- 21 Mayıs 2010
- 17.971
- 41.061
- 798
İyiyim canım nolsun bugün ve dün kursa gittim sabahta kahvaltıda ayağı kırık arkadaşımdaydım öyle işte yarında işe gitmeyi düşünüyorum ama bakalım genel olaraktanda canım sıkın ayrıyeten diyet de yolunda gitmiyor onada canım sıkılıyor ...Adaş nerdesin sen de yoğunlar kervanına katıldın
Kızın Nasıl oldu
ellerine sağlık canım. küçük hastaydı uğrayamadım hafta sonu. küçük orta kulak iltahı olmuş. şimdide büyüğün boğazına inmiş sesi kısılmış. yorgunum yani.
neyse yanlış bildirmişim. 95.6 olmam gerekiyordu. bu cuma ben 1. olcam :)
sizede geçmiş olsun Zeynep bende mayalı puaçayı tercih ederim yaawsgeçmiş olsun canım...
kabartma tozlu yaptım kolaya olsun diye ama vakit olsa mayalıyı tercih ederim...okulda personel kahvaltı mahiyetinde bişeyler getiriyolarmış ben hamileyim sıkıntıya sokmayalım diye bize bişey demiyolardı akşam iyiydim hadi yapayım dedim sabah uğraşmak daha zor geliyodu...sabah anca paket yapıp yolladım..eşim pek bi memnun olmuştu...
çocukların hastalığı zor ya çok geçmiş olsun...
benimde tam iyileşiyolar diyorum gece kız kusmaya başladı okula göndermedim geceyi sabahladık sabah artık içinde bişey kalmayınca uyudu biraz....sıcak su torbasına sarılarak yattı kuzum...kalkıncada isal olmuştu...nane limon yaptım patates haşladım az soğusun yediricem birazdan aksi gibi sularda kesilmiş Allahtan biraz vardı balkonda ama inş onlar bitmeden gelir sular...
Merhabalar
Nasilsiniz arkadaşlar?Ben esim evde olduğu için ugrayamiyorum fakat aklim sizde:) bu aralar günlerim yoğun geçse de sizi takipteyim:) Ayriyetten sagliklimi saglikli beslenmeme devam ediyorum.:)
Inanilmaz bir boyun tutulmasi ile uyandim sabah,basimi yukarıya kaldiramiyorum bir nebze rahatladı sabaha nazaran ama yine de cok aciyor..
Adaş gençler hep aynı ne iyi ne kötü bişey demeye gelmiyor sıkma canını
Benim diyet işi de yok hiç tutamıyorum boğazımı geç saatlerde çekirdek vs yiyorum sorma hiç
Annemlerde iyiydi kahvaltı yaptık biraz oturdum geldim eve
Sağolasın BonuscumYena gayet iyiymis sadece cok yogunmus sordum hepimiz adina merak etmeyin
İnşallah canımAsuman abla isi sordumda olucak gibi ins dedi.
Olurda biraz rahatlar umarim.
Hayırlı aksamlar.. gecmis olsun dilekleriniz icin tesekkurler. ilerlemedi cok sukur gun icinde unuttum bile :)
Yst, kasimpati size de gecmis olsun..
Hayırlı akşamlar
Kasımpatı geçmiş olsun
Hatice oğlanlara da geçmiş olsun
Zeynepcim kızına şifalar dilerim
Sonbahar geldi hastalıklar başladı Allah beterİnden korusun
geçmiş olsun canım zor gerçekten hem çalışıyorsun hemde mevsim değişikliği yüzünden çocuklar hasta oluyor değil mi şimdi hada iyilerdir inşallah
sizede geçmiş olsun Zeynep bende mayalı puaçayı tercih ederim yaaws
kasımpatıcım ne kadar güzel en azından birimizden beslenme adına güzel haberler var ümit edelimde bize de bulaşsın :) boynun için naptın acısı geçti mi ? şimdi daha iyisindir inşallah geçmiş olsun
Asuman abla isi sordumda olucak gibi ins dedi.
Asuman abla isi sordumda olucak gibi ins dedi.
Helal olsun ne demekslm kizlar sizi cok seviyorum.hepsini okuyamadim ama desteginiz beni cok mutlu etti.bi aydir ailemleyim ve psikologa gidiyorum. donusum belli degil. ii degilim dualarinizi bekliyorum. hakkinizi helal edin uzduysem sizi.by
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?