecen hafta 2 pantalon aldm.farkli markadan ve ikisi de enbüyük bedenlerini aldm.46 beden ve yine de dar oluyo.üzüldüm açıkcası.gercekten alisveris kabus gibi.dikkat edelim kızlar veririz ins.sadece farzet ki oruçluyum deyin ve yemeyin.

Kasımpatı ve meyra emeğinze sağlık..

Kasımpatı ve Bonusçum işimi sormuşsunuz teşekkür ederim ilginize..Henüz netleşen bir durum yok...
Önümüzde ki hafta belli olur deniyor ama oğlumun sabrı kalmadı ertık...Bu aralar çok kötü sürekli ağlıyor ve mutsuz.Seni görmek istiyorum beni okuldan almanı istiyorum deyip duruyor..
Allah başka keder vermesin ama benim de kafam çok meşgul ve karışık gözüm hiçbirşey görmüyor...Son olarak hakkımız da hayırlısı olsun diyorum...
Korkunç kilo aldım, sürekli yiyorum bu durum bile umurum da değil..

---------

Dafi Allah hayırlı şifalar versin kaynına..

Zeynepçim size de acil şifa diliyorum..dikkat et kendine ve ne şanslı olduğunu düşün...İler de kızların etrafın da dönecek senin. seni seviyoruz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…