Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

bende bişey anlatıyım, hala unutmam o küçük çocuğu: )
senin mesajını okuyunca direk o çocuk geldi aklıma.
işte bende 19yaşında falanım bekarım, kalabalıkça ailecek pikniğe gittik, sonra su bitti piknik alanındaki tatlı su çeşmesine su doldurmaya gittim, ben geldim 2küçük erkek çocuğu su içiyor, ilkokul3. sınıf gibiler, bende bekliyorum onları, büyük benim beklediğimi görünce su içen küçüğün yakasından tutup asıldı ve çocuğa dediki;
çekil lan gadın su içecek dedi: )))))
kibarlığını sevsinler

ben bugün baya yoğundum ancak girebildim öğlenden bu yana tekrardan.
aile hekimliği aşıya çağırdı, oraya gittim aşı oldum: )
sonra çarşıda dolaştım baya baya.
sonra eve geldim ve falan filan derken bu saat olmuş: )
sizde ne güzel kaynatmışsınız..

allah kolaylıklar versin inş canım, geçer bugünlerde öyle değilmi...
aslında sıkıntılı anlarımızda bizden daha kötü durumda olanları düşünsek bize çok faydası var bu düşünme şeklinin, peygamberimizin tavsiyesi bu... ben elimden geldikçe sıkıntılı zamanlarımda yapıyorum bunu.

merhaba hanımlar, hepinize günaydın. Bende bu yola baş koydum inşallah geri dönmeyeceğim. 1 sene öncesine kadar hep 70-75 kg arasında gidip geliyordum fakat evlilik ve doğum adeta şişirdi beni... 1 hafta önce tartıldığımda 93 kgdım.... Geçenlerde misafirim geldi ve hamur işi kurabiye bişeyler yapmıştım. Baktım ki 2-3 günde neredeyse 2 tepsi kurabiyeyi mideye indirmişim. Farkeder farketmez dedim ki bu iş böyle olmayacak biyerlerden başlamalı... Şu an kızım 4.5 aylık oldu. Ve bende inşallah başlıyorum çalışmalara. :)

selamun aleykum hayırlı cumalar hayırlı sabahlar güzeller
sabah tartılmadım bır ıkı haftada kasımpatı beni izinli yazarsan sevinirim tartılmak ıstemıyorum hiç
canım okadar ııy geldıkı okuyunca saol esimden bende çok utanıyorum hiç ben gobegı ceksemde ıse yaramıyor yanında gıyınıp soyunamyorum yanına yatmak ıstemıyorum yazık o ben sızın kılolarda olsam memnun olacak sen 100 bıle olsan güzel olur dıyıp duruyo cunku onunda umıdı kırıldı ıyıce duzelsın ıstıyorum artık haklısın burdan gıttıgımde daha bı bos verıyorum zaten bunu anlamıyorum nasıl canımı yakan bısey hıc aklımdan çıkmayan bıseyın inadına yıyorum kendımı hep bıseyler atıştırırken buluyorum anlamıyorum inşallah duzelelım artık verelim şu kıloları 1 2 farketmez artık verelim yeterkı

canımsınız ınanın buraya gelınce rahatlıyorum ıcım ferahlıyo sevıyorum sızı

canım rabbım kabul etsın namazlarını bizlerede dua et inşallah

nursena allah kolalık versin canım ya çok zor tekrar tekrar bonusa katılıyorum bır ıkı kılo cokı ıyı o kasturmada sen onu havada karada verırısın

Hayriyecim ne olur tartil. İzinli olma
Kac olursan ne farkederki nasil olsa izinliyim diye yine toparlanamayacksin cok hizli kilo aliyoruz biz cunku isik hiziyla ..

Hadi arkadasim bir iki hafta bizim icin kayip ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…