tatlım yaa ben hep almışımdır die korkuyorum dikkat ediyorum yediğime ama cokda deil kosusturmam coktu ama cıddı bır kosusturma içindeyim ama bitti artık su saaten sonra spor yapmam gerekiyor deilse veremem artık bıde kolum sarktı bunun içinde gerekiyor spor amma yapamıyorum useniyorum bunun için napıcagımı bılmıyorumHayırlı cumalar
Pavipatikler asıl sen bizi gaza getir maşallah her hafta gidiyor kilolar
Gunaydinnnn
Vurur yuze ifadesi...103.8 yaz bitanesii...:)))
Kasimpati haberim yokmus gibi yaz zayifliyormusum gibi
merhabalaaar
kilo bildirimi :103.6
İstemeyerek bildirim yapayım
Kilom 90.5 sanırım +300 gr
200 dk yürüyüşüm var
Gunaydinnnn
Vurur yuze ifadesi...103.8 yaz bitanesii...:)))
Kasimpati haberim yokmus gibi yaz zayifliyormusum gibi
bonus şu iki mesaja bak :) ben bu kiloyu haftalar öncede bildirmiştim ama yerinde tutamadım tekrardan tartıdaki rakamlar yukarı doğru çıktı benim bu kilom 15 yılın en düşük rakamı haftaya bunu aşağı çekmem lazım bu hafta benim için çok riskli birde mağlum dönem bugün yarın başlar önümüzdeki hafta benim için zor geçiceek
ayıptır ama yeni kahvaltı yapmış biri olarak günaaydııın :))
istemiyerek ne yaa 300 gr nedir sen 200 dk. yürüyüşe bak haftaya düzelir merak etmeee senin içinde 90 bir dönüm noktası olsun 80 li bir rakam gör ve bir daha 90 ı görmemeye çalış
bende şu 100 ü bir devirseydim
önümüzdeki hafta napsamda bonusdan eksi kilo bildirsem acaba
" frıda bonusu geçicekmiş " kasımpatı bunuda yaaz
aşağı çekemesende sabit kalsa bile başarı bence canım, tabi bu benim içinde geçerli.
ayrıca malum dönemse haftaya artı olabilir neden dersen şişlik artısı: )
oyüzden bir miktar artı olursan üzülme şişlik artısı sabitsin demektir, ama dikkat etcen tabiki: )
şu 200dkyı ben yürüseydim laaa: )))))
maşaallah ablamaasumanzeynep
inan 100ü devirmek insanı çok rahatlatıyor... galiba sebebi psikolojik...
2li rakamlar yine o kadar insanı tedirgin etmiyor, 3lü rakamda olan arkadaşlar en azından 2liye düşüyüm diye çabalayın gerçekten... hani bu duyguyu kendimden biliyorum.
bende işte en fazla 104ü görmüştüm, nilüfer ablam sağolsun bana öyle destek olmuştuki ozaman, hala unutmuyorum desteğini, onun gazıyla işte 100ün altına indim.
a
günde 1fincan yeşilçay içerek olabilir belki: )
bence senin dr. bitki çyı sevmiyorçarşamba kadın doğum doktorunda kontrol günüydü, doktora sordum ıhlamuru günde 2fincandan fazla içsem olmazmı dedim, 3-4fincan gibi dedim, olmaz en fazla 2fincan dedi: )
gerçi elhamdülillah orta halli idare etsede 2fincan yetiyor şuan için bana.
demiştir geliyo gidiyo melisa içsem olmazmı 3-4fincan ıhlamur içsem olmazmı diyo diye: )))))
keşmidir nedir dedi zahir: D
abi bi sagara verseneye döndü: )))
selam arkadaşlar ugrayamadim iki haftadır ..bayramın birinci günü yengemi kaybettik kalp krizi 62 yaşındaydı bir söyler on günlerdi neşe doluydu cıvıl civildi soka girdik hala inanamiyorum..bu arada anneme benim bu sokakta ev bulduk onu tasidim yerlestirdim ama cok kotuyum yorgunluk uzuntu ..bugun evimdeyim artık dinlenmeye çalışıyorum çocuklarla ne kadar olursa artık..bu arada kizim birinci sınıfa başladı günde 8 kez okula gidip geliyorum .hepsi bir arada neye yetişeceğimi sasiriyorum...
tamam meyroş bebikle senin iyi olmanıza sevindim siz sağlıklı olundaa tablo filan önemli değil :)
bir kereside oğlum sizin şu bebekli tablonuzu gördüde bu nee hamilemisin diye sorduyduu :))))
Selam en sevdiklerim..
Merak etmişsiniz beni hepinizden Allah razı olsun tez zaman da incecik olasınız :)
Gerçekten vakit bulamıyorum okulların açılmasıyla tempom epey arttı..Oğlanın ödevleri beslenmesi kızıma ders çalışması için alan oluşturmamız ona ayak uydurmamız vb.
Onun dışın da çok şükür iyiyim, sadece çok şişmanım, tartılmıyorum uzun zaman oldu korkuyorum çok tartılmaya..
İşimle ilgili sevindirici gelişmeler var %90 olacak gibi oğlanın çıkışınıa yetişibleceğim bir saatte çıkacağım inşallah..
Bonusa da söylemiştim çok sevinemiyorum her an bişey olacak gibi...
Önümüz de ki hafta sanırım başlayacağım erken çıkmaya..
bugün çocukların yazlık kışlık olayını hallettim yarın bizimkilerii.halıları yıkamaya verceğim biraz dip temizlik yapabilirsem şahane olacak...
çok teşekkür ederim kızlar. büyük hafif atlattı gribi. küçük kulağı geçti şimdi gribe döndü. havale riski taşıdığı için ateş düşürücü dışında ilaç kullanmamız yasak. 2 gündür kaka yapamıyordu. gaz çıkaramadı. çığlık çığlığa geçirdik geçen geceyi. benimde üst dudağımın tam ortasında uçuk çıktı. estetik zede gibi kocaman bir şişlik var. aynaya bakmaya korkuyorum resmen.
hayırlı olsun canım. başın sağolsun ayrıca. allah koşturmacanda kolaylık versin valla. 1. sınıfta zordur ki
çooook heves ettim sana. arkadaş yağlı ekmek getirmiş içim düştü. dedim bi yerim şişecek azcık alayım
Adaş senin bildirimini okuyunca ben de aynı şeyi düşündüm inşallah sen 3 hanelilere ben de 90 lara veda ederiz en kısa zamandaayıptır ama yeni kahvaltı yapmış biri olarak günaaydııın :))
istemiyerek ne yaa 300 gr nedir sen 200 dk. yürüyüşe bak haftaya düzelir merak etmeee senin içinde 90 bir dönüm noktası olsun 80 li bir rakam gör ve bir daha 90 ı görmemeye çalış
bende şu 100 ü bir devirseydim
Şimdi kahvemi sodamı içtim yanında çikolata da yedim itiraf edeyim:)
Haftanın ilk yürüyüşünü de bugün yapacağım
Büyük kızım geldi yemeğini yedi küçük de gelir birazdan ben de ikindiden sonra çıkarım bir mani çıkmazsa
Unutmadan söyleyim hergün 1 kupa çubuk tarçınlı Yeşilçay içiyorum ama suyu biraz az içiyorum sanırım
Vayy anasini acik rekabete girmisim heberim yoh :))
vakitsizlikten biraz pilav kasikliyodum biraktim okuyunca zati doymusumdur ins yani.
Frida sen yaz napcani ben okumam söz
Bonuscum ne pilavı sen toparlıcan ya bizi :) ooo olmadı bende mesir macunu yedim bugun yesilcay içemiorum yerine ne içebilirin acaba suyuda cok içmirum spor desen yanımdan gecmez almaxsam iyidir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?