Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

ablam bu mesajın için çok teşekkür ederim öncelikle: ) can ablam... çok iyi anladım sözlerini.
bana 45senelik bir psikoloğun söylediği sözü söylemek istiyorum, merhamet öyle büyük bir kavramdırki dedi, benim çalışma hayatım boyunca en çok parmak bastığım değindiğim noktadır merhamet dedi, diğer ismide empatidir dedi.
yani dedin ya önce aynayı kendimize bir tutsak çok daha iyi olur diye, çok doğru..
ama emin ol ben kendi adıma şunu söyleyebilirim kv açısından ben kendime çoğu yerde tuttum o aynayı, ama bazen tek taraflı yürümüyor artık.
kv için bu düşündüklerimi kp için düşünmem, çünkü ondan böylesine incinmem.
bir hırımızmı kavgamızmı var hayır asla, ama ben ona içten içe çok kırgınım artık, ama saygımıda her zaman gösteririm.
bu arada bende seni çok seviyorum: )

sağol canım seninde yüreğine sağlık.

nesi zor meyros
hayat arkadasınla gez toz eglen
bırlıkte yemek yap
market alısverısıne gıt

Valla hepiniz dediklerinizde haklisiniz da ben yine de istemiyorum. Baska zaman iki senedir kapimi acip halimi sormamis dugunume katilmamis her aradiginda aramizi bozmus bi kv den bahsediyoruz. Ben esimle tanistigimda annendir basimin ustunde yeri var deyip birlikte yasamayi kabul degil teklif eden benim.. ben sirf calisiyorum diye yaptigim yemegi yemedi bu kadin.. sanki ne is yapiosam tovbe yarabbi. Neyse arkadaslar. Hepiniz haklisiniz ama cok sey var bunca zaman da hicbise demedim. Bu konuda da benim istediğim olsun. Bu zamana kadar yeterince sustum Hamile ve lohusa halimle sirf calisiyorum, carsaf giymiyorum diye sanki kotu yoldaymisim gibi konusmalari cekemem..

Soylediklerinize gelince tabiki haklisiniz. Benim annem de kv. 2 tane yengem var. Aralarinin kotu olmasini hic istemem olmadi da zaten. Ama ayni sey benle kv arasinda olmuyo ne yazikki. Ben susarsam tamam ama bende susmak istemiyorum..

Neyse yani boyleyken boyle.. benim dedigimi de takan yokya hos. Ara tatilde gelecekmis buyursun gelsin..

Neyse ben su kv konusunu kapatayim bi daha acmamak uzere :))) ayni dusunmedigimiz asikar :))) keske dediginiz gibi olsaydi hersey benim icin daha kolay olurdu o zaman.
Ben de bu durumlari kimseyle konusamayinca size acayim dedim oyle yani :)
Neyse Allah buyuk bakalim :) belki de torun olunca dediginiz gibi olur :)

Selamün aleykümm...

kızlarım ve ben bugun daha iyiyiz..kızlarda bi burun akıntısı kaldı oda bikaç güne geçer diye umuyorum...uzun zaman sonra dün eşim mesaiye kalmadı hava çok güzel dışarı çıkalım dedi...güzel bi mesire alanına gittik benim gibileride düşünerekten geniş salıncaklar yapmışlar bayıldım valla biraz sallandım bende ortamda müsaitti ama hamile olunca tın tın sallandım nolur nolmaz diye gene de çok güzeldi iyi geldi bana....

mesajlarınızı okudum ve hepsinede katılıyorum ama burda herşey çok açık açık anlatılmıyo herkes kendi yaşadığını biliyo...bu konuda söyleyecek çok şey ama bencede konuşmayalım....sadece bazen çok dolduğumda kendi adıma kimseye bişey diyemeyince gelip burda garip cümleler kuruyo olabilirim o an farkında değilim...

ayrıca bonuscum sana ayriyeten katılıyorum karşıdaki kim olursa olsun insan insana herzaman muhtaçtır....benim sıkıntılı dönemime gelince bi çok açıdan gerçekten çok zor geçiyo ama imtihan diyorum buda bi süreç geçicek ve ben bu imtihandan alnımın akıyla çıkmalıyım kimseyi üzmeden kırmadan diye çok çaba sarfediyorum...ama gelip buraya yazdığım şeylerden belkide farkına varmadan yanlış izlenime sebep oldum bilemiyorum...hakkınızı helal edin ne diyebilirimki...

Elif kuzum ben seni cok iyi anladim sen burda yazma ayrintilari her mesajina cevap verecegiz cunku :) ama emin ol anladim...vuuu cok sert :)

Benim demek istedigimide sen anladin mi? Ben normal durumlardan bahsettim birde apayri durumlar var... Icinde oldugun duruma gore davranicaksin sende tabiki...

Bir soz vardir parayla imanin kimde oldugu belli olmaz diye...(uzatma binis kisa kezzz)

Benim cocuklarimin ve diger cocuklarin senin gibi yurekli kalbinde sevgi olan ogretmenlere ihtiyaci var...anladın sen

Son düzenleme:

Izlenim manyagi oldum zeynep :)) niyet etseydn benim yerimede sallansaydin.

kızlar ben kv. konusu açılınca düşüncelerimi söylemek istedim sadece. yoksa herhangi birinizi hedef alarak yazmadım. sadece kv. olarakda değil karşılıklı olması gerektiğini yazdım. ara sıra bdv. ye bakıyorum ve gençliğimizde eşinin ailesine karşı bir tahammülsüzlük olduğunu gözlemliyorum. evlilikler pamuk ipliğine bağlı sanki. boşa gitsin, at gitsin, sat gitsin vs. vs. erkek anneleri oğullarını evlendirinceye kadar anne ! evlendirdiği andan itibaren oğlunu karısına teslim ediyor ve anneliği bitmiş oluyor gibi anlayış yayılmaya başlamış. istisnalarda var tabiki. oysaki bir süre sonra o gençlerde üstüne titrediği göz bebeği o evlatlarını bir kıza teslim etmiş olacaklar ve bu anlayışa göre onlarda annelikten istifa etmiş olacaklar. oysaki karşılıklı saygı, sevgi, hoşgörüyle üstesinden gelinemiyecek şey yoktur.
tabiki dertleşeceksiniz. sıkıntılarınızı bizimle paylaşacaksınız. biz burda bir aileyiz. çoğu zaman bende bunaldığımda buraya yazıp bir sürü şikayette bulunuyorum. sizlerden aldığım cevaplarla kendimi muhakeme ediyorum. çoğu zaman yazdıklarınızla bana ayna tutuyorsunuz. Allah sizden razı olsun. sizleri eleştirip, kızdırmak, üzmek en son isteyeceğim hatta hiç istemeyeceğim bir şeydir. sürçü lisan ettiysek affola hakkınızı helal edin.

Hayırlı akşamlar
Bonus ve dafi güzel şeyler yazmışsınız hepsine katılıyorum
Bazı şeylerin doğrusunu bilsek de uygulamak zor yine de
Ben iyiyim Canlarım şükür okullar açıldı biraz sağa sola gitmem gerekti felan işte
Diyet işi de iyi gitmiyor pek ama yürüyorum hiç yoktan :))
Yarın da annemlere gideceğim sabah kızlar okula gidince öğleden sonra gelirim
Ben de hepinizi seviyorum
Yenayı ve nursenayı özledim

aa kimsecikler kalmamışş..bende poğaça attım şimdi fırına pişene kadar takılayım dedim kimse yok...uykumda var aslında dün gecede uyuyamadım...gündüzde ev sahibi aradı bugun usta getircem ölçü alıcak diye ondan uyuyamadım..iki tane ufak balkonum var kapattırıyoruz...üsteki canıma tak ettirdi...bitmiyo pisliği...hem benim içinde iyi olucak birini ardiye gibi kullanırım diye düşünüyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…