ay çocukların verdiği cevaplar bağzen ne tatlı oluyorEvet 3.sınıf okutuyorum.aldgm sınıfn ögretmeni dogum iznine ayrılms.ins 2.dönem kendisi gelir de tekrar sınıfını alırsa cocuklar icin cok iyi olur.bugun bi ögrencime dedim ki oğlum baban ne isin yapıyo.diyo ki ögretmenim haftada 3 gün spora gidiyo onun dışında ne yaptgni bilmiyorum.bu akşam soraym size söylerim diyo:))
amin canım teşekkürler.Kasımpatı ve meyra emeğinze sağlık..
Kasımpatı ve Bonusçum işimi sormuşsunuz teşekkür ederim ilginize..Henüz netleşen bir durum yok...
Önümüzde ki hafta belli olur deniyor ama oğlumun sabrı kalmadı ertık...Bu aralar çok kötü sürekli ağlıyor ve mutsuz.Seni görmek istiyorum beni okuldan almanı istiyorum deyip duruyor..
Allah başka keder vermesin ama benim de kafam çok meşgul ve karışık gözüm hiçbirşey görmüyor...Son olarak hakkımız da hayırlısı olsun diyorum...
Korkunç kilo aldım, sürekli yiyorum bu durum bile umurum da değil..
---------
Dafi Allah hayırlı şifalar versin kaynına..
Zeynepçim size de acil şifa diliyorum..dikkat et kendine ve ne şanslı olduğunu düşün...İler de kızların etrafın da dönecek senin. seni seviyoruz..
aramıza hoş geldin azmin daim olsunhoşbulduk teşekkür ederim. mutsuzum ya bu kiloları dert ediyorum 95 kiloyum...... çok kilo aldım
İnsafsız patron insafa gelir de istediğin gibi olur inşallah çalışma düzenin canımÇalışıyorum üstelik barışı da işe götüreceğim fırsat bulursam ödevlerini yaptıracağım..
Ablamızın kursu başladı artık...
Aleyküm selam âmin daficimselamun aleyküm güzeller
hepinize sağlıklı, mutlu, huzurlu, neşeli, enerjik bir gün diliyorum
aleykum selam ablacim hoşgeldin nasilsin hastanın var sanırım rabbim şifa versin inşallahselamun aleyküm güzeller
hepinize sağlıklı, mutlu, huzurlu, neşeli, enerjik bir gün diliyorum
Eki Görüntüle 1646263
Gunaydin herkeslere.
Kasimpati seni gormek cok guzel...cicek icin tesekkurler...afiyet olsun
Yandan bir adet kitap gorunuyo sanki Oguz Atay gibimi ne sadece benzetme....
Evet 3.sınıf okutuyorum.aldgm sınıfn ögretmeni dogum iznine ayrılms.ins 2.dönem kendisi gelir de tekrar sınıfını alırsa cocuklar icin cok iyi olur.bugun bi ögrencime dedim ki oğlum baban ne isin yapıyo.diyo ki ögretmenim haftada 3 gün spora gidiyo onun dışında ne yaptgni bilmiyorum.bu akşam soraym size söylerim diyo:))
Eki Görüntüle 1646258
An itibari ile diyete pazartesi başlanir tabularimi kırmış bulunmaktayım..:) suyumun yanında ki çiçek benden topigin güzel insanlari,sizlere gelsin...:)
Resim yan oldu birtürlü düzeltemedim..
Eki Görüntüle 1646263
Gunaydin herkeslere.
Kasimpati seni gormek cok guzel...cicek icin tesekkurler...afiyet olsun
Yandan bir adet kitap gorunuyo sanki Oguz Atay gibimi ne sadece benzetme....
HAFTANIN 1.si.............................................- 2 kg..........................................MAVIPATIKLER
HAFTANIN 2.si..............................................- 0,4 kg........................................BENGISU022
Sagol meyra.simdi daha iyiyim şükür.sanrm ben de üşüttüm.çünkü o bulantinn hamilelikle alakali oldugunu düşünmüyorum.liste icin de canm ben gec oldugunu biliyordum zaten.bi dahaki haftaya artk.
Ben aldgm pantalonlardan biri hamilelik pantalonu.ama cok giyinmek cok garip geliyo ya.bi de karnm cok fazla cikmadığı icin.
Kasımpatı ve meyra emeğinze sağlık..
Kasımpatı ve Bonusçum işimi sormuşsunuz teşekkür ederim ilginize..Henüz netleşen bir durum yok...
Önümüzde ki hafta belli olur deniyor ama oğlumun sabrı kalmadı ertık...Bu aralar çok kötü sürekli ağlıyor ve mutsuz.Seni görmek istiyorum beni okuldan almanı istiyorum deyip duruyor..
Allah başka keder vermesin ama benim de kafam çok meşgul ve karışık gözüm hiçbirşey görmüyor...Son olarak hakkımız da hayırlısı olsun diyorum...
Korkunç kilo aldım, sürekli yiyorum bu durum bile umurum da değil..
---------
Dafi Allah hayırlı şifalar versin kaynına..
Zeynepçim size de acil şifa diliyorum..dikkat et kendine ve ne şanslı olduğunu düşün...İler de kızların etrafın da dönecek senin. seni seviyoruz..
Çalışıyorum üstelik barışı da işe götüreceğim fırsat bulursam ödevlerini yaptıracağım..
Ablamızın kursu başladı artık...
pardon ama hamişlerimiz neden artık hamilelik elbiseler almıyor bakalııım
hoşbulduk teşekkür ederim. mutsuzum ya bu kiloları dert ediyorum 95 kiloyum...... çok kilo aldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?