- 10 Şubat 2015
- 3.884
- 26.864
- 508
amin canım inşallah.. ben nasıl vereceğim bir sürü kiloyu bilmiyorum bir tarafım çok umutsuz diğer yanım başarırsın,başarmalısın diyor..
Pazartesi veya salı tartılacağım ama acaip korkuyorum kesin 120 falan oldun diyor iç sesim..
Nursena ev topluyomuş yine yazık
Kızlar hırsız olayından sonra kalmak istemiyorlarmış.
Lahmacun mideme dokundu
Yürüyüşe diye çıkıp Boğaz yaparsan böyle olur iişte gerçi sonrasında içtiğim kahve ve yanında yediğim çikolatalı leblebilerin de suçu var birazcık
Yena'cim lütfen kendini mutsuz etme,sen öyle cok güçlü öyle güzel yüreklisin ki kisa sürede alinmiş artilari bir cirpida ugurlarsin eminim ki..
Yogunluklarindan dolayi biraz motivasyon eksikliği yasiyorsun ama ben eminim ki güzel günler yakin...
haydi simdi seni demoralize eden her duygu ve düşünceyi bir kenara birak,iste o zaman göreceksin sahip olduğun azim ve motivasyonun yüreğinde,elinde senin kontrolünde olduğunu...
Yenacım ben de sana inanıyorum başarırsın sen
Kasımpatının dediği gibi yerleşmemiş kilolar çabukça gidecektir senin de bildiğin şeyler tabii bunlar
Önemli olan başlamak deyip bir klişeyi daha hatırlatayım :)
yena'cim ve asuman ablacim ben cikiyorum musadenizle,film izleyeceğiz esimle.:)
size hos muhabbetler,huzurlu geceler..
KAsımpatı,
kurutulmuş meyveleri nasıl muhafaza etmek gerek acaba.. Senin ilk tecrübenmi.?
Yanılmıyorsam dafi erik kurutmuştu ama güneşte diye hatırlıyorum emin olmamakla birlikte...
Liste için tesekkürler emeğine saglık canım
guzel bir gunu kotu kapattım oglum fındık ezmesi istedi ve bende 4 5 cay kası gı fındık ezmesi yedimguya guzel gitmişti bugun birde yatma oncesi yedim iyi geceler canlarr
Ben uzun süredir yapmayi düşünüyordum ama firsat olmamisti bir türlü,ilk defa yaptım..
buranin nemli havasindan dolayi güneşte kurutmak mümkün değil maalesef,ama firinda inanilmaz güzel oldular,limon sürünce de hic kararmadi,bir ara resmini ceker yüklerim buraya inşallah..
cam kavonoza koydum ben,ama arkadasim nofros poşetlerine az az koyuyormuş,aylarca bozulmadigini söyledi.
Bir de unuttum yazmayi bazilarinin üzerine limon sürdükten sonra tarcin serptim,onlar daha güzel oldu yapmak isterseniz..
İyi seyirler tatlım..
Lİsteye ilgili sorunu yanıtlıyayım sonra okursun sen :)) İlk gelenleri ikinci hafta ekliyorduk listeye..Lİstede olupta iki hafta mazeretsiz bildirim yapmayanları da çıkarıyorduk listeden...
Sonuçta bir ciddiyeti anlamı olmalı ki olumlu yaptırımı olsun dimi..
İyi seyirler Kasımpatı
Çekirdek de var mı :)
Ben üşenmezsem denemek istiyorum meyve kurutmayı :)
Denemek istiyorum vakit bulduğum an..tarçınlı şahane olur bence de..
İyi geceler canımBen de iyi geceler diliyorum..
yaşasııın süperBen de liste de oliiciimm :))yeni ay yeni umutlar yeni başlangılar olur umarım.. ya da olmalı diye emrivaki yapiim sevgili bilinçaltıma :))
yani işte bende şaştım bir günde iki ev oturması yapıp bişey yemeden gezmekEllerine sağlık canım
Kilo veren haftalık ve aylık derece yapan arkadaşları kutlarım
Adaş emeklerin boşa gitmemiş ne güzel
Ben senin adaşını anlamıyorum zaten..Ay çok yedim ay abarttım yok tandır ekmeği,nevale zırt vırt diye bizi baştan çıkarıyo kendisi iki gün protein günü yaptım deyip kilo veriyor esrarengiz bir durum hissediyorum.. :))
Lahmacun mideme dokundu
Yürüyüşe diye çıkıp Boğaz yaparsan böyle olur iişte gerçi sonrasında içtiğim kahve ve yanında yediğim çikolatalı leblebilerin de suçu var birazcık
ne güzel kararlar çok sevindim haftaya toprağanla beraber tabloya girersiniz artık şu meyvaları bende deniycem canım sağolYena'cim cok sevindim..
her hafta arti'da bildirilse liste'de olmak meğer ne kadar önemliymiş,idrak etmiş bulunmaktayım:) sürüden ayrilani kurt kapiyormus:)
Sahsim adina rahata cok cabuk alisiyorum,liste de iken en azindan az da olsa kendimi kontrol edebiliyordum.
Dilerim ikimiz içinde yepyeni güzel baslangiclar olsun,bir bir gitsin artilar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?