Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Selamün aleykümm...

Kasimpati nerdesin? Yeliz iyice kayip...zeynep sen nasilsin bebem yazmiyosun iyisindir ins.

Elifte ugramadi. Derin napti acaba hey allahim ya bir turlu tam tekmil burda olamiyoruz.

sağol canım iyi olmaya çalışıyorum sen bu süreci biliyosun zaten çokta bişey yazmak gelmiyo içimden şikayet ediyomuşum gibi hissediyorum niyetim o olmasada...bu arada bugun anneme gitmiştim benim evde yer olmadığı için kaldırdığım fazlalık eşyaları onun tavanarasına koyuyorum..kızlardan kalan bebek kıyafetlerini falan indirdim eve getirdim neler kullanılır durumda eksiklerim varmı bi bakayım diye ama herşey kullanılır gibi duruyo sadece bi tane hastane çıkışı alıcam...bugun yarın herşeyi yıkarım sonrada yavas yavas ütülerim yerleştiririm diye düşünüyorum...böyle işte...

selamün aleyküm...

Ve aleyküm selam canım sen nasılsın nasıl gidiyo..bebik çok zorluyomu seni....

fridacım başınız sağolsun....daha önce okudum yazdıklarını ama şimdi yazmak nasip oldu kusuruma bakma...

yenacım yeni kıyafetlerini güle güle giy canım..üstünde paralansın ve bollansınnn bolluktan giyeme emi...

bengisuu okul konusunda Allah kolaylık versin demekten ve duadan başka bişey gelmiyo elimden malesef....biz annelere babalara çokkk iş düşüyor bu konuda ama her anne bu hassasiyete sahip değil malesef....Rabbim yardımcın olsun....

Güzel bi fikir.ama benim minikler icin para hic caydırıcı değil.ailelerin durumları cok iyi.

iyi akşamlar,

Zeynepçim kolay gelsin ne güzel masraf yapmana gerek yok bebiş giysisi konusun da...
Allah yardımcınız olsun zor ama güzel yeni bebek yeni nefes güzel koku..

Son düzenleme:
Hayırlı akşamlar
Ben de bir türlü diyet gibi besleneniyorum daha doğrusu sağlıklı ve düzenli beslenmeye geçiş yapamadım bir türlü
Neyseki bugün de yürüdüm ama sabah artıdaydım yine

Bugün ben de işyerin de fazla çok fazla börek yemiş olabilirim..

Hayriyeciğim,

yst en yakın tanığımız mide ameliyatlı ve görüyoruz nasıl dikkat ettiğini hurma diyeti bile yaptı..Şaşkınlıkla takip ettim onu..
Hatta içimden o zaman çekilen eziyet niye demiştim... Özetle her daim kontrollü olacağız..Forumdan takip ettiğim oplu kişiler var 2- 3 yıllık olanlan 15-20 kg. alanlar var örneğin..

Seni öylesine iyi anlıyorum ki.Eşim benden 4 yaş büyük 20 yıllık evliliğimiz de adam sadece 4-5 kilo aldı değişiklik yok hafif saçlar döküldü ama ben her yıl 10 kilo alıyorum yaşla birlikte kilo da alıyorum korkunç ötesi
daha önce de anlatmıştım eminim eşim sarıldığın da uzak duruyorum bilerek hissetmesin yağlarımı bıngılbıngıl halimi ya da göbeğimi içime çekiyorum ne ağır bir psikoloji bizim dışımız da kimse tahmin edemez..İnsan eşinden hayat arkadaşından utanırmı ben yeri geliyor çoğunlukla utanıyorum...
Bunu tersine çevirmek yine bizim elimiz de canım..Yapalım yavaş yavaş sindire sindire birşeyler yapalım. inan benim de çok ihtiyacım var zorluyorum kendimi kafayı yememek için..Çiçekler böcekler laylaylom yapıyorum kendimi salmamak için..
asu çok güzel demişti almamaya çalışmak bile başarı..Önce bunu başarmalıyız...frida 100 gr. vermek bile bizi mutlu etsin dedi çok doğru dedi...bonus kuaför yeni cici almanı önerdi ..Deneyelim bunları hayriyeciğim...İhtiyacımız var birbirimize bırakma bizi burayı..sen bırakınca buraya da uğramıyorsun..Yüzsüz ol bizim gibi yıllardır burdayız ve hep şişkoyuz :))
ben daha da şişmanlıyorum feci ironik bir durum..

hıhh bak bugün örneğin öğle yemekte börek vardı 50 tane falan yedim :)) ye insan gibi 2 adet tamam dimi yok ben illa altın vuruş yapıcam..

Derin ( sadece okuyorsun görüyorum )
Yeliz ( bebeğini çok merak ediyoruz )
Kasımpatı
Nursena
Dafi
( Enişteye söyle hemen yaptırsın laptopunu )
Elif
Mavipatikler

Daha fazla paylaşım yapın lütfen bizim için. hem sizi merak ediyoruz hem de burayı hareketli tutmak iyi geliyor..

Yena agzina barnaklarina saglik. Bugun butun gun hep hayriye aklimdaydi ne yapsam nasil biseyler yazsam diyodum gerek kalmadi.
Durup durup aynaya baktim halime baktim onunda nasil uzuldugunu hissettim.

Hayat arkadasi konusunda bende cok iyi anliyorum seni ve yasiyorum aynisini. Yuz guzelligi bi yere kadar umrumdada degil oturunca beni gormesin istiyorum baktiginda gidimi saklamak istiyorum kilo aldikca kat kat oldum cok kotu

Senin profildeki baci ne kadan gözel öyle

asucum fakülteli kızımız alıştımı ortama..

ayy dolmuş arkaların da falan'' liselim'' yazarlardı eskiden :)) O geldi aklıma...

bişey daha geldi yazayım da gülelim...Yıllaaar yıllar önce ben daha genç ve daha zayıfken ve daha toyken hatta öğrenciyken :))
sokakta yürüyorum'' nereye gittiğimi hatırlamıyorum '' :) İki yeni yetme ergen karşılıklı top oynuyorlar tam ben geçicem biri diğerine dedi ki '' bekle olum yengen geçiyor..''

Aynısından olcemm :) saçımı da öyle yapıcam işte.. :)

Duyguşş naapıyo annesi.?
Ayyyyu omrumu yiyo :)) soyunuyo evin icinde terliyomus ne yaniyosa artik bu kadar. Anasi zaar :)))
Oburude karinca gibi dolaniyo onun esyalarini aliyo vermek istemiyo git burdan elif diyo :)
Elif kucak istiyo memeye dustu surekli istiyo evin isi yemegi..... Bir dokun bin ah isit

Yaa kimi çocuk öyle giysi sevmiyor vardı benim de tanıdığım donunu çorabını çıkarıp duruyordu..
Emekliyomu elifte kıyamam yaaa..Seni düşünemiyorum valla iki cadıylasın sürekli..

Gozumun onune geldin he ayni su profildeki gibi cantali falan yolda yuruyon ne dedin ya oyle deyince yoksa duymamazliktanmi geldin?

Bu arada artiyi sormussun 105 ti bugun 2 kilo arti yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…