Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

İnan ki cok caba sarfeden biriyim.ödül ve cezayı da kullanıyorum.ama davranisi oturan bi ögrencinin davranisini degistirmek cok zor.mevcut da 36.tabi bunun da etkisi var.su zamanda 20 olmalı sınıflar ama..neyse isimiz bu öyle ya da böyle üstesinden gelecem artk.

Hayırlı akşamlar
Bugün de yürüyebildim şükür öğlen çıkacaktım arkadaşım çağırdı ona gittim çay içtik
Sonra eve gel ev halkını doyur felan derken 5 buçuktan sonra yürüyüşe çıktım bir saatten fazla yürüdüm
Hayriyecim moralini bozma canım tersine bunalrı kendine avantaja çevirmeye çalış eşinin tepkisi seni daha da kamçılasın inşallah benim kilo vermeme eşimin bir sözü sebep oldu denebilir birçok neden vardı tabii ama kötü niyetli olmasa da eşimin sözü son nokta oldu bana
Bence birincil hedefimiz kilo almamak olmalı çünkü verdikten sonra geri alınan bir kilo bile çok üzücü oluyor

sağolun kızlar destek için beni ne goruntum ne cevre etkılıyor ama esımım ilgisi gidince ben yıkılıyorum malasef biliyorum kotu niyetli söylemez asla ama ben sanırım kendime olan öfkemi ondan çıkarıyorum aman işte sebep ben gine yani
asucum haklısın vermekten almamamak daha onemlı bak gine kızdım sımdı kendıme eger o 30 kiloyu almasaydım daha co sansım olurdu offfffff of

Bengisu sey deneyebilirsin belki siniftaki cop icin. Esim yapardi aklimda kalmis cop atana oara cezasi verirdi sinif icinde. Meyve suyunu icip atmismi mesela 1 lira bunun cezasi zaten onlar kim biliyorlar soylerler bile o yapti bu yapti diye. Hem sinifin parasi olur yani bu davranis duzelene kadar epeyce olur diye dusunuyorum. Fikir sadece.

Hayriye yaaaa benide aglaticaksin kuzum benim yapma nolur. Biliyorum cok uzgunsun. Bak bizim ruhumuz incinmis bu konuda bir kere ve arsizlasmis aslina bakarsan uzulup perisan olsada yinede yiyebilcek hatta daha fazla yiyebilcek durumda bunyelerimiz.

Uzuntunun bize sadece zarari var en ufak bir motivasyonu yok. Bize hirs lazim. Kendimizi azda olsa guzel gormeye ihtiyacimiz var. Az daha toparlanmis gosteren bir bluz belki yada bir kuafor girisimi neden olmasin.

Offf hayriye off benimde yuzlesmeme sebep oldun yeniden mutlumusun len :) saka tabiki mutlu ol. Bak benimde sorunum su siralar sabah baslayip oglene aman zaten yapamiyorum demek. Gece baslayip sabah bozmak. Istiyorum evet gecen cuma cok heves ettim eksi olayim bu hafta diye yok olmuyo nedir eksik olan bilmiyorum irade sanirim benim bunyemin hic bilmedigi bir olay

kıyamma üzülme ne olur ben zor günler geçiriyorum ama geçecek çünkü biz böyle değildik
bizde toparlanalım ne olur ömrümüz bu nlara ağlamakla geçmesin artık lütfen dua edelim rabbime hiç zor değil kurtarsın bize irade hırs versımn ne olur

Bonuscum uyuzlardan biri olarak diyorum ki benim kalemim senin kadar kuvvetli değil bazen ne yazsam bilemiyorum gerçekten bazen de elim gitmiyor nedense
Sabah karar alıp akşam vazgeçmek ya da akşam azimlenip sabah bırakmak bu sıralar benim de en çok yaptığım şey ama çabalamaya devam edeceğiz başka çaremiz yok

selam güzeller nasılsınız. ben iş değişikliği yaptım ve bugün ilk günüm. saçma bir haldeyim ama umarım herşey yolunda gider. aile hekimliğindeyim artık. ne güzel dimi :)
allahım anlımın akıyla çıkar beni bu işten. iyilik edip iyilik bulmayı nasip et yarabbim

canım bende eşimle daha iyi olacağımızı düşünürdüm hep. 24 kilo verdim ve sıkılıyorum bazen onun yakınlığından ilgisinden. hormonlarım bozuldu. yaşlı kadınlar gibi sarktım. kendimden iğrenir durumdayım anlıycan. allahım herşeyi bütünüyle en güzeliyle versin canım.

canı hayırlı olsun yenı ısın rabbim gönlüne göre vesin haklısın rabbım herşeyin hayırlasını versin ama üzülme bir sene içinde toparlıyormuş vücut kendini

Amin ins haticeydi sanirim :) allah kolaylik nasip etsin hayirli olsun ins.

ya deme oyle ben 24 kilomu verdim bende sarktim hele karnim. 3 dogum yaptim sezeryanla ikisini cok kilolu yapinca boyle oldu. Hormonlar konusunda bende hayriyeye katiliyorum zamanla toparlanirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…