- 21 Mayıs 2010
- 17.971
- 41.061
- 798
Ayni fikirdeyim bende en ihtiyacimiz oldugu zaman...ve gercekten cok uzgunum icinde bulundugumuz durum icin.Hosbulduk bonus'cum..
Ben genel manada yazmistim yazimi,belli bir fikri,düsünceyi,ideolojiyi gözetmeksizin.. Cünkü sahsi fikrime göre terörün panzehiri; " Birbirine kenetlenmiş bir millettir" her ne kadar bazi değerlerimizi unutsakta su zamanda kardeş olmaya her zamankinden cok fazla ihtiyacimiz olduğunu düşünüyorum..Yoksa eleştiri değil di maksadım,sadece nazarimi ortadaki yapilan yanlis ve hatalara degil vefat eden canlara,aciya odaklandigim için içimdeki üzüntümü dile getirdim sadece..
Banada ver kek cok ihtiyacim varmis gibi :)Bonus ben topiğimi sahipsiz bırakmam merak etme çayım ve kekimle buradayım :)
Bonus haftasonu ben de saçma sapan beslendim,hala da toparlanabilmiş değilim..toparlanırız inşallah tez vakitte..
Meyra geçmiş olsun,uzun sürmez inşallah bulantilarin..
Bengisu saskinlikla okudum mesajini,Allah yardimcin olsun nesli yetirtirmek kolay değil gerçekten..
Merhabalar
Sabah annemlere gidip geldim amcam gelmiş yıllardır görmemiştim onu gördüm geldim
Kahvaltıyı orda yaptım çok abartmadım eve geldim çay demledim tekrar ve yanında bir dilim kek yedim
Hala tam diyete adapte olamadım maalesef ama vazgeçmek yok hep mücadeleye devam
Olaylar beni de üzdü tabii hem kaybedilenler hem de vatanı karışıklığa sevketmek istenmesi ayrı ayrı üzücü
Allah fırsat vermesin amaçlarına ulaşamasın vatan hainleri inşallah
Merhabalar
Acisiz,kansiz,vahset yasanmayan huzurlu gunler,haftalar diliyorum..
Cumartesi sabah isyerin de Ankara haberlerini duyunca kalbim agzima geldi nefesm kesildi..Asuman orda biliyorum kizlari disarda olabilir yuzyuze gormesem de orada yasiyor olmalari odumu kopardi...
Ben sadece sesini duydugum sanaldan yazistigim birileri icin boylesi Endiseleniyorken yakinlarini dusunemiyorum ;( ote yandan nasil birine hatta birilerine kiyabilirsin Allahn verdigi yasama ne hakla son vereblrsin..
Aklim almiyor. Bu kadar basitmis gibi cok olagan bir durummus gibi.. Patir patir insanlar oluyor.. ;(
Allah islah etsin..
Kasimpati pazar gunu tartildim 115 kilom
Merhabalar
Acisiz,kansiz,vahset yasanmayan huzurlu gunler,haftalar diliyorum..
Cumartesi sabah isyerin de Ankara haberlerini duyunca kalbim agzima geldi nefesm kesildi..Asuman orda biliyorum kizlari disarda olabilir yuzyuze gormesem de orada yasiyor olmalari odumu kopardi...
Ben sadece sesini duydugum sanaldan yazistigim birileri icin boylesi Endiseleniyorken yakinlarini dusunemiyorum ;( ote yandan nasil birine hatta birilerine kiyabilirsin Allahn verdigi yasama ne hakla son vereblrsin..
Aklim almiyor. Bu kadar basitmis gibi cok olagan bir durummus gibi.. Patir patir insanlar oluyor.. ;(
Allah islah etsin..
Kasimpati pazar gunu tartildim 115 kilom
Allah razı olsun güzel gönüllü arkadaşlarımBanada ver kek cok ihtiyacim varmis gibi :)
Yenanin dedigine katiliyorum bende Ankara ve patlama denince aklima geldin.
Elmaları afiyetle ye meyracım sana ve bebeğine bol vitamin olsun
Ben de dün sütçüden aldım elma markettekilere göre daha doğaldır ne kadar olsa
Nerde bu topigin sakinleri?
Sabah kahvaltinin pesine 2-3 minik eticin ve bir minik lokma kek yedim tatli istegimi bastiramadim pismanda oldum cunku ekmekte yemistim 2 dilim.
Simdide canim cok yemek istiyo zor duruyorum. Evdede beni yoldan cikaracak cok sey var. 1 fincan tarcinli sut ictim yemek saatine erken daha diye.
Aslinda onlari yedigim icin icmiycektim sutumu ama araninca ictim.
ve aleyküm selamSelamün aleykümm...
Gununuz aydin olsun arkadaslar...
Gunumuz aydin olsun ins.
Günaydın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?