Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

canım şu iş konusu biran önce sonuçlanır inşallah ama bence bu mevzuyu evde de konuştuğunuz için barış ısrar ediyor olabilir neyse umut edelimde iş konusu barış beyin istediği şekilde sonuçlanır
yarın çalışıyormusun ?

Çalışıyorum üstelik barışı da işe götüreceğim fırsat bulursam ödevlerini yaptıracağım..
Ablamızın kursu başladı artık...

liste için ellerine sağlık canım hakkaten durum içler acısı özelikle benim durum inşallah haftaya daha güzel bir tablomuz olur sen dinlende sonra diyetisyenin tavsiyelerini anlatırsın:)

tamam canım çocuklar varya ondan dedim dinlenmeye çalış elinden geldiği kadar tekrar geçmiş olsun

geçmiş olsun canım pantulonlarını güle güle kullan doğumdan sonra giyersin artık öyle dar şeyler giymeyin artık yaaawss

Yena ins hakkınızda hayırlısı olur.calısan bayan olmak cok zor gercekten.bugün okulda hi arkadasm da cocugunun bu hafta sürekli agladğnı söyledi.ki bizim tam gün olmuyo ona rağmen.

sağol canım... Seviyorum çalışmayı ama zorluğu çok fazla ve yıpratıcı...
Senin sınıfın belli dimi..?
Bizim de öğretmenimiz değişti bugün veli toplanntısın da tanıştık..
geçen yıl öğretmenimiz idareci oldu onu çok seviyorduk buna da alışırız kısa zaman da...
Bugün bir kez daha anladım ki sınıf öğretmenliği çok zor...Velilerle uğraşmak hiç kolay bişey değil :))

Hoşgeldiniz..
uzun ama kullanıcı adınız çok hoş.. :)
Cuma takımların da yarışıyorsunuz değilmi.?
çok teşekkür ederim sizinki de öyle :) teoman şarkısı çok severim mutluluk veriyor :) yarışmayı düşünüyorum inşallah ama çok bi bilgim yok ne yapmam gerekli:) cana yakın tavrınızdan dolayı çok teşekkür ederim

Çalışıyorum üstelik barışı da işe götüreceğim fırsat bulursam ödevlerini yaptıracağım..
Ablamızın kursu başladı artık...
anladım kolay gelsin şu iş konusu da biran önce sonuçlanır inşallah bende çok merak ediyorum
yeni kursunuzda hayırlı olsun ümit edelimde ödediğin her paranın karşılığını alırsın ve iyiki kızımı göndermişim dersin

Cuma takımları gibi katı tutum içerisin de değiliz..Bu aralar biraz dağılma söz konusu genelimiz de ama ısrarla zayıflamaya çalışıyoruz.. :)
Düzenli paylaşım ve cuma günleri kilo ve spor bildirimi dışın da pek birşey yok..

tamam o zaman yarın sabah tam olarak tartılıp kilomu bildiririm umarım

kocaman aminn..

Hepimizin çocukları önce sağlıklı ve mutlu sonra da başarılı olsunlar...

Umarım ve kocaman aminn..

Hepimizin çocukları önce sağlıklı ve mutlu sonra da başarılı olsunlar...

önce sağlıklı dedin yaa aklıma ne geldiii dün benim kızı dr. götürdüm röntgen yazarken gerekirse spora ara vericez dedii bende AAA olurmu idmanları nolcak dedim önce sağlık dedi! bende hala ısrarlıyım olmaz geri kalır dedim dr: önce sağlık dedii bendee yaaa ağbiside böyle atlatı ama kızım daha ağrıya karşı dayanıksız dedim dr. önce sağlık dedi veee dr. kazandıı tamam önce sağlık olsun dedim dr. çıldırtım yaniii

Evet 3.sınıf okutuyorum.aldgm sınıfn ögretmeni dogum iznine ayrılms.ins 2.dönem kendisi gelir de tekrar sınıfını alırsa cocuklar icin cok iyi olur.bugun bi ögrencime dedim ki oğlum baban ne isin yapıyo.diyo ki ögretmenim haftada 3 gün spora gidiyo onun dışında ne yaptgni bilmiyorum.bu akşam soraym size söylerim diyo:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…