- 21 Mayıs 2010
- 17.971
- 41.061
- 798
Evet canım hediyelikleri genelde burdan alıyorlar:)o zaman hediyeliğimi gitmeden alıyorduk biz kayınvalidemle kayınbabamın dağıtacağı hediyelikleri filan burdan almıştık doğru
adaş bende bilmiyorum işte şu geçirdiğim 2 gün içime ne kaçtıysa kalır öyle inşallah
evet yaaa düzene girebilsek iyi olur birde nilüş tartılıp gelebilseydi tam olcaktık daa bence o yarım zamanlı çalışmaya başlar başlamaz düzene girecek gibi öyle hissediyorumEvet canım hediyelikleri genelde burdan alıyorlar:)
O içine kaçan hiç çıkmaz hatta bana da kaçar
Ben ne zaman gireceğim adaş düzene :))
Oh afiyet olsun tartıldıktan sonra yersin ben kahvaltıdan çok korkmuyorum akşama kadar erir gider nasılsa asıl mesele akşamlardabende bilmiyorumki ben düzenemi girdim yoksa düzen mi bana girdi. yoksa cuma korkusu mu ama bugün arkadaşım büsürü köyden gelen nevale verdi onları yemek istiyoruuum sabah kahvaltıda tandır ekmeği filan yerim yaav
İyi geceler hoşgeldinİyi geceler herkese
Elif kaynanan yokluyo mu ne :)) hissedip kotu enerji yolluyolar galiba hehe
Basiniz sagolsun
gece gece çok güzel bir haberAdaslar iyi geceler :)
Yarin icin niyet ettim ins... Bu zamana kadar yasadigim butun deneyim ve basarisizliklari.....diyetleri koyvermisligimi....kendimi ucube gibi gordugum aynalara bakislarimi...yiyerek alamadigim butun hirslarimi...vs hepsini cope atiyorum ins geri yukleyip donusturmemek uzere...
Guzel bir uyku ins...guzel geceler...
İyi gecelerAdaslar iyi geceler :)
Yarin icin niyet ettim ins... Bu zamana kadar yasadigim butun deneyim ve basarisizliklari.....diyetleri koyvermisligimi....kendimi ucube gibi gordugum aynalara bakislarimi...yiyerek alamadigim butun hirslarimi...vs hepsini cope atiyorum ins geri yukleyip donusturmemek uzere...
Guzel bir uyku ins...guzel geceler...
aman ablam ya ben anladım seni, herkeste anladı dert etme sen güzel gönlüne bişeyi sakın emi: )
kolay gelsin.
gece gege ne poçası la: )
annemle bekarken gece gece mantı yaptığımız gibi: D
kısır helva yapmışlığımızda vardır
geçmiş olsun, kendini koru canım.
sizede geçmiş olsun canım.
Elif'cim cok geçmiş olsun,acil sifalar diliyorum.dikkat et kendine.
Yst38 geçmiş olsun paşalara,Allah sifa versin..yogunluklarinda kolaylıklar diliyorum.
Meyra'cim sarkilar harika,hepsi cok güzeller..teşekkürler:)
Asuman ablacim,önemli bir durum olmamasina sevindim..iyi gezmeler sana.
Hayırlı aksamlar.. gecmis olsun dilekleriniz icin tesekkurler. ilerlemedi cok sukur gun icinde unuttum bile :)
Yst, kasimpati size de gecmis olsun..
Hayırlı akşamlar
Kasımpatı geçmiş olsun
Hatice oğlanlara da geçmiş olsun
Zeynepcim kızına şifalar dilerim
Sonbahar geldi hastalıklar başladı Allah beterİnden korusun
çok teşekkür ederim kızlar. büyük hafif atlattı gribi. küçük kulağı geçti şimdi gribe döndü. havale riski taşıdığı için ateş düşürücü dışında ilaç kullanmamız yasak. 2 gündür kaka yapamıyordu. gaz çıkaramadı. çığlık çığlığa geçirdik geçen geceyi. benimde üst dudağımın tam ortasında uçuk çıktı. estetik zede gibi kocaman bir şişlik var. aynaya bakmaya korkuyorum resmen.geçmiş olsun canım zor gerçekten hem çalışıyorsun hemde mevsim değişikliği yüzünden çocuklar hasta oluyor değil mi şimdi hada iyilerdir inşallah
sizede geçmiş olsun Zeynep bende mayalı puaçayı tercih ederim yaaws
kasımpatıcım ne kadar güzel en azından birimizden beslenme adına güzel haberler var ümit edelimde bize de bulaşsın :) boynun için naptın acısı geçti mi ? şimdi daha iyisindir inşallah geçmiş olsun
hayırlı olsun canım. başın sağolsun ayrıca. allah koşturmacanda kolaylık versin valla. 1. sınıfta zordur kiselam arkadaşlar ugrayamadim iki haftadır ..bayramın birinci günü yengemi kaybettik kalp krizi 62 yaşındaydı bir söyler on günlerdi neşe doluydu cıvıl civildi soka girdik hala inanamiyorum..bu arada anneme benim bu sokakta ev bulduk onu tasidim yerlestirdim ama cok kotuyum yorgunluk uzuntu ..bugun evimdeyim artık dinlenmeye çalışıyorum çocuklarla ne kadar olursa artık..bu arada kizim birinci sınıfa başladı günde 8 kez okula gidip geliyorum .hepsi bir arada neye yetişeceğimi sasiriyorum...
çooook heves ettim sana. arkadaş yağlı ekmek getirmiş içim düştü. dedim bi yerim şişecek azcık alayımbugün çok komikti yaa komşum 3. kez mevlüte ısrarla çağırınca mecburen gittim. mevlüt sonu ikramlardan sadece turşu yiyip ayran içtim tabağımıda eve getirdim. komşuma da biliyorsun hayatım yeni kahvaltı yaptım yiyemem dedim sonrasında da arkadaşıma gittim hala çay masasındalardı tatlılar, börek, kısır, bayağı bişey vardı bende AAA ben mevlüten geliyorum büsürü pilav ayran tatlı yedim diyip sadece çay içtim gerçi ev sahibi eve kısır göndermek istediğinde ben almayınca şüpelendii :)))
yok yok başıma tuğlada düşmedi ama
keşke her zaman böyle iradeli olabilipte hayır diyebilsem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?