Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Adaş nerdesin sen de yoğunlar kervanına katıldın
Kızın Nasıl oldu
İyiyim canım nolsun bugün ve dün kursa gittim sabahta kahvaltıda ayağı kırık arkadaşımdaydım öyle işte yarında işe gitmeyi düşünüyorum ama bakalım genel olaraktanda canım sıkın ayrıyeten diyet de yolunda gitmiyor onada canım sıkılıyor ...
kızda iyi şimdi dizi ağrımıyor ama 15 günlük spor yapmama günleri var o bitipte tekrar spora başladığında ağrımaz tekrar inşallah tedavisini uyguluyoruz bakalım ayın 15 şinde konturolü var beni çok zorluyor kızım onu yeme bunu yee , kızım kalk ayak egzersizini yap , kızım öğretmenine şunu söyle kendini büyüklerine karşı ifade et! diye diye dilimde tüy bitti hep bir iteleme hep bir iteleme yordu beni sinirlerimde bozuluyor birde ergenlik tripleri yokmuu

sen naptın annenlerde nasıl geçtii ?

geçmiş olsun canım zor gerçekten hem çalışıyorsun hemde mevsim değişikliği yüzünden çocuklar hasta oluyor değil mi şimdi hada iyilerdir inşallah

sizede geçmiş olsun Zeynep bende mayalı puaçayı tercih ederim yaaws

kasımpatıcım ne kadar güzel en azından birimizden beslenme adına güzel haberler var ümit edelimde bize de bulaşsın :) boynun için naptın acısı geçti mi ? şimdi daha iyisindir inşallah geçmiş olsun

evet canım aynen ben kızıma yardımcı olmaya çalıştıkça ters tepebiliyor. diyet işi kötü bakalım biraz kendimi şu iki gün tutmaya çalışacam yapbilirsem iyi olur çamaşırım var kalkıp onu asıyım sonrada yatayım Allah rahatlık versin

telefonum bozuldu servise gönderdim bugün watsapımda yok nilüşü merak ettim naptı acaba
bengisuda uğramamış dimiii

Selamün aleykümm....

kimsecikler gelmemiş niyeki...

asuman ablacım fridacım geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkürederim...bugun halsizlik dışında bir şeyi kalmamıştı kuzumun okula gitti inş akşama iyi gelir...ama yemek yemiyo hiç makarna yada pilav varsa yiyo yoksa yemiyo..napcaz bilmiyorum bir sürü şey deniyorum....umarım buda bir süreçtir ve geçer yoksa durum vahim çünkü o yemedikçe küçüğümde herşeye burun kıvırmaya başladı normalde hiç yemek seçmez ne olursa yer ama ablasını gördükçe yemiyo oda..

yenayı bende merak ediyorum bukadar uzun habersiz bırakmazdı genelde inş iyilerdir bi sıkıntıları yoktur...

Hayırlı akşamlar
Bugün epey koşturmacalı geçti fatura ödedim alışveriş yürüyüş vs vs derken epey koşturdum kahvaltımı sağlam yaptım akşamı Bulgurlu yoğurtlu semizotu salatasıyla geçiştirdim ama acıkırım tabii:) çayın yanında leblebi atıştırırım artık

Hayırlı aksamlar.. gecmis olsun dilekleriniz icin tesekkurler. ilerlemedi cok sukur gun icinde unuttum bile :)
Yst, kasimpati size de gecmis olsun..

Hayırlı akşamlar
Kasımpatı geçmiş olsun
Hatice oğlanlara da geçmiş olsun
Zeynepcim kızına şifalar dilerim
Sonbahar geldi hastalıklar başladı Allah beterİnden korusun

Güzel dilekleriniz için hepinize cok teşekkür ederim arkadaşlar.bugun biraz daha iyiyim ama hala aciyor,tam kullanamiyorum boynumu,zamanla geçer inşallah.

Asuman abla isi sordumda olucak gibi ins dedi.
Olurda biraz rahatlar umarim.

Ne güzel bir haber,cok sevindim yena adina.dilerim hersey ümit ettiği gibi olur.Sagolasin bonus.:)

Frida'cim birkaç gündür aklimda olmasina rağmen yazmadım suyu nasil hazirladigimi,kusura bakmayasin..

Ben birkaç yeşil elma dilimi,limon,maydonoz koymuştum..Ama tatilde tanistigim diyetisyenin aramoli su önerileri söyle idi;

Tansiyon problemi olanlar yoğun limon eklemeli,tatli isteği fazla olanlar tarcini,bagisiklik sistemini kuvvetlendirmek ve diyette oluşan agiz kokularini gidermek isteyenler karanfil ve taze zencefili sularina eklebilirmis.
Yesil cayin içemeyenler,ögütülmemis yaprak yeşil cay alarak içme sularina eklebilirmis.:)

Birde diyet esnasinda ögle veya aksam menülerinden günlük tek cesit bakliyat veya tek cesit et tüketilmesinin daha uygun olduğunu söyledi..tek cesit gida'nin vucud da ki emiliminin rahatligini,cok cesitliligin vücudu yorduğunu bilhassa kilo verimini yavaslattigini söyledi..Ayni durum süt,yogurt protein dengesinde de önemliymiş.
örneğin:ögle kuru fasulye yeniyor ise yaninda bulgur pilavi dahil tüketmemeli,aksami da kirmizi et yaninda salata vs yenilebilirmiş..ne fasulye kendi cinsinden başka bakliyat ile karistirilacak ne de kirmizi et'in yaninda farkli et türü yenecek:)

Bihter çikolata hergün 2-3 kare yenebilirmiş,muhakkak hastalarina öneriyormus bu sekilde de tatli isteğinin azaldigini söyledi.

Margarin yerine tereyag.sekerli tatlilar yerine meyve,cerez yerine kuru meyveler,asitli ve kalorili içecekler yerine maden suyu ve evde dogal meyvelerle hazirlanmis milkshake ve benzer içecekler içilebilirmiş..

çerez olarak:leblebi,kavrulmamis kabak cekirdegi,badem,findik,ceviz,kuru üzüm,kurutulmus meyveler tüketilebilirmiş.

En önemliside kisi'nin zayiflama hususunda kendine uzun vadeli hedefler belirlemesini,yasak koymamasini söyledi..
hatta hastalarina gram veya kasik ölçüleri ile pilav veya makarna,bulgur pilavi ölçüleri vermiyormuş..hafta da bir bir tanesini öğün olarak mümkünse tek basina yada sadece yeşil salata ile yenilebileceğini tavsiye ediyormuş.

Birçok sey konuştuk aslinda,muhtemelen geneli bildiğiniz seylerdir,aklima geldikçe yazarim inşallah.

Bu arada arkadaşlar daha önce bahsetmis olduğum meyveleri firinda kurutmayi geçenlerde denedim,inanilmaz güzel oldular:) özellikle ara öğünlerde,disarda yemek yeme firsati olmadigi zamanlarda veya aksam cayin yaninda güzel ve doyurucu bir atistirmalik..
meyve zamani tam olarak geçmeden denemek istersiniz diye düşündüm.:)

slm kizlar sizi cok seviyorum.hepsini okuyamadim ama desteginiz beni cok mutlu etti.bi aydir ailemleyim ve psikologa gidiyorum. donusum belli degil. ii degilim dualarinizi bekliyorum. hakkinizi helal edin uzduysem sizi.by
Helal olsun ne demek
İyi haberlerini bekliyoruz Allah'a emanet ol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…