Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Hayırlı sabahlar
Kızları gönderdim ben de hazırlanıp çıkayım normalde iki vasıtayla gidiliyor annemlere ama giderken birini yürüyeceğim
Öğleden sonra dönerim inşallah görüşürüz
Zeynep poğaçalar mayalımıydı kabartma tozlu mu :)) afiyet olsun

aynen canım. olaylara daha çok sanki o şekil konuşmasam durumun önemliliği anlaşılmayacakmış gibi geliyor bazen. eşimle papazız bu konuda. geçen kardeşin annenin ağzına ... ediyo dedim adam şoka girdi. acayip tersledi ama haklı olduğumunda farkında. ay işte açık verirsem kötü :)

aynen canım. olaylara daha çok sanki o şekil konuşmasam durumun önemliliği anlaşılmayacakmış gibi geliyor bazen. eşimle papazız bu konuda. geçen kardeşin annenin ağzına ... ediyo dedim adam şoka girdi. acayip tersledi ama haklı olduğumunda farkında. ay işte açık verirsem kötü :)

HAFTANIN 1.si.............................................- 2 kg..........................................MAVIPATIKLER

HAFTANIN 2.si..............................................- 0,4 kg........................................BENGISU022

ellerine sağlık canım. küçük hastaydı uğrayamadım hafta sonu. küçük orta kulak iltahı olmuş. şimdide büyüğün boğazına inmiş sesi kısılmış. yorgunum yani.
neyse yanlış bildirmişim. 95.6 olmam gerekiyordu. bu cuma ben 1. olcam :)

Gunaydiiiiiinnnn
Yataktan grip olmus olarak kalktım bu sabah... Insallah ilerlemez...

geçmiş olsun canım...

kabartma tozlu yaptım kolaya olsun diye ama vakit olsa mayalıyı tercih ederim...okulda personel kahvaltı mahiyetinde bişeyler getiriyolarmış ben hamileyim sıkıntıya sokmayalım diye bize bişey demiyolardı akşam iyiydim hadi yapayım dedim sabah uğraşmak daha zor geliyodu...sabah anca paket yapıp yolladım..eşim pek bi memnun olmuştu...

Elif gecmis olsun... Gunaydin gece gece pogca yapanlarin topigi :)

Asuman abla yolun acik olsun.

çocukların hastalığı zor ya çok geçmiş olsun...

benimde tam iyileşiyolar diyorum gece kız kusmaya başladı okula göndermedim geceyi sabahladık sabah artık içinde bişey kalmayınca uyudu biraz....sıcak su torbasına sarılarak yattı kuzum...kalkıncada isal olmuştu...nane limon yaptım patates haşladım az soğusun yediricem birazdan aksi gibi sularda kesilmiş Allahtan biraz vardı balkonda ama inş onlar bitmeden gelir sular...

kazandığım maaşı sen ver bende oturup çocuğuma bakıyım. kocam getirsin ben yiyim demeyle ev geçindirmek çok zor artık. eskiden ufak bi bahçe filan olurmuş. şimdi soluduğun hava bile paralı. kim ister yavrusunu bırakıp gitmek. heleki işin içinde bakıcı varsa

Merhabalar

Nasilsiniz arkadaşlar?Ben esim evde olduğu için ugrayamiyorum fakat aklim sizde:) bu aralar günlerim yoğun geçse de sizi takipteyim:) Ayriyetten sagliklimi saglikli beslenmeme devam ediyorum.:)
Inanilmaz bir boyun tutulmasi ile uyandim sabah,basimi yukarıya kaldiramiyorum bir nebze rahatladı sabaha nazaran ama yine de cok aciyor..

çok geçmiş olsun canım, çabuk geçer inş.
eşin izindemi?: )

Dafi ablacim ne cok duydulandim geçmişte mesajlarini okurken..Dilerim Allah yasadigin zorlu gecen her salisenin iki dünyada da mukafatini ihsan eyleyip türlü türlü güzelliklerini lütfeylesin sana..
Bonus ve senin güzel yüreklerinize saglik..

Dünya imtian dünyasi kimisi esi ile,kimisi esinin ailesi ile,kimisi kendi ailesi ile,kimi evladi,isi,sagligi,maddiyati vb vs birçok sebeplerden dolayi imtian ediliyoruz..
Nihayetinde sanal bir ortam olduğu için hepimiz özelimizi dile getiremiyor veya yazilim hatasi ve yazida ki duygu eksikliği veya anin verdiği stres,üzüntü,duygu firtinasindan dolayi yanlis anlasiliyor olabilir yazdiklarimiz,fikir ve düşüncelerimiz.Farkili düşünce ve fikirlerde olmaniza rağmen tüm topik arkadaslarimin,hepinizin gönlü ve yüreği cok güzel,samimiyetiniz ve dostane yaklasiminizla her konuda ortak noktayi buluyorsunuz Allah hepinizden razi olsun.

Sartlar ne olursa olsun hayatin her ani ve hadisesi karsisinda empati yapabilmeyi,hosgörülü olmayi,affedebilmeyi en basta kendimiz,ruh sagligimiz için yapmaliyiz diye düşünüyorum ben çünkü en cok gönlümüze yük ettiğimiz dert,tasa,üzüntü,öfke vs yakıyor en cok canimizi..

aman ablam ya ben anladım seni, herkeste anladı dert etme sen güzel gönlüne bişeyi sakın emi: )

kolay gelsin.
gece gege ne poçası la: )
annemle bekarken gece gece mantı yaptığımız gibi: D
kısır helva yapmışlığımızda vardır

Gunaydiiiiiinnnn
Yataktan grip olmus olarak kalktım bu sabah... Insallah ilerlemez...

geçmiş olsun, kendini koru canım.

sizede geçmiş olsun canım.

Elif'cim cok geçmiş olsun,acil sifalar diliyorum.dikkat et kendine.

Yst38 geçmiş olsun paşalara,Allah sifa versin..yogunluklarinda kolaylıklar diliyorum.

Meyra'cim sarkilar harika,hepsi cok güzeller..teşekkürler:)

Asuman ablacim,önemli bir durum olmamasina sevindim..iyi gezmeler sana.

selamün aleyküm...

Ve aleyküm selam...

eşim işe götürcekti oyüzden yaptım canım sabah uğraşmak daha zor gelmişti...iyikide gece yapmışım...

kasımpatı dikkat et kendine canım sıcak tutmaya çalış iyi gelir geçmiş olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…