hadi bakalım sağlıcakla kucağına al inşallah prensini :)Topigin onca prensesine bi de prens gerekiyodu dimi??
Benim prensim geliyo insallah
Zeynep ye istedigini kuzum ya biz zaten kiloluyuz helede hamileyken 103 tu 105 ti cokta farketmez diye dusunuyorum ben sahsim özüm :)
Elif hayirli olsun oglunuz ins.
Topigin onca prensesine bi de prens gerekiyodu dimi??
Gözünüz aydın Allah sağlıkla doğumunu da göstersin elifcimTopigin onca prensesine bi de prens gerekiyodu dimi??
Ay ne güzel kızın oluyoo (iki oglsn annesi :))SaglıklA al inş kucagınaTopigin onca prensesine bi de prens gerekiyodu dimi??
biriniz sokun hizaya valla bixi mesir macunu ilac niyetine yiyip kendimi kandırıyorum :)bende şimdi kahvemi içiyorum 2 saatdir balkon temizliyorum yaaws heryer çimento dış çephe yapılıyor yaa havalar serinledi serinliyeli bende suyu azaltım daha çok yeşil çaya yöneliyim bari geçen haftada içtim ama düzenli değil
ben napıcam bonus senin yapmaya çalışacağını bende yapmaya çalışacam :))) sabah kahvaltıda tandır ekmeği yedim biraz öncede bir mandalinaa ...
pilav nedir ağbii yaaa neyse afiyet olsuuun
vermek neysede onu korumak vermekten daha zor sanki bizdede mesir macunu var arada aklıma gelince çaylaa yiyorum
bonus istesin varya buraları ters düz eder bizi de hizaya sokarda yinede bilemiyorum önümüzdeki hafta ben ondan daha çok incelicem
hee mesir macunı yerken pilavına laf ettim :) şifa niyetine yedim kilo yapmaz :))herkes senden gaz bekliyot bonuscumAman ya rebbimmm iki kasik pilav yedim nasilda laf etmisleeerrrr :)) biri bide mesir macunuyla laf etmis he :)
Frida yarin zabahtan limonlu suyla acilis yapalim insbugun az yemeye niyet ettigim icin manyak bunyem ne sandiysa tobe ya rabbi bir haftadir acikmadigim kadar aciktim.
Iste bunlar hep pisikolocik...
slm kizlar sizi cok seviyorum.hepsini okuyamadim ama desteginiz beni cok mutlu etti.bi aydir ailemleyim ve psikologa gidiyorum. donusum belli degil. ii degilim dualarinizi bekliyorum. hakkinizi helal edin uzduysem sizi.by
selam arkadaşlar ugrayamadim iki haftadır ..bayramın birinci günü yengemi kaybettik kalp krizi 62 yaşındaydı bir söyler on günlerdi neşe doluydu cıvıl civildi soka girdik hala inanamiyorum..bu arada anneme benim bu sokakta ev bulduk onu tasidim yerlestirdim ama cok kotuyum yorgunluk uzuntu ..bugun evimdeyim artık dinlenmeye çalışıyorum çocuklarla ne kadar olursa artık..bu arada kizim birinci sınıfa başladı günde 8 kez okula gidip geliyorum .hepsi bir arada neye yetişeceğimi sasiriyorum...
kasımpatıcım sağol çok iyi oldu bu gerçekten aslında bildiğimiz ama uygulamadığımız veya zaman zaman unutuğumuz şeyler böyle tekrarlar çok iyi oluyor gerçekten özelikle şu yemekleri karıştırmayın olayı çok doğru ama ben yapamıyorum kii kansızlığım için yapmam lazım ızgara etin yanına salata çok sağlıklı ama ben bunun birde ayran katığım zaman helelede bağzen pilav o zaman yararından çok zarar olabiliyor emilimde olmuyor tabii tıpkı pekmezin emilimini süt ürünlerinin bozduğu gibii yada yeşil yapraklı yemekleri örnek ıspanak gibi yoğurtla yiyorum vee hooopppp yararı uçup gidiyor
diğer elmalı suyunun aynısının fazlasını katarak ben de hergün içiyorum ben yarım kaşık karbonat ve bir yemek kaşığıda sirke de kulanıyorum uzun zamandırda maydanoz kullanmamıştım bu karışımda seninkini görünce aklıma geldi bende başlıyayım en iyisi :)
AAA nasıl yaptın elma dilimlerini fırında kurutabilirmiyiz şimdii elmadan başka ne kurutsak acabaaa ? ben elma kurusuna bayılıyorum yaa
ayva ve armutda olurmu ki ?
Selam en sevdiklerim..
Merak etmişsiniz beni hepinizden Allah razı olsun tez zaman da incecik olasınız :)
Gerçekten vakit bulamıyorum okulların açılmasıyla tempom epey arttı..Oğlanın ödevleri beslenmesi kızıma ders çalışması için alan oluşturmamız ona ayak uydurmamız vb.
Onun dışın da çok şükür iyiyim, sadece çok şişmanım, tartılmıyorum uzun zaman oldu korkuyorum çok tartılmaya..
İşimle ilgili sevindirici gelişmeler var %90 olacak gibi oğlanın çıkışınıa yetişibleceğim bir saatte çıkacağım inşallah..
Bonusa da söylemiştim çok sevinemiyorum her an bişey olacak gibi...
Önümüz de ki hafta sanırım başlayacağım erken çıkmaya..
bugün çocukların yazlık kışlık olayını hallettim yarın bizimkilerii.halıları yıkamaya verceğim biraz dip temizlik yapabilirsem şahane olacak...
Gunaydinnnn
Vurur yuze ifadesi...103.8 yaz bitanesii...:)))
Kasimpati haberim yokmus gibi yaz zayifliyormusum gibi
Topigin onca prensesine bi de prens gerekiyodu dimi??
Ellerine sağlık meyracım[TABLE="class: grid, width: 860"]
[TR]
[TD]NO[/TD]
[TD]KULLANICI[/TD]
[TD]SPOR DAKİKASI[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1[/TD]
[TD] M meyra__ [/TD]
[TD]60 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2[/TD]
[TD] H Himal_ [/TD]
[TD]30 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]3[/TD]
[TD]@yst38[/TD]
[TD]120 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]4[/TD]
[TD]asumanzeynep [/TD]
[TD]200 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[/TABLE]
HAFTANIN SPOR 1.si ________ asumanzeynep
HAFTANIN SPOR 2.si ________ yst38
HAFTANIN SPOR 3.sü ________ meyra__
masallah bonus Azmin daim olsun canımGunaydinnnn
Vurur yuze ifadesi...103.8 yaz bitanesii...:)))
Kasimpati haberim yokmus gibi yaz zayifliyormusum gibi
ne güzel banada bulaştırır lütfenönümüzdeki hafta napsamda bonusdan eksi kilo bildirsem acaba
" frıda bonusu geçicekmiş " kasımpatı bunuda yaaz
canım sağlıkla al kucağına olgusunu inşallah hayırlı olsunTopigin onca prensesine bi de prens gerekiyodu dimi??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?