Kasımpatı ve meyra emeğinze sağlık..
Kasımpatı ve Bonusçum işimi sormuşsunuz teşekkür ederim ilginize..Henüz netleşen bir durum yok...
Önümüzde ki hafta belli olur deniyor ama oğlumun sabrı kalmadı ertık...Bu aralar çok kötü sürekli ağlıyor ve mutsuz.Seni görmek istiyorum beni okuldan almanı istiyorum deyip duruyor..
Allah başka keder vermesin ama benim de kafam çok meşgul ve karışık gözüm hiçbirşey görmüyor...Son olarak hakkımız da hayırlısı olsun diyorum...
Korkunç kilo aldım, sürekli yiyorum bu durum bile umurum da değil..
---------
Dafi Allah hayırlı şifalar versin kaynına..
Zeynepçim size de acil şifa diliyorum..dikkat et kendine ve ne şanslı olduğunu düşün...İler de kızların etrafın da dönecek senin. seni seviyoruz..
pardon ama hamişlerimiz neden artık hamilelik elbiseler almıyor bakalııım
tebrikler kızlar: )
ellerine yüreğine sağlık kasımpatıcım...
bildiğini biliyorum canımda kendimi anlatabilmek için yazdım bende, neyse haftaya inş canım.
dediğin gibi üşütme bulantısı biraz daha farklı oluyor galiba, geçen 1gün kadar bende de oldu farklı bir bulantı, üşütmeydi bende farkettim, sonra geçti.
hayırlı olsun: )
rabbim hayırlısı ile gönlüne göre versin inş ablacım.
hayırlı olsun kursu inş: )
başarılar onu bulsun inş...
bende babamın iş yerine gitmeye bayılırdım, bilhassa daktiloyla bişeyler yazmaya: )))
böyle ofis eşyalarıyla oynamayada...
ahhh çocukluğum ah....
dönmesi mümkün olmayan güzel günlerim, ama anılarıda yetiyor çoğu zaman... bunada şükür.
aman bana bakma hamilelik duygusallığı işte, hep boğazımda bir düğüm duruyor hamilelikten bu yana bişey olsada gözyaşı olarak aksam diye. iyiki hep böyle duygusal değiliz yaaa...
benim daha karnım büyümedi ondan alamadım, biraz büyümesini bekliyorum, hafif büyüdü son zamanlarda ama, az kaldı ama bundan sonra alınır artık yavaş yavaş.
ne alacağımıda bilmiyorum, bebek için kendi adıma alınacaklar konusunda da ne alacağımı bilmiyorum, aval aval düşünüyorum, neyse bir yol buluruz zamanla bakalım.
ah annem yanımda olsaydı çok yardımcı olurdu bana, dün akşam yanımda olsaydın keşke dedim telefonda, yani ev olarak aynı şehirde olsaydık dedim, napayım burdayız işte kızım dedi, biliyorumda dert yanıyom işte dedim bende.
kışın kalın tayt türünü ben çok giyerim, onları nasıl almam lazımki? en büyük beden diyemi alsam acaba yoksa hamile kıyafetleri satan bir yerdenmi?
benim bildiğim bizim burda da hamile kıyafeyi satan yerler hep çok lüks ve acayip pahalı.. yazık çok fazla para vermeye de yaa... herşeyede çok fazla vermem açıkçası ben.
sen daha öncede yazmıştın galiba buraya?
hatta nickinden ötürü bende sana bir şarkı armağan etmiştim galiba...
yıldız nickli biriydi ama senmiydin tam hatırlayamadım orayı.
Selamün aleyküm...
sağol yenacım...bizde seni çok seviyoruz canım...Rabbim işlerinde kolaylık versin hakkında hayırlı olanı nasip etsin...
kızz hamile kıyafeti giycek vucutmu var hamile gibi bile durmuyorum çapı geniş şişko bir hatunum sadece...hep hevesim vardı ama üç hamileliğimdede kendime yakıştırmadığım için hiç almadım...çıtır bi anne adayı olsaydım hiç kaçırmazdım fırsatı....
bikaçgün önce pantolon baktım ne hamile reyonunda nede büyük bedende kendime göre bi pantolon bulamadım...çok kızıyorum kendime ama yapcak bişey yok şimdilik...
Eki Görüntüle 1646258
An itibari ile diyete pazartesi başlanir tabularimi kırmış bulunmaktayım..:) suyumun yanında ki çiçek benden topigin güzel insanlari,sizlere gelsin...:)
Resim yan oldu birtürlü düzeltemedim..
yok yok geçmişi okumamışKasimpati gecmisin tamamini okudnmu kuzum sarki guzel eyvallah
Belki okumak isterdi :)))AAA teşekkürler kasımpatıcım içecekte çiçeğimizde çok güzel :) içeceğini nasıl hazırladığını bize anlatıcaksın dimiii
yok yok geçmişi okumamış
ne var geçmişte geçen hafta bol bol artıdan başka bişey yok kayda değer. kızcağız hazırlamış işte suyunu çayını çiçeğini bizim gibileri gaza getirmeye çalışıyor daha napsııın
allahım su çocuklar ama merak ettim gerçekten babasının işiniEvet 3.sınıf okutuyorum.aldgm sınıfn ögretmeni dogum iznine ayrılms.ins 2.dönem kendisi gelir de tekrar sınıfını alırsa cocuklar icin cok iyi olur.bugun bi ögrencime dedim ki oğlum baban ne isin yapıyo.diyo ki ögretmenim haftada 3 gün spora gidiyo onun dışında ne yaptgni bilmiyorum.bu akşam soraym size söylerim diyo:))
ohh süper maşallah bizede ornek olur inşallahEki Görüntüle 1646258
An itibari ile diyete pazartesi başlanir tabularimi kırmış bulunmaktayım..:) suyumun yanında ki çiçek benden topigin güzel insanlari,sizlere gelsin...:)
Resim yan oldu birtürlü düzeltemedim..
anladım bir kıyafet olsa yeter zaten evde de rahat eşortman filan olabilir ben karnınızı sıkıcak kıyafetler artık giymeyin demek istemiştim :)
şu LCW de hamilelik reyonu var birde oraya bakın belden ayarlı kıyafetler filan var bebişiniz büyüdükçe genişletirsiniz belini....
Belki okumak isterdi :)))
Gercekten cocuklar cok tatli oluyorlar.senin de komikmis.gecen yil da erkek ögrencim kiz ögrencinin acacagini çöpe düşürdü.ögretmenim yıkayıp geleyim mi dedi.ben de git dedim.tam kapıdan cıkıyordu ki acagn sahibi kız bagırdı arkasndan.ahahaha hiç gülecek halim yoktu, öğrencine güldüm baya: )))))
allahta sizi güldürsün inş.
bende küçüğüm okulda öğretmen kim denize gitti tatilde bakalım dedi, bende parmak kaldırdım, herkes sırayla nereye gittiğini söylüyor bende denizli dedim: )
öğretmenimde eminmisin denizlide deniz olduğuna dedi, bende adı üstünde denizli dedim: DDD
tamam denizliye gitmiştik ama denize değil, denizde vardır diye düşündüm parmak kaldırdım saf bir kalple: )
çocuk aklı işte...
nur okulunuz hayırlı olsun..Bizde hayirlisiyla anaokuluna basladik. Aslinda kres gibi bise. Yarim gun sabahciyiz. İlk gunumuz iyiydi bakalim onumuzdeki gunler bize ne getircek.
ne güzel bi arkadaşsın frida :) arkadaşına geçmiş olsun ama çok şanslı biri senin gibi bi arkadaşı olduğu için...adaş yoruldum bugün ama bu yorgunluk akşamki yediklerimi dengelemez herhaldeamatis taşına ben hep dekoratif ve süs eşyaşı gözüyle baktım ne işe yarıyor merak edip araştırmadım doğrusuu ..
arkadaşım kötü zamanda ayağını kırdı tam ben işe eğilecem zamanlama benim için kötü oldu doğrusu yarın yine giderim daha sonrasınada bakarız artık elimden geldiğince gitmeye çalışırım yalnız ayağı kırıldığı için çok sinirli buda beni hem şaşırtıyor hem geriyor doğrusu ...
nursena çooookk zor günler geçiriyosunuz Allah yardımcınız olsun.. o yetmiyomuş gibi bi de hırsız durumu.... ne desek boş. inşallah sıkıntılarınız son bbulur bir an önceslm arkadaşalrr iyi akşamlarr bende enerji sıfır tatil dönüşü şükür evime döndümde hırsız talan etmiş evi ulan mutfak dolaplarından ne istedin acep allah belanı versin ne diyim camdan çıkarmış koca plazmayı yeni aldığım pikeye sarmış manyakk yatağın üzerinde seriliydi ditmiş her bi yanı ne diyimm ağladım kızım diyoki anne bu dünyanın öbür dünyası da var ağlama
temizik çamaşır hala uğraşıyorum kızlarda okula başladıı şükür inşallah sorunsuz biter çok zor adapte olmaları napalım alışcaklar mecbur
ev arayışındayız bakalım kısmet burada okula yakın başka mahalleye taşınsam nakil di okul deişikliğiydi ikametti doğalgazdı düşündükce daral geliyooo
bu kadar derdin arasında zayıflasamya oda yokkk tartılmadımda artılardayımdır kesin koca dana miğdemde oturuyo sankiii cuma bakcaz artılara
herkez iyidir umarımmm bende iç açıcı heber yok kızlarrr işte böle
geçmiş olsuunn..zeynepçim bayağı canını sıkmışlar senin bence seni bu kadar sinirlendiren kişiyi umursama canım gerçekten sen ne kadar sinirlenip , üzülürsen karşındaki kişi yaptığı sinir bozucu hareketlere devam edicek gibiii birde bu yollu dene bakalım işe yarıycak mıı :)
bizde dün ailecek yağmurda çok fena ıslandık kızımın burnu akıyor eşimde bir ara sırtım ağrıyor dedii şimdide dizlerim ağrıyor diyor ...
ne güzel tatil yapmışsın iyi gelmiştir..Merhabalar
Hepiniz iyisinizdir umarım...
Spontan gelişen bir kararla bayram tatilini değerlendirme karari aldık eşimle,şehir dişindayiz.
Ücretsiz net bulunca size haber vereyim dedim,merak etmiş olabileceğinizi düşünerek.:)
Cuma'ya döneceğiz kısmetse,görüşmek dilegi ile..Hepiniz Allah'a emanet olun..
maşallah kız sana helal olsun :)Kızlar 84 u gordum tartıdaa paylasmak istedim:) dogruysa 14.880 gr verdim inşş
dafi abla sana nasıl imreniyorum anlatamam... hepimizi cebinden çıkartırsın maşallah sana..selamun aleyküm güzeller
nasılsınız hepiniz iyisinizdir inşallah.geçmiş bayramınız mübarek olsun.
ben uzun bir ardan sonra buradayım.
çatı için ustalar gelince köye gittim. tabiki başladılar bugün yarın derken çatıyı kapatmadan gittiler. panel gelmedi deyip avutuyorlar . bekleyip duruyoruz. bende nasıl olsa köydeyim deyip bayram temizliğimi yaptım. yazlık olarak kullandığım yere badana yaptım. koştur koştur bayram geldi. bayram sonrası bahçe duvarı için ustalar gelicekti yağmurdan dolayı gelmedi.
köydeyken telefon geldi en küçük kaynım kalp krizi geçirmiş. alal acele bursaya döndük. evi bile toparlayamadan çıktım geldim. birkaç parça et çıkartmıştım dolaptan mutfağın ortasında bırakıp gelmişim. neyseki şimdi durumu iyi. Allah beterinden saklasın. belki bugün taburcu olur.
diyet konusu yine en sona kaldı. zaten anlatacak birşey yok. bu sabah çıktım tartıya 96. 3 geldi. inşallah bundan sonra kendime çeki düzen vermeye başlarım
ay yine destan yazmışım
geçmiş olsun size de... sen de çok hassaslaştın sanırım hamilelikle birlikte... depresyon falan demişsin aman ha... dualarımdasın :)Selamün aleyküm....
dafi ablacım hoşgeldin hastanızada Rabbim şifa versin inş..
iki gündür kızlarım hasta farkettiğim anda ilaca başladım ama bugun daha halsizler ilgi istiyolar haklı olarak...havalar bir anda soğudu resmen kalın swetlere geçiş yaptık kısakollu tşörtlerden bir anda...eşimde akşamdan beri boğazları ağrıyo grip hali ondada mevcut şimdilik bende bişey yok inş olmazda ilaçta alamam...akşamda misafirim vardı baya yoruldum....belim bacaklarım fena idare etmeye çalışıyorum işte...bende hiç iyi haber yok...burda boşuna kalabalık yapıyo gibi hissediyorum bir yandanda kopmak istemiyorum..zaten diyet falan yalan oldu 100 kiloya merdiven dayadım daha şimdiden...
Rabbim yardımcınız olsun....günayydınnnn kızlar hayırlı cumalarrr bu hafta okula alışma evresii küçüğü götür büyüğü getir allahtan çocuklar bizim gibi deillerr çocuk olmak güzel yaa kin yok nefret yok nası güzel oynuyo çocuklar doğuda yaşanan bütün olaylara rağmen hayat devam ediyoBonus ev arayısındayızzz kızlarda uyum sağlamaya başladı nası yapsak bilemedim hakkımızda hayırlısı olsun ne diyim yaşadığımız güne dua ediyoruz akşam aile bir araya toplandımı şükür ediyorum okadar diyim
bengisu sana da geçmiş olsun....İyi günler kızlar.kusura bakmayn bildirim yapamadm.düngeceden beri cok kötüyüm.bas dönmesi ve bulantı.bugün okula zar zor gittim.
Kilo90.3
Spor.150dk
önceden kırıldığımda falan sessiz kalırdım şimdi çat çat söylüyorum ne varsa. bi kaç gün önce kayınvalidem aradı. doğuma 1 ay kala falan gelirim dedi. ben de gelmesin istemiyorum kırkım çıktıktan sonra gelir. gelip sürekli laf sokacak dedim eşime. eşim de bildiği için annesine lohusalığı geçince gelirsin demiş. Annem yakın bana o gelir zaten. anneme nazlanabilirim en azından...
gelsin başımın üstünde yeri var da çenesini tutamıyo. eşimin yanında bişey diyemiyo ama eşim olmayacak sonuçta işe gidecek.
lohusalık geçince de kendi işimi kendim yaparım zaten gerek kalmaz kimseye...
her telefon açtığında sen çalışacaksın çocuk perişan olacak çalışan annenin çocuğu şöyle oluyo böyle oluyo deyip duruyo kadın bana... zaten yeterince vicdan yapıyorum küçücük çocuğu bırakmak zorunda kalacağım için. bu laflar ona düşmüyo...
ay ne doluyum bu konuda....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?