Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Merhabalar
Sabah annemlere gidip geldim amcam gelmiş yıllardır görmemiştim onu gördüm geldim
Kahvaltıyı orda yaptım çok abartmadım eve geldim çay demledim tekrar ve yanında bir dilim kek yedim
Hala tam diyete adapte olamadım maalesef ama vazgeçmek yok hep mücadeleye devam
Olaylar beni de üzdü tabii hem kaybedilenler hem de vatanı karışıklığa sevketmek istenmesi ayrı ayrı üzücü
Allah fırsat vermesin amaçlarına ulaşamasın vatan hainleri inşallah

Merhabalar

Acisiz,kansiz,vahset yasanmayan huzurlu gunler,haftalar diliyorum..

Cumartesi sabah isyerin de Ankara haberlerini duyunca kalbim agzima geldi nefesm kesildi..Asuman orda biliyorum kizlari disarda olabilir yuzyuze gormesem de orada yasiyor olmalari odumu kopardi...
Ben sadece sesini duydugum sanaldan yazistigim birileri icin boylesi Endiseleniyorken yakinlarini dusunemiyorum ;( ote yandan nasil birine hatta birilerine kiyabilirsin Allahn verdigi yasama ne hakla son vereblrsin..
Aklim almiyor. Bu kadar basitmis gibi cok olagan bir durummus gibi.. Patir patir insanlar oluyor.. ;(
Allah islah etsin..

Kasimpati pazar gunu tartildim 115 kilom

Ayni fikirdeyim bende en ihtiyacimiz oldugu zaman...ve gercekten cok uzgunum icinde bulundugumuz durum icin.

Ben yapilan hatalari yanlislari soylemedim zaten sen canakkale ruhu deyince kimsede olmadigi gercegi gecti icimden.

Ayrica seni ayirarak soyluyorum ama her taraf siyaset yuzunden kana bulanmisken sadece ölenlere odaklaniyorum demekte samimi gelmiyor bana. Bir yerde ölen degilde ÖLDÜRÜLMÜŞ insanlar varsa tek dusunulen sey kimin niye yaptigidir. Bunu dusunmeyelim ölenlere bakalim demek olur mu?

Burasi yeri degil icim cok dolu kendimi tutmaliyim.

sağol canım inş.

inş.

eşimin dedesigilin küçük bir elma bahçesi var, ordan elma geldi, isteyen olursa bende elma verebilirim arzu edenlere: )
kırmızı elma, elmayı genelde cadılar verir ama ben cadı değilim: )

aynen ablacım akıl alacak gibi değil...
dün erzurumda 2asker şehit edilmiş, kuzenim erzurumda asker olunca yüreğim ağzıma geldi...
bizde üzülüyoruz ama en çok ateş düştüğü yeri yakıyor...
çok şükürki bir sıkıntı yokmuş kuzenimde.
allahım imandan ayırmasın cümlemizi, sonumuzu hayreylesin inş. hayırlar versin inş.
sanki dünyanın çivisi çıktı..
en çokta içimi acıtan savaşlarda ölen bebekler..

Banada ver kek cok ihtiyacim varmis gibi :)

Yenanin dedigine katiliyorum bende Ankara ve patlama denince aklima geldin.
Allah razı olsun güzel gönüllü arkadaşlarım
Meyracım da merak etmiş sağolsun

sakin bi şekilde bende buralardayım canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…