Kasimpati nerdesin? Yeliz iyice kayip...zeynep sen nasilsin bebem yazmiyosun iyisindir ins.
Elifte ugramadi. Derin napti acaba hey allahim ya bir turlu tam tekmil burda olamiyoruz.
selamün aleyküm...
Güzel bi fikir.ama benim minikler icin para hic caydırıcı değil.ailelerin durumları cok iyi.Bengisu sey deneyebilirsin belki siniftaki cop icin. Esim yapardi aklimda kalmis cop atana oara cezasi verirdi sinif icinde. Meyve suyunu icip atmismi mesela 1 lira bunun cezasi zaten onlar kim biliyorlar soylerler bile o yapti bu yapti diye. Hem sinifin parasi olur yani bu davranis duzelene kadar epeyce olur diye dusunuyorum. Fikir sadece.
Hayırlı akşamlar
Ben de bir türlü diyet gibi besleneniyorum daha doğrusu sağlıklı ve düzenli beslenmeye geçiş yapamadım bir türlü
Neyseki bugün de yürüdüm ama sabah artıdaydım yine
Afiyet olsun erimiş gitmiştir inşallahBugün ben de işyerin de fazla çok fazla börek yemiş olabilirim..
Hiiiiiii aman ya rabbi o gordugum arti neydi oyle
Senin profildeki baci ne kadan gözel öyleDerin ( sadece okuyorsun görüyorum )
Yeliz ( bebeğini çok merak ediyoruz )
Kasımpatı
Nursena
Dafi ( Enişteye söyle hemen yaptırsın laptopunu)
Elif
Mavipatikler
Daha fazla paylaşım yapın lütfen bizim için. hem sizi merak ediyoruz hem de burayı hareketli tutmak iyi geliyor..
Senin profildeki baci ne kadan gözel öyle
Ona ben de hastayım :)Senin profildeki baci ne kadan gözel öyle
Zaten senin havan var benceAynısından olcemm :) saçımı da öyle yapıcam işte.. :)
Duyguşş naapıyo annesi.?
Ayyyyu omrumu yiyo :)) soyunuyo evin icinde terliyomus ne yaniyosa artik bu kadar. Anasi zaar :)))Aynısından olcemm :) saçımı da öyle yapıcam işte.. :)
Duyguşş naapıyo annesi.?
Ayyyyu omrumu yiyo :)) soyunuyo evin icinde terliyomus ne yaniyosa artik bu kadar. Anasi zaar :)))
Oburude karinca gibi dolaniyo onun esyalarini aliyo vermek istemiyo git burdan elif diyo :)
Elif kucak istiyo memeye dustu surekli istiyo evin isi yemegi..... Bir dokun bin ah isit
Gozumun onune geldin he ayni su profildeki gibi cantali falan yolda yuruyonasucum fakülteli kızımız alıştımı ortama..
ayy dolmuş arkaların da falan'' liselim'' yazarlardı eskiden :)) O geldi aklıma...
bişey daha geldi yazayım da gülelim...Yıllaaar yıllar önce ben daha genç ve daha zayıfken ve daha toyken hatta öğrenciyken :))
sokakta yürüyorum'' nereye gittiğimi hatırlamıyorum '' :) İki yeni yetme ergen karşılıklı top oynuyorlar tam ben geçicem biri diğerine dedi ki '' bekle olum yengen geçiyor..''
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?