Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Frifa hosgeldin dukan = saf protein demek evreler seklinde.

Meyracim cok yorma kendini dinlene dinlene azar azar yap islerini yardim edende yok yuklenme o kadar can tasiyosun.

Sağol canım, öyle yapmaya çalışıyorum zaten ama bazen ipin ucu kaçıveriyo işte: )

Benimde pek hevesim vardir cok parcali yapmak icin. Cocuklardan bir turlu firsat bulamamisimdir.

Çocuklar az büyüsünler o zaman yaparsın canım inş, tablo haline gelenlerden alabilirsin, benimki öyleymiş, 1000lik benimki.
5000lik olanıda varmış, vay beee...
Bende komşumda gördüm bu pazıl muhabbetini, onunda 2çocuğu var, küçük 5yaşında.

Almazmıyım hiç, kimseyi kırmamaya çalışırım hep, ama zaten içerimde: )
: ***
Hani beni nasil bilirdin gibi bisey demistin gecenlerde. Benim hissettigim yazdiklarindan anladigim kadariyla gosterdiginden fazla hassas kirilgan ve kirgin bir kalp tasiyo meyra. Kimseye gostermedigi soylemedigi ya da söyleyemedigi bir yönü ya da bir seyleri var gibi. Birileri onu bazen fena halde üzüyo gibi...

Insan bazen yanlisi dogru, dogruyu yanlis algilayabilir muhakkak. Oyle icimden gecirdim sadece oyle olup olmadigini bilmiyorum his ve hayal gucu bazen yanilabilir.

Teşekkürler Bonuscum: )

Mutlu olmana çok sevindim: )
: ***
Allah kolaylık versin koşturmanda inş...
Çok fazla yorma kendini, bu can sanada lazım ablacım...

Başınız sağolsun canım.

Frifa hosgeldin dukan = saf protein demek evreler seklinde.

Meyracim cok yorma kendini dinlene dinlene azar azar yap islerini yardim edende yok yuklenme o kadar can tasiyosun.

bonuscum biliyorum piyer dukanı da işte beynim diyeti filan algılamıyor yaa ondan arkadaş anlatı durdu bende boş boş baktım o dukanı seviyor yeniden yapar belkii ...

Frida bebek taziye falan yazmissin tam anlayamadim ben az once yazarkende aklimdaydi unutmusum yazmayi.

pazar sabahı adanada annesinin kucağında vurulan 3.5 yaşındaki bebek babam tarafından akrabam

Başım boğazımda ağrıyor: (
Vasfiyeye bağladım iyice: )))
Ama ağrıyor işte: )
Uyumadan sıcak bir ıhlamur iyi gelir zannımca.

geçmiş olsun meyra grip mi oldun ?
benimde eşim grip oldu yarın bir ıhlamur kaynatayım adamcağıza ..

Balli tarcinli sut yapcam kendime komsu olaydik koyardim kapinin onune bi fincan :)
benim komşum bağzen yeşil çay demler gelir ben bile o kadar güzel yeşil çay demleyemem bağzen beklerim elinde yeşil çay demleyip çalsa ya kapıyı diyee...

ne güzel aldığınız cicileri güle güle kullanın bencede arada almak gerkiyor zaten çok zor buluyoruz zor beğeniyoruz eminim aldığınız kıyafetler çok güzeldir benimde bir trençkota ihtiyacım var aslında nerden aldın nilüş ve ne kadar ? bonus sen hangi kremleri aldın merak ettim hafta sonu bende kızımla çıkıcam kızım hırka ve eşortman istiyor ...

nilüş iş konusu halolmuş sevindim artık için daha rahatır :) yediklerinide düzenlemeye çalışıyorsun harika benimde şimdi karnım aç ama bişey yemiycem su içer yatarım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…