Eki Görüntüle 1652476 Selâmün aleyküm Ben bugün unuttum tartılmayi birazda bilinç aldım unutturuyor sanırım bugün de bunla ugrastim öf işler hiç bitmiyor resim mi düzeltmenin bem
HAFTANIN 1.si.......................................-3.2 kg ................................................. YST38
HAFTANIN 2.si........................................-1.2 kg...................................................74FRIDA
HAFTANIN 3.sü.......................................-1 kg.........................................................MAVIPATIKLER
AYIN 1.si................................................-3 kg ...................................................MAVIPATIKLER
AYIN 2.si................................................-2.9 kg....................................................YST38
AYIN 3.sü.............................................-0.4 kg.......................................................74FRIDA
Annemler saolsunlar cok destek ama hiç birsey eşin yerini tutmuyor. Eş başka birsey.annenler yanındaysa çok dert etme inan, desteklerse sana şayet...
bak benim annemler yanımda değil çocuk yok eşimde yanımda amaaa işte yinede yalnız gibisin bazen..
inş eşinde biran önce iş durumunu halleder hayırlısı ile.
ecmain inş, sağol canım.
beyaz ekmeği kesme fikri aklımda sağol sayende, inş hayata geçircem.
bu arada ben nişanlıyken 6-7kilo vermiştim diyetle, o zaman çavdar ekmeğinin acayip faydasını görmüştüm: )
tavsiye ederim: )
bbimden alıyodum, tadıda hoşuma gidiyordu, diğer ekmeğe göre biraz fiyat farkı vardı heralde, taze gelirdi.
sağol canımmmm
dün akşam bende baya baya kaçırdım yemeği, sonra midemdeki erisin diye 1bardakta kola içtim, tüm gece yandım aşırı karbonhidrat yüklemesinden dolayı: )
Selam ben geldim.internette sorun vardı giremedim.bildirimi de bu yüzden yapamadm kusura bakmayn.hem bu sebeple bu hafta 1.5 kilo aldığmı öğrenemediniz:)
derin basınız sagolsun.ani vefat edenler nedense insanı daha da bi sarsıyo.
Yena is durumunun ayarlanmasna cok sevindim.umarm cocuklarnla daha cok vakit gecirirsin.
Kasmpatı ben de kurutulmuş meyvelere bayılırm.bi ara canm tatlı cikolata cektiginde hep kuru meyve yemistim ve cok iyi kilo vermistim.tavsiye ederim.
Elif hayırlı olsun.öğrenmissin cinsiyetini.hep icimden senin icin erkek geciyordu.sanırm yazmıştm buraya da.
Meyra hamilesin kuzum kilo alman cok cok normal.gecen burda bi topikte okudum.bi bayan gebelik boyunca 30 kilo aldığnı yazmıştı.ama biz ins dikkat ettigimiz icin hu kadar fazla almayz.ben 15 kiloyu gecmezsem razıyım.
Bu arada gecen hafta önüme ne geldiyse yedim.midem sisti resmen.ama bu hafta öyle abur cubur yemek yok
Bi de okul beni cok yoruyo.sınıfa adapte olmaya calışyorum.3.sınıf okutuyorum.gecen yılki okulum taşmalıydı genelde köy cocuklari oluyordu.ve sınifim cok basarilıydi.deneme sınavnda türkiye geneli 1. ve derece yapan öğrencilerim oluyordu.simdi gittigim okul biraz daha elit kisilerin oturdugu bi semt.daha iyi ögrenciler bekliyordum ama hayal kırıklığına uğradm.dakikada 3 kelime okuyan var.ayrıca ahlaki yönden cok kötüler.vecen bi oyun oynuyalardi.hani biz küçükten tuzluk yaptk derdik kagittan yapar parmaklarla gecirirdik.bilirsiniz belki.iste o vardi ellerinde ben aldm vakim icine be yazmışsnz dedim.meslekleri yazmislardr diye düşündüm.bi okudum şok ooldum.öyle pis müstehcen kelimeler yazmışlar ki agzım ack kaldi.ben utandm ya.bu cocuklar böyle seyleri nerden öğreniyolar..Allah bana sabır versin.
Aydinlik bir geleceğe doğru ilerlediğimiz,ferah,kardeşçe,birlik ve beraberlik dolu günlerimiz olsun inşallah..
Vefat eden kardeşlerimize Allah rahmet eylesin.Yüreklerine acilar düşmüş ana,baba,es,evlat ve sevdiklerine Rabbim sabirlar versin..
Ümitvarim,herseyin er yada gec aslina döndüğü gibi bizler de toplum olarak aslimiza döneceğiz inşallah..Yeniden tipki canakkalede kardeşçe,birlik ve beraberlik için de savaşan dedelerimiz gibi aciyi,sevinci,kederi,hüznü paylaşacak bu kine,nefrete,kutuplasmaya,ayrimciliga,ötekilestirmeye inat güzel günler baris dolu günler göreceğiz inşallah...
Arkasindan dua edilmesini istememis bilemiyorum rahmet dilemekte sakinca varmidir duaya girer mi inanmayan bir insan icin.Levent kirca vefat etmiş simdi öğrendim,Allah rahmet eylesin inşallah..
Hosgeldin kasimpati bende ümitvarım ama birde gercekler var. Canakkale ruhu simdi cok az insanda var hele gencler....vatan nedir bilmeyen gencler var bende gencim yaslanmadim daha ama suursuzda degilim hamdolsun.
Bugun vatan elden gidiyo gelin deseler durup dusuncek durumdayiz hepimiz. Oyle o zamanki gibi varini yogunu ortaya koyacak insan az. Herkes once kendini garantiler isimize gelmez cabalamak. Konusmaya gelince konusuyoruz ama birlik ruhu cok az gercekten.
Umudum akli yitmis kandirilmis ya da gozune perde inmis insanlar icin... Onlarla bir goruste bulusurum kardeste olurum herkes insan olarak esittir. Ama dusmanimla asla kardes olmam olamam. Ötekilestirmeyse varsin oyle olsun..
Benim kanimca bu otekilestirme degildir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?