80 diyo ya çıldıricimben 100 e inemiyorum bu 80 diyo ya
Hep birlikte derundeyiz ondan cikamiyoruz iste agirligimiz cok
Hadi banada sizede iyi geceleruykunuzda eriyinde eksilin ins
asucum fakülteli kızımız alıştımı ortama..
ayy dolmuş arkaların da falan'' liselim'' yazarlardı eskiden :)) O geldi aklıma...
bişey daha geldi yazayım da gülelim...Yıllaaar yıllar önce ben daha genç ve daha zayıfken ve daha toyken hatta öğrenciyken :))
sokakta yürüyorum'' nereye gittiğimi hatırlamıyorum '' :) İki yeni yetme ergen karşılıklı top oynuyorlar tam ben geçicem biri diğerine dedi ki '' bekle olum yengen geçiyor..''
:))) iyi geceler canim benim namaz konusunda bir de bana el at allah rizasi icin.
slm kızlarr nasılsınızzz
ben ev topluyorum yeni okul yeni mekan alışmaya çalıştırıyorum çocukları iş yoğunluğu nedeniyle evin Alış veriş fatura hepsi bende hha bu kadar harekete de veriyommu vermiyorum güçlü görünmek için bozulan piskolojimi yemeklerden medet umarak geçiriyorum haftaya yeni yeniden evimize taşınırsak inş düzene giriceğimi umarım
kilo aldım asuu göbeğim aşşağı doğru sarkmaya başladı resmen kesin 93 leri falan buldum sanırım halada yiyorum off off geçecek inşallah bu günler zayıf günler göreceğiz inşallah
beni az idare ederseniz kilomu aynı geçelim şimdilik tartılıp yüzüme yüzüme vurmayayım artıları inşallah taşınırken veririrm azcık herkez iyidirr umarrım
sizleri okuyamadım suçlulukta hissediyorum ihmal ettiğim için aklım bir yanım hep sizde
canım okadar ııy geldıkı okuyunca saol esimden bende çok utanıyorum hiç ben gobegı ceksemde ıse yaramıyor yanında gıyınıp soyunamyorum yanına yatmak ıstemıyorum yazık o ben sızın kılolarda olsam memnun olacak sen 100 bıle olsan güzel olur dıyıp duruyo cunku onunda umıdı kırıldı ıyıce duzelsın ıstıyorum artık haklısın burdan gıttıgımde daha bı bos verıyorum zaten bunu anlamıyorum nasıl canımı yakan bısey hıc aklımdan çıkmayan bıseyın inadına yıyorum kendımı hep bıseyler atıştırırken buluyorum anlamıyorum inşallah duzelelım artık verelim şu kıloları 1 2 farketmez artık verelim yeterkıHayriyeciğim,
yst en yakın tanığımız mide ameliyatlı ve görüyoruz nasıl dikkat ettiğini hurma diyeti bile yaptı..Şaşkınlıkla takip ettim onu..
Hatta içimden o zaman çekilen eziyet niye demiştim... Özetle her daim kontrollü olacağız..Forumdan takip ettiğim oplu kişiler var 2- 3 yıllık olanlan 15-20 kg. alanlar var örneğin..
Seni öylesine iyi anlıyorum ki.Eşim benden 4 yaş büyük 20 yıllık evliliğimiz de adam sadece 4-5 kilo aldı değişiklik yok hafif saçlar döküldü ama ben her yıl 10 kilo alıyorum yaşla birlikte kilo da alıyorum korkunç ötesi
daha önce de anlatmıştım eminim eşim sarıldığın da uzak duruyorum bilerek hissetmesin yağlarımı bıngılbıngıl halimi ya da göbeğimi içime çekiyorum ne ağır bir psikoloji bizim dışımız da kimse tahmin edemez..İnsan eşinden hayat arkadaşından utanırmı ben yeri geliyor çoğunlukla utanıyorum...
Bunu tersine çevirmek yine bizim elimiz de canım..Yapalım yavaş yavaş sindire sindire birşeyler yapalım. inan benim de çok ihtiyacım var zorluyorum kendimi kafayı yememek için..Çiçekler böcekler laylaylom yapıyorum kendimi salmamak için..
asu çok güzel demişti almamaya çalışmak bile başarı..Önce bunu başarmalıyız...frida 100 gr. vermek bile bizi mutlu etsin dedi çok doğru dedi...bonus kuaför yeni cici almanı önerdi ..Deneyelim bunları hayriyeciğim...İhtiyacımız var birbirimize bırakma bizi burayı..sen bırakınca buraya da uğramıyorsun..Yüzsüz ol bizim gibi yıllardır burdayız ve hep şişkoyuz :))
ben daha da şişmanlıyorum feci ironik bir durum..
hıhh bak bugün örneğin öğle yemekte börek vardı 50 tane falan yedim :)) ye insan gibi 2 adet tamam dimi yok ben illa altın vuruş yapıcam..
canımsınız ınanın buraya gelınce rahatlıyorum ıcım ferahlıyo sevıyorum sızıYena agzina barnaklarina saglik. Bugun butun gun hep hayriye aklimdaydi ne yapsam nasil biseyler yazsam diyodum gerek kalmadi.
Durup durup aynaya baktim halime baktim onunda nasil uzuldugunu hissettim.
Hayat arkadasi konusunda bende cok iyi anliyorum seni ve yasiyorum aynisini. Yuz guzelligi bi yere kadar umrumdada degil oturunca beni gormesin istiyorum baktiginda gidimi saklamak istiyorum kilo aldikca kat kat oldum cok kotu
canım rabbım kabul etsın namazlarını bizlerede dua et inşallahÖylemi diyorsun. ayıp olur diye düşündüm de neyse sonuçta ben de işten geliyorum eve uğramadan okula uğruyorum ayıplamaz heralde inşallah..
Seni dinleyeceğim tatlım.. :)
---
Ben yine yeniden namaza başladım umarım bu sefer bırakmam hiç..Ayy her konuda istikrarsızım bi boğaz konusun da maşallahım var ..
---
Allah rahatlık versin size iyi geceler,tatlı rüyalar...
nursena allah kolalık versin canım ya çok zor tekrar tekrar bonusa katılıyorum bır ıkı kılo cokı ıyı o kasturmada sen onu havada karada verırısınslm kızlarr nasılsınızzz
ben ev topluyorum yeni okul yeni mekan alışmaya çalıştırıyorum çocukları iş yoğunluğu nedeniyle evin Alış veriş fatura hepsi bende hha bu kadar harekete de veriyommu vermiyorum güçlü görünmek için bozulan piskolojimi yemeklerden medet umarak geçiriyorum haftaya yeni yeniden evimize taşınırsak inş düzene giriceğimi umarım
kilo aldım asuu göbeğim aşşağı doğru sarkmaya başladı resmen kesin 93 leri falan buldum sanırım halada yiyorum off off geçecek inşallah bu günler zayıf günler göreceğiz inşallah
beni az idare ederseniz kilomu aynı geçelim şimdilik tartılıp yüzüme yüzüme vurmayayım artıları inşallah taşınırken veririrm azcık herkez iyidirr umarrım
sizleri okuyamadım suçlulukta hissediyorum ihmal ettiğim için aklım bir yanım hep sizde
Hayriye efferim kuzum bende seni seviyorum :)
Bak ben ortaligi toplim derken tartilmadan kahvaltiya giristim. Pek yemedim zaten az once tartildim 105.8 di... 105.6 yaz kasimpati.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?