- 21 Mayıs 2010
- 17.971
- 41.061
- 798
aynen canım. olaylara daha çok sanki o şekil konuşmasam durumun önemliliği anlaşılmayacakmış gibi geliyor bazen. eşimle papazız bu konuda. geçen kardeşin annenin ağzına ... ediyo dedim adam şoka girdi. acayip tersledi ama haklı olduğumunda farkında. ay işte açık verirsem kötü :)ha ha haa ay çok güldüm küfür etmek gerçekten insanı rahatlatır :)))
ama yinede çok sakıncalı ! olur olmadık yerde ağızdan kaçabiliyor bir tür alışkanlık gibi oluyor o yüzden normal zamandada küfür etmemeye çalışıyorum ben zaten şahsa değilde olaya , duruma küfrederim ben ortaya yanii :)
evet belki yaptırdığın o hormon iğnesi dengeni bozdu yada iş durumları canını sıktı geçer inşallah
geçmiş olsun canım zor tüm aile hasta oldunuz dimi biri gelsede size baksa akrabalar filaan ?
hoş geldin kasımpatı kolay gelsin :)bende kayda değer bişey yok hatta hatrı sayılır bir artım var bu yüzden tabloyu yapamasan da olur ben darılmam :)
acil sifa dileklerin için ise teşekkürler canım sağol :)
aynen canım. olaylara daha çok sanki o şekil konuşmasam durumun önemliliği anlaşılmayacakmış gibi geliyor bazen. eşimle papazız bu konuda. geçen kardeşin annenin ağzına ... ediyo dedim adam şoka girdi. acayip tersledi ama haklı olduğumunda farkında. ay işte açık verirsem kötü :)ha ha haa ay çok güldüm küfür etmek gerçekten insanı rahatlatır :)))
ama yinede çok sakıncalı ! olur olmadık yerde ağızdan kaçabiliyor bir tür alışkanlık gibi oluyor o yüzden normal zamandada küfür etmemeye çalışıyorum ben zaten şahsa değilde olaya , duruma küfrederim ben ortaya yanii :)
evet belki yaptırdığın o hormon iğnesi dengeni bozdu yada iş durumları canını sıktı geçer inşallah
geçmiş olsun canım zor tüm aile hasta oldunuz dimi biri gelsede size baksa akrabalar filaan ?
hoş geldin kasımpatı kolay gelsin :)bende kayda değer bişey yok hatta hatrı sayılır bir artım var bu yüzden tabloyu yapamasan da olur ben darılmam :)
acil sifa dileklerin için ise teşekkürler canım sağol :)
ellerine sağlık canım. küçük hastaydı uğrayamadım hafta sonu. küçük orta kulak iltahı olmuş. şimdide büyüğün boğazına inmiş sesi kısılmış. yorgunum yani.HAFTANIN 1.si.............................................- 2 kg..........................................MAVIPATIKLER
HAFTANIN 2.si..............................................- 0,4 kg........................................BENGISU022
Gunaydiiiiiinnnn
Yataktan grip olmus olarak kalktım bu sabah... Insallah ilerlemez...
Hayırlı sabahlar
Kızları gönderdim ben de hazırlanıp çıkayım normalde iki vasıtayla gidiliyor annemlere ama giderken birini yürüyeceğim
Öğleden sonra dönerim inşallah görüşürüz
Zeynep poğaçalar mayalımıydı kabartma tozlu mu :)) afiyet olsun
Elif gecmis olsun... Gunaydin gece gece pogca yapanlarin topigi :)
Asuman abla yolun acik olsun.
ellerine sağlık canım. küçük hastaydı uğrayamadım hafta sonu. küçük orta kulak iltahı olmuş. şimdide büyüğün boğazına inmiş sesi kısılmış. yorgunum yani.
neyse yanlış bildirmişim. 95.6 olmam gerekiyordu. bu cuma ben 1. olcam :)
kazandığım maaşı sen ver bende oturup çocuğuma bakıyım. kocam getirsin ben yiyim demeyle ev geçindirmek çok zor artık. eskiden ufak bi bahçe filan olurmuş. şimdi soluduğun hava bile paralı. kim ister yavrusunu bırakıp gitmek. heleki işin içinde bakıcı varsaönceden kırıldığımda falan sessiz kalırdım şimdi çat çat söylüyorum ne varsa. bi kaç gün önce kayınvalidem aradı. doğuma 1 ay kala falan gelirim dedi. ben de gelmesin istemiyorum kırkım çıktıktan sonra gelir. gelip sürekli laf sokacak dedim eşime. eşim de bildiği için annesine lohusalığı geçince gelirsin demiş. Annem yakın bana o gelir zaten. anneme nazlanabilirim en azından...
gelsin başımın üstünde yeri var da çenesini tutamıyo. eşimin yanında bişey diyemiyo ama eşim olmayacak sonuçta işe gidecek.
lohusalık geçince de kendi işimi kendim yaparım zaten gerek kalmaz kimseye...
her telefon açtığında sen çalışacaksın çocuk perişan olacak çalışan annenin çocuğu şöyle oluyo böyle oluyo deyip duruyo kadın bana... zaten yeterince vicdan yapıyorum küçücük çocuğu bırakmak zorunda kalacağım için. bu laflar ona düşmüyo...
ay ne doluyum bu konuda....
Merhabalar
Nasilsiniz arkadaşlar?Ben esim evde olduğu için ugrayamiyorum fakat aklim sizde:) bu aralar günlerim yoğun geçse de sizi takipteyim:) Ayriyetten sagliklimi saglikli beslenmeme devam ediyorum.:)
Inanilmaz bir boyun tutulmasi ile uyandim sabah,basimi yukarıya kaldiramiyorum bir nebze rahatladı sabaha nazaran ama yine de cok aciyor..
kızlar ben kv. konusu açılınca düşüncelerimi söylemek istedim sadece. yoksa herhangi birinizi hedef alarak yazmadım. sadece kv. olarakda değil karşılıklı olması gerektiğini yazdım. ara sıra bdv. ye bakıyorum ve gençliğimizde eşinin ailesine karşı bir tahammülsüzlük olduğunu gözlemliyorum. evlilikler pamuk ipliğine bağlı sanki. boşa gitsin, at gitsin, sat gitsin vs. vs. erkek anneleri oğullarını evlendirinceye kadar anne ! evlendirdiği andan itibaren oğlunu karısına teslim ediyor ve anneliği bitmiş oluyor gibi anlayış yayılmaya başlamış. istisnalarda var tabiki. oysaki bir süre sonra o gençlerde üstüne titrediği göz bebeği o evlatlarını bir kıza teslim etmiş olacaklar ve bu anlayışa göre onlarda annelikten istifa etmiş olacaklar. oysaki karşılıklı saygı, sevgi, hoşgörüyle üstesinden gelinemiyecek şey yoktur.
tabiki dertleşeceksiniz. sıkıntılarınızı bizimle paylaşacaksınız. biz burda bir aileyiz. çoğu zaman bende bunaldığımda buraya yazıp bir sürü şikayette bulunuyorum. sizlerden aldığım cevaplarla kendimi muhakeme ediyorum. çoğu zaman yazdıklarınızla bana ayna tutuyorsunuz. Allah sizden razı olsun. sizleri eleştirip, kızdırmak, üzmek en son isteyeceğim hatta hiç istemeyeceğim bir şeydir. sürçü lisan ettiysek affola hakkınızı helal edin.
aa kimsecikler kalmamışş..bende poğaça attım şimdi fırına pişene kadar takılayım dedim kimse yok...uykumda var aslında dün gecede uyuyamadım...gündüzde ev sahibi aradı bugun usta getircem ölçü alıcak diye ondan uyuyamadım..iki tane ufak balkonum var kapattırıyoruz...üsteki canıma tak ettirdi...bitmiyo pisliği...hem benim içinde iyi olucak birini ardiye gibi kullanırım diye düşünüyorum...
Gunaydiiiiiinnnn
Yataktan grip olmus olarak kalktım bu sabah... Insallah ilerlemez...
ellerine sağlık canım. küçük hastaydı uğrayamadım hafta sonu. küçük orta kulak iltahı olmuş. şimdide büyüğün boğazına inmiş sesi kısılmış. yorgunum yani.
neyse yanlış bildirmişim. 95.6 olmam gerekiyordu. bu cuma ben 1. olcam :)
çok geçmiş olsun canım, çabuk geçer inş.
eşin izindemi?: )
selamün aleyküm...
aman ablam ya ben anladım seni, herkeste anladı dert etme sen güzel gönlüne bişeyi sakın emi: )
kolay gelsin.
gece gege ne poçası la: )
annemle bekarken gece gece mantı yaptığımız gibi: D
kısır helva yapmışlığımızda vardır
geçmiş olsun, kendini koru canım.
sizede geçmiş olsun canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?