Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

ay çocukların verdiği cevaplar bağzen ne tatlı oluyor

hayırlı geceler güzeller
sanırım herkes gitmiş
Meyra ve Kasımpatı ellerinize sağlık listeler için . dereceye giren güzelleri temrik ederim.

amin canım teşekkürler.
kıyamam şerbetlime annesini özlüyor demekki.

hoşbulduk teşekkür ederim. mutsuzum ya bu kiloları dert ediyorum 95 kiloyum...... çok kilo aldım
aramıza hoş geldin azmin daim olsun

Çalışıyorum üstelik barışı da işe götüreceğim fırsat bulursam ödevlerini yaptıracağım..
Ablamızın kursu başladı artık...
İnsafsız patron insafa gelir de istediğin gibi olur inşallah çalışma düzenin canım
Güzel kızının ve sizin emeklerinizin karşılığını alırsınız inşallah seneye bu vakit istediği üniversitede okuyor olur

Selamun aleykum
Hayırlı mutlu bi hafta sonu olsun inşallah hepimize
selamun aleyküm güzeller
hepinize sağlıklı, mutlu, huzurlu, neşeli, enerjik bir gün diliyorum
aleykum selam ablacim hoşgeldin nasilsin hastanın var sanırım rabbim şifa versin inşallah

Eki Görüntüle 1646263

Gunaydin herkeslere.

Kasimpati seni gormek cok guzel...cicek icin tesekkurler...afiyet olsun

Yandan bir adet kitap gorunuyo sanki Oguz Atay gibimi ne sadece benzetme....

Bonus ne güldüm sabah sabah,Allah'da seni güldürsün inşallah..

Alalede çekilen bir resimdi,sen diyince farkettim:)kitap benim defalarca okuyup,okumaktan vazgeçmediğim kitaplardan Oguz Atay Tutunamayanlar..zaman zaman tozlu raflardan cikarip hasret giderip okuyorum:)

Yena'cim is konusunda dilerim hersey gönlünce şekillenir,hani bazen olumsuz gibi görünen hadiseler anlayamadigimiz bir sebeple birden olumluya çevrilir ya inşallah senin de öyle olur..Baris oğlan da anneciği ile daha cok vakit geçirir inşallah.

Bu ara da oldukça stresli ve duygusal anlamda yogun günler geciriyorsun sanirim,lütfen bunlarin acisini kendinden cikarma olur mu?ayni hatayi cogu kez hatta her defasinda kendim de yaptigim için seni anlayabiliyorum,ben de cogu zaman kendimi,duygularimi ifade edemediğim bilhassa hayir diyemeyen vb gibi birçok negatif özelliklere sahip bir karaktere sahip olduğum için acisini hep kendimden cikariyorum..
Yogun,yorucu,stresli zamanlar geçiriyor olmana rağmen cok iyi bir anne olduğunu hic unutma lütfen,evlatlarin ve esin cok sansli senin gibi bir ese ve anneye sahip olduklari için,ayriyetten senin gibi bir arkadasimiz olduğu için biz de cok sansliyiz topikcek:)
Ben ayrica sansliyim ki hem arkadasim,hem topramsinn:) Seni seviyoruz naif kadin..

ahahaha hiç gülecek halim yoktu, öğrencine güldüm baya: )))))
allahta sizi güldürsün inş.
bende küçüğüm okulda öğretmen kim denize gitti tatilde bakalım dedi, bende parmak kaldırdım, herkes sırayla nereye gittiğini söylüyor bende denizli dedim: )
öğretmenimde eminmisin denizlide deniz olduğuna dedi, bende adı üstünde denizli dedim: DDD
tamam denizliye gitmiştik ama denize değil, denizde vardır diye düşündüm parmak kaldırdım saf bir kalple: )
çocuk aklı işte...

teşekkürler: )
sanada kolaylıklar inş bu başlangıcında canım: )

Eki Görüntüle 1646263

Gunaydin herkeslere.

Kasimpati seni gormek cok guzel...cicek icin tesekkurler...afiyet olsun

Yandan bir adet kitap gorunuyo sanki Oguz Atay gibimi ne sadece benzetme....

bununki zayıflık azizliğinden ziyade dikkatsizlik: )

HAFTANIN 1.si.............................................- 2 kg..........................................MAVIPATIKLER

HAFTANIN 2.si..............................................- 0,4 kg........................................BENGISU022

tebrikler kızlar: )

ellerine yüreğine sağlık kasımpatıcım...

Sagol meyra.simdi daha iyiyim şükür.sanrm ben de üşüttüm.çünkü o bulantinn hamilelikle alakali oldugunu düşünmüyorum.liste icin de canm ben gec oldugunu biliyordum zaten.bi dahaki haftaya artk.

bildiğini biliyorum canımda kendimi anlatabilmek için yazdım bende, neyse haftaya inş canım.
dediğin gibi üşütme bulantısı biraz daha farklı oluyor galiba, geçen 1gün kadar bende de oldu farklı bir bulantı, üşütmeydi bende farkettim, sonra geçti.

Ben aldgm pantalonlardan biri hamilelik pantalonu.ama cok giyinmek cok garip geliyo ya.bi de karnm cok fazla cikmadığı icin.

hayırlı olsun: )

rabbim hayırlısı ile gönlüne göre versin inş ablacım.

Çalışıyorum üstelik barışı da işe götüreceğim fırsat bulursam ödevlerini yaptıracağım..
Ablamızın kursu başladı artık...

hayırlı olsun kursu inş: )
başarılar onu bulsun inş...
bende babamın iş yerine gitmeye bayılırdım, bilhassa daktiloyla bişeyler yazmaya: )))
böyle ofis eşyalarıyla oynamayada...
ahhh çocukluğum ah....
dönmesi mümkün olmayan güzel günlerim, ama anılarıda yetiyor çoğu zaman... bunada şükür.
aman bana bakma hamilelik duygusallığı işte, hep boğazımda bir düğüm duruyor hamilelikten bu yana bişey olsada gözyaşı olarak aksam diye. iyiki hep böyle duygusal değiliz yaaa...

pardon ama hamişlerimiz neden artık hamilelik elbiseler almıyor bakalııım

benim daha karnım büyümedi ondan alamadım, biraz büyümesini bekliyorum, hafif büyüdü son zamanlarda ama, az kaldı ama bundan sonra alınır artık yavaş yavaş.
ne alacağımıda bilmiyorum, bebek için kendi adıma alınacaklar konusunda da ne alacağımı bilmiyorum, aval aval düşünüyorum, neyse bir yol buluruz zamanla bakalım.
ah annem yanımda olsaydı çok yardımcı olurdu bana, dün akşam yanımda olsaydın keşke dedim telefonda, yani ev olarak aynı şehirde olsaydık dedim, napayım burdayız işte kızım dedi, biliyorumda dert yanıyom işte dedim bende.
kışın kalın tayt türünü ben çok giyerim, onları nasıl almam lazımki? en büyük beden diyemi alsam acaba yoksa hamile kıyafetleri satan bir yerdenmi?
benim bildiğim bizim burda da hamile kıyafeyi satan yerler hep çok lüks ve acayip pahalı.. yazık çok fazla para vermeye de yaa... herşeyede çok fazla vermem açıkçası ben.

hoşbulduk teşekkür ederim. mutsuzum ya bu kiloları dert ediyorum 95 kiloyum...... çok kilo aldım

sen daha öncede yazmıştın galiba buraya?
hatta nickinden ötürü bende sana bir şarkı armağan etmiştim galiba...
yıldız nickli biriydi ama senmiydin tam hatırlayamadım orayı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…