- 21 Mayıs 2010
- 17.971
- 41.061
- 798
Alıştı canım severek gidiyor şükür büyüdü valla havası da değiştiasucum fakülteli kızımız alıştımı ortama..
ayy dolmuş arkaların da falan'' liselim'' yazarlardı eskiden :)) O geldi aklıma...
bişey daha geldi yazayım da gülelim...Yıllaaar yıllar önce ben daha genç ve daha zayıfken ve daha toyken hatta öğrenciyken :))
sokakta yürüyorum'' nereye gittiğimi hatırlamıyorum '' :) İki yeni yetme ergen karşılıklı top oynuyorlar tam ben geçicem biri diğerine dedi ki '' bekle olum yengen geçiyor..''
Beni dusun niye dusunmuyon dusun nolur dusunYaa kimi çocuk öyle giysi sevmiyor vardı benim de tanıdığım donunu çorabını çıkarıp duruyordu..
Emekliyomu elifte kıyamam yaaa..Seni düşünemiyorum valla iki cadıylasın sürekli..
Gozumun onune geldin he ayni su profildeki gibi cantali falan yolda yuruyonne dedin ya oyle deyince yoksa duymamazliktanmi geldin?
Bu arada artiyi sormussun 105 ti bugun 2 kilo arti yani
Çok tatlı yaa gözümün önüne geldiBeni dusun niye dusunmuyon dusun nolur dusun
1 aydir hizli emekliyo tutunup kalkiyo elini birkiyo dusuyo mucadele icinde
He hatunun hasi dimi asuman abla :) ben eski bi resminde gorduydum saci uzun cok daha guzel mumkunse bir daha hic kisaltmasa daha iyi.Alıştı canım severek gidiyor şükür büyüdü valla havası da değişti
Bu sene hazırlık olduğundan rahat da sayılır lise 5 diyorlar hazırlığa:))
Hatundan anlıyormuş taze ergen demek
Çok tatlı yaa gözümün önüne geldi
Uzun zamandır görüşmedik canımasuu semiranla görüşüyormusun.?
--
kimsecikler yok bu akşam..
Bence şişliktir yarın sadece bir kilo artı olursun. :)
Çok komiğime gitmişti güldüm ve havalı havalı yürüdüm :))
Bir de şöyle bir anım var...Yolun karşısına geçeceğim tam ben adım attım aracın biri de hareket etti salak dedim tamammı ,meğer adam duymuşş Salak sensin gerizekalı dedi bana..
Yenacım bence sabah kızartma taze taze daha güzel olur
Ana birden ne geldi aklima ya bu 88 e dustugum zamanlar siyah deriye benzer bi pardusem vardi birde cok heves edip aldigim topuklu bagcikli ayakkabilarim. Birbirine oyle uyumlu olmuslardiki normalde disarda oyle giymem ama bi gun giymistim iste. Zuppenin biri geldide arabayla yanasti baga parfim satmaya calisti bi de gel arabada bakalim dedi yuru git dedim belani benden bulma. Niye duran arabaya baktim onuda diyim kardesim thy de calisiyo o zaman yeni girmis nerde thy duysam bakiyorum ilgimi cekiyo buda oyle dedi zaten orda calisiyorum uygun parfum satiyorum dusunurmusunuz dedi. Ben hayir deyip yuruyuncede oyle iste.
Bir teyze vardi kulaklari cinlasin derdiki laf lafi aciyo lafta ....... Aciyoboslugu doldurun
:))) iyi geceler canim benim namaz konusunda bir de bana el at allah rizasi icin.Doldurdum boşluğu...
bak sen uyanığa araba da göstercekmiş..
Offf zordur yeniden toplanmak nursenam ya allah kolaylik versin beterinden korusun ins.slm kızlarr nasılsınızzz
ben ev topluyorum yeni okul yeni mekan alışmaya çalıştırıyorum çocukları iş yoğunluğu nedeniyle evin Alış veriş fatura hepsi bende hha bu kadar harekete de veriyommu vermiyorum güçlü görünmek için bozulan piskolojimi yemeklerden medet umarak geçiriyorum haftaya yeni yeniden evimize taşınırsak inş düzene giriceğimi umarım
kilo aldım asuu göbeğim aşşağı doğru sarkmaya başladı resmen kesin 93 leri falan buldum sanırım halada yiyorum off off geçecek inşallah bu günler zayıf günler göreceğiz inşallah
beni az idare ederseniz kilomu aynı geçelim şimdilik tartılıp yüzüme yüzüme vurmayayım artıları inşallah taşınırken veririrm azcık herkez iyidirr umarrım
sizleri okuyamadım suçlulukta hissediyorum ihmal ettiğim için aklım bir yanım hep sizde
Offf zordur yeniden toplanmak nursenam ya allah kolaylik versin beterinden korusun ins.
93 cokmu yav bu kadar yogun stresin altinda zaten son bildirdiklerinde 91.5-92 degilmiydi1 kilo fazla hicde abarti degil bence abartma sende
Dert etme gelemiyosn diye gelince hesaplasiriz ins.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?