Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Ben bu aralar çok yiyorum: (
Ondan bu ay artıdayım 1.3 olarak...
Ama onune geçmem lazım: (
Yeşilçay falanda içemiyom, neyse hamilelik özel durum alıcaksam alıcam artık.
Az yemeye ozen göstermekten başka yapacak başka bileyim yok, azda yürüyüşte yapıyorum.
Son zamanlarda günlük yediğim 1,5-2ekmeği azaltmam lazım, birazda ara ara yediğim şeker çikolatayı.

sizin işler nasıl mavipatikler .? Yoluna girdimi eşinin işleri.?
sordugun için tesekkurederımmm canım
Esim henüz ank. İçine sinen bi iş bulamadı o trabzonda ben ankaradayım hala malesef. Diyorum buda bizim sınavımız inş hayırlısıyla bu snavı verıp birdaha ayrılmamak üzere bir arada oluruz.2 cocukla yalnız olmak cok zor annemler yakın bana Allahtan
Günaysın herkese

canım hamılesın alman cok normal ekmek fazla gıbı ama beyaz ekmekten kacon inş bol sutun olur bebişe yarar aldıkların gidersenden dogum donradı bol su iç bol emzir canım. Saglıkla kucagına al inş bebeğini

Gunaydin herkeslere :)

Dun kacirdigim icin sis uyandim artilarla bugun daha kacirmak yok ins fridadan fazla vermeliyim 100 gr da olsa

Meyracim aylik cok iyi almissin bundan sonrada az da olsa alicaksin uzulup sıkılmayın nolur hamileyken yenen yemek ayri keyiflidir. Abur cuburu sekerli olanlardan cok yeme yeter sana bence ekmekte tam bugday al dilimli koy dolaba ondan ye. Beyaz ekmekte alirsin yine ama mesela sadece haftasonlari alim de oyle alistir kendini yediklerindende pisman olma asermeye bak.

Neyi nasil yapicam diyede hic dusunme biz senin arkandayiz tecrubeli anneler olarak sana yardimci oluruz fikirde veririz yalniz hissetme kendini. Ilk sana liste yapariz

Ins en yakin zamanda halledilir bu meseleniz.
Hem kilo verip hem sizlanma mavis adami hasta etme

Off of millet haftasonu kahvaltisini ozler ben istemiyorum.
Oglanda fazla istahli tartisma olmasi kacinilmaz. Bende arada kaynadim gittim.

Biraz simit yedim bi tane degildi yarim sanirim bilmiyorum o sirada hem yemek hem yedirmek hem konusmak olarak bir mucadele icindeydim.

Biraz peynir domates patates 1-2 dilim salam yedim. Belki kilosu olmayana cok degildir haftada 1-2 kere ama bana cok iste.

Yarin boyle yapmiycam. Surekli sabretmek zorunda olmakta sinirimi bozuyo yani guzel uyandim ama pek ic acici baslamadim gune.

Ins en yakin zamanda halledilir bu meseleniz.
Hem kilo verip hem sizlanma mavis adami hasta etme
:)) bu hafta şans eserı verdım tatlım oncesıde cok yogundum kosusturmaktan bıtap düşüyodum bundan sonra almam muhtemel spor yok diyet sıkı deil iş yok
Miskin miskin tv izliorum sporu hayatıma sokmalıyım ama cıkk yapamıorummm
sizde umudum gaza gelirim die
sizi seviorummmmmm

simit dışında iyi bir kahvaltı ama yolumuz uzun arada oluyor kacamak bence kacamak için en iyi ogun kahvaltı gunun huzurla gecer umarımmmm

Hayırlı hafta sonları dilerim herkese
Büyük kızım kursta eşim de yok bugün biz de küçük kızımla yaptık kahvaltıyı
Bonuscum aynı durumdayız hergün az yeme kararı alıp ben de hiç başaramıyorum ne yazık ki
Yine abarttım anlayacağınız kahvaltıyı
Ama mavipatiklerin dediği gibi kahvaltı bir şekilde dengelenebilir akşam da abartmamak şartıyla

çok teşekkürler herkeze telefondan alıntı yapamıyorum ...
yenacim aynen çok neşeliydi 61 yaşındaydı ama enerjisi muhabbeti kişiliği herşeyi 35 40 di ...çok üzgünüz ...okul olayını anlatayım sabah 9 da derse başlıyor naz gidiyoruz birakip geliyoruz ;öğlen yarim da çıkıyor gidiyorum alıyorum eve getiriyorum yemek yiyor okula gidiyoruz 130da ders başlıyor eve geliyorum bir saat sonra tekrar okula gidiyirum almak için tekrar eve geliyoruz ...okul ile aramız 15 dakika ama çok yorucu oluyor nisa ile evde hicbir is yapmaya fırsatım kalmıyor bazen nisada geliyor benimle mahvoluyorum...
neyse ayak bileklerim çok agriyordu..6 aydır bu kadar yoğunluk sürekli ayakta kiloda çok dün dra gittim ...hicbisey cikmadi sadece kanda iltihap varmis antibiyotik verdi agri kesici verdi...yuruyemiyordum servise vermeyi dusunuyorum

kızlar bende 1000lik puzzle aldım: )
oda kocaman bişeymiş ya: )
nasıl yapıcam bilmiyorum, sonra bitince tabloda oluyomuş, hamilelikten pek bi yere çıkamıyorum boş kalınca beni oyalasın diye düşündüm, 40tlye de bayıldım bu arada: )))
yalnız sonradan pek içime sinmedi puzzlenin görüntüsü, pek fazla seçenek yoktu girdiğimiz yerde, sonra isterseniz sipariş edebiliriz dediler telefonda, bende başka bir model beğendim onu sipariş edicem inş bugün, ne zaman gelir artık bilemiyorum.
ebatı 48X68cm
şayet biterse paylaşırım sizinle fotosunu unutmazsam: )))

Son düzenleme:
telefonda konuşuyodum yeni yazabildim.
tamam ablacım ya ankarada patlama olmuş ya ne bileyim merak ettim seni, ondan sordum.
Sağol meyracım
Beni de yeni aradı sağolsun ondan duydum büyük kızım kursta ama sıkıntı yok şükür
Puzzle da ayrı bir merak benim kardeşim yaptı birkaç tane çerçeveletti hatta güzel tablo gibi oluyor tabii meraklısına :) sana kolay gelsin canım

sağol ablam, aman iyi olun ayrıca.

annenler yanındaysa çok dert etme inan, desteklerse sana şayet...
bak benim annemler yanımda değil çocuk yok eşimde yanımda amaaa işte yinede yalnız gibisin bazen..
inş eşinde biran önce iş durumunu halleder hayırlısı ile.

ecmain inş, sağol canım.
beyaz ekmeği kesme fikri aklımda sağol sayende, inş hayata geçircem.
bu arada ben nişanlıyken 6-7kilo vermiştim diyetle, o zaman çavdar ekmeğinin acayip faydasını görmüştüm: )
tavsiye ederim: )
bbimden alıyodum, tadıda hoşuma gidiyordu, diğer ekmeğe göre biraz fiyat farkı vardı heralde, taze gelirdi.

sağol canımmmm
dün akşam bende baya baya kaçırdım yemeği, sonra midemdeki erisin diye 1bardakta kola içtim, tüm gece yandım aşırı karbonhidrat yüklemesinden dolayı: )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…