Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Hayırlı cumalar
Pavipatikler asıl sen bizi gaza getir maşallah her hafta gidiyor kilolar
tatlım yaa ben hep almışımdır die korkuyorum dikkat ediyorum yediğime ama cokda deil kosusturmam coktu ama cıddı bır kosusturma içindeyim ama bitti artık su saaten sonra spor yapmam gerekiyor deilse veremem artık bıde kolum sarktı bunun içinde gerekiyor spor amma yapamıyorum useniyorum bunun için napıcagımı bılmıyorum

Gunaydinnnn

Vurur yuze ifadesi...103.8 yaz bitanesii...:)))
Kasimpati haberim yokmus gibi yaz zayifliyormusum gibi

merhabalaaar

kilo bildirimi :103.6

bonus şu iki mesaja bak :) ben bu kiloyu haftalar öncede bildirmiştim ama yerinde tutamadım tekrardan tartıdaki rakamlar yukarı doğru çıktı benim bu kilom 15 yılın en düşük rakamı haftaya bunu aşağı çekmem lazım bu hafta benim için çok riskli birde mağlum dönem bugün yarın başlar önümüzdeki hafta benim için zor geçiceek

İstemeyerek bildirim yapayım
Kilom 90.5 sanırım +300 gr
200 dk yürüyüşüm var

ayıptır ama yeni kahvaltı yapmış biri olarak günaaydııın :))

istemiyerek ne yaa 300 gr nedir sen 200 dk. yürüyüşe bak haftaya düzelir merak etmeee senin içinde 90 bir dönüm noktası olsun 80 li bir rakam gör ve bir daha 90 ı görmemeye çalış

bende şu 100 ü bir devirseydim

aşağı çekemesende sabit kalsa bile başarı bence canım, tabi bu benim içinde geçerli.
ayrıca malum dönemse haftaya artı olabilir neden dersen şişlik artısı: )
oyüzden bir miktar artı olursan üzülme şişlik artısı sabitsin demektir, ama dikkat etcen tabiki: )

şu 200dkyı ben yürüseydim laaa: )))))
maşaallah ablama asumanzeynep
inan 100ü devirmek insanı çok rahatlatıyor... galiba sebebi psikolojik...
2li rakamlar yine o kadar insanı tedirgin etmiyor, 3lü rakamda olan arkadaşlar en azından 2liye düşüyüm diye çabalayın gerçekten... hani bu duyguyu kendimden biliyorum.
bende işte en fazla 104ü görmüştüm, nilüfer ablam sağolsun bana öyle destek olmuştuki ozaman, hala unutmuyorum desteğini, onun gazıyla işte 100ün altına indim.

önümüzdeki hafta napsamda bonusdan eksi kilo bildirsem acaba

" frıda bonusu geçicekmiş " kasımpatı bunuda yaaz

günde 1fincan yeşilçay içerek olabilir belki: )

çarşamba kadın doğum doktorunda kontrol günüydü, doktora sordum ıhlamuru günde 2fincandan fazla içsem olmazmı dedim, 3-4fincan gibi dedim, olmaz en fazla 2fincan dedi: )
gerçi elhamdülillah orta halli idare etsede 2fincan yetiyor şuan için bana.
demiştir geliyo gidiyo melisa içsem olmazmı 3-4fincan ıhlamur içsem olmazmı diyo diye: )))))
keşmidir nedir dedi zahir: D
abi bi sagara verseneye döndü: )))

sağol beybii söylediklerini tikakte alıcam bu hft dh çok çabalmlıyım evet evet yeşil çayı içiyim ben

bence senin dr. bitki çyı sevmiyor

başınız sağolsun.
sana yakın ev iyi olmuş ama sen çok yorulmuşsundur yaa üst üste, bol bol dinlenmeye çalış canım.

tamam meyroş bebikle senin iyi olmanıza sevindim siz sağlıklı olundaa tablo filan önemli değil :)
bir kereside oğlum sizin şu bebekli tablonuzu gördüde bu nee hamilemisin diye sorduyduu :))))

aynı şeyi bir ara eşimde demişti,
gözlerine çarpıyor demekki ekranda, o kadın hamilemi demişti yanımdan geçerken görerek: )
o kadın hangi kadındı hiç bilemiyom şuan

allah kolaylıklar versin inş ablacım...

uçuğun içinde geçmiş olsun canım, havalar yorgunluk sıkıntı stressten oldu heralde.

Adaş senin bildirimini okuyunca ben de aynı şeyi düşündüm inşallah sen 3 hanelilere ben de 90 lara veda ederiz en kısa zamanda
Bu hafta 5 gün yürüdüm haftaya da en az 4 gün yürüyüş yaparım inşallah

Şimdi kahvemi sodamı içtim yanında çikolata da yedim itiraf edeyim:)
Haftanın ilk yürüyüşünü de bugün yapacağım
Büyük kızım geldi yemeğini yedi küçük de gelir birazdan ben de ikindiden sonra çıkarım bir mani çıkmazsa
Unutmadan söyleyim hergün 1 kupa çubuk tarçınlı Yeşilçay içiyorum ama suyu biraz az içiyorum sanırım

Bonuscum ne pilavı sen toparlıcan ya bizi :) ooo olmadı bende mesir macunu yedim bugun yesilcay içemiorum yerine ne içebilirin acaba suyuda cok içmirum spor desen yanımdan gecmez almaxsam iyidir

bende şimdi kahvemi içiyorum 2 saatdir balkon temizliyorum yaaws heryer çimento dış çephe yapılıyor yaa havalar serinledi serinliyeli bende suyu azaltım daha çok yeşil çaya yöneliyim bari geçen haftada içtim ama düzenli değil

Vayy anasini acik rekabete girmisim heberim yoh :))
vakitsizlikten biraz pilav kasikliyodum biraktim okuyunca zati doymusumdur ins yani.

Frida sen yaz napcani ben okumam söz

ben napıcam bonus senin yapmaya çalışacağını bende yapmaya çalışacam :))) sabah kahvaltıda tandır ekmeği yedim biraz öncede bir mandalinaa ...

pilav nedir ağbii yaaa neyse afiyet olsuuun

Bonuscum ne pilavı sen toparlıcan ya bizi :) ooo olmadı bende mesir macunu yedim bugun yesilcay içemiorum yerine ne içebilirin acaba suyuda cok içmirum spor desen yanımdan gecmez almaxsam iyidir

vermek neysede onu korumak vermekten daha zor sanki bizdede mesir macunu var arada aklıma gelince çaylaa yiyorum
bonus istesin varya buraları ters düz eder bizi de hizaya sokarda yinede bilemiyorum önümüzdeki hafta ben ondan daha çok incelicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…