Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

HAFTANIN 1.si.......................................-3.2 kg ................................................. YST38

HAFTANIN 2.si........................................-1.2 kg...................................................74FRIDA

HAFTANIN 3.sü.......................................-1 kg.........................................................MAVIPATIKLER

AYIN 1.si................................................-3 kg ...................................................MAVIPATIKLER

AYIN 2.si................................................-2.9 kg....................................................YST38

AYIN 3.sü.............................................-0.4 kg.......................................................74FRIDA

Arkadaslar vakif olmadigim için listenin kurallarini bilmiyorum ama ben aramiza yeni katilan arkadaslarimizi listede olmak isteyebileceğini düşünüp listeye dahil ediyorum ama bildirim ve topikte paylasim olmayınca da hos bir durum olmuyor sanki,daha önce yena arkadasimizin bu konuda uyguladigi bir kural var miydi?
bir süre aktif olunduktan sonra listeye dahil olunsa sanki daha iyi olucak gibi..

Yena yoğun olduğu ve mesajini göremeyebileceği için sizlere sormak istedim..

Ayrica yeni ayda listeye dahil olmak isteyenler yazabilir..bu ay yeter bu kadar bosvermislik deyip kendimi de listeye dahil edicim..

Ben de liste de oliiciimm :))yeni ay yeni umutlar yeni başlangılar olur umarım.. ya da olmalı diye emrivaki yapiim sevgili bilinçaltıma :))

Emeğinize sağlık sevgili Meyra ve Kasımpatı

Elifçiğim Sağlıkla kucağına alırsın minik erkeğini inşş.

Bengisuu yoktun epeydir merak ettik ama şu an görüyorum seni. :))

Yeliz de yok, takımdamı acaba.?

Son düzenleme:

Ellerine sağlık canım
Kilo veren haftalık ve aylık derece yapan arkadaşları kutlarım
Adaş emeklerin boşa gitmemiş ne güzel

Ellerine sağlık canım
Kilo veren haftalık ve aylık derece yapan arkadaşları kutlarım
Adaş emeklerin boşa gitmemiş ne güzel

Ben senin adaşını anlamıyorum zaten..Ay çok yedim ay abarttım yok tandır ekmeği,nevale zırt vırt diye bizi baştan çıkarıyo kendisi iki gün protein günü yaptım deyip kilo veriyor esrarengiz bir durum hissediyorum.. :))

Ben de liste de oliiciimm :))yeni ay yeni umutlar yeni başlangılar olur umarım.. ya da olmalı diye emrivaki yapiim sevgili bilinçaltıma :))

Yena'cim cok sevindim..
her hafta arti'da bildirilse liste'de olmak meğer ne kadar önemliymiş,idrak etmiş bulunmaktayım:) sürüden ayrilani kurt kapiyormus:)
Sahsim adina rahata cok cabuk alisiyorum,liste de iken en azindan az da olsa kendimi kontrol edebiliyordum.

Dilerim ikimiz içinde yepyeni güzel baslangiclar olsun,bir bir gitsin artilar..

Hayriye sobanın etrafın da huzur ve mutlulukla oturun akşamları hoş sohbet eşliğin de fokurdayan çaydanlık sesi çıtlayan kestane falan :))

Derinciğim, başınız sağolsun resmini görmüştüm yengenin genç ve neşe dolu bir kişilik idi..
Ecel işte ,kimileri aniden habersizce ayrılır aramızdan.
Merak ettiğim diğer konu gün de 8 kez okula niçin gidip geliyorsun. ? Hesaplıyorum ama ,işin içinden çıkamıyorum. :)

amin canım inşallah.. ben nasıl vereceğim bir sürü kiloyu bilmiyorum bir tarafım çok umutsuz diğer yanım başarırsın,başarmalısın diyor..
Pazartesi veya salı tartılacağım ama acaip korkuyorum kesin 120 falan oldun diyor iç sesim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…