Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Selam kızlar.bu hafta diyet konusuna dikkat edecem.az da olsa gecen haftaya göre eksi cikmak istiyorum.gecen cuma92 ydim bakalm bu hafta ne olacak?gercekten artk zayıf normal biri olmak istiyorum.dogumdan sonra bu isi ciddiye alacam.her gun okula giderken kiyafet dusunmek yoruyo beni istedigini alıp giyinememek zoruma gidiyo.ve büyük bedenleri sormak utandırıyo acikcasi.su anda cok kötü görünmuyorum.fazlaligi olan biri gibiyim.gecen kis 98 dim sonucta.su anda 15 haftalk gebe olarak 92yim.ama dogumda kilom ne kadar az olsa o kadar iyidir deyip her önümegeleni yemiyecem.hamilelikte ekmek yemek nedense rahatlatıyo beni ama azaltmalıyım.ha tabi bebeğim icin yeterli besleniyorum.

Bengisu
Ölcut degil ama kilolu hamilelikte az kilo aliniyor..
Kizim da 75 civariydim yaklasik 24 kg aldim :)) calisiyordum ve surekli oturuyordum onun da etkisi var muhtemel. Oglum da 92 kiloyla hamile kaldim 100 le dogurdum..
Siz gebe kisiler epey bilinclisiniz fazla almayacaksiniz eminim ben..
Ebru salli gibi tamamlayacaksiniz bu gidisle sureci..

Haftasonu alisveris yaptim..hep zayiflayacagim diye calisiyor olmama ragmen giysi almamaya calistim.. Sonra dusundum bir itme fonksiyonu olusur belki beslenmeme dikkat etmem de..
bosvermislik beni daha da bosluga itiyor aynaya baktigim da sisko ama bakimli birini gormek istiyorum artik..
Ozetle haftasonu cok alisveris yaptim iyi oldu aldigim pantolonlarin bel olcusu bir dönüm :) ama olsun mutlu oldum. Renkli bluz ve gomlek aldim .trenckot aldim hem de krem rengi, bir devrim benim icin bu renk :)
Siyah bir de ayakkabi aldimmi tamam..

Son düzenleme:
Özmuayene diye bir başlık açılmış. baktınızmı .? görünce kendimi ihmal ediyormuşum diye düşündüm..ben de annemden dolayı risk altındayım..Fakat hiç böyle detaylı meme muayenesi yapmadım kontrole de gitmedim..

sağol asumancım..
Kısa süre de bollaşır inşallah aldığım ciciler.. :)

İnşallah canım
Kısa süre sonra başlarsın daraltmam lazım diye artık
Hangi konuda kendimize yeterli özeni gösterebiliyoruz ki zaten

Kendimden bahsedeyim size :)) İşlerim yolun da gitmeye başladı çok şükür..Mesai saatlerini ayarladık oğlanın çıkışına kan ter için de perişan bir halde yetişiyorum :))
İkimiz de mutluyuz oğlum beni gördüğü için ben erken ev de olduğum kızıma binen yükü hafiflettiğim için..
Yalnız çok yoruluyorum hızlandırılmış bir şekil de ilerliyor mecburen işlerim...
Olsun şikayetçi olmamaya çalışıyorum...

Sağlıklı ve dengeli olmasa da yediklerimizi paylaşalım yine..Yazmaya çalışacağım ben de..

Örneğin bugünü yazayım başarısız ama yüzleşmek iyi olur inş..

Sabah: 2 orta boy pastane poaçası, çayyy

Öğle: Birer porsiyon hünkar beğendi,arpa şehriye pilavı ..Çorba da vardı almadım..

Akşam ; Bir kase yumurtalı köfte, bir dilim kek .. ( Akşam üzeri misafirim vardı )

Sevindirici diğer detay iki gündür yeşilçay içiyorum...ha bu mönüyle kilo verilmez biliyorum ama olsun olacak inş..

bengisuyu gördüm :) Çocukların küfüründen bahsetmişsin...Ben de çok şikayetçiyim öylesine kanıksanmış ki büyük küçük herkes küfürlü konuşuyor..Sosyal paylaşım sitelerinin büyük etkisi var diye düşünüyorum..Bir de aile, özellikle baba küfür ediyorsa çocuklar da alışkanlık oluyor...Zaten okula başlayan çocuk muhakak bir kaç küfür ekliyor dağarcığına :)
Düşünsenize amk diye gazete var piyasa da boylesi sıradanlaştı...Yok ya çok yozlaştık ,zor toparlanırız biz..

Iyi geceler... Yena cok sevinfim alisveris isine ayni durumdaym senle kiyafet ve bakim yonunden.
Gecen haftasonu bende krem neyin almistim oz cildim icin. Bir iki tanede tsort. Dar aldim ins bol olacagini umuyorum.

Zorda olsa barisa yetismen guzel...dilerim kosturman kilo verdirir istahini kapatir :)

Biri gelip bogazimi tutsa keske...

Nursenaya selam soyle bizden gorusursen.

Frida ugramadi yine....

Hicri yilbasiniz mubarek olsun hepinizin gozunden operin gari :) Mubarek muharrem hayir getirsin bol bol bereketiyle merhamet getirsin sukunet getirsin huzur getirsin ins... Amin

iyi geceler geldim geldim hafta sonu yalovadan annemler kardeşlerim vardı ondan sonra cumartesi bildiğimiz ankara ,pazar sabahıda adanadan can yakıcı ölüm haberini aldım onlarla uğraşıyorum adanada ölen bebek için yarın taziyeye gitmem lazım ...
sabah ayağı kırık arkadaşımla kahvaltı yaptık eşi , kızı olmadığı zaman gidip kahvaltısını hazırlıyorum sonrasında ankaradan gelen cenaze için taziye vardı oraya gittim akşam üzeri eve geldim evdekilere yemek yapıp kursuma gittim durum bu işte bu konuda da fazla bişey demeden insanın umudunun kaybolması çok kötü bişeymiş onu anladım diyebilirim....

diyet kötü gidiyor kurstan arkadaşımla dönerken bayağı bir dukan mukan dedi gerçi beynim pek algılamadı ama zaten bana dukan çok uzak oda benim kilolarımda azıcık sıksak 100 ün altına düşeriz herhâlde ..
yena mı diyordu son iki gün proteğin yapar eksi söyler diye olabilir tartılmadım ama cuma günü 103 lü bir rakam beni rahatlatır ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…