- 21 Mayıs 2010
- 17.971
- 41.061
- 798
sağol adaş insan diyecek bişeyde bulamıyor bu yaşadığımız son olaylar olsun demektende dilimiz yorulduAdaş başınız sağolsun
Meyracım ne işler yaptın da yoruldun
Bonuscum iyi kremlenmeler :)
ne güzel aldığınız cicileri güle güle kullanın bencede arada almak gerkiyor zaten çok zor buluyoruz zor beğeniyoruz eminim aldığınız kıyafetler çok güzeldir benimde bir trençkota ihtiyacım var aslında nerden aldın nilüş ve ne kadar ? bonus sen hangi kremleri aldın merak ettim hafta sonu bende kızımla çıkıcam kızım hırka ve eşortman istiyor ...
nilüş iş konusu halolmuş sevindim artık için daha rahatır :) yediklerinide düzenlemeye çalışıyorsun harika benimde şimdi karnım aç ama bişey yemiycem su içer yatarım...
Adaş başınız sağolsun
Meyracım ne işler yaptın da yoruldun
Bonuscum iyi kremlenmeler :)
Yagli bir cildim var ve yaglanip parlamasidindan sinir geldi. Nem eksikligindende yaglanma olurmus ona uygun bir nemlendirici aldim. Once temizleyip sonra nemlendiriyorum iste :) Cennette watsons vardi ordan aldim.
Bu arada basiniz sagolsun.
selamun aleykum gunaydınnn
havalar cok soğudu çocuklar hasta oldular mevsımgecısınden geçer ınsallah ben dıyet falan yok bos yere verdım gıne paraları dr esımlede sıkıntı olmaya başladı ıyıce moralımı bozmak ıstemıyorum ama aklıma geldıkce ağlamak ıstıyorum
ALLAHIMM NE OLUR YENI SENEMIZ HURMETINE BIZLERI BU SENE BU DERTTEN KURTAR amın
derın frıda basınız saolsun
yena canım güle güle giy kıyafetlerini tez zamanda bollaşır ınsallah ıs duzenınede sevındım gercı gıne cok yoruluyorsun ama en azından çocuklar mutludur cok sukur
meyracım geçmiş olsun canım dıkkat et kendıne
umarım herkez iyidir gecmısı okudum ama akılımda pek kalmamış kusura bakmayın
Gunaydinn
Bonuscum guzel gunler de giyin ve bakimini yap.. Boyleyiz iste mutlu olmamiz da uzulmemiz de cok kolay :)
Meyracim bitirdigin puzili resimlersin goruruz biz de..inanilmaz zevkli ve rahatlatici cok iyi yapmissin..
Hayriyecim muckss lutfen uzulme
Fridacim sen de yogunsun bayagi kolayliklar diliyorum sabir diliyorum.cok uzgunum ben de keske duzene care bulabilsek..
Kiyafetlerimi toplama ihrac mallari satan bir dukkan var kemeralti girisin de cogunu oradan aldim.. Bir kismini farkli yerlerden aldim..trenckot 50 lira umarim sen de bulursun..
geçmiş olsun meyra grip mi oldun ?
benimde eşim grip oldu yarın bir ıhlamur kaynatayım adamcağıza ..
benim komşum bağzen yeşil çay demler gelir ben bile o kadar güzel yeşil çay demleyemem bağzen beklerim elinde yeşil çay demleyip çalsa ya kapıyı diyee...
aleykum selam ablacımselamun aleyküm güzeller
neteboog da problem var
telden yazamıyorum ama okuyorum
sagol meyracım destegın için ama bizimki denge bozukluğundan çok artık tavır oldu resmen ilgisizliğe dondubaya bir ev işi yaptım ablacım: )
1kasada apartmandakilere diye elma getirmiş eşim dedesigilden, onu eğil poşetle in çık götür gel yoruldum baya.
dün yürümedim elma bana yetti spor olarak: D bugün yürümem lazım ama..
birde bizim ev kuzey cepe sayılır, artık oldukça soğuk, ondanda da başım boğazım ağrıdı ama geçti şükür bugün, gece yatmadan sıcak bir ıhlamur içip yattım.
güle güle kullan.
benimde yüzüm çok yağlıdır, acayip ya, günde 2kere yıkasam sabah akşam sabunla, yine bir ton yağ çıkar her seferinde, zaten sık sık yıkarım bu yüzden, arada ıslak mendille yağdan arındırıyorum, tonik vs al deme bir ton var en iyilerinden kullanmıyorum nedense: ) aynanın önünde öylece duruyorlar.
sağol canım, çocuklarada geçmiş olsun, ıhlamur iyi geliyor onlarada demleyebilirsin istersen: )
ağlama kıyamam, arada erkeklerin dengesi bozuluyo, sonra topluyorlar, ve bu denge bozukluğu durumu erkeklerde arada bir olurmuş ve normalmiş yakın bir zamanda kitapta okudum, hatta iyiymiş dengeyi bulunca eskisinden daha yakın olacak halde dönüş yapıyorlarmış: D
bu denge bozukluğu bilhassa eşleriyle uzun bir müddet çok yakın olduklarında oluyormuş, cidden bak kitapta öyle yazıyor: )
üzülme...
inş ablacım bitireyimde: )
biraz baktımda 200lük pazıla benzemiyo hiç oldukça zor: D
ama imkansız değil: P
kenarlardan başlayım dedim kenarları topladım 50dkda, ama renkler öyle yakınki birbirine kararsız kazım moduna geçtim 4kenarı elde edemedim: )
en iyisi en farklı renk olan vazodan başlıyım dedim, bakalım öyle böyle yapıcam inş
yeni cicilerinde hayırlı olsun, güle güle giy inş.
Yagli bir cildim var ve yaglanip parlamasidindan sinir geldi. Nem eksikligindende yaglanma olurmus ona uygun bir nemlendirici aldim. Once temizleyip sonra nemlendiriyorum iste :) Cennette watsons vardi ordan aldim.
Bu arada basiniz sagolsun.
Gunaydinn
Bonuscum guzel gunler de giyin ve bakimini yap.. Boyleyiz iste mutlu olmamiz da uzulmemiz de cok kolay :)
Meyracim bitirdigin puzili resimlersin goruruz biz de..inanilmaz zevkli ve rahatlatici cok iyi yapmissin..
Hayriyecim muckss lutfen uzulme
Fridacim sen de yogunsun bayagi kolayliklar diliyorum sabir diliyorum.cok uzgunum ben de keske duzene care bulabilsek..
Kiyafetlerimi toplama ihrac mallari satan bir dukkan var kemeralti girisin de cogunu oradan aldim.. Bir kismini farkli yerlerden aldim..trenckot 50 lira umarim sen de bulursun..
sağol meyra bugün dr. gitmiş ilacını kullanınca daha iyi olur herhaldesağol canım, yok grip değil soğuk almışım, geçti şükür bugün.
eşine de geçmiş olsun.
Selam kızlar...frida basiniz sagolsun.Allah ailesine sabır versin.
Ah bu cocuklar beni cok yoruyo.cok garipler.sanki dersiniz ilk defa okula gelmisler.ilk defa sınıflarna bi ögretmen gelmis ve ilk kez ders isliyo gibiler...cok sasiriyorum gercekten hoc okul kültürleri yok.yani akademik basari bi tarafa her yönden kötüler.mandalina yiyo kabugu yerde.kraker yer yarısı yere dökülür toplama zahmetinde bulunmaz ve bi de üzerine basar.meyve suyu dökülür.sırann altı çöp kutudu niyetine kullanılır......bugün gün icerisinde nerdeyse on defa çöplerinizi çöp kutusuna atın.yerlere biseyler etmayn dedim.teneffüse ciktm bi geldim çöp k.nun yannda yerdr mandalina kabukları posetler...kagtlar...o kadar sinirlendim ki aglamamak icin zor tutttum kendimi.
Ha bi de gecen cok kötü kelimeler yazan ögrencimin velisini cagrdm.kadn cocugu hakli cikarmaya calisiyo.vay efendim oglu o kagttan yapmayi bilmiyo baskasndan ogrenmistr fiyo.ben de o kagidi kimin yaptgini biliyorum.onu yapan cocuk kagida meslekleri yazip oynuyordu.senin oglun müstehcen kelimeleri yazmisti dedim.yazdigi kagidi da eline verdim.bak onun yazisi dedim.sonra ögrenciyi yanma cagrdm ona sordum.o da kabul etti suclu oldugunu.cocuk aglamaya basladi anne babam duymasn diye.ben de babasna soyleyin dedim.kadn oglum aglama üzülme babana söylemem dedi.sok oldum.oglu gittikten sonra da hocam ben babasna söylerim diyo.bu nasl terbiye verme sekli.ilerde daha cok basi ağrır evladndan dolayı.diyecektim ki.sen yalan söylüyorsun acikca.ya bana ya oğluna.oglunun bikac defa yalan söyledigine sahit olmustum zaten.kimi model aldığı çıktı ortaya.
selamun aleykum gunaydınnn
havalar cok soğudu çocuklar hasta oldular mevsımgecısınden geçer ınsallah ben dıyet falan yok bos yere verdım gıne paraları dr esımlede sıkıntı olmaya başladı ıyıce moralımı bozmak ıstemıyorum ama aklıma geldıkce ağlamak ıstıyorum
ALLAHIMM NE OLUR YENI SENEMIZ HURMETINE BIZLERI BU SENE BU DERTTEN KURTAR amın
derın frıda basınız saolsun
yena canım güle güle giy kıyafetlerini tez zamanda bollaşır ınsallah ıs duzenınede sevındım gercı gıne cok yoruluyorsun ama en azından çocuklar mutludur cok sukur
meyracım geçmiş olsun canım dıkkat et kendıne
umarım herkez iyidir gecmısı okudum ama akılımda pek kalmamış kusura bakmayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?