Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Selamün aleyküm...

derincim Allah rahmet eylesin...

bonus frida ve asuman abla tebrik ediyorum sizi azminiz geri gelmiş ve hiç kaçmasın inş...bende 100 ü gördüm bir iki gündür dikkat etmeye çalışıyorum ama çok acıkıyorum sık sık midem deliniyo gibi kazınıyo...feci yeşilçay içesim var ama içmedim hiç...bugun hava güzeldi kızı okuldan almaya giderken biraz yürüdüm ama şuan tutmuyo bi yerim...oturdum kaldım şimdi size bakayım dedim...Allahtan gitmeden yemeğimi yapmıştım..şimdide kendime gelersem birazcık ütüm var ona girişicem...

Aman ya rebbimmm iki kasik pilav yedim nasilda laf etmisleeerrrr :)) biri bide mesir macunuyla laf etmis he :)

Frida yarin zabahtan limonlu suyla acilis yapalim ins bugun az yemeye niyet ettigim icin manyak bunyem ne sandiysa tobe ya rabbi bir haftadir acikmadigim kadar aciktim.

Iste bunlar hep pisikolocik...

Zeynep ye istedigini kuzum ya biz zaten kiloluyuz helede hamileyken 103 tu 105 ti cokta farketmez diye dusunuyorum ben sahsim özüm :)
Elif hayirli olsun oglunuz ins.

canımın çektiği herşeyi yiyom canım hiç geri kalırmıyım bak hele o göz varmı bende...sadece dozunu ayarlamaya çalışıyorum bir iki gündür....

[TABLE="class: grid, width: 860"]
[TR]
[TD]NO[/TD]
[TD]KULLANICI[/TD]
[TD]SPOR DAKİKASI[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1[/TD]
[TD] M meyra__ [/TD]
[TD]60 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2[/TD]
[TD] H Himal_ [/TD]
[TD]30 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]3[/TD]
[TD]@yst38[/TD]
[TD]120 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]4[/TD]
[TD] asumanzeynep [/TD]
[TD]200 dk[/TD]
[/TR]

[TR]

[/TR]
[/TABLE]

HAFTANIN SPOR 1.si ________ asumanzeynep

HAFTANIN SPOR 2.si ________ yst38
HAFTANIN SPOR 3.sü ________ meyra__

Topigin onca prensesine bi de prens gerekiyodu dimi??
Benim prensim geliyo insallah
Ay ne güzel kızın oluyoo (iki oglsn annesi :))SaglıklA al inş kucagına
biriniz sokun hizaya valla bixi mesir macunu ilac niyetine yiyip kendimi kandırıyorum :)
hee mesir macunı yerken pilavına laf ettim :) şifa niyetine yedim kilo yapmaz :))herkes senden gaz bekliyot bonuscum

meyra ellerine saglık 30 dk sporla 4. Oldumya vay halimize

slm kizlar sizi cok seviyorum.hepsini okuyamadim ama desteginiz beni cok mutlu etti.bi aydir ailemleyim ve psikologa gidiyorum. donusum belli degil. ii degilim dualarinizi bekliyorum. hakkinizi helal edin uzduysem sizi.by

Elifunda ne güzel seni görmek,merak etmiştik.
Umarim hersey arzu ettiğin gibi olur,acil sifalar diliyorum.

Basin sagolsun derin,Allah rahmet eylesin yengene..
Annecigine yakininda ev bulmana sevindim,bundan sonrasinda hersey daha iyi olur inşallah.

Karbonat'i yazacaktim ben de unutmuşum sen yazinca hatirladim:)sirkeyi ilk defa duyuyorum,ilk firsatta deneyeceğim inşallah..

Meyve kurularini elma ve armutu kabuklarini soymadan ic çekirdeklerini alip halka seklinde doğradım,firca ile her iki tarafına limon suyu sürdüm (kararmamasi için) 100 derecede 1 saat boyunca pişirdim,tikir tikir oldular..tabi firina göre süre değişebilir,oldugu farkediliyor zaten..cok lezzetli oldular,ben siyah erikte kurutmayi düşünüyorum..:)

Yena'cim güzel gelişmelere sevindim,umarim sonucuda en güzel sekilde netleşir..:) temizlik konusunda kolaylıklar diliyorum.

Gunaydinnnn

Vurur yuze ifadesi...103.8 yaz bitanesii...:)))
Kasimpati haberim yokmus gibi yaz zayifliyormusum gibi

Yazdim ciğerim:)

Frida ile kesin ekside olursunuz haftaya,haydi bakalim gazaniz mübarek olsun,azminiz bizede bulaşsin.simdiden şampiyonlar belli ikinci kim diyesim geldi:)

Gözün aydin elif'cim,saglikla gelsin pasa.

Ellerine sağlık meyracım
Tüm spor yapanları kutlarım

Gunaydinnnn

Vurur yuze ifadesi...103.8 yaz bitanesii...:)))
Kasimpati haberim yokmus gibi yaz zayifliyormusum gibi
masallah bonus Azmin daim olsun canım
önümüzdeki hafta napsamda bonusdan eksi kilo bildirsem acaba

" frıda bonusu geçicekmiş " kasımpatı bunuda yaaz
ne güzel banada bulaştırır lütfen

canım sağlıkla al kucağına olgusunu inşallah hayırlı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…