Ayrica yeni ayda listeye dahil olmak isteyenler yazabilir..bu ay yeter bu kadar bosvermislik deyip kendimi de listeye dahil edicim..
HAFTANIN 1.si.......................................-3.2 kg ................................................. YST38
HAFTANIN 2.si........................................-1.2 kg...................................................74FRIDA
HAFTANIN 3.sü.......................................-1 kg.........................................................MAVIPATIKLER
Ellerine sağlık canımAYIN 1.si................................................-3 kg ...................................................MAVIPATIKLER
AYIN 2.si................................................-2.9 kg....................................................YST38
AYIN 3.sü.............................................-0.4 kg.......................................................74FRIDA
Ellerine sağlık canım
Kilo veren haftalık ve aylık derece yapan arkadaşları kutlarım
Adaş emeklerin boşa gitmemiş ne güzel
Ben de liste de oliiciimm :))yeni ay yeni umutlar yeni başlangılar olur umarım.. ya da olmalı diye emrivaki yapiim sevgili bilinçaltıma :))
:))) Nasıl oluyorsa artıkBen senin adaşını anlamıyorum zaten..Ay çok yedim ay abarttım yok tandır ekmeği,nevale zırt vırt diye bizi baştan çıkarıyo kendisi iki gün protein günü yaptım deyip kilo veriyor esrarengiz bir durum hissediyorum.. :))
Yena'cim cok sevindim..
her hafta arti'da bildirilse liste'de olmak meğer ne kadar önemliymiş,idrak etmiş bulunmaktayım:) sürüden ayrilani kurt kapiyormus:)
Sahsim adina rahata cok cabuk alisiyorum,liste de iken en azindan az da olsa kendimi kontrol edebiliyordum.
Dilerim ikimiz içinde yepyeni güzel baslangiclar olsun,bir bir gitsin artilar..
Allah kolaylıklar versinNursena ev topluyomuş yine yazık
Kızlar hırsız olayından sonra kalmak istemiyorlarmış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?