- 5 Mart 2015
- 7.196
- 30.506
- 598
- 38
Selam kızlar...frida basiniz sagolsun.Allah ailesine sabır versin.
Ah bu cocuklar beni cok yoruyo.cok garipler.sanki dersiniz ilk defa okula gelmisler.ilk defa sınıflarna bi ögretmen gelmis ve ilk kez ders isliyo gibiler...cok sasiriyorum gercekten hoc okul kültürleri yok.yani akademik basari bi tarafa her yönden kötüler.mandalina yiyo kabugu yerde.kraker yer yarısı yere dökülür toplama zahmetinde bulunmaz ve bi de üzerine basar.meyve suyu dökülür.sırann altı çöp kutudu niyetine kullanılır......bugün gün icerisinde nerdeyse on defa çöplerinizi çöp kutusuna atın.yerlere biseyler etmayn dedim.teneffüse ciktm bi geldim çöp k.nun yannda yerdr mandalina kabukları posetler...kagtlar...o kadar sinirlendim ki aglamamak icin zor tutttum kendimi.
Ha bi de gecen cok kötü kelimeler yazan ögrencimin velisini cagrdm.kadn cocugu hakli cikarmaya calisiyo.vay efendim oglu o kagttan yapmayi bilmiyo baskasndan ogrenmistr fiyo.ben de o kagidi kimin yaptgini biliyorum.onu yapan cocuk kagida meslekleri yazip oynuyordu.senin oglun müstehcen kelimeleri yazmisti dedim.yazdigi kagidi da eline verdim.bak onun yazisi dedim.sonra ögrenciyi yanma cagrdm ona sordum.o da kabul etti suclu oldugunu.cocuk aglamaya basladi anne babam duymasn diye.ben de babasna soyleyin dedim.kadn oglum aglama üzülme babana söylemem dedi.sok oldum.oglu gittikten sonra da hocam ben babasna söylerim diyo.bu nasl terbiye verme sekli.ilerde daha cok basi ağrır evladndan dolayı.diyecektim ki.sen yalan söylüyorsun acikca.ya bana ya oğluna.oglunun bikac defa yalan söyledigine sahit olmustum zaten.kimi model aldığı çıktı ortaya.
Hayriye yaaaa benide aglaticaksin kuzum benim yapma nolur. Biliyorum cok uzgunsun. Bak bizim ruhumuz incinmis bu konuda bir kere ve arsizlasmis aslina bakarsan uzulup perisan olsada yinede yiyebilcek hatta daha fazla yiyebilcek durumda bunyelerimiz.sağolun kızlar destek için beni ne goruntum ne cevre etkılıyor ama esımım ilgisi gidince ben yıkılıyorum malasef biliyorum kotu niyetli söylemez asla ama ben sanırım kendime olan öfkemi ondan çıkarıyorumaman işte sebep ben gine yani
asucum haklısın vermekten almamamak daha onemlı bak gine kızdım sımdı kendıme eger o 30 kiloyu almasaydım daha co sansım olurdu offfffff of
Hayriye yaaaa benide aglaticaksin kuzum benim yapma nolur. Biliyorum cok uzgunsun. Bak bizim ruhumuz incinmis bu konuda bir kere ve arsizlasmis aslina bakarsan uzulup perisan olsada yinede yiyebilcek hatta daha fazla yiyebilcek durumda bunyelerimiz.
Uzuntunun bize sadece zarari var en ufak bir motivasyonu yok. Bize hirs lazim. Kendimizi azda olsa guzel gormeye ihtiyacimiz var. Az daha toparlanmis gosteren bir bluz belki yada bir kuafor girisimi neden olmasin.
kıyamma üzülme ne olur ben zor günler geçiriyorum ama geçecek çünkü biz böyle değildikOfff hayriye off benimde yuzlesmeme sebep oldun yeniden mutlumusun len :) saka tabiki mutlu ol. Bak benimde sorunum su siralar sabah baslayip oglene aman zaten yapamiyorum demek. Gece baslayip sabah bozmak. Istiyorum evet gecen cuma cok heves ettim eksi olayim bu hafta diye yok olmuyo nedir eksik olan bilmiyorum irade sanirim benim bunyemin hic bilmedigi bir olay
canım bende eşimle daha iyi olacağımızı düşünürdüm hep. 24 kilo verdim ve sıkılıyorum bazen onun yakınlığından ilgisinden. hormonlarım bozuldu. yaşlı kadınlar gibi sarktım. kendimden iğrenir durumdayım anlıycan. allahım herşeyi bütünüyle en güzeliyle versin canım.sağolun kızlar destek için beni ne goruntum ne cevre etkılıyor ama esımım ilgisi gidince ben yıkılıyorum malasef biliyorum kotu niyetli söylemez asla ama ben sanırım kendime olan öfkemi ondan çıkarıyorumaman işte sebep ben gine yani
asucum haklısın vermekten almamamak daha onemlı bak gine kızdım sımdı kendıme eger o 30 kiloyu almasaydım daha co sansım olurdu offfffff of
selam güzeller nasılsınız. ben iş değişikliği yaptım ve bugün ilk günüm. saçma bir haldeyim ama umarım herşey yolunda gider. aile hekimliğindeyim artık. ne güzel dimi :)
allahım anlımın akıyla çıkar beni bu işten. iyilik edip iyilik bulmayı nasip et yarabbim
canı hayırlı olsun yenı ısın rabbim gönlüne göre vesin haklısın rabbım herşeyin hayırlasını versin ama üzülme bir sene içinde toparlıyormuş vücut kendinicanım bende eşimle daha iyi olacağımızı düşünürdüm hep. 24 kilo verdim ve sıkılıyorum bazen onun yakınlığından ilgisinden. hormonlarım bozuldu. yaşlı kadınlar gibi sarktım. kendimden iğrenir durumdayım anlıycan. allahım herşeyi bütünüyle en güzeliyle versin canım.
selam güzeller nasılsınız. ben iş değişikliği yaptım ve bugün ilk günüm. saçma bir haldeyim ama umarım herşey yolunda gider. aile hekimliğindeyim artık. ne güzel dimi :)
allahım anlımın akıyla çıkar beni bu işten. iyilik edip iyilik bulmayı nasip et yarabbim
canım bende eşimle daha iyi olacağımızı düşünürdüm hep. 24 kilo verdim ve sıkılıyorum bazen onun yakınlığından ilgisinden. hormonlarım bozuldu. yaşlı kadınlar gibi sarktım. kendimden iğrenir durumdayım anlıycan. allahım herşeyi bütünüyle en güzeliyle versin canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?