sordugun için tesekkurederımmm canımsizin işler nasıl mavipatikler .? Yoluna girdimi eşinin işleri.?
canım hamılesın alman cok normal ekmek fazla gıbı ama beyaz ekmekten kacon inş bol sutun olur bebişe yarar aldıkların gidersenden dogum donradı bol su iç bol emzir canım. Saglıkla kucagına al inş bebeğiniBen bu aralar çok yiyorum: (
Ondan bu ay artıdayım 1.3 olarak...
Ama onune geçmem lazım: (
Yeşilçay falanda içemiyom, neyse hamilelik özel durum alıcaksam alıcam artık.
Az yemeye ozen göstermekten başka yapacak başka bileyim yok, azda yürüyüşte yapıyorum.
Son zamanlarda günlük yediğim 1,5-2ekmeği azaltmam lazım, birazda ara ara yediğim şeker çikolatayı.
Ins en yakin zamanda halledilir bu meseleniz.sordugun için tesekkurederımmm canım
Esim henüz ank. İçine sinen bi iş bulamadı o trabzonda ben ankaradayım hala malesef. Diyorum buda bizim sınavımız inş hayırlısıyla bu snavı verıp birdaha ayrılmamak üzere bir arada oluruz.2 cocukla yalnız olmak cok zor annemler yakın bana Allahtan
Günaysın herkese
:)) bu hafta şans eserı verdım tatlım oncesıde cok yogundum kosusturmaktan bıtap düşüyodum bundan sonra almam muhtemel spor yok diyet sıkı deil iş yokIns en yakin zamanda halledilir bu meseleniz.
Hem kilo verip hem sizlanma mavis adami hasta etme
simit dışında iyi bir kahvaltı ama yolumuz uzun arada oluyor kacamak bence kacamak için en iyi ogun kahvaltı gunun huzurla gecer umarımmmmOff of millet haftasonu kahvaltisini ozler ben istemiyorum.
Oglanda fazla istahli tartisma olmasi kacinilmaz. Bende arada kaynadim gittim.
Biraz simit yedim bi tane degildi yarim sanirim bilmiyorum o sirada hem yemek hem yedirmek hem konusmak olarak bir mucadele icindeydim.
Biraz peynir domates patates 1-2 dilim salam yedim. Belki kilosu olmayana cok degildir haftada 1-2 kere ama bana cok iste.
Yarin boyle yapmiycam. Surekli sabretmek zorunda olmakta sinirimi bozuyo yani guzel uyandim ama pek ic acici baslamadim gune.
Burdayım meyracım
Sağol meyracımtelefonda konuşuyodum yeni yazabildim.
tamam ablacım ya ankarada patlama olmuş ya ne bileyim merak ettim seni, ondan sordum.
Sağol meyracım
Beni de yeni aradı sağolsun ondan duydum büyük kızım kursta ama sıkıntı yok şükür
Puzzle da ayrı bir merak benim kardeşim yaptı birkaç tane çerçeveletti hatta güzel tablo gibi oluyor tabii meraklısına :) sana kolay gelsin canım
sordugun için tesekkurederımmm canım
Esim henüz ank. İçine sinen bi iş bulamadı o trabzonda ben ankaradayım hala malesef. Diyorum buda bizim sınavımız inş hayırlısıyla bu snavı verıp birdaha ayrılmamak üzere bir arada oluruz.2 cocukla yalnız olmak cok zor annemler yakın bana Allahtan
Günaysın herkese
canım hamılesın alman cok normal ekmek fazla gıbı ama beyaz ekmekten kacon inş bol sutun olur bebişe yarar aldıkların gidersenden dogum donradı bol su iç bol emzir canım. Saglıkla kucagına al inş bebeğini
Gunaydin herkeslere :)
Dun kacirdigim icin sis uyandim artilarla bugun daha kacirmak yok ins fridadan fazla vermeliyim100 gr da olsa
Meyracim aylik cok iyi almissin bundan sonrada az da olsa alicaksin uzulup sıkılmayın nolur hamileyken yenen yemek ayri keyiflidir. Abur cuburu sekerli olanlardan cok yeme yeter sana bence ekmekte tam bugday al dilimli koy dolaba ondan ye. Beyaz ekmekte alirsin yine ama mesela sadece haftasonlari alim de oyle alistir kendini yediklerindende pisman olma asermeye bak.
Neyi nasil yapicam diyede hic dusunme biz senin arkandayiz tecrubeli anneler olarak sana yardimci oluruz fikirde veririz yalniz hissetme kendini. Ilk sana liste yapariz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?