Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

bilgiler için teşekkürler canım.

slm kizlar sizi cok seviyorum.hepsini okuyamadim ama desteginiz beni cok mutlu etti.bi aydir ailemleyim ve psikologa gidiyorum. donusum belli degil. ii degilim dualarinizi bekliyorum. hakkinizi helal edin uzduysem sizi.by

estağfirullah ne hakkı.
allaha emanet ol, görüşmek üzere.

Ben artık korkmuyorum, herşeyde bir hikmet var,
Gecenin sonu seher, kışın sonunda bahar,
Belki de bir bahçeyi müjdeliyor şu duvar..

ziya osman saba

selam arkadaşlar ugrayamadim iki haftadır ..bayramın birinci günü yengemi kaybettik kalp krizi 62 yaşındaydı bir söyler on günlerdi neşe doluydu cıvıl civildi soka girdik hala inanamiyorum..bu arada anneme benim bu sokakta ev bulduk onu tasidim yerlestirdim ama cok kotuyum yorgunluk uzuntu ..bugun evimdeyim artık dinlenmeye çalışıyorum çocuklarla ne kadar olursa artık..bu arada kizim birinci sınıfa başladı günde 8 kez okula gidip geliyorum .hepsi bir arada neye yetişeceğimi sasiriyorum...

Allah rahmet eylesin Derincim
Annene sana yakın ev bulmanıza sevindim bundan sonra herşey düzene girer rahatlarsın inşallah

kasımpatıcım sağol çok iyi oldu bu gerçekten aslında bildiğimiz ama uygulamadığımız veya zaman zaman unutuğumuz şeyler böyle tekrarlar çok iyi oluyor gerçekten özelikle şu yemekleri karıştırmayın olayı çok doğru ama ben yapamıyorum kii kansızlığım için yapmam lazım ızgara etin yanına salata çok sağlıklı ama ben bunun birde ayran katığım zaman helelede bağzen pilav o zaman yararından çok zarar olabiliyor emilimde olmuyor tabii tıpkı pekmezin emilimini süt ürünlerinin bozduğu gibii yada yeşil yapraklı yemekleri örnek ıspanak gibi yoğurtla yiyorum vee hooopppp yararı uçup gidiyor

diğer elmalı suyunun aynısının fazlasını katarak ben de hergün içiyorum ben yarım kaşık karbonat ve bir yemek kaşığıda sirke de kulanıyorum uzun zamandırda maydanoz kullanmamıştım bu karışımda seninkini görünce aklıma geldi bende başlıyayım en iyisi :)

AAA nasıl yaptın elma dilimlerini fırında kurutabilirmiyiz şimdii elmadan başka ne kurutsak acabaaa ? ben elma kurusuna bayılıyorum yaa
ayva ve armutda olurmu ki ?

slm kizlar sizi cok seviyorum.hepsini okuyamadim ama desteginiz beni cok mutlu etti.bi aydir ailemleyim ve psikologa gidiyorum. donusum belli degil. ii degilim dualarinizi bekliyorum. hakkinizi helal edin uzduysem sizi.by

elif ümit edelimki kısa zamanda aile hayatındaki olumsuzlıklar senin istediğin iyi şekilde sonuçlanır kendine iyi bak olur muu çokta kendini üzülmemeye çalış çünkü kıymetli olan sensin bunu unutma...

başınız sağolsun derin annenide yakınına almışsın artık daha bir rahat ilgilenirsin

adaş şu senin leblebiler beyaz leblebi mi ? aaaay bayılırım ben dişlerim için çok sert olmasın yeter ama ben alınca çok yiyorum o leblebiler benim kilo vermemi engeliyor

onun yerine hurma yesek hacdan da kimse gelmediki bana hurma getirsiin yawws en iyisi kasımpatı bize anlatsında fırında elma yapalım

Hayırlı günler
Daha kahvaltımı yapmadım uyuşukluktan :)
Bugün planım evden çıkmamak bakalım

bende çok geç kahvaltı yaptım sonra bir mevlüte gittim ordanda bir arkadaşa uğrayıp çay içtim 2 kapı gezme yaptım yaniii şimdide başım ağrıyor biraz neskafemi içiyorum

kızlar hamilelik takvimimi kaldırdım, kaldırmak istedim sadece yoksa mühim bir sebebi yok yani merak etmeyin: )

tamam meyroş bebikle senin iyi olmanıza sevindim siz sağlıklı olundaa tablo filan önemli değil :)
bir kereside oğlum sizin şu bebekli tablonuzu gördüde bu nee hamilemisin diye sorduyduu :))))

İyi akşamlar
Bugün evdeydim sadece markete çıktım pirinç almak için nohut yaptım kıymalı yanına bulgur yapacaktım ama pirinç pilavı istediler azıcık yedim valla
Adaş leblebi sarı leblebi oluyor genelde bazen yanında kuru üzüm de yiyorum çok güzel oluyor çayla :)
Ama bu aralar leblebiye sıra gelmiyor ne bulursam yediğim için
Hurma da süper olur çok severim ben de ama çok yememek lazım
Babam umreye gidecek inşallah kasım sonunda bol bol sipariş veririm artık

İyi geceler herkese

Gunaydiiiiiinnnn
Yataktan grip olmus olarak kalktım bu sabah... Insallah ilerlemez...

Elif kaynanan yokluyo mu ne :)) hissedip kotu enerji yolluyolar galiba hehe

Basiniz sagolsun

Selam en sevdiklerim..

Merak etmişsiniz beni hepinizden Allah razı olsun tez zaman da incecik olasınız :)
Gerçekten vakit bulamıyorum okulların açılmasıyla tempom epey arttı..Oğlanın ödevleri beslenmesi kızıma ders çalışması için alan oluşturmamız ona ayak uydurmamız vb.
Onun dışın da çok şükür iyiyim, sadece çok şişmanım, tartılmıyorum uzun zaman oldu korkuyorum çok tartılmaya..

İşimle ilgili sevindirici gelişmeler var %90 olacak gibi oğlanın çıkışınıa yetişibleceğim bir saatte çıkacağım inşallah..
Bonusa da söylemiştim çok sevinemiyorum her an bişey olacak gibi...
Önümüz de ki hafta sanırım başlayacağım erken çıkmaya..

bugün çocukların yazlık kışlık olayını hallettim yarın bizimkilerii.halıları yıkamaya verceğim biraz dip temizlik yapabilirsem şahane olacak...

tatlış iyi geceleer o ne güzel dilekler incecik olasınız filaan sağol :))
senin işin tamam olmasına sevindim yaa bu hafta bitti sayılır zaten haftaya inşallah yarım zamanlı çalışmaya başlarsın ama hamarat hatunsun hee ben daha kışlıkları ellemedim anca lazım oldukça bir yerlerden çekiştirim çıkarınca burayıda bir düzenlemedim diyorum yoksa aklıma bile gelmiyor yarın düzenlesem hakkaten ütülerimde çok neden yapmıyorsam ..

Yenacım herşey güzel gönlüne göre olur inşallah
İşlerinde kolaylıklar dilerim
Benim de var bir halım yıkanacak daha doğrusu yıkanmıştı da çay döküldü:)
Yazlık kışlık işi benim de var yorganları çıkardım ama giysileri daha tam çıkaramadım yazlıklar da kaldırılacak iyi oldu aklıma getirdin

Aaa aynı ben :))))

hurma iyidir yaa ben öylesine hacı filaan dedim zaten şimdi hacılarda hurmanın hepsini hacdan getirmiyorlar herhalde neysee... senin babanda hayırlısıyla gider gelir inşallah :)
beyaz leblebi güzell yaaws
vallaha bende geçtiğimiz 2 gün o kadar güzel geçirdim kii hatda bugün proteğin günü yaptım kendim bile inanamadım demek ki bağzen sağdan sağdan geliyorlar :))) tabi diğer geçirdiğim 5 günü akarte adcekmi bilmiyorum yarın tartı gösterecek :) umarım cuma korkusu değildirde devam etirebilirim .....

Adaş maşallah diyim sana daim olsun azmin
Ben artıdayım cuma korkusu felan yok nedense
Hurmayı ordan alıyorlar benim bildiğim eşim alıp kargoyla göndermişti

bugün çok komikti yaa komşum 3. kez mevlüte ısrarla çağırınca mecburen gittim. mevlüt sonu ikramlardan sadece turşu yiyip ayran içtim tabağımıda eve getirdim. komşuma da biliyorsun hayatım yeni kahvaltı yaptım yiyemem dedim sonrasında da arkadaşıma gittim hala çay masasındalardı tatlılar, börek, kısır, bayağı bişey vardı bende AAA ben mevlüten geliyorum büsürü pilav ayran tatlı yedim diyip sadece çay içtim gerçi ev sahibi eve kısır göndermek istediğinde ben almayınca şüpelendii :)))

yok yok başıma tuğlada düşmedi ama
keşke her zaman böyle iradeli olabilipte hayır diyebilsem

Adaş maşallah diyim sana daim olsun azmin
Ben artıdayım cuma korkusu felan yok nedense
Hurmayı ordan alıyorlar benim bildiğim eşim alıp kargoyla göndermişti

o zaman hediyeliğimi gitmeden alıyorduk biz kayınvalidemle kayınbabamın dağıtacağı hediyelikleri filan burdan almıştık doğru

adaş bende bilmiyorum işte şu geçirdiğim 2 gün içime ne kaçtıysa kalır öyle inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…