Frifa hosgeldin dukan = saf protein demek evreler seklinde.
Meyracim cok yorma kendini dinlene dinlene azar azar yap islerini yardim edende yok yuklenme o kadar can tasiyosun.
Balli tarcinli sut yapcam kendime komsu olaydik koyardim kapinin onune bi fincan :)Başım boğazımda ağrıyor: (
Vasfiyeye bağladım iyice: )))
Ama ağrıyor işte: )
Uyumadan sıcak bir ıhlamur iyi gelir zannımca.
Frida bebek taziye falan yazmissin tam anlayamadim ben az once yazarkende aklimdaydi unutmusum yazmayi.Frifa hosgeldin dukan = saf protein demek evreler seklinde.
Meyracim cok yorma kendini dinlene dinlene azar azar yap islerini yardim edende yok yuklenme o kadar can tasiyosun.
Balli tarcinli sut yapcam kendime komsu olaydik koyardim kapinin onune bi fincan :)
Sevmesende nezaketen alirsin dimi laSağol canım benim, inan almış kadar oldum: ***
Benimde pek hevesim vardir cok parcali yapmak icin. Cocuklardan bir turlu firsat bulamamisimdir.Sipariş ettiğim pazılım geldi: )
Vazoda çiçek var: D
Sevmesende nezaketen alirsin dimi labonus kalbim kiriliverir mazallah kirginligi hec cekilmez.
Benimde pek hevesim vardir cok parcali yapmak icin. Cocuklardan bir turlu firsat bulamamisimdir.
Hani beni nasil bilirdin gibi bisey demistin gecenlerde. Benim hissettigim yazdiklarindan anladigim kadariyla gosterdiginden fazla hassas kirilgan ve kirgin bir kalp tasiyo meyra. Kimseye gostermedigi soylemedigi ya da söyleyemedigi bir yönü ya da bir seyleri var gibi. Birileri onu bazen fena halde üzüyo gibi...Almazmıyım hiç, kimseyi kırmamaya çalışırım hep, ama zaten içerimde: )
: ***
Hani beni nasil bilirdin gibi bisey demistin gecenlerde. Benim hissettigim yazdiklarindan anladigim kadariyla gosterdiginden fazla hassas kirilgan ve kirgin bir kalp tasiyo meyra. Kimseye gostermedigi soylemedigi ya da söyleyemedigi bir yönü ya da bir seyleri var gibi. Birileri onu bazen fena halde üzüyo gibi...
Insan bazen yanlisi dogru, dogruyu yanlis algilayabilir muhakkak. Oyle icimden gecirdim sadece oyle olup olmadigini bilmiyorum his ve hayal gucu bazen yanilabilir.
Kendimden bahsedeyim size :)) İşlerim yolun da gitmeye başladı çok şükür..Mesai saatlerini ayarladık oğlanın çıkışına kan ter için de perişan bir halde yetişiyorum :))
İkimiz de mutluyuz oğlum beni gördüğü için ben erken ev de olduğum kızıma binen yükü hafiflettiğim için..
Yalnız çok yoruluyorum hızlandırılmış bir şekil de ilerliyor mecburen işlerim...
Olsun şikayetçi olmamaya çalışıyorum...
Sağlıklı ve dengeli olmasa da yediklerimizi paylaşalım yine..Yazmaya çalışacağım ben de..
Örneğin bugünü yazayım başarısız ama yüzleşmek iyi olur inş..
Sabah: 2 orta boy pastane poaçası, çayyy
Öğle: Birer porsiyon hünkar beğendi,arpa şehriye pilavı ..Çorba da vardı almadım..
Akşam ; Bir kase yumurtalı köfte, bir dilim kek .. ( Akşam üzeri misafirim vardı )
Sevindirici diğer detay iki gündür yeşilçay içiyorum...ha bu mönüyle kilo verilmez biliyorum ama olsun olacak inş..
iyi geceler geldim geldim hafta sonu yalovadan annemler kardeşlerim vardı ondan sonra cumartesi bildiğimiz ankara ,pazar sabahıda adanadan can yakıcı ölüm haberini aldım onlarla uğraşıyorum adanada ölen bebek için yarın taziyeye gitmem lazım ...
sabah ayağı kırık arkadaşımla kahvaltı yaptık eşi , kızı olmadığı zaman gidip kahvaltısını hazırlıyorum sonrasında ankaradan gelen cenaze için taziye vardı oraya gittim akşam üzeri eve geldim evdekilere yemek yapıp kursuma gittim durum bu işte bu konuda da fazla bişey demeden insanın umudunun kaybolması çok kötü bişeymiş onu anladım diyebilirim....
Frifa hosgeldin dukan = saf protein demek evreler seklinde.
Frida bebek taziye falan yazmissin tam anlayamadim ben az once yazarkende aklimdaydi unutmusum yazmayi.
Başım boğazımda ağrıyor: (
Vasfiyeye bağladım iyice: )))
Ama ağrıyor işte: )
Uyumadan sıcak bir ıhlamur iyi gelir zannımca.
benim komşum bağzen yeşil çay demler gelir ben bile o kadar güzel yeşil çay demleyemem bağzen beklerim elinde yeşil çay demleyip çalsa ya kapıyı diyee...Balli tarcinli sut yapcam kendime komsu olaydik koyardim kapinin onune bi fincan :)
Haftasonu alisveris yaptim..hep zayiflayacagim diye calisiyor olmama ragmen giysi almamaya calistim.. Sonra dusundum bir itme fonksiyonu olusur belki beslenmeme dikkat etmem de..
bosvermislik beni daha da bosluga itiyor aynaya baktigim da sisko ama bakimli birini gormek istiyorum artik..
Ozetle haftasonu cok alisveris yaptim iyi oldu aldigim pantolonlarin bel olcusu bir dönüm :) ama olsun mutlu oldum. Renkli bluz ve gomlek aldim .trenckot aldim hem de krem rengi, bir devrim benim icin bu renk :)
Siyah bir de ayakkabi aldimmi tamam..
Iyi geceler... Yena cok sevinfim alisveris isine ayni durumdaym senle kiyafet ve bakim yonunden.
Gecen haftasonu bende krem neyin almistim oz cildim icin. Bir iki tanede tsort. Dar aldim ins bol olacagini umuyorum.
Zorda olsa barisa yetismen guzel...dilerim kosturman kilo verdirir istahini kapatir :)
Biri gelip bogazimi tutsa keske...
Nursenaya selam soyle bizden gorusursen.
Frida ugramadi yine....
Hicri yilbasiniz mubarek olsun hepinizin gozunden operin gari :) Mubarek muharrem hayir getirsin bol bol bereketiyle merhamet getirsin sukunet getirsin huzur getirsin ins... Amin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?