Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Evet canım hediyelikleri genelde burdan alıyorlar:)
O içine kaçan hiç çıkmaz hatta bana da kaçar

Evet canım hediyelikleri genelde burdan alıyorlar:)
O içine kaçan hiç çıkmaz hatta bana da kaçar
evet yaaa düzene girebilsek iyi olur birde nilüş tartılıp gelebilseydi tam olcaktık daa bence o yarım zamanlı çalışmaya başlar başlamaz düzene girecek gibi öyle hissediyorum

Oh afiyet olsun tartıldıktan sonra yersin ben kahvaltıdan çok korkmuyorum akşama kadar erir gider nasılsa asıl mesele akşamlarda

Adaslar iyi geceler :)

Yarin icin niyet ettim ins... Bu zamana kadar yasadigim butun deneyim ve basarisizliklari.....diyetleri koyvermisligimi....kendimi ucube gibi gordugum aynalara bakislarimi...yiyerek alamadigim butun hirslarimi...vs hepsini cope atiyorum ins geri yukleyip donusturmemek uzere...

Guzel bir uyku ins...guzel geceler...

gece gece çok güzel bir haber
sanada iyi geceleer

İyi geceler
Aldığın kararları uygulayacağına inanıyorum Bonuscum

Hayırlı aksamlar.. gecmis olsun dilekleriniz icin tesekkurler. ilerlemedi cok sukur gun icinde unuttum bile :)
Yst, kasimpati size de gecmis olsun..

Hayırlı akşamlar
Kasımpatı geçmiş olsun
Hatice oğlanlara da geçmiş olsun
Zeynepcim kızına şifalar dilerim
Sonbahar geldi hastalıklar başladı Allah beterİnden korusun

çok teşekkür ederim kızlar. büyük hafif atlattı gribi. küçük kulağı geçti şimdi gribe döndü. havale riski taşıdığı için ateş düşürücü dışında ilaç kullanmamız yasak. 2 gündür kaka yapamıyordu. gaz çıkaramadı. çığlık çığlığa geçirdik geçen geceyi. benimde üst dudağımın tam ortasında uçuk çıktı. estetik zede gibi kocaman bir şişlik var. aynaya bakmaya korkuyorum resmen.
hayırlı olsun canım. başın sağolsun ayrıca. allah koşturmacanda kolaylık versin valla. 1. sınıfta zordur ki
çooook heves ettim sana. arkadaş yağlı ekmek getirmiş içim düştü. dedim bi yerim şişecek azcık alayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…